Vacature: Customer Support en Back Office-medewerk(st)er

Als Customer Support en Back Office-medewerk(st)er (40 uur) zorg je ervoor dat de dagelijks inkomende vragen van lezers en klanten naar tevredenheid beantwoord worden. Daarnaast voer je back office-projecten uit, zoals filmdagen organiseren of influencers benaderen.

Dit is een vacature voor iemand die communicatief vaardig is, georganiseerd te werk gaat en het heerlijk vindt om mensen blij te maken en tevreden te stellen. 🙂

Over Jasperalblas.nl

Bij Jasperalblas.nl helpen we mensen aan een slanker en gezonder lichaam. Dit doen we voornamelijk door mensen te helpen gezonder te eten en te sporten. We bieden afslankprogramma’s, een online sportschool en hoogwaardige voedingssupplementen aan.

Naast praktische oplossingen, zoals recepten, weekschema’s en online workouts, helpen we onze lezers (voornamelijk vrouwen tussen de 35 – 65 jr) aan een blijvend gezonde levensstijl door hun mindset en kijk op eten te veranderen.

Onze eerlijke, heldere en succesvolle aanpak heeft ervoor gezorgd dat we in een paar jaar tijd enorm zijn gegroeid. Daarom zoeken we een Customer Support en Back Office-medewerk(st)er die net als wij een grote affiniteit met gezonde voeding en een gezonde levensstijl heeft. We hebben ambitieuze doelstellingen en jij kan meegroeien in ons succes.

Wat ga je doen?

Het is jouw taak om dagelijks inkomende (voedings)vragen van lezers en klanten naar tevredenheid te beantwoorden. De vragen komen voornamelijk binnen via e-mail, WhatsApp, Slack, Facebook Messenger en Instagram DM.

Daarnaast zal je met regelmaat gevraagd worden om opzichzelfstaande back office-projecten uit te voeren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het organiseren van een klantonderzoek-avond, website-content updaten en aanvullen, bestellingen bij onze leveranciers te plaatsen, een filmdag met klanten organiseren, webshop-beheer, drukwerk bestellen, micro-influencers benaderen en onze productvoorraad in de gaten te houden.

Dit ben jij

Boven alles zijn wij op zoek naar iemand die zeer klantgericht is en die veel plezier haalt uit het tevreden stellen en blij maken van andere mensen.

Dus, concreet:

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en hebt sterke schriftelijke communicatie.
  • Je kunt snel, nauwkeurig en efficiënt werken. 
  • Je kunt goed overweg met verschillende online software pakketten, zoals: Salesforce, Mailchimp, Gmail en WordPress/WooCommerce (ervaring met deze specifieke pakketten is niet vereist).
  • Je kunt goed overweg met sociale media, zoals: Facebook en Instagram.
  • Je kunt makkelijk de werkelijke vraag van iemand uit een e-mail of bericht destilleren.
  • Je werkt georganiseerd en houdt makkelijk overzicht over je taken.
  • Je hebt interesse in voeding en gezondheid en wilt er graag meer over leren (een opleiding in de richting van voeding en gezondheid is een pré).
  • Je bent in de gelegenheid 5 dagen per week op ons kantoor in Amsterdam centrum te werken.

Twee jaar relevante werkervaring in een klantenservice en/of administratief gerelateerde functie is een vereiste. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat je enthousiast, leergierig en intrinsiek gemotiveerd bent.

Wat wij bieden

Een jonge, dynamische en erg leuke werkomgeving in het centrum van Amsterdam.

De mogelijkheid om een positieve impact te maken op de gezondheid van honderdduizenden Nederlanders en Vlamingen.

Je krijgt verantwoordelijkheid, we steunen goede initiatieven en we helpen jou groeien naar een volgend niveau. 

Een marktconform salaris: €22.000 – €30.000 / jaar bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van je ervaring). Reiskostenvergoeding vanaf 10 km.

Binnen Jasperalblas.nl heerst er een open en coöperatieve cultuur. Er is geen sterke hiërarchie en we hebben werknemer- en klantgeluk hoog in het vaandel staan. Het is belangrijk dat je je in deze cultuur kunt vinden.

Selectieprocedure

Herken jij jezelf in het bovenstaande en ben je 40 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan uiterlijk 22 juni 2021. Je kunt je sollicitatie met CV sturen naar jobs@jasperalblas.nl. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met jobs@jasperalblas.nl.

Een assessment op analytische vaardigheden en schriftelijke vaardigheden kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.