Slank, gezond en lekker in je vel!

hero

Slank, gezond en lekker in je vel voor altijd? Kies voor een abonnement op je gezondheid.

hero

Bekend van

Ervaringen

Mirjam

20 kilo lichter en twee kledingmaten kleiner

“Ik strijd al 40 jaar tegen overgewicht. Ik heb alle diëten geprobeerd. Calorieën tellen, punten tellen, maaltijdvervangers, diëtisten, alleen vette dingen eten, foute combinaties vermijden, noem maar op.

Toen kwam ik Jasper tegen. Ik heb zijn Weg met Buikvet en Bodyhappiness Programma helemaal gevolgd.

Ik ben inmiddels 20 kilo kwijt ben en van maat 48/50 naar 44/46 gegaan. Dat laatste is een groot plezier!”

Carin

Van 66 kilo naar 57 kilo en meer energie

“Door corona zat ik veel thuis en at ik als middagmaaltijd veel vaker brood dan voorheen. Ik bewoog ook minder en helaas nam mijn gewicht toe. Op een gegeven moment woog ik 66 kilo en dat beviel me totaal niet.

Ik ben gestart met het 7×7 Afslank Programma van Jasper. Geleidelijk begon ik anders te eten. De recepten waren erg lekker.

Ik weeg inmiddels 57 kilo en voel me zóveel beter! Ik heb geen enorme lunchdip meer, ik heb veel meer energie en de recepten zijn gewoon heerlijk. Ik geniet van elke maaltijd.”

Angelique

13 kilo lichter en al 12 weken migrainevrij

“Ik had vreselijk last van van hormonale schommelingen en maandelijkse migraine. Ik heb, samen met mijn schoonzus, meegedaan met het 7×7 Afslank Programma.

Ik heb nooit durven dromen dat ik me weer zo lekker zou voelen, vol zelfvertrouwen en zonder te veel hormonale schommelingen!

Zo was ik laatst aan het winkelen en kwam ik met een trui in maat L het pashokje uit, toen mijn vriendin me aankeek en zei: “Schat, doe maar een maatje kleiner, deze is echt té groot!” Het is zó lang geleden dat ik een maat M aan kon.”

Artikelen

Top artikel

Blog

Koolhydraatarm eten: een duidelijk overzicht

In dit artikel vind je een duidelijk overzicht over koolhydraatarm eten. Welke producten kan je nu wel en welke beter niet eten? Het antwoord vind je hier, inclusief een hele boel recepten.

Top artikel

Blog

De 3 stoffen die jouw hormoonbalans verstoren

In dit artikel wil ik je helpen om jouw hormonen in balans te brengen. Dit gaan we doen door drie belangrijke hormoonverstorende stoffen te leren kennen en ze zo veel mogelijk te…

Top artikel

Blog

Afvallen in de overgang

De overgang doet veel met een vrouw. Niet alleen haar lichaam verandert, ook het gevoel van jong en vruchtbaar zijn verdwijnt. Je komt in een andere fase van je leven en je…

Top artikel

Blog

Koolhydraatarm eten: een duidelijk overzicht

In dit artikel vind je een duidelijk overzicht over koolhydraatarm eten. Welke producten kan je nu wel en welke beter niet eten? Het antwoord vind je hier, inclusief een hele boel recepten.

Top artikel

Blog

Is koffie slecht voor je of juist niet?

Hoeveel koffie mag je drinken op een dag? En hoe zit het met koffie en afvallen? Lees er alles over in dit artikel.

Top artikel

Blog

Alcohol, de onopvallende dikmaker

Het drinken van alcohol is voor de meeste Nederlanders de normaalste zaak van de wereld. Een drankje drinken is gezellig dus waarom zou je het niet doen? Binnen de EU behoort Nederland…

Top artikel

Blog

De invloed van de schildklier op afvallen

Eet jij elke dag gezond, beweeg je voldoende, ken je de theorie, maar lukt het niet om af te vallen? Dan zakt de moed je vast in de schoenen. Het kan zijn…

Top artikel

Afvallen

Dit is waarom je vaak trek in zoet hebt na het eten

In dit artikel lees je wat de oorzaken zijn van trek in zoet en leer je hoe je er het beste mee om kunt gaan zodat afvallen gemakkelijker gaat en leuker wordt.