Alles wat je moet weten over een burn-out

Wat is een burn-out? | De symptomen | De oorzaak | De burnout test | De behandeling | Het herstel | Coaching Voel jij je al lange tijd vermoeid, opgebrand, …

Lees meer

Zelfacceptatie: een belangrijk ingrediënt om succesvol af te vallen

Hoe accepteer je jezelf als je jezelf niet mooi vindt? En waarom zou je dat doen? Hier lees je wat het belang is van zelfacceptatie als je af wilt vallen.

Lees meer

Beste Jasper kan ik koolhydraatarm blijven eten tijdens de zwangerschap?

Als je zwanger bent of borstvoeding geeft verandert je lichaam. Dat kan voor onzekerheid zorgen. Is koolhydraatarm eten wel goed voor je? Je leest het hier!

Lees meer

Wichert viel 17 kilo af!

Wichert’s vrijgezellenfeest liep heel anders af dan hij ooit verwacht had. Het was voor hem het moment om zijn leven helemaal om te gooien en op een gezonde manier 17 …

Lees meer

Beste jasper is het ketogeen dieet gezond of niet?

Is het ketogeen dieet gezond of niet? In dit artikel lees je het!

Lees meer

Beste Jasper ik heb drang naar brood en snelle koolhydraten

Ik heb regelmatig drang naar brood en snelle koolhyraten, heeft mijn lichaam dit dan nodig? In dit artikel lees je waar de drang naar brood vandaan komt.

Lees meer

Nancy viel 25 kilo af

Nancy viel maar liefst 25 kilo af, ze stopte met alcohol drinken en maakte van koolhydraatarm eten haar nieuwe way of life! Hier lees je haar verhaal.

Lees meer

Tanny viel 14 kilo af

Tanny viel maar liefst 14 kilo af door koolhydraatarm te gaan eten via de programma’s van Jasperalblas.nl. Hier lees je haar verhaal!

Lees meer