Ik zal mezelf even aan je voorstellen. Je vraagt je waarschijnlijk wel af: “Wie is die Jasper Alblas eigenlijk?”

Ik ben eigenlijk een hele normale jongen, die op een gegeven moment heeft besloten om te proberen de geheimen van gezondheid te achterhalen om daarmee mezelf en ook andere mensen een beter leven te geven.

Ik zal je niet vervelen met de details, maar op een gegeven moment had ik het idee dat ik wel gezond leefde, maar me eigenlijk helemaal niet zo gezond voelde. Na met wat mensen gesproken te hebben, bleek dat ik niet de enige was. Veel van hen dachten ook dat ze wel gezond leefden, maar ze voelden zich niet echt gezond. Deze mensen hadden geen vreselijke ziektes, maar ze hadden wat ik ‘chronische gezondheidsproblemen’ noem, zoals: overgewicht, moeilijk in slaap komen, regelmatig hoofdpijn en nog veel meer.

Toen ik eens goed ging kijken zag ik dat veel mensen veel last ondervonden van deze chronische gezondheidsproblemen, zoals eczeem, hoofdpijn, slapeloosheid en overgewicht. Stuk voor stuk deden deze mensen precies die dingen, waarvan ik dacht dat ze gezond waren. En toch waren ze dat blijkbaar niet!

Dat was het moment waarop ik besloot: “Ik ga dit goed uitzoeken”. Ik ga voor mezelf uitzoeken hoe ik echt gezond kan leven en wat ik daarvoor moet doen.

Lezen, lezen en nog meer lezen

Dit was makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker in het begin zakte de moed me regelmatig in de schoenen. Dit kwam voornamelijk omdat veel informatie die ik in boeken of op internet tegenkwam, tegenstrijdig was. Het kwam regelmatig voor dat er in boek één stond dat iets gezond voor je was en in boek twee stond letterlijk dat dit juist het slechtste is wat je kunt doen voor je gezondheid. Kortom, in de literatuur maar ook op het internet staan veel tegenstrijdige berichten. Er is niet één goed verhaal. Veel avonden van studie zijn er voorbijgegaan voordat ik besloot bij het begin te beginnen en dit fundamenteel te onderzoeken. “Hoe werkt mijn lichaam eigenlijk?”

Ik begon pas echt door te krijgen hoe het menselijk lichaam werkt toen ik de juiste literatuur hierover las en dit in detail ging bekijken. Uitvoerig bestudeerde ik hoe de verschillende moleculen door je lichaam opgenomen worden en hoe de chemische reacties in je lichaam precies plaats vinden. De processen in je lichaam zijn vreselijk complex en het is niet eenvoudig om daar goede informatie over te vinden.

Dit eerste literatuuronderzoek gaf me een goede basis om verder te gaan zoeken naar interessante informatie. Na vele seminars te hebben bijgewoond (o.a. in de Verenigde Staten), documentaires te hebben bekeken en boeken te hebben doorgespit begon ik een goede theorie te ontdekken over echt gezond leven in deze moderne wereld.

De praktijk

Het werd tijd om die theorie ook eens in de praktijk te gaan testen. Ik legde mezelf een bepaald levenspatroon op, om zo goed te kunnen nagaan wat het effect was van deze aanpassingen op mijn gezondheid en kwaliteit van leven.

Het resultaat was verbazingwekkend. Ik viel makkelijker in slaap, ik sliep dieper en ik stond fluitend op. En dan te bedenken dat ik voorheen met geen mogelijkheid uit bed te krijgen was.

Ik voelde me gedurende de dag energieker en kon me langer en beter focussen op de taken waar ik mee bezig was. Het leek soms wel of mijn brein veel scherper was. Ik kon helderder nadenken en maakte me veel minder zorgen om kleine problemen.

Ik had daarvoor geen last van overgewicht, maar toen ik dit voedingspatroon voorstelde aan een vriendin van mij mét overgewicht, viel ze in de eerste twee weken maar liefst 4 kilo af! Dit gaf mij de bevestiging dat ik enkele belangrijke antwoorden over gezond leven en gewichtsverlies gevonden had.

Mijn overtuiging

In de afgelopen tijd ben ik overtuigd geraakt van het volgende:

Als je niet weet hoe je lichaam werkt en niet precies weet wat je moet doen om het gezond te maken en te houden, dan zal je waarschijnlijk de rest van je leven rond blijven lopen met overgewicht, weinig energie en een onbevredigend gevoel. Je gewicht zal altijd blijven jojo-en. Je verliest wat gewicht, maar het komt er de volgende maand meteen weer aan. Je voelt je gefrustreerd en futloos.

Als je wel weet wat je moet doen om gezond te leven dan zul je binnen de kortste keren afvallen en zo je ideale gewicht bereiken (en houden!). Mijn ervaring is dat andere mensen versteld staan van de snelheid en het gemak waarmee je op deze manier afvalt.

Waarom kan ik je helpen?

Zoals je maar al te goed weet, lopen er veel mensen rond die je ervan proberen te overtuigen dat ze alle antwoorden hebben om af te vallen en gezond te leven.

Nou, helaas voor jou, ik heb niet ALLE antwoorden. Maar ik geloof dat ik wat antwoorden heb (en ik denk dat de antwoorden die ik heb heel belangrijk zijn).

De vraag die jij je nu waarschijnlijk stelt is: “Waarom moet ik geloven wat Jasper Alblas zegt?”

En mijn antwoord aan jou is, je moet me NIET zomaar blindelings geloven.

Ik raad je aan om al mijn materiaal dat je ziet of leest met een gezonde kritische blik te bekijken. En als je denk dat mijn methode je kan helpen, probeert het dan gerust uit.

Weet namelijk dat elk programma dat ik aanbied een 100% geld-terug-garantie heeft.

Je kunt aan diverse (online) programma’s deelnemen om echt UIT te PROBEREN wat je leert en dan daarna pas beslissen of het iets voor je is of niet.

Als je niet DIRECT resultaat ziet en je denkt dat het niets voor je is dan vergoed ik je de gemaakte kosten.

Ik denk echter dat je erachter zult komen dat ik niet geinteresseerd ben in acties die niet echt werken. Ik houd van een efficiënt en plezierige aanpak die echt zorgt voor resultaat, SUPER resultaat.

Pas als je zelf hebt ervaren dat mijn aanpak werkt ..wil ik dat je me “gelooft”.

Ondanks dat ik niet alle antwoorden heb, geloof ik voor 100 procent in mijn programma’s en heb ik zelf gezien en ervaren dat ze werken.  Ik hoop oprecht dat het je leven zal veranderen.

Ik reik je de hand, neem jij hem aan?

Jasper Alblas