Jaarprogramma

Het jaarprogramma van Jasperalblas.nl is speciaal voor de mensen die zeer grote frustratie ervaren rondom hun overgewicht. Mensen die ‘ten einde raad zijn’ wat hun gewicht betreft.

Om ervoor te zorgen dat alleen de juiste mensen in het programma terechtkomen, houden we met iedereen vooraf een vrijblijvend plan van aanpak gesprek.

In dat gesprek kijken we of je geschikt bent voor het programma en krijg jij de gelegenheid om je vragen te stellen. Als we beiden enthousiast zijn, krijg je de gelegenheid je aan te melden voor ons jaarprogramma.

Serieus aan de slag

Het jaarprogramma is ALLEEN bedoeld voor mensen die serieus van hun overgewicht af willen. Het is niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een snelle oplossing.

Het is voor degenen die bereid zijn om moeite te doen en er de tijd voor willen nemen (want helaas bestaat er geen magisch pilletje dat al het werk voor je doet).

Ik kan alleen mensen helpen die openstaan voor verandering. Wees bereid om oude gewoontes en overtuigingen los te laten.

Tot slot is dit programma, in alle eerlijkheid, ook niet voor mensen die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten. Als je de beste begeleiding wilt, dan hangt daar ook een prijskaartje aan. Maar daarmee verzeker je jezelf wel van succes.

Plan van aanpak gesprek

Als dit je aanspreekt kan je op deze pagina bekijken of je in aanmerking komt voor een Plan van Aanpak gesprek.

In zo’n gesprek ga je samen met Jasper of één van de andere experts in kaart brengen wat het doel is dat je wilt bereiken. Vervolgens maken we samen een plan over hoe jij dat doel kunt bereiken. Aan het einde van de sessie kunnen we je ook laten weten of je in aanmerking komt voor ons jaarprogramma.

Klik hier en kijk of je kunt profiteren van een vrijblijvende “Plan van aanpak sessie” en mogelijk zelfs deelname aan het jaarprogramma.