In 3 stappen een mooi figuur voor leuke zomerkleding

1221 likes
8794 leden
0 reacties

Als je toepast wat je in dit artikel leert dan zal je weer comfortabel in je zomerkleding passen en je er prettig in voelen.

Als jij het fijn vindt om te stralen in je zomerkleding en ook dan lekker in je vel te zitten, dan is dit artikel voor jou.

In 3 stappen leer je hoe je een figuur krijgt waar jij je goed bij voelt en waarbij je gewoon de kleding aankan die jij leuk vindt.

Als je niet toepast wat je in dit artikel leert dan is de kans groot dat je de in de winter aangekomen kilo’s moeilijk voor je zomer verliest.

Hierdoor voel je je ongemakkelijk en is het moeilijk om in leuke kleding te passen.

Een lichaam waar jij je fijn in voelt

Bij Jasperalblas.nl vinden we het belangrijk dat iedereen het lichaam krijgt waar ze zich zelf lekker in voelen.

Als je een ‘modellenlichaam’ wilt is dat goed, maar waar het ons om gaat is dat jij weer lekker in je vet zit, welk gewicht dat voor jou ook is.

Nadat mensen succesvol afgevallen zijn hoor ik vaak uitspraken zoals:

“Ik kan eindelijk leuke kleding aan”.

“Ik voel me weer comfortabel in mijn eigen kleding”.

“Ik kan weer een broek aan van 3 jaar geleden”.

Sterker nog, de bovenstaande uitspraken zijn letterlijk overgenomen uit de bedank-e-mails die we de afgelopen week alleen al, hebben ontvangen.

Laten we eens kijken naar de 3 stappen die ervoor zorgen dat jij een mooi figuur krijgt voor leuke zomer kleding.

De 3 stappen

De 3 stappen die ik je nu ga vertellen zijn niet lastig om te begrijpen, maar ze zijn niet altijd even makkelijk om ook daadwerkelijk op te volgen.

Dus lees de stappen goed door en ga daarna op zoek naar een manier hoe je ze ook echt in je leven kunt inpassen. Een manier die ervoor zorgt dat je zeker weten afvalt.

Hier zijn de 3 stappen.

Stap 1: Stop met jojo-en

Teveel schommelen met je gewicht brengt je lichaam en je vetverbranding van slag. Probeer dit zo veel mogelijk te voorkomen.

Vermijd het volgen van een dieet, maar kies voor een gezonde levensstijl. Na een dieet val je vaak weer terug in oude gewoontes en zo stijg je weer naar je startgewicht.

Het volgen van een gezonde levensstijl is makkelijker dan je denkt. Het belangrijkste is dat je de juiste recepten weet. Zo kun je gezond en lekker eten.

Als je in het verleden vaak afgevallen en weer aangekomen bent is het belangrijk dat je je lichaam langer de tijd gunt om in balans te komen.

Stap 2: Vermijd vet-ophopende voeding

Zoals je misschien al weet kun je voeding opdelen in twee groepen. Eén groep die de vetverbranding bevordert en een andere die je vet verbranding blokkeert.

Voeding die de vet verbranding blokkeert doet vaak niet alleen dat, het zorgt ook voor dat je vet reserves steeds meer toenemen, ze zorgen ervoor dat je lichaamsvet zich ophoopt.

Je voeding die je echt moet vermeiden zijn: suiker, transvetten, chemische toevoegingen en bepaalde granen (zoals tarwe, spelt en rogge).

Dit houdt in dat je dus ook beter geen brood, pasta, rijst en noedels kunt eten.

De juiste recepten kunnen dit voedingspatroon erg makkelijk maken. Helaas zijn deze recepten niet gemakkelijk te vinden. Vaak zit er altijd wel wat in dat de vet verbranding kan blokkeren.

En soms is het maar één product dat je hele vet verbranding op slot kan gooien.

Stap 3: Luister naar je lichaam

Je lichaam weet precies wat je nodig hebt. Het weet precies wat je moet eten, wanneer je moet eten en hoeveel je moet eten.

