Weg met Buikvet

0 reacties

8794 volgers

Laatste mogelijkheid: De inschrijvingen gaan nog één laatste keer open

We nemen nog 100 mensen aan

Afgelopen week zijn we met 1300 mensen gestart aan het Weg met Buikvet programma. De resultaten zijn nu al fantastisch.

Omdat we de afgelopen week heel veel e-mail hebben gekregen van mensen die toch nog mee willen doen, wil ik je graag nog één laatste keer de mogelijkheid geven om je in te schrijven.

Voor ons is nu de eerste drukte voorbij, want de meeste mensen zijn aardig op weg. We kunnen er nog maximaal 100 mensen bij hebben.

Dit is de laatste mogelijkheid in een lange tijd om aan de slag te gaan, dus mis deze niet… als je van je buikvet af wilt tenminste.

Klik hier om direct te starten en net als alle andere deelnemers ook voorgoed af te rekenen met je buikvet.

Het Weg met Buikvet programma is de snelste en makkelijkste manier om van je overtollig buikvet af te komen om zo een slanke buik over te houden.

Hier een aantal resultaten van afgelopen week, en onthoud… dit is allemaal buikvet dat verbrand wordt…

Wil jij deze resultaten ook? Klik dat hier, dan gaan we samen aan de slag.

Het Weg met Buikvet programma

Het Weg met Buikvet programma is het meest complete stappenplan dat je kan volgen om voorgoed af te rekenen met je buikvet.

Je vindt er niet alleen meer dan 120 recepten, duidelijke weekschema’s, sportschema’s, bewegingsoefeningen en pagina’s vol handige tips

…maar ook oefeningen om je wilskracht te versterken (zodat je makkelijker verleidingen kan weerstaan) en mijn geheime manier om jezelf snel en makkelijk gezonde gewoontes aan te leren (zodat gezond eten automatisch gaat).

En natuurlijk is het programma zo samengesteld dat er echt wel ruimte is om af en toe een broodje, koekje of een ander lekkernij te eten. Een glaasje alcohol op z’n tijd past er ook prima in.

Met het Weg met Buikvet programma:

 • Kun je snel weer leuke en goed passende kleding aan.
 • Zal je lichaam strakker aanvoelen en zal jij lekkerder in je vel zitten.
 • Krijg je snel een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.
 • Krijg je de controle terug over je eigen lichaam.
 • Zal je buik er zonder die buikvet rand mooier uitzien.
 • Geen opgeblazen gevoel of opgezette buik meer hebben.
 • Krijg je weer vertrouwen in een gezonde toekomst.
 • Zal je jezelf weer herkennen als je jezelf op foto’s ziet.
 • Zit je fijner, gezonder en lekkerder in je vel.

En natuurlijk nog veel en veel meer. Welke voordelen ervaar jij nog meer als je al je overtollig buikvet verbrandt?

Werkt voor iedereen met teveel buikvet..

…die bereid is voor een paar weken een simpel stappenplan te volgen.

Dat klopt, we zijn nu op het punt dat iedereen die ons programma volgt ook echt succes behaald. En dat is iets waar ik heel trots op ben.

Neem Eveline bijvoorbeeld, die een tijdje geleden aan ons programma meedeed… die is 40 kilo afgevallen, een ware transformatie. En van dat buikvet is niets meer te zien.

Of Lisette hier… 37 kilo afgevallen, en die lijkt wel 10 jaar jonger! En ook bij haar is er niets meer van al het buikvet over.

Of hier een enorme metamorfose van Nancy, die is 70 kilo afgevallen.

Nou bij jou hoeft er waarschijnlijk geen 70 kilo van af, maar zelfs deze mensen konden hun buikvet met deze methode helemaal weg krijgen. Dus met jou gaat het zeker weten ook lukken.

Want we hebben ook zo veel verschillende mensen gehad die gewoon nog even dat laatste beetje buikvet wilden verbranden en dat lukt gewoon.

Mensen die al van alles geprobeerd hebben… nu proberen ze deze methode die natuurlijk is – geen poeders of pilletjes – en die in lijn is met hun lichaam en dat werkt gewoon.

En past gemakkelijk in je dagelijks leven

Het volgen van het Weg met Buikvet programma kost je nauwelijks extra moeite. Alleen de eerste paar dagen kan het even wennen zijn om het juiste ritme te vinden.

Maar als je dat ritme eenmaal te pakken hebt (meestal duurt dat 3-5 dagen) dan ben je geen minuut extra kwijt en je eet net zo lekker.

Dit is hoe het proces eruit ziet:

 1. Je bestelt het Weg met Buikvet programma door op de rode knop op deze pagina te klikken en af te rekenen.
 2. Je krijgt een e-mail toegestuurd met een bevestiging van de deelname.
 3. Bij ons in het magazijn gaan de mensen aan de slag om je het hele pakket toe te sturen.
 4. De volgende dag ontvang jij het Weg met Buikvet programma fysiek thuis.
 5. Zodra je heb pakket ontvangt word je verwelkomd in de groep en gaan we met z’n allen aan de slag. We doen alles via de e-mail en video dus je kan het gewoon vanuit huis volgen.
 6. Je krijgt wekelijks een nieuw weekschema opgestuurd. De eerste direct nadat je je inschrijft.
 7. En je krijgt wekelijks 1 of 2 handige tips die je direct kunt toepassen om je buikvet verbranding te versnellen.
 8. We nemen je in 6-12 weken (afhankelijk van de hoeveelheid buikvet) aan de hand mee en leggen je precies uit wat je moet doen om aan het einde van de rit een slanke buik te hebben.
 9. Je vindt alle informatie ook terug in het pakket dat je krijgt toegestuurd, dus daar kan je alles nog eens rustig nakijken of dingen op je eigen tempo doen als je dat fijner vindt.

