Bodyhappiness afslank programma

1221 likes
leden
0 reacties

Het Bodyhappiness afslank programma

Als je dit programma volgt, zal je je fitter voelen dan ooit, je buikvet verbranden en over een paar weken al kleding van een maatje kleiner passen.

Klik hier om te bestellen


Al sinds de moderne voedselindustrie bestaat, zijn er mensen met overgewicht. Veel van deze mensen proberen af te vallen.

Ze willen een gezonder en slanker lichaam. Om zo leukere kleding aan te kunnen, vitaler te zijn, tevreden te zijn als ze in de spiegel kijken en een betere gezondheid te hebben.

Maar omdat de huidige diëten en afslank methodes al het genieten uit het eten halen, zijn voor het merendeel van deze mensen de afslank pogingen tevergeefs…

Maar die tijd is voorbij!

Vanaf nu kan je heerlijk én gezond eten – en zo op een plezierige manier je overtollig lichaamsvet verbranden – met het Bodyhappiness afslank programma.

 

 

Wat is het Bodyhappiness afslank programma?

Het Bodyhappiness afslank programma is een nieuwe methode waarin je ALLES vindt dat je nodig hebt om een gezond en slank lichaam te krijgen.

Dit is ons aller-laatste afslank programma. Want na dit programma gevolgd te hebben, heb je nooit meer een ander programma of dieet nodig.

Het programma bevat:

Een hoofdboek met de 7 voedingsrichtlijnen en onze top 20 afslank-technieken – om je vet verbranding aan te zetten en overtollig lichaamsvet te verbranden.

Een 356 pagina tellend receptenboek met meer dan 200 recepten – om heerlijk van je eten te blijven genieten.

8 speciale weekschema’s inclusief boodschappenlijsten – om afvallen makkelijk en voor iedereen haalbaar maken.

Persoonlijke online begeleiding, in de vorm van: 3 opstart video’s, wekelijkse coaching e-mails en toegang tot de besloten Facebook groep – om jouw succes te garanderen.

Dit is geen hype, geen tijdelijk “mode” dieet, geen weekschema dat je een keer volgt en vervolgens in de kast laat liggen. Nee, dit is een afslank programma dat je helpt om je eetgewoontes structureel te veranderen.

Het is een afslank programma dat je niet alleen KAN volhouden, het is een afslank programma dat je WILT volhouden, zo lekker zijn de recepten.

Daardoor val je dus niet alleen makkelijk af, je zal alle verloren kilo’s er ook afhouden. Een structurele oplossing dus.

In deze video leg ik precies uit hoe het programma in elkaar zit:

Welk resultaat kun je verwachten?

Het Bodyhappiness afslank programma is gemaakt om je te helpen je overtollig lichaamsvet te verbranden. Dat krijgen we voor elkaar door je op een hele prettige manier te helpen gezonder te eten en te leven.

Met het Bodyhappiness afslank programma:

  • Kun je snel weer leuke en goed passende kleding aan.
  • Zal je meer energie ervaren en een fitter en gezonder lichaam hebben.
  • Krijg je weer vertrouwen in een gezonde toekomst.
  • Zal je weer tevreden zijn met het lichaam dat je in de spiegel ziet.
  • Zit je fijner, gezonder en lekkerder in je vel.

En natuurlijk nog veel en veel meer. Zo zal je je bijvoorbeeld ook vast een heel stuk fijner voelen in je zomerkleding als je bent afgevallen.

Waarom werkt dit programma zo goed?

Over de jaren heen hebben we gezien dat er 5 belangrijke ingrediënten zijn voor een afslank programma dat mensen écht helpt afvallen (en op gewicht blijven).

Deze ingrediënten zijn: duidelijke richtlijnen, praktische adviezen, heerlijke recepten, goede weekschema’s en goede begeleiding en support.

Je vindt al deze 5 belangrijke ingrediënten in het Bodyhappiness programma. Ik licht ze hieronder kort toe.

1. De 7 voedingsrichtlijnen – Met de voedingsrichtlijnen weet je precies wat wel en wat niet werkt om overtollig lichaamsvet te verbranden. Voor eens en voor altijd duidelijkheid.

Na het lezen van de voedingsrichtlijnen weet je precies of je het beste volle of magere yoghurt kan nemen, of je volkoren brood/crackers kan eten, hoeveel eieren je per dag mag eten, of vette avocado’s, kokosolie en koffie het afvallen nou juist bevorderen of belemmeren. En nog veel meer…

2. De 20 afslank-technieken – Dit zijn adviezen die afvallen praktisch en direct toepasbaar maken. Met deze technieken zie je binnen enkele weken al resultaten die je normaal maanden hadden kunnen kosten.