Alleen het probleem is dat door de vele koolhydraten (suiker en granen) en chemische toevoegingen die we binnenkrijgen, het hongermechanisme ernstig verstoord is.

Hierdoor kunnen we niet meer vertrouwen op ons eigen lichaam.

Je hebt vast wel eens gehad dat je honger kreeg vlak nadat je hebt gegeten. Dit is een teken dat je hongermechanisme ernstig verstoord is.

Door koolhydraatarm en natuurlijk te gaan eten breng je je hormonen weer in balans en gaat je hongersysteem weer goed werken.

Dit kan een paar weken duren, maar als dat systeem weer hersteld is, kun je weer helemaal vertrouwen op je honger gevoel. Eet als je honger hebt en stop met eten als je geen honger meer hebt.

Het is absoluut niet nodig om honger te lijden tijdens het afvallen. Sterker nog, als je dat hebt is het juist een teken dat je iets verkeerd doet.

Een koolhydraatarm en natuurlijk en luister dan naar je lichaam, je lichaam weet precies wat het nodig heeft.

Samenvatting

Om snel een figuur te krijgen waar jij je fijn bij voelt en waarmee jij gemakkelijk in je zomer kleding past zijn drie stappen erg belangrijk.

Zorg dat je stopt met jojo-en, teveel schommelen met je gewicht brengt je lichaam en je vet verbranding van slag.

Vermijd vet-ophopende voeding. Eet geen suiker, transvetten, chemische toevoegingen en koolhydraten (zoals brood, rijst, aardappels, pasta en noedels).

Eet natuurlijk en koolhydraatarm zodat je hongermechanisme weer goed gaat functioneren. Dan kun je gewoon luisteren naar je lichaam, die weet precies wat je nodig hebt.

Deze drie stappen klinken makkelijk maar ze zijn best lastig om toe te passen. De meeste mensen die succesvol afvallen geven aan dat het hebben van de juiste recepten de doorslaggevende factor was.

Als je de juiste recepten hebt dan weet je precies wat je moet eten om de drie stappen uit dit artikel te nemen en weer makkelijk in je zomerkleding te passen.

Lekkere afslank recepten

Om je te helpen een gezond en koolhydraatarm eetpatroon op te pakken heb ik het 7×7 afslank receptenboek geschreven.

Volg het weekschema uit het boek en je zult snel al je overtollig lichaamsvet verbranden. Dat is het enige wat je hoeft te doen.

Het boek bevat recepten voor het ontbijt, de lunch, het avondeten en voor verschillende tussendoortjes gedurende de dag.

De recepten zijn makkelijk te maken, betaalbaar en smaken heerlijk. De recepten zijn zo ontworpen dat ook je partner en kinderen gewoon kunnen mee eten.

Met de juiste recepten is afvallen leuk, lekker en gemakkelijk. Je kunt heerlijk van je eten genieten en er prima een bourgondische levensstijl op nahouden.

Klik hier voor meer informatie

Is er voor jou iets nog niet helemaal duidelijk? Stel je vraag dan in de reacties onder dit artikel. Ik help je graag verder.

Ook jou moet het lukken om je comfortabel te voelen in je zomerkleding!

Het afslank dagmenu

Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan stuur in je direct een afslank dagmenu op. Met deze recepten pas je zo weer in leuke zomerkleding.

Meer

Uncategorized

Deel dit bericht

Reacties (0)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Post image

Top artikel

Beste Jasper ik heb drang naar brood en snelle koolhydraten

Ik heb regelmatig drang naar brood en snelle koolhyraten, heeft mijn lichaam dit dan nodig? In dit artikel lees je waar de drang naar brood vandaan komt.

Post image

Top artikel

Hoe blijf je gezond nu je thuis zit vanwege het Corona Virus?

In dit artikel lees je wat je kunt doen om de gezondheid van jezelf en je gezin te optimaliseren tijdens de corona quarantaine.

Bekijk alle artikelen