In deze video leer je precies hoe je emotionele eetbuien kunt voorkomen en wat je kunt doen als je een eetbui ervaart om zo de schade te beperken en gemakkelijk lichaamsvet te verbranden.

Hieronder vind je de opname van de webinar van afgelopen week. Veel plezier en als je vragen hebt kun je die kwijt in de reacties hieronder.

Oké, leuk dat je hebt gekeken. Ik hoop dat je er veel aan hebt gehad.

Als je er klaar voor bent om af te rekenen met je eetbuien raad ik je aan om met het Stop Eetbuien programma aan de slag te gaan.

Vriendelijke groet,

Jasper

Ps. Laat me in de reacties hieronder even weten hoe jij eetbuien ervaart. Heb je er vaak last van of valt het bij jou wel mee?

15 reacties

 • Kitty
  18/07/2016 om 3:29 pm

  Hoi Jasper,
  Ik heb zojuist het stukje gehoord over emotioneel eten. En wat je er aan kunt
  doen. Bij mezelf merkte ik dat ik bepaalde periodes daar meer last an heb dan anders, dus ik ben heel blij met je uitleg en je tips. Bedankt
  Kitty

 • wil
  18/02/2015 om 1:22 pm

  Bedankt voor de duidelijke uitleg ! Ik vermoed dat bij mij de wilskracht het probleem vormt. Ik ga kijken of ik dat kan aanpakken. De tip “kijk waarom je eet”vind ik een goede ! Ik ga bij het eten maar eens het hongergevoel de doorslag laten geven i.p.v. het tijdstip 🙂

 • Lilly
  11/02/2015 om 12:18 am

  Jouw boek heeft me enorm geholpen, geïnspireerd en inzicht gegeven in anders en gezonder eten. Het heeft me een houvast gegeven, meer structuur.

  Ik heb me zo lang ongelukkig en lelijk gevoeld en faalde steeds wat betreft gewicht verliezen. Ook had ik veel emotionele eetbuien.

  Ik ben heel erg blij met jouw boek en bijv. deze video van de webinar!

  Dank je 🙂

Alle reacties tonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *