Het team van Jasperalblas.nl

Maak kennis met het team van Jasperalblas.nl!

Jasper Alblas – Voedingscoach

Wie is Jasper
In 2012 heb ik Jasperalblas.nl opgericht omdat ik heel graag mensen wil helpen aan een gezonder eetpatroon. Ik ben altijd al erg geïnteresseerd geweest in voeding en gezondheid. Nu vind ik het vooral leuk om de kennis die ik heb zo te delen dat ook andere mensen er een beter leven door krijgen.

Dat is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een heus team dat dagelijks honderden mensen helpt. En daar ben ik supertrots op!

Mijn interesses
Ik ben gek op reizen. Als het even kan, knijp ik er tussenuit om mooie plekken te bezoeken. Ik kan ook heerlijk genieten van een goed boek of een gezellig etentje met vrienden.

Jasperalblas.nl
Ik hou enorm van ondernemen. Dus naast het schrijven van boeken en artikelen voor deze website, vind ik het ook heel leuk om nieuwe ideeën te bedenken en uit te werken voor Jasperalblas.nl.

Anita Mulderij – Voedingsdeskundige en Body Confidence Coach

Wie is Anita
Veel mensen zijn het contact met zichzelf en hun lichaam kwijt. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen weer in contact te brengen met hun lichaam en wie zij werkelijk zijn. Gezonde voeding speelt hier een enorm belangrijke rol in.

Door middel van Body Confidence-coaching en NLP help ik mensen bij het aanleren van nieuw gedrag. Ik leer ze weer contact maken met hun lichaam, ondersteun ze bij het verbeteren van hun relatie met voedsel en het optimaliseren van hun gezondheid.

Gezonder leven en goed voor jezelf zorgen moet geen strijd zijn, maar leuk en fijn zijn. En dat het je leven een positieve draai kan geven!

Mijn interesses
Naast bezig zijn met gezondheid ben ik veel te vinden op mijn yogamat, hou ik mij vooral bezig met spirituele en persoonlijke ontwikkeling, mediteren, lezen, naar de markt gaan, wandelen in de natuur, koffie, films, reizen en lekker eten met vrienden.

Jasperalblas.nl
Op Jasperalblas.nl help ik mensen op een zo natuurlijk mogelijke wijze afvallen door hen te begeleiden in hun proces naar een gezonder leven door middel van onbewerkt en koolhydraatarm eten.

Mijn motto is: ‘gezond afvallen is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe!’

Nicky Leidelmeijer – Voedingsdeskundige

Wie is Nicky
Eten is mijn grote passie! Ik word dan ook van weinig dingen zo enthousiast als van het praten over eten en drinken. Op de Hogere Hotelschool heb ik alles geleerd over lekker eten en koken. Ik vind het leuk om deze kennis te combineren met alles wat ik geleerd heb over gezonde voeding en hoe het lichaam werkt in mijn opleiding in de natuurvoeding.

Mijn interesses
Ik ben gek op koken, CrossFit, yin yoga, een goed boek en gezellig uren tafelen met familie of vrienden.

Jasperalblas.nl
Bij Jasperalblas.nl help ik mensen als voedingscoach met alle vragen over voeding en afvallen. Ik zie het als mijn missie om jou te laten zien wat voor invloed een evenwichtig voedingspatroon kan hebben op jouw lichaam en geest.

Esmee Peters – Voedingscoach

Wie is Esmee
Naast voedingscoach ben ik ook werkzaam als sportinstructeur en zangeres. Ik weet daardoor als geen ander hoe belangrijk het is om goed te blijven eten wanneer je een actief of onregelmatig leven leidt. Je kunt wel zeggen dat ik behoorlijk verslaafd ben aan sporten en lekker eten!

Tijdens mijn opleiding tot Personal Trainer lag de focus voornamelijk op sporten. Nu ik verder studeer tot gewichtsconsulent, ben ik me nog meer in voeding en coaching gaan verdiepen. Ik volg sport- en voedingstrends op de voet waarbij ik zelf vaak mijn eigen proefpersoon ben. Ik vind het erg leuk en interessant om zo mezelf te blijven ontwikkelen en de zin en onzin van voeding en sport van elkaar te kunnen onderscheiden.

Mijn interesses
Muziek, sport, koken en lekker eten, concerten bezoeken, honden, yoga, meditatie en reizen.

Jasperalblas.nl
Bij Jasperalblas.nl help en motiveer ik je met alle vragen over voeding, afvallen en sporten. Ik geloof dat ons lichaam zelf goed in staat is om aan te geven wat het nodig heeft. Soms is het lastig om door de bomen het bos te kunnen blijven zien in de huidige gezondheidsbranche. Ik breng je graag alle kennis bij zodat je deze zelf kunt toepassen in je leven.

Fabienne Leeseman – Assistent Voedingscoach

Wie is Fabienne
Bezig zijn met gezonde voeding is op mijn lijf geschreven! Ik ben gedreven om mensen te helpen met het bereiken van hun eigen gezondheidsdoelen. Ik heb zelf ervaren hoe het is om op een andere manier om te gaan met je voeding. Mijn missie is dan ook om andere mensen hier kennis mee te laten maken en hen de voordelen hiervan te laten ervaren. Je hoeft namelijk geen ingewikkelde diëten te volgen om goede resultaten te behalen. Met de juiste begeleiding kan je op een leuke manier gewicht verliezen. Ik help je daar graag bij!

