Welkom!

Ik hoop dat je een uitstekende dag hebt.

Zo niet, dan gaan we daar nu verandering in brengen :- ) en zo ja, dan gaan we je dag nog beter maken. Tenminste als je overgewicht hebt en graag wilt afvallen.

Ik zal eerlijk tegen je zijn, ik had nooit gedacht dat ik ooit mensen zou helpen afvallen. Maar toen ik enkele jaren geleden in aanraking kwam met het vak voedingscoaching, heb ik nooit meer omgekeken.

Ik had mijn passie gevonden.

Ik had nooit gedacht dat ik zo veel energie zou krijgen van het helpen van mensen. Het is werkelijk de grootste kick aller tijden om mensen op een positieve manier te kunnen raken.

Verantwoord afvallen: bekijk ons verhaal

Hier een video waarin je in een paar minuten ziet waar we voor staan en waar we je mee kunnen helpen.

Ik hoop dat dit je een goed idee geeft wat we doen. Goed, genoeg over mij nu. Laten we het eens over jou hebben.

Wil jij afvallen?

Als je dit leest ga ik ervan uit dat je overgewicht hebt en graag wilt afvallen. Misschien zit je buikvet in de weg, pas je niet meer in je kleding, of heb je last van fysieke gezondheidsproblemen – zoals diabetes, slijtage aan gewrichten of hart problemen…

…of misschien wil je gewoon van die vervelende vetrol af. Allemaal goede redenen en heel begrijpelijk!

Waarschijnlijk is dit niet de eerste keer dat je gaat afvallen, veel mensen die bij ons terecht komen hebben al van alles geprobeerd – Sonja Bakker, Dr. Frank, Weigth Watchers, etc.

Maar elke keer vallen deze mensen weer terug in hun oude gewoontes. En dat is ook niet gek, want de meeste van deze programma’s zijn gewoon niet vol te houden.

Ik ben hier absoluut niet om andere programma’s te veroordelen, ik vertel alleen wat ik keer op keer hoor van de mensen die bij ons komen. Als je eraan twijfelt, probeer het zelf :- )

Bij Jasperalblas.nl vinden we het belangrijk dat onze programma’s niet alleen efficiënt lichaamsvet verbranden en volledig wetenschappelijk onderbouwd zijn, maar dat ze ook nog eens ontzettend makkelijk te volgen zijn.

Want als een programma gemakkelijk te volgen is, dan is het veel makkelijker vol te houden en dat is de sleutel tot succesvol afvallen.

Wel nu, je wilt op een verantwoorde manier afvallen (anders was je hier niet). Kijk rustig eens rond op de website om te zien of onze aanpak bij je past. Of eigenlijk, daar kan ik je natuurlijk een handje bij helpen…

Pas jij bij Jasperalblas.nl?

Onze programma’s zijn geschikt voor mensen die:

  • snel, maar wel op een verantwoorde manier willen afvallen.
  • hun lichaamsvet willen verbranden en het er ook echt willen afhouden.
  • het waard vinden om ongeveer 15 minuten extra per dag in de keuken te staan, om zo hun streefgewicht te behalen.
  • naast hun overtollig lichaamsvet ook hun cholesterol en bloeddruk op een gezond niveau willen houden of krijgen.
  • soms wat moeite hebben met motivatie, maar wel in staat zijn om een stappenplan te volgen.

Als je in deze groep valt, dan is de kans heel groot dat je snel en succesvol zult afvallen met onze programma’s. Maar om het zeker te weten nog even het volgende.

Onze programma’s zijn niet geschikt voor mensen die:

  • hun eetpatroon absoluut niet willen aanpassen.
  • over het algemeen negatief in het leven staan en overal een probleem van maken.
  • zeggen dat ze willen afvallen, maar er vervolgens niets aan doen.
  • niet begrijpen dat het runnen van een website (of eigenlijk inmiddels een heel bedrijf) veel tijd en geld kost en die alle informatie gratis willen krijgen.

Als je in deze laatste groep valt denk ik dat het beter is als we niet samenwerken. Ik wens je al het beste toe, even goede vrienden :- )

Als je in de eerste groep valt daarentegen, dan ben ik heel enthousiast om je te helpen om van je overgewicht af te komen. Met jouw toestemming ga ik er alles aan doen om je te helpen afvallen.

Hoe wij je helpen afvallen

Er zijn een aantal manieren waarop we kunnen samenwerken.

Over de jaren heen heb ik verschillende afslank programma’s ontwikkeld die je helpen om op een verantwoorde manier razendsnel van je overgewicht af te komen.

De programma’s die we op dit moment aanbieden zijn (klik op het programma voor meer informatie):

En dan tot slot hebben we ook nog persoonlijke coaching. Op deze pagina kun je je intake gesprek boeken als je geïnteresseerd bent. Omdat mijn agenda elke week weer propvol zit, worden de coaching gesprekken door mijn collega Anita Mulderij verzorgd.

Als je er nog niet klaar voor bent om met een betaald programma aan de slag te gaan is dat natuurlijk geen probleem. Iedereen doet dat op z’n eigen tempo.

Ik raad je wel aan om in ieder geval Jaspers boodschappenlijst aan te vragen, dit is helemaal gratis. Op deze lijst staat precies wat je wel en niet kan eten als je wilt afvallen.

Zo kan je in ieder geval alvast aan de slag gaan. Er wordt precies uitgelegd hoe je de lijst het beste kunt gebruiken in de e-mail die je erbij ontvangt.

Klik hier om Jaspers boodschappenlijst te downloaden

Daarnaast heb ik over de jaren honderden wetenschappelijk onderbouwde artikelen geschreven over allerlei uiteenlopende onderwerpen.

Ik heb de artikelen waarvan ik denk dat ze je het snelst gaan helpen hieronder voor je opgesomd.

Ik wens je heel veel succes op je reis naar een slank en gezond lichaam en ik hoop dat je mij en mijn deskundige collega’s je laat begeleiden op deze reis.

Onze programma’s zullen je niet alleen een hele hoop hoofdpijn en frustratie besparen, ze zorgen er ook voor dat je zeker weet dat je snel resultaat behaald zonder dat je gezondheid eronder lijdt.

Vriendelijke groet,

Jasper

Direct buikvet verbranden voor een strakke buik

afvallen-buik_2000x1000

In dit artikel lees je precies wat je kunt doen om zo snel mogelijk al je overtollig buikvet te verbranden. Pas toe wat je in dit artikel leert en je buikvet zal snel verdwijnen. Lees meer…

7 tips: 10 kilo afvallen in 5 weken (zonder sporten)

10-kilo-afvallen_2000x1000

In dit artikel staan 7 afslank tips die ervoor zorgen dat je in 5 weken tijd tot wel 10 kilo afvalt. Ook als je meer of minder dan 10 kilo overgewicht hebt raad ik je aan dit artikel te lezen. Lees meer…

 

Snel afvallen met een koolhydraatarm dieet

koolhydraatarm-dieet_2000x1000

In dit artikel halen we met wetenschappelijk onderbouwde feiten de waarheid boven tafel en leer je hoe je met een koolhydraatarm dieet tot wel 2 kilo per week kunt verbranden. Lees meer…

Gezond en snel afvallen: het complete verhaal

snel-afvallen_2000x1000

Dit artikel is voor mensen die snel af willen vallen. Snel afvallen zonder jojo-effect: elke kilo die eraf gaat, die blijft eraf. In dit artikel staat precies beschreven hoe je je vetverbranding in je lichaam stimuleert. Lees verder…

De aller simpelste afslank tips

simpele-afslanktips_2000x1000

Je valt niet af door er boeken over te lezen of er een studie van te maken. Je valt af door tips en methodes toe te passen. Verderop in dit artikel vind je twee supersimpele afslanktips die… Lees verder

Afvallen lukt niet, wat moet ik doen?

afvallen-lukt-niet_2000x1000

Het klopt dat ieder lichaam net weer even iets anders is. Maar met de drie stappen in dit artikel zal je ook jouw vetverbranding op gang brengen. Er is een oplossing voor iedereen. Lees meer…

Eveline is 40 kilo afgevallen!

In dit artikel lees je precies hoe Eveline maar liefst 40 kilo is afgevallen. Zij ging een hele transformatie door. Gebruik haar tips om ook voorgoed van jouw overtollig lichaamsvet af te komen. Lees meer…

Lees meer afslank artikelen hier