Jaarprogramma

Het jaarprogramma van Jasperalblas.nl is speciaal voor de mensen die zeer grote frustratie ervaren rondom hun overgewicht. Mensen die ‘ten einde raad zijn’ wat hun gewicht betreft.

Om ervoor te zorgen dat alleen de juiste mensen in het programma terechtkomen, houden we met iedereen vooraf een vrijblijvend intakegesprek.

In dat gesprek kijken we of je geschikt bent voor het programma en krijg jij de gelegenheid om je vragen te stellen. Als we beiden enthousiast zijn, krijg je de gelegenheid je aan te melden voor ons jaarprogramma.

Serieus aan de slag

Het jaarprogramma is ALLEEN bedoeld voor mensen die serieus van hun overgewicht af willen. Het is niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een snelle oplossing.

Het is voor degenen die bereid zijn te investeren in hun gezondheid en durven te kiezen voor hun eigen toekomst. We kunnen je immers alleen helpen als je openstaat voor verandering.

Dit programma is, in alle eerlijkheid, niet voor mensen die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten. Als je voorgoed wilt afrekenen met je overgewicht, dan is daar goede begeleiding voor nodig, daar zit nou eenmaal een prijskaartje aan.

Maar met die goede begeleiding verzeker je jezelf wel van succes, echt succes.

Intakegesprek

Als dit je aanspreekt kan je op deze pagina meer informatie vinden en een intakegesprek inplannen.

Het inplannen van het intakegesprek betekent niet dat je automatisch toegelaten wordt voor het programma.

In het intakegesprek kijk je samen met Jasper of één van de andere experts of deelname aan het Transformatie Traject (zo heet het jaarprogramma) voor jou de juiste keuze is.

Klik hier voor meer informatie en de gelegenheid om een intakegesprek in te plannen.