Mijn interesses
Reizen is mijn grote passie. Ik studeer momenteel nog (marketing en sales), maar als ik klaar ben (en corona voorbij is) wil ik zeker een bijzondere reis gaan maken. Ook hou ik ervan om een goed boek te lezen, met vrienden te zijn en ben ik regelmatig in het bos te vinden waar ik helemaal tot rust kom.

Jasperalblas.nl
Bij Jasperalblas.nl ben ik assistent voedingscoach. Ik help mensen graag hun gezondheidsdoelen te behalen en je kunt bij mij terecht met vragen over afvallen en andere zaken rond een gezonde levensstijl. Ik zal m’n best doen om je zo goed mogelijk te begeleiden!

Imaani van Daelen – Klantenservice en administratie

Wie is Imaani
Ik heb voeding altijd heel interessant gevonden. Voor mijn vader zocht ik bijvoorbeeld uit welke vitaminen of mineralen bepaalde voedingsmiddelen bevatten, waar hij voor zijn gezondheid heel veel aan heeft gehad. Omdat ik uit een groot gezin kom, ben ik een echt mensenmens. Mijn passie ligt daarom bij de klantenservice, waarbij ik met mensen in contact kom en ze écht kan helpen. Zoals mijn vader.

Mijn interesses
Naast tijd met mijn familie door te brengen, vind ik het heerlijk om weekendjes weg te gaan, danslessen te volgen, leuke feestjes te bezoeken en boeken te lezen, vooral ‘true crime’!

Jasperalblas.nl
Bij Jasperablas.nl ben ik verantwoordelijk voor de klantenservice en overige administratieve taken. Ik beantwoord graag e-mails over jouw bestelling of producten!

Vicky de la Cotera – Contentspecialist

Wie is Vicky
Na mijn studie journalistiek heb ik lange tijd gewerkt als reisjournalist (een droombaan) en ben ik sinds augustus 2020 de nieuwste toevoeging aan het Jasper Alblas-team (een nieuwe droombaan)! Hier kan ik mijn passie voor koken, voeding en gezondheid combineren met wat ik het liefst doe: schrijven.

Mijn interesses
Koken (vooral Peruaans, waar mijn roots liggen), yoga, festivals (wanneer mag het weer?), lezen (het liefst op een strand) en… gebarentaal!

Jasperalblas.nl
Bij Jasperalblas.nl ben ik verantwoordelijk voor alle d’s en t’s in de tekst. Ik schrijf artikelen voor op de website, ik maak de nieuwsbrieven die jij wekelijks in je mailbox krijgt, ik help mee aan de totstandkoming van nieuwe boeken, programma’s en challenges en beheer de socialmediakanalen. Eigenlijk alles wat maar met tekst te maken heeft!

Daphne de Klerk – Copywriter

Wie is Daphne
Een enthousiaste copywriter! Schrijven voor web verenigt mijn kennis van webontwikkeling en mijn passie voor taal. Waar ik goed in ben: het vertalen van (wetenschappelijke) artikelen naar duidelijke en interessante content waar mensen wat aan hebben. Ik vind het superleuk om deel uit te mogen maken van het team van Jasperalblas.nl.

Mijn interesses
Ik houd erg van koken en nieuwe recepten proberen, waar ik dan – met wisselend succes – mijn eigen creativiteit op loslaat. Daarnaast sport ik graag en ben ik natuurlijk veel bezig met schrijven. Ik vind het echt leuk om kennis op te doen over nieuwe onderwerpen (die meestal te maken hebben met gezonde voeding ☺).

Jasperalblas.nl
Bij Jasperalblas.nl doe ik onderzoek naar goede onderwerpen voor onze lezers, schrijf ik artikelen over voeding en gezondheid en deel ik deze informatie met jou op een leuke en begrijpelijke manier via de website!

Nelly van der Meer – Webredacteur

Wie is Nelly
Na mijn opleidingen Voeding en Diëtetiek en Biologische en Cognitieve Psychologie ben ik jaren werkzaam geweest in het medisch-wetenschappelijke onderzoek. Minstens zo belangrijk als het genezen van ziektes, is het voorkómen daarvan. Daarbij geloof ik erg in de kracht van juiste voeding, een bewuste leefstijl en mildheid naar jezelf: ingrediënten voor een gezond en prettig leven die centraal staan in de filosofie van Jasper Alblas! 

Mijn interesses
Wanneer het kan ben ik in de sportschool te vinden en volg ik graag een groepsles. Maar urenlang in mijn eentje door de verlaten Rotterdamse havens skaten doe ik net zo lief. Of thuis een buikspierkwartiertje of yoga-les volgen. Als ik maar kan bewegen! Verder ga ik graag uit eten, geniet ik van Nederlandse literatuur en ben ik gek op katten.

Jasperalblas.nl
Bij Jasperalblas.nl mag ik struinen naar interessante informatie over voeding, gezondheid en afvallen. Mijn missie is om deze informatie op de meest fijne manier aan te bieden: prettig leesbaar, duidelijk, vindbaar en betrouwbaar.