Maak hier kennis met het team van Jasperalblas.nl.

Jasper Alblas – Voedingscoach

Wie is Jasper
In 2014 heb ik Jasperalblas.nl opgericht omdat ik heel graag mensen wil helpen aan een gezonder eetpatroon. Daarvoor was ik bovenmatig geïnteresseerd in de geheimen van gezondheid. Ik bestudeerde toen alles over voeding om daarmee mezelf en ook andere mensen een beter leven te geven. Dat is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een heus team dat dagelijks honderden mensen helpt. En daar ben ik supertrots op! Lees hier mijn hele verhaal.

Mijn interesses
Ik ben gek op reizen. Als het even kan, knijp ik er tussenuit om mooie plekken te bezoeken. Ik kan ook heerlijk genieten van een goed boek of een gezellig etentje met vrienden.

Jasperalblas.nl
Ik hou enorm van ondernemen. Dus naast het schrijven van boeken en artikelen voor deze website, vind ik het ook heel leuk om nieuwe ideeën te bedenken en uit te werken voor Jasperalblas.nl.

Anita Mulderij – Voedingsdeskundige en coach

Wie is Anita
Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het belang van gezonde voeding en de kracht in zichzelf. Door middel van coaching en NLP help ik mensen bij het aanleren van nieuw gedrag en verbeteren van hun gezondheid. Ik doe dat met heel veel plezier.

Ik wil graag mensen laten inzien dat gezonder leven en afvallen niet iets negatiefs is, maar dat het heel leuk kan zijn, en het je leven een positieve draai kan geven.

Mijn interesses
Naast bezig zijn met gezondheid ben ik veel te vinden op een yoga mat, hou ik van lezen, koffie, films, reizen, het strand en lekker eten met vrienden.

Jasperalblas.nl
Op jasperalblas.nl help ik mensen op een zo natuurlijk mogelijke wijze afvallen door hen te begeleiden in hun proces naar een gezonder leven door middel van onbewerkt en koolhydraatarm eten.

Mijn motto is “afvallen is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe”!

Martijn van der Jagt – Content manager

Wie is Martijn
Ik heb altijd een bovengemiddelde interesse in voeding en gezondheid gehad. Dus toen ik in september 2016 de vacature voor content manager bij Jasperalblas.nl zag, heb ik meteen gereageerd. Het voelt supergoed om mensen te helpen aan een gezonder leven.

In 2016 ben ik vader geworden en ik geniet enorm van een gezellig en sociaal leven.

Mijn interesses
Ik ben af toe nog met mijn oude hobby bezig: diskjockey en muziek maken. En ik rij graag motor.

Jasperalblas.nl
Ik ondersteun Jasper bij alle tekstuele onderdelen van het bedrijf, zoals het blog en alle programma’s. We zijn een klein en hecht team, dus eigenlijk doen we alles met zijn allen.

Marleen van den Berg – Voedingsdeskundige

Wie is Marleen
Ik zit in mijn laatste studiejaar aan de opleiding voeding en diëtetiek. Tijdens deze opleiding heb ik enorm veel geleerd over voeding en gezondheid en is mijn passie voor voeding steeds groter geworden. Het doet mij erg goed om mensen die een gezond en vitaal leven willen op weg te helpen met de juiste informatie over voeding en gezondheid. Na mijn stage bij Jasper Alblas ga ik deze passie zeker doorzetten.

Mijn interesses
Ik vind het superleuk om met gezonde voeding bezig te zijn, koken en het creëren van heerlijke gerechten.

Jasperalblas.nl
Mijn laatste stage doe ik met veel plezier bij Jasper Alblas. Ik beantwoord voeding gerelateerde vragen, help met het ontwikkelen van heerlijke recepten en het verzinnen van nieuwe ideeën.