Na 6 tot 12 weken ben jij door het hele programma heen en heb je een slanke buik.

Het programma is zo samengesteld dat het je geen extra moeite kost om te volgen. Alleen wat kleine tweaks aan het ontbijt, de lunch en het avondeten.

 • We maken gebruik van normale Hollandse ingrediënten die je gewoon bij de locale supermarkt kunt krijgen.
 • De recepten zijn heerlijk en vullen goed zodat je partner en kinderen gewoon mee kunnen eten.
 • De schema’s zijn zeer flexibel, dus je kunt ze precies aanpassen op wat jij in huis hebt en wat jou goed uitkomt.
 • Het programma is zo samengesteld dat je geen restjes overhoudt en dus geen eten hoeft weg te gooien, alles wordt opgebruikt.

Ik heb het Weg met Buikvet programma gemaakt zodat mensen echt resultaat behalen.

Dat houdt in dat naast dat het een enorm effectief programma is, je het ook gewoon zonder veel moeite kunt volhouden.

Vandaag voor een zeer aantrekkelijke actieprijs

Ik heb echt de tijd genomen om dit een mooi en compleet aanbod te maken.

Wat is een gezond lichaam jou waard?

Eigenlijk onbetaalbaar he, maar daar schoot ik niet veel mee op…

Ik dacht een half jaartje naar de sportschool kost je 300 euro, en aan een traject bij de diëtist ben je ook zo 400 euro kwijt. Dus zo rond de 300 tot 400 euro zou een redelijke prijs kunnen zijn, zeker met de twee bonusboeken erbij.

Nou ik dacht, laat ik de prijs aantrekkelijk maken en daar 50% van nemen en het hele programma afronden op 150 euro.

En dat zal de prijs voor dit programma in de toekomst waarschijnlijk ook zijn.

Maar omdat jij meegedaan hebt aan de buikvet workshop, en ik echt van al je reacties en je deelname genoten heb, lijkt het mij fantastisch als iedereen die met de workshop heeft meegedaan ook meedoet met het Weg met Buikvet programma.

Zodat we echt op een gestructureerde manier met z’n allen fantastische resultaten kunnen behalen.

En ik wil niet dat voor sommige mensen geld een reden zou zijn om niet mee te doen… daarom heb ik besloten dat de prijs voor het Weg met Buikvet programma geen 300 euro, geen 150 euro maar slechts 67 euro is.

En dat is inclusief de twee bonus boeken Een strakke buik in 4 weken en De Weg met Buikvet recepten.

Zoals ik in de vorige video ook al zei is dit een erg populair programma. Het is bijna een jaar niet beschikbaar geweest en er zijn een hoop mensen heel enthousiast dat het weer zover is.

Dus als je mee wilt doen raad ik je aan niet te lang te wachten. 1) omdat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn en 2) omdat het prettig is om al het materiaal al in huis te hebben als we van start gaan.

We beginnen als de timer op nul staat

Over een paar dagen beginnen we met het programma. Verwacht als de timer op nul staat de eerste tips en instructies om ervoor te zorgen dat je over precies een week al de eerste resultaten ziet.

Klik hier om met ons mee te doen en voorgoed af te rekenen met je buikvet.

Buikvet verbranden is echt geen magie, ik heb gewoon de tijd genomen om de werking van je buikvet verbranding tot op de bodem uit te zoeken en dit systeem in onze coaching praktijk steeds weer een beetje aangescherpt en een beetje aangescherpt totdat het helemaal perfect was.

En nu hebben we een methode, een systeem, een programma dat keer op keer met succes toegepast kan worden.

Als jij er klaar voor bent om een slanke buik te krijgen dan is het nu tijd om op de knop hieronder te klikken en je in te schrijven voor het Weg met Buikvet programma.

Dit is het moment om het te doen, om het heft in eigen handen te nemen en af te rekenen met je overtollige buikvet. Er komt geen beter moment… en voor je het weet zijn de plekken vol. Ga aan de slag met het Weg met Buikvet programma en zeg ja tegen een SLANKE buik en een STRALENDE gezondheid.

Klik op de knop hieronder en doe met ons mee. Dit is jouw moment en ik kijk ernaar uit om je te helpen aan een lichaam waar jij je fantastisch in voelt.

De keuze is aan jou, ik kan het niet voor je doen… het enige wat ik kan doen is je laten weten dat het Weg met Buikvet programma werkt. Niet voor een paar mensen, maar voor iedereen.

Klik nu op de knop en dan zie ik je in het programma.

Wat vond je van dit artikel?