Buikvet workshop: Les 1

2127 reacties

8794 volgers

Welkom bij de Buikvet workshop! Direct hieronder vind je de eerste les.

In deze eerste video leer je welke 5 voedingsstoffen je helpen om buikvet te verbranden. Veel plezier!

Volgende workshop video’s

Liever lezen?

Voor de mensen die liever lezen, heb ik hier de les ook als artikel uitgeschreven voor je. Veel succes!

 

Klik hier om een reactie te plaatsen

Wat vond je van dit artikel?

Reacties (2127)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

 1. Beste Jasper, wat het voor mij betekent om een slanke buik te gaan krijgen vraag je. Ik kan dan eindelijk weer gewoon een tshirt aan. Ik voel me dan mooier en lichter. Zodat ik ook weer eens zal kunnen rennen. Ik heb het gevoel dat ik dan meer mezelf ben.
 2. Dan kan ik mijn jurkjes weer aan
 3. Miranda
  op 7 juli 2023 om 12:49 zegt
  Doe al een tijdje mee met de challenges. De laatste challenge ( voor het eerst) helemaal af gemaakt en inmiddels bijna 9 kilo kwijt. Meeste vet zit op billen en benen, maar sinds de overgang ook last van buikvet. Zou het super vinden om ook dat vet kwijt te raken, zodat straks alles weer in balans is. Door geen/ weinig koolhydraten te eten, voel ik me al veel beter in mijn vel, met meer energie, diepere slaap, en minder last van opvliegers. Ben benieuwd dus welke tips ik hier krijg en wat dat extra toevoegde. Ook meteen het WMB programma aangeschaft! Ik ga er voor!
  1. Geweldig om te lezen dat je mee doet met de challenges en al 9 kilo kwijt bent Miranda. Het Weg met Buikvet Programma zal je weer een stapje verder helpen. Ga zo door en wees trots op jezelf!
 4. Beste Jasper, wat het voor mij betekent om een slanke buik te gaan krijgen vraag je. Ik kan dan eindelijk weer gewoon een tshirt aan. Ik voel me dan mooier en lichter. Zodat ik ook weer eens zal kunnen rennen. Ik heb het gevoel dat ik dan meer mezelf ben.
 5. Dan kan ik mijn jurkjes weer aan
 6. Miranda
  op 7 juli 2023 om 12:49 zegt
  Doe al een tijdje mee met de challenges. De laatste challenge ( voor het eerst) helemaal af gemaakt en inmiddels bijna 9 kilo kwijt. Meeste vet zit op billen en benen, maar sinds de overgang ook last van buikvet. Zou het super vinden om ook dat vet kwijt te raken, zodat straks alles weer in balans is. Door geen/ weinig koolhydraten te eten, voel ik me al veel beter in mijn vel, met meer energie, diepere slaap, en minder last van opvliegers. Ben benieuwd dus welke tips ik hier krijg en wat dat extra toevoegde. Ook meteen het WMB programma aangeschaft! Ik ga er voor!
  1. Geweldig om te lezen dat je mee doet met de challenges en al 9 kilo kwijt bent Miranda. Het Weg met Buikvet Programma zal je weer een stapje verder helpen. Ga zo door en wees trots op jezelf!
 7. Ik vind het fijn om een slanke buik te hebben, minder buikvet. Hierdoor zal ik mij ongetwijfeld gezonder voelen en vitaler. En bovenal het versterkt mijn zelfvertrouwen.
 8. Wil graag platte buik, want dat zorgt ervoor dat je een gezond lichaam hebt.
 9. Annie Beirnaert
  op 30 juni 2023 om 18:56 zegt
  Ik wil graag een slankere buik omwille van de voordelen die het heeft voor mijn gezondheid en ik vind het ook LELIJK
 10. Ik zou het heel fijn vinden als mijn buik minder vet bevat en ik daardoor kleding kan dragen die meer bij mij als persoon past ipv bij mijn figuur. Ik wil graag weten of het volgen van deze methode ook zorgt dat het vet op mijn billen en benen verminderd.
 11. Goede, prettige presentatie en vooral heel duidelijk!
 12. Hoi Jasper, dank je wel voor je goede uitleg. Het geeft mij een goede motivatie om door te gaan. Een slanke buik betekent voor mij vooral makkelijker bewegen en blijer worden met mijn lichaam. Tot nu toe ben ik nog niet veel afgevallen (1 kg na 4 weken) maar ik voel me al wel beter. Geen opvliegers meer en energieker. Ik hoop dat jouw workshop meer helderheid kan geven hoe afvallen werkt en vermindering buikvet.
  1. Super, dat zijn tekenen van je lichaam dat je op de goede weg bent Jorien, dan volgt het afvallen vanzelf. Ga zo door!
 13. Ik ben ooit op eigen kracht 35kg afgevallen. Maar heb nu problemen om dat vast te houden. Leeftijd, werk gerelateerde stress etc… je kent het wel. Echter heb ik altijd toch een bepaalde hoeveelheid buikvet behouden. Daar heb ik al m’n hele leven lang last van, dat hoort nu eenmaal bij mijn lichaamstype denk ik maar. Je hebt geen idee wat het voor mij zou betekenen als ik voor de eerste keer in m’n leven eens wat vorm in m’n buik zou gaan zien… en dan niet zo’n wollige ronde vorm:-)
 14. Ik voel me prettiger als ik toch een platter buikje heb, paar kilootjes lichter zou daarbij super zijn ,mijn kleren zitten dan allemaal net wat fijner en ik zit dan zelf ook beter in mijn vel
 15. Een plattere buik zou mij meer zelfvertrouwen en een fijner gevoel geven. Ik ben slank, maar heb nooit een strakke, platte buik gehad. Dit heeft mij altijd in de weg gