Het team van Jasperalblas.nl

Maak kennis met het team van Jasperalblas.nl!

Jasper Alblas – Voedingscoach

Wie is Jasper
In 2012 heb ik Jasperalblas.nl opgericht omdat ik heel graag mensen wil helpen aan een gezonder eetpatroon. Ik ben altijd al erg geïnteresseerd geweest in voeding en gezondheid. Nu vind ik het vooral leuk om de kennis die ik heb zo te delen dat ook andere mensen er een beter leven door krijgen.

Dat is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een heus team dat dagelijks honderden mensen helpt. En daar ben ik supertrots op!

Mijn interesses
Ik ben gek op reizen. Als het even kan, knijp ik er tussenuit om mooie plekken te bezoeken. Ik kan ook heerlijk genieten van een goed boek of een gezellig etentje met vrienden.

Jasperalblas.nl
Ik hou enorm van ondernemen. Dus naast het schrijven van boeken en artikelen voor deze website, vind ik het ook heel leuk om nieuwe ideeën te bedenken en uit te werken voor Jasperalblas.nl.

Anita Mulderij – Voedingsdeskundige en Body Confidence Coach

Wie is Anita
Veel mensen zijn het contact met zichzelf en hun lichaam kwijt. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen weer in contact te brengen met hun lichaam en wie zij werkelijk zijn. Gezonde voeding speelt hier een enorm belangrijke rol in.

Door middel van Body Confidence-coaching en NLP help ik mensen bij het aanleren van nieuw gedrag. Ik leer ze weer contact maken met hun lichaam, ondersteun ze bij het verbeteren van hun relatie met voedsel en het optimaliseren van hun gezondheid.

Gezonder leven en goed voor jezelf zorgen moet geen strijd zijn, maar leuk en fijn zijn. En dat het je leven een positieve draai kan geven!

Mijn interesses
Naast bezig zijn met gezondheid ben ik veel te vinden op mijn yogamat, hou ik mij vooral bezig met spirituele en persoonlijke ontwikkeling, mediteren, lezen, naar de markt gaan, wandelen in de natuur, koffie, films, reizen en lekker eten met vrienden.

Jasperalblas.nl
Op Jasperalblas.nl help ik mensen op een zo natuurlijk mogelijke wijze afvallen door hen te begeleiden in hun proces naar een gezonder leven door middel van onbewerkt en koolhydraatarm eten. Mijn motto is: ‘gezond afvallen is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe!’

Nicky Leidelmeijer – Voedingsdeskundige

Wie is Nicky
Eten is mijn grote passie! Ik word dan ook van weinig dingen zo enthousiast als van het praten over eten en drinken. Op de Hogere Hotelschool heb ik alles geleerd over lekker eten en koken. Ik vind het leuk om deze kennis te combineren met alles wat ik geleerd heb over gezonde voeding en hoe het lichaam werkt in mijn opleiding in de natuurvoeding.

Mijn interesses
Ik ben gek op koken, CrossFit, yin yoga, een goed boek en gezellig uren tafelen met familie of vrienden.

Jasperalblas.nl
Bij Jasperalblas.nl help ik mensen als voedingscoach met alle vragen over voeding en afvallen. Ik zie het als mijn missie om jou te laten zien wat voor invloed een evenwichtig voedingspatroon kan hebben op jouw lichaam en geest.

Esmee Peters – Voedingscoach en sportinstructrice

Wie is Esmee
Naast voedingscoach ben ik ook werkzaam als sportinstructeur en zangeres. Ik weet daardoor als geen ander hoe belangrijk het is om goed te blijven eten wanneer je een actief of onregelmatig leven leidt. Je kunt wel zeggen dat ik behoorlijk verslaafd ben aan sporten en lekker eten!

Tijdens mijn opleiding tot Personal Trainer lag de focus voornamelijk op sporten. Nu ik verder studeer tot gewichtsconsulent, ben ik me nog meer in voeding en coaching gaan verdiepen. Ik volg sport- en voedingstrends op de voet waarbij ik zelf vaak mijn eigen proefpersoon ben. Ik vind het erg leuk en interessant om zo mezelf te blijven ontwikkelen en de zin en onzin van voeding en sport van elkaar te kunnen onderscheiden.

Mijn interesses
Muziek, sport, koken en lekker eten, concerten bezoeken, honden, yoga, meditatie en reizen.

Jasperalblas.nl
Bij Jasperalblas.nl help en motiveer ik je met alle vragen over voeding, afvallen en sporten. Ik geloof dat ons lichaam zelf goed in staat is om aan te geven wat het nodig heeft. Soms is het lastig om door de bomen het bos te kunnen blijven zien in de huidige gezondheidsbranche. Ik breng je graag alle kennis bij zodat je deze zelf kunt toepassen in je leven. En sinds kort geef ik ook iedere week een Bodyshape & Kracht-sportles in de Online Sportschool!

Thecla Dekker – Voedingscoach

Wie is Thecla
Rond mijn pubertijd raakte ik heel erg vermoeid. De hormonen gierden door mijn lichaam en het enige waar ik aan kon denken waren suikers. Ik ben mij toen gaan verdiepen in de effecten van natuurvoeding op mijn hormoonbalans. Mijn eigen bevindingen ben ik gaan toepassen en ik voelde me al snel veel stabieler, energieker en beter in mijn vel zitten.

Hierna ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in (natuur)voeding. Deze kennis deel ik heel graag met anderen. Soms iets te graag ;). Daarnaast ben ik moeder van drie jonge kindjes. Probeer ik een balans te vinden om veel tijd met ze door te brengen en een gezonde dosis me-time te hebben.

Mijn interesses
Mij maak je het gelukkigst wanneer ik in de natuur ben. Lange wandelingen met daarbij een heerlijke gezond gevulde picknickmand. Een lesje pilates wanneer ik net mijn bed uit kom. Verbinden met liefdevolle mensen om mij heen.

Jasperalblas.nl
Bij Jasperalblas.nl beantwoord ik uiteenlopende vragen over voeding, sporten en afvallen. Vaak zien mensen afvallen als een opgave. Ik wil ze graag leren dat afvallen en je hormonen in balans brengen een feestje kan zijn.

Daphne de Klerk – Copywriter

Wie is Daphne
Een enthousiaste copywriter! Schrijven voor web verenigt mijn kennis van webontwikkeling en mijn passie voor taal. Waar ik goed in ben: het vertalen van (wetenschappelijke) artikelen naar duidelijke en interessante content waar mensen wat aan hebben. Ik vind het superleuk om deel uit te mogen maken van het team van Jasperalblas.nl.

Mijn interesses
Ik houd erg van koken en nieuwe recepten proberen, waar ik dan – met wisselend succes – mijn eigen creativiteit op loslaat. Daarnaast sport ik graag en ben ik natuurlijk veel bezig met schrijven. Ik vind het echt leuk om kennis op te doen over nieuwe onderwerpen (die meestal te maken hebben met gezonde voeding ☺).

Jasperalblas.nl
Bij Jasperalblas.nl doe ik onderzoek naar goede onderwerpen voor onze lezers, schrijf ik artikelen over voeding en gezondheid en deel ik deze informatie met jou op een leuke en begrijpelijke manier via de website!