Je leert een manier om echte honger te herkennen, je brein automatisch te laten kiezen voor de gezonde optie, je lichaam in één keer wakker te maken (zonder koffie), een manier om de ideale balans te vinden tussen lekker genieten en gezond eten en nog veel meer…

3. De 200+ heerlijke recepten – Dit zijn de recepten die, mits regelmatig gegeten de basis vormen voor een slank en gezond lichaam. Zelfs je partner en kinderen zullen heerlijk van deze recepten genieten.

Je vindt er ontbijt, lunch en diner recepten, maar ook recepten voor heerlijke snacks, soepen, smoothies, sappen, baksels, bowls en nog veel meer. Zowel vegetarisch als met vlees en vis, aan alles is gedacht.

4. De 8 weekschema’s – Door de 8 weekschema’s te volgen geef je je lichaam alle voedingsstoffen die het nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Wij hebben dit allemaal voor je uitgezocht.

Door elke zondag een uurtje of twee apart te zetten, kan je al heel veel maaltijden voorbereiden. Zo maak je afvallen niet alleen makkelijk, je bespaart ook nog eens een hoop tijd.

5. De online coaching – Tijdens het programma ontvang goede begeleiding en support. Hierdoor is het programma makkelijk vol te houden en weet je zeker dat je geen onnodige moeite verspilt aan dingen die niet werken.

Je staat er bij dit programma niet alleen voor, integendeel… al onze afslank coaches zijn er om jou te helpen je dit nieuwe eetpatroon eigen te maken zodat je het hoofdstuk afvallen in je leven voorgoed kunt afsluiten.

Enkele gerechten uit het Bodyhappiness afslank programma:

Is het een éénmalige investering?

Het Bodyhappiness programma is zo samengesteld dat je het maanden, zelfs jaren lang kunt gebruiken – je hebt hierna niets anders meer nodig.

Normaal zou je voor zo’n traject 300 of zelfs 400 euro kwijt zijn (of steeds maar maandelijks betalen). Denk maar eens aan een sportschool abonnement of een coaching traject bij de diëtist. Echter om het programma aantrekkelijk te maken voor onze lezers is de prijs voor het hele pakket slechts éénmalig 99 euro. 

Dat is voor alle twee de boeken, de 8 weekschema’s met bijbehorende boodschappenlijsten, de 3 opstart video’s, de persoonlijke begeleiding in de besloten groep op Facebook (of via e-mail) en de coaching e-mails allemaal samen.

Je betaalt geen verzendkosten (binnen Nederland), geen maandelijks terugkerende kosten en geen andere verborgen kosten. Met dit programma, en deze éénmalige investering heb je alles dat je nodig hebt.

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan? Klik op de knop hieronder!

 

 

Wat zijn de ervaringen van andere mensen?

Het Bodyhappiness programma is pas sinds 9 september 2019 op onze website te verkrijgen, we hebben nog geen ervaringen van mensen binnen die het hele programma doorlopen hebben.

Hier wel alvast een aantal algemene reacties van onze lezers:

Alle details op een rij

Duur: 8 weken aan weekschema’s en begeleiding.

Locatie: het programma is helemaal vanuit huis te volgen.

Investering: eenmalig 99 euro (geen terugkerende kosten).

Begeleiding: drie opstart video’s, wekelijks via e-mail en toegang tot de besloten Facebook groep.

De coaches: Jasper (Afslankcoach), Anita (Voedingsdeskundige en Body confidence coach), Nicky (Natuurvoedingsadviseur en Gewichtsconsulent) en Sanne (Hormooncoach).

Je krijgt thuisgestuurd: Box met 2 boeken (hoofdboek groen en receptenboek rood), 8 weekschema’s en lang-houdbare boodschappenlijst.

Probeer het programma gerust 14 dagen uit

Omdat we er zo zeker van zijn dat dit programma je gaat helpen aan een gezonder en slanker lichaam, geven we je een 14-daagse niet-goed-geld-terug garantie.

Dat houdt in dat je het programma binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden kan terugsturen. Zodra wij het programma ontvangen hebben, wordt het aankoopbedrag aan je terugbetaald.

Je kunt het programma dus zonder risico 14 dagen uitproberen.

Veel gestelde vragen

Ik kan me voorstellen dat je na het lezen van deze pagina toch nog een aantal vragen hebt. Hieronder geef ik antwoord op de meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur je vraag dan in een mailtje naar info@jasperalblas.nl, dan krijg je zo snel mogelijk antwoord van mij of van één van mijn collega’s.

