Maak hier kennis met het team van Jasperalblas.nl.

Jasper Alblas – Voedingscoach

Wie is Jasper
In 2014 heb ik Jasperalblas.nl opgericht omdat ik heel graag mensen wil helpen aan een gezonder eetpatroon. Daarvoor was ik bovenmatig geïnteresseerd in de geheimen van gezondheid. Ik bestudeerde toen alles over voeding om daarmee mezelf en ook andere mensen een beter leven te geven. Dat is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een heus team dat dagelijks honderden mensen helpt. En daar ben ik supertrots op! Lees hier mijn hele verhaal.

Mijn interesses
Ik ben gek op reizen. Als het even kan, knijp ik er tussenuit om mooie plekken te bezoeken. Ik kan ook heerlijk genieten van een goed boek of een gezellig etentje met vrienden.

Jasperalblas.nl
Ik hou enorm van ondernemen. Dus naast het schrijven van boeken en artikelen voor deze website, vind ik het ook heel leuk om nieuwe ideeën te bedenken en uit te werken voor Jasperalblas.nl.

Anita Mulderij – Voedingsdeskundige en coach

Wie is Anita
Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het belang van gezonde voeding en de kracht in zichzelf. Door middel van coaching en NLP help ik mensen bij het aanleren van nieuw gedrag en verbeteren van hun gezondheid. Ik doe dat met heel veel plezier.

Ik wil graag mensen laten inzien dat gezonder leven en afvallen niet iets negatiefs is, maar dat het heel leuk kan zijn, en het je leven een positieve draai kan geven.

Mijn interesses
Naast bezig zijn met gezondheid ben ik veel te vinden op een yoga mat, hou ik van lezen, koffie, films, reizen, het strand en lekker eten met vrienden.

Jasperalblas.nl
Op jasperalblas.nl help ik mensen op een zo natuurlijk mogelijke wijze afvallen door hen te begeleiden in hun proces naar een gezonder leven door middel van onbewerkt en koolhydraatarm eten.

Mijn motto is “afvallen is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe”!