Maak kennis met het team van Jasperalblas.nl!

Jasper Alblas – Voedingscoach

Wie is Jasper
In 2014 heb ik Jasperalblas.nl opgericht omdat ik heel graag mensen wil helpen aan een gezonder eetpatroon. Daarvoor was ik bovenmatig geïnteresseerd in de geheimen van gezondheid. Ik bestudeerde toen alles over voeding om daarmee mezelf en ook andere mensen een beter leven te geven.

Dat is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een heus team dat dagelijks honderden mensen helpt. En daar ben ik supertrots op! Lees hier mijn hele verhaal.

Mijn interesses
Ik ben gek op reizen. Als het even kan, knijp ik er tussenuit om mooie plekken te bezoeken. Ik kan ook heerlijk genieten van een goed boek of een gezellig etentje met vrienden.

Jasperalblas.nl
Ik hou enorm van ondernemen. Dus naast het schrijven van boeken en artikelen voor deze website, vind ik het ook heel leuk om nieuwe ideeën te bedenken en uit te werken voor Jasperalblas.nl.

Anita Mulderij – Voedingsdeskundige en Body Confidence Coach

Wie is Anita
Veel mensen zijn het contact met zichzelf en hun lichaam kwijt. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen weer in contact te brengen met hun lichaam en wie zij werkelijk zijn. Gezonde voeding speelt hier een enorm belangrijke rol in.

Door middel van Body Confidence-coaching en NLP help ik mensen bij het aanleren van nieuw gedrag. Ik leer ze weer contact maken met hun lichaam, ondersteun ze bij het verbeteren van hun relatie met voedsel en het optimaliseren van hun gezondheid.

Gezonder leven en goed voor jezelf zorgen moet geen strijd zijn, maar leuk en fijn zijn. En dat het je leven een positieve draai kan geven!

Mijn interesses
Naast bezig zijn met gezondheid ben ik veel te vinden op mijn yogamat, hou ik mij vooral bezig met spirituele en persoonlijke ontwikkeling, mediteren, lezen, naar de markt gaan, wandelen in de natuur, koffie, films, reizen en lekker eten met vrienden.

Jasperalblas.nl
Op Jasperalblas.nl help ik mensen op een zo natuurlijk mogelijke wijze afvallen door hen te begeleiden in hun proces naar een gezonder leven door middel van onbewerkt en koolhydraatarm eten.

Mijn motto is: ‘gezond afvallen is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe!’

Nicky Leidelmeijer – Voedingsdeskundige

Wie is Sanne
Ik help graag mannen en vrouwen die de regie over hun gezondheid willen nemen. Mijn passie voor het helpen en begeleiden van anderen naar een gezondere versie van zichzelf is ontstaan door mijn eigen zoektocht naar een leven zonder diëten en zonder vervelende lichamelijke en mentale klachten. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is en voelt om een verstoorde hormoonbalans te hebben, maar ook hoe het is om het lichaam weer in balans te krijgen.

Door verschillende opleidingen en cursussen zoals de opleiding Trainer Hormoonfactor heb ik, naast de ervaring, ook de kennis om anderen te coachen en opzoek te gaan naar de oorzaak van de klachten. Door middel van aanpassingen in de voeding, beweging, stressbeperking kunnen de hormonen weer in balans komen en de klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Ik wil anderen inspireren en motiveren om stap voor stap hun levensstijl aan te passen, om af te vallen, van de fysieke en mentale klachten af te komen en ze op weg te helpen naar de beste versie van zichzelf!

Mijn interesses
Naast mijn interesse in gezondheid en het begeleiden van anderen heb ik een hart voor het communicatievak, hou ik van reizen, wandelen, tennissen, podcasts luisteren en lunchen en koffiedrinken met familie en vrienden.

Jasperalblas.nl
Op Jasperalblas.nl help ik mensen tijdens onze challenges en programma’s om af te vallen, door te focussen op gezondheid en het leren luisteren naar je lichaam. Ik leg graag uit hoe ons lichaam werkt. Voed je lichaam op een goede manier, zorg goed voor jezelf en je krijgt er zoveel meer voor terug!

Esmee Peters – Voedingscoach

Fabienne Leeseman – Assistent Voedingscoach

Vicky de la Cotera – Contentspecialist