Corona update van Jasper

Ik heb een korte video opgenomen waarin ik mijn gedachtes met je deel rondom gezond eten in de huidige corona situatie. Je kunt de video hieronder bekijken:

Heb je nog vragen? Stuur ons een e-mail of post een berichtje op onze Facebookpagina.

Hieronder de Facebook live video. Uiteindelijk kwamen er ook veel niet-corona gerelateerde vragen binnen.

 

1 reacties

  • Dorothé
    29/03/2020 om 10:18 am

    Dank je wel Jasper voor je fijne video! Naast de praktische tips is t zoo fijn om ook stil te staan bij de voordelen idd van deze periode. Zelf merk ik dat ik nóg meer tijd in de keuken door breng wat héérlijk is.. en daarnaast geniet ik er enorm van de de tijd langzamer lijkt te gaan nu.. minder prikkels.. de wereld is stiller en trancendenter en ik geniet vd vogels en bijen die meer hoorbaar zijn.. Ook voor jou en je geweldige team alle inspiratie, sterkte en gezondheid toegewenst! Ga door met dit fantastische werk dat jullie verrichten! Lieve groeten Dorothé Teeuwen v.d. Looij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *