facebook_pixel

Bianca 9 kilo afgevallen!

Bianca is niet alleen 9 kilo afgevallen. Wil je weten hoe dit heeft gedaan? Lees hier haar verhaal!

Lees meer

Snel afvallen buik: direct buikvet verbranden voor een strakke buik

Afvallen rond je buik wordt onterecht gezien als moeilijk. Verbrand met dit artikel jouw buikvet en verminder de kans op levensgevaarlijke ziektes.

Lees meer

Als Dieuwertje het kan, kan jij het ook!

Dieuwertje is maar liefst 14 kilo afgevallen door koolhydraatarm eten en sporten. Zij voelt zich goed en loopt weer zonder rollator.

Lees meer

Snel afvallen met koolhydraatarm dieet recepten

Alles wat je moet weten over het koolhydraatarm dieet. Val moeiteloos tot wel 2 kilo per week af met alle informatie uit dit artikel.

Lees meer

Als Wim het kan, kan jij het ook!

Twee en een half jaar terug is Wim begonnen met koolhydraatarm eten. Op dit moment is Wim 50 kilo afgevallen zonder jojo effect.

Lees meer

Bananen – hoe gezond zijn die nu echt?

We weten allemaal hoe bananen eruit zien en hoe lekker ze smaken. Maar wat zijn bananen nu precies en hoe gezond zijn ze eigenlijk? Het antwoord lees je hier.

Lees meer

Als Kars het kan, kan jij het ook!

Kars is maar liefst 80 kilo afgevallen door koolhydraatarm te gaan eten. Hij staat weer vol energie in het leven en past weer in zijn favoriete jeans!

Lees meer

Stevia: gezond of niet?

Stevia is de laatste jaren erg populair geworden omdat het een natuurlijke en gezonde vervanger is van suiker. Maar is dat eigenlijk wel zo? Het antwoord lees je hier.

Lees meer