Natuurlijk mooi van binnen en van buiten

0 reacties

8794 volgers

Een gladde huid, glanzend haar en een stralende lach. Dat willen we natuurlijk allemaal maar al te graag.

De eerste stap die je daarvoor moet nemen is je lichaam voeden van binnenuit. Door je lichaam te voorzien van alle gezonde voedingsstoffen die het nodig heeft kan het optimaal functioneren.

En dat begint met een natuurlijk en onbewerkt voedingspatroon. Een voedingspatroon dat vooral bestaat uit groenten, fruit, eieren, noten, zaden, pitten, vlees, vis, oliën aangevuld met zoete aardappelen, peulvruchten, quinoa, boekweit en havermout.

Als je daar mee begint zal je ervaren dat je huid, je haar, je nagels en je hele lichaam er van buiten anders uit gaat zien. De recepten uit het Bodyhappiness programma maken het je makkelijk en ze smaken nog heerlijk ook.

En wat je misschien niet weet is dat wanneer je natuurlijk gaat eten, niet alleen je gezondheid van binnen en van buiten verbetert. Maar dat ook je je bewustzijn vergroot en de manier waarop je over bepaalde dingen nadenkt verandert.

De behoefte om jezelf in te smeren met chemisch bewerkte verzorgingsproducten verdwijnt langzaam maar zeker. Je gaat anders nadenken over hoe je met je lichaam omgaat en ineens voelt het steeds minder goed om zulke producten te gebruiken.

De manier waarop je jezelf verzorgt verandert en daar horen andere, natuurlijke producten bij. Net als gezond en natuurlijk eten, is dit ook een proces dat bij de meeste mensen stap voor stap verloopt.

Grote kans dat jij ook in dit proces zit, anders had je dit artikel nu waarschijnlijk niet gelezen.

En net als gezond eten even wennen is, zal je ook hierin een nieuwe weg moeten vinden. Wij begrijpen dat maar al te goed! Om je daarbij te helpen hebben we in samenwerking met Marieke, een van onze enthousiaste lezers een aantal recepten voor zelf te maken verzorgingsproducten voor je op een rijtje gezet.

Download ze hier: Natuurlijke verzorgingsproducten Marieke v2

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Uncategorized

Deel dit bericht

Reacties (0)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Wat zijn gezonde oliën?

Oliën en vetten zijn belangrijke bouwstoffen voor je lichaam. In dit artikel leer je precies welke oliën gezond zijn en welke je absoluut moet vermijden. Sommige oliën kun je namelijk beter vermijden omdat...

Top artikel

Saskia viel 15 kilo af!

Een paar weken geleden hoorden wij dit mooie verhaal van Saskia. Vanwege een aangeboren hartafwijking is een gezond gewicht voor haar extra belangrijk. Ze wilde zich heel graag goed en gezond voelen...

Bekijk alle artikelen