Kan ik dit programma volhouden?

Bij het ontwikkelen van dit programma hebben we er nadrukkelijk rekening mee gehouden dat alles makkelijk in je leven in te passen is. Er is dus weinig extra tijd, geld of moeite nodig.

In het begin (de eerste 2 weken) zal het je wel wat extra tijd, geld en moeite kosten, maar als je eenmaal begonnen bent niet meer. Of je het volhoudt ligt dus helemaal aan jezelf, de mate waarin je gemotiveerd bent en open staat voor verandering. Hoe graag wil jij het hoofdstuk afvallen afsluiten in je leven?

Wij hebben er in dit programma in ieder geval alles aan gedaan om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken.

Wat is er anders dan jullie andere programma’s?

In dit programma kijken we verder dan eten alleen. Natuurlijk vind je er ook heerlijke afslank recepten, zelfs meer dan in elke ander programma van ons ooit gepubliceerd.

Maar we kijken in dit programma echt naar je vetverbranding in het algemeen. Dus ook naar manieren om de onderliggende oorzaken van een verkeerd eetpatroon aan te pakken.

Het Bodyhappiness programma is ons meest complete programma. Je krijgt van A tot Z uitgelegd hoe de vetverbranding in je lichaam werkt, inclusief direct toepasbare tips, adviezen en technieken.

Is het programma geschikt voor vegetariërs?

Ja dat is het zeker. Het programma bevat 200 recepten, een groot deel daarvan is vegetarisch. En bij de recepten waar vlees en vis in worden gebruikt vind je bijna altijd een tip waarin staat beschreven hoe je het recept vegetarisch kunt maken.

Voor mensen die ook geen ei en kaas eten, veganisten, is het moeilijker om het programma te volgen. Die mensen raad ik aan om met een ander programma aan de slag te gaan.

Kan ik alleen het receptenboek bestellen?

Nee dat is niet mogelijk, dit programma is alleen als pakket te bestellen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen die het programma heeft ook echt alles in huis heeft om op een gezond gewicht te komen.

Zijn dit weer nieuwe recepten?

Het programma bestaat grotendeels uit nieuwe recepten. Ook hebben we een aantal van onze meest succesvolle recepten uit verschillende andere Jasperalblas.nl programma’s opgenomen in het Bodyhappiness afslank programma.

Doen jullie hierna nog wel afslank challenges?

Ja zeker! Zo’n 2 of 3 keer per jaar geven we je de gelegenheid om 4 weken met ons mee te doen en gezond te eten. Er zullen altijd mensen zijn die weer nieuwe recepten willen en een flinke boost motivatie kunnen gebruiken.

Ik ben bezig met één van jullie andere programma’s, is dat ook goed?

Er zijn duizenden mensen succesvol afgevallen met onze andere programma’s, dus die zijn ook prima om te volgen. Het is alleen dat we in dit programma een stapje verder zijn gegaan. We hebben alles wat we in de afgelopen jaren geleerd hebben en onze nieuwste afslank-technieken toegevoegd (en een hele hoop meer recepten en weekschema’s).

Die nieuwe technieken maken het volgen van een gezond eetpatroon nog makkelijker en je zult er met minder moeite door afvallen.

En dit programma is zo opgebouwd dat je hierna geen ander programma of dieet meer nodig hebt. Het is gemaakt om de rest van je leven mee te gaan.

Uiteraard is het programma geschikt om te combineren met al onze andere programma’s.

Wie zijn de coaches?

Als je het Bodyhappiness afslank programma volgt krijg je de gelegenheid om je vragen te stellen aan één van onze coaches. Ons team bestaat uit:

Jasper (Afslankcoach), Anita (Voedingsdeskundige en Body confidence coach), Nicky (Natuurvoedingsadviseur en Gewichtsconsulent) en Sanne (Hormooncoach).

Wéér een nieuw afslank programma?

Ja, dat moet ik inderdaad even uitleggen. Want de afgelopen jaren zijn we bijna elk jaar wel weer met een nieuw programma gekomen. Ik kan me voorstellen dat dat voor sommige van jullie een beetje veel is.

Dat vonden wij eind 2018 zelf ook. De jaren ervoor hadden we in ons enthousiasme steeds weer een nieuw idee en een nieuwe manier om jou te helpen van je overtollig lichaamsvet af te komen. Maar het werd tijd dat we een programma zouden maken dat echt jaren en jaren mee zou gaan. Want anders is het natuurlijk niet bij te houden.

We wilden een programma maken dat de ouderwetse kijk op afslanken (waarbij gelijnd en gestreden wordt) echt uit de wereld helpt.

Een programma waarbij de focus ligt op lekker eten en goed voor jezelf zorgen waardoor je vanzelf gaat afvallen als je overgewicht hebt.

Dat programma is het Bodyhappiness afslank programma geworden. Dit programma bevat alles dat je nodig hebt om van je overgewicht af te komen en op je streefgewicht te blijven. Hierna is er geen ander programma meer dat je nodig hebt omdat je jezelf nieuwe gezonde eetgewoonten hebt aangeleerd die je voor altijd vol kunt houden.

Wel zullen sommige van jullie het fijn vinden om af en toe met een challenge mee te doen om geïnspireerd te blijven. Weer een nieuwe lading recepten én een boost aan motivatie zijn soms heel fijn maar een nieuw afslank programma zoals we die de afgelopen jaren gemaakt hebben komt er dus niet meer. Dat is niet meer nodig, je hebt nu alles al.

Wanneer begint het programma?

Je kunt dit programma het beste op een maandag starten. Welke maandag maakt niet uit, die kun je zelf kiezen.

Wanneer heb ik de boeken in huis?

Tijdens de lancering van dit programma (9 t/m 16 september) verwachten we veel bestellingen. Zo veel dat onze magazijn medewerkers ze niet allemaal kunnen verwerken.

Houd dus tijdens deze eerste week rekening met langere bezorgtijden. In ieder geval krijg je het programma binnen 5 werkdagen thuisgestuurd.

Hoe kan ik bestellen?

Je kunt bestellen door hier te klikken, je gegevens in te vullen en de betaling te voltooien.

Wat gebeurt er precies als ik bestel?

Dit is hoe het proces eruit ziet:

  1. Je bestelt het Bodyhappiness afslank programma door hier te klikken en af te rekenen.
  2. Je krijgt een welkomstvideo te zien en er wordt een e-mail naar je toegestuurd met de bevestiging van je bestelling.
  3. Tegelijkertijd gaan mensen bij ons in het magazijn aan de slag om je het hele pakket toe te sturen. Je ontvangt dit binnen 2-4 werkdagen thuis.
  4. Vervolgens krijg je in de opvolgende weken video’s en e-mails opgestuurd die je helpen om stap voor stap door het programma heen te lopen. Alles wordt aan je uitgelegd, er blijft niets te gissen over.

Het coachings programma duurt 8 weken. Na die 8 weken heb je een nieuw eetpatroon en weet je precies wat je te doen staat om helemaal op je streefgewicht te komen.

Wat krijg ik precies als ik me inschrijf?

Je krijgt een pakket met 2 boeken thuisgestuurd, een hoofdboek (met 7 voedingsrichtlijnen en 20 afslank technieken) en een receptenboek (met 200+ recepten).

Je krijgt 8 weekschema’s (inclusief boodschappenlijsten) en je krijgt een overzichtelijke lang-houdbare boodschappenlijst waarop alle producten staan die handig zijn om in huis te hebben.

Je krijgt goede begeleiding in de vorm van: 3 opstart video’s, coaching e-mails en persoonlijke begeleiding in de Facebookgroep (of via e-mail als je geen Facebook hebt).

Ons laatste afslank programma

Over de jaren heen hebben we verschillende afslank programma’s gepubliceerd. Stuk voor stuk geweldige programma’s.

Echter hebben we nog nooit zo’n compleet programma gemaakt als het Bodyhappiness programma.

We hebben in het Bodyhappiness programma ALLES gestopt wat je nodig hebt om af te vallen én succesvol op je streefgewicht te blijven. En het zo ontworpen dat iedereen het makkelijk kan volgen en volhouden.

Er is niets meer dat we kunnen toevoegen, daarom is dit het laatste afslank programma dat we publiceren.

Ben je er klaar voor om aan de slag te gaan? Klik op de knop hieronder en bestel het programma vandaag.

 

 

 

 

 

 

Meer

Uncategorized

Deel dit bericht

Lees ook eens

Post image

Top artikel

Koolhydraatarm dieet voor beginners

Alles wat je moet weten over het koolhydraatarm dieet. Val moeiteloos tot wel 2 kilo per week af met alle informatie uit dit artikel.

Post image

Top artikel

Angelique viel 13 kilo af én is migrainevrij

Soms gaat het aanmeten van een gezond voedingspatroon niet alleen om afvallen, maar ook om je simpelweg lekkerder te voelen in je lichaam. Zoals bij Angelique, die in augustus met het...

Bekijk alle artikelen