Als Eveline het kan, kan jij het ook!

Eveline is maar liefst 40 kilo afgevallen door gezond en koolhydraatarm te gaan eten volgens de recepten uit het 7×7 receptenboek. Lees hier haar verhaal!

Lees meer

Snel afvallen met een koolhydraatarm dieet

Als je gemakkelijk al je overtollige lichaamsvet (inclusief buikvet) wilt kwijtraken, raad ik je aan dit artikel aandachtig te lezen.

Lees meer

Wat is quinoa en hoe gezond is het?

Hoe gezond is quinoa nu echt. En is het een tijdelijke hype of moet quinoa een vast onderdeel worden in het Nederlandse eetpatroon? Dit artikel geeft antwoord.

Lees meer

7 tips: 10 kilo afvallen in 5 weken (zonder sporten)

In dit artikel geef ik je 7 afval tips die ervoor zorgen dat je in 5 weken tijd tot wel 10 kilo afvalt. Als je meer of minder dan 10 …

Lees meer

Als Anouk het kan, kan jij het ook!

Anouk is vorig jaar maart vanwege gezondheidsredenen begonnen met koolhydraatarm eten en afvallen. Ze is binnen een jaar maar liefst 23 kilo afgevallen.

Lees meer

Als Carla het kan, kan jij het ook!

Carla is door koolhydraatarm te eten maar liefst 20 kilo afgevallen. Ze zit weer lekker in haar vel en heeft veel meer energie.

Lees meer

Beste Jasper is het belangrijk om volgens vaste tijden te eten of kan ik af en toe een maaltijd overslaan?

Gerrit is de draad kwijt. Hij wilt van zijn overgewicht af. Hij vraagt zich af of het belangrijk is om volgens vaste tijden te eten. Je leest het hier.

Lees meer

De invloed van je zelfbeeld op afvallen

Veel mensen lukt het niet om af te vallen doordat zij een negatief zelfbeeld hebben. Deze tips helpen een positief zelfbeeld creëren en af te vallen.

Lees meer