Hieronder een overzicht van mijn persoonlijke Missie, Visie en Waarden met betrekking tot deze website.

Missie

Mijn missie is: mensen met suboptimale gezondheid of overgewicht weer gezond en op het juiste gewicht krijgen. Veel gezondheidsproblemen (incl. overgewicht) kunnen verholpen worden door je levensstijl aan te passen. Ik zie het niet alleen als mijn missie deze kennis aan jou over te dragen, maar ook om je stap voor stap te helpen deze kennis in jouw leven te implementeren.

Visie

Mijn visie is: een gezonde samenleving, waar iedereen met plezier kan genieten van gezond eten en een gezonde levensstijl heeft. Een samenleving waar mensen tevreden zijn over hun lichaam en energie in overvloed hebben.

Waarden

Gul – ik probeer altijd meer te geven dan je verwacht. Abonnees op de nieuwsbrief ontvangen meer dan ze verwachten en klanten ontvangen veel meer dan waarvoor ze betaald hebben.

Eerlijk & Open – ik ben eerlijk en open over hoe ik mezelf en mijn meningen representateer op deze website. Dit is echt wie ik ben en wat ik geloof.

Passie – elke dag weer help ik gepassioneerd mensen aan een gezonder leven.

Fantastisch – ik neem geen genoegen met ‘acceptabele’ producten. Alles wat ik doe (gratis of betaald) probeer ik op unieke wijze en uitermate goed te doen.

Empathisch – ik behandel anderen zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden: ik respecteer hun denkbeelden, gevoelens en meningen. Ik behandel collega’s, klanten en andere mensen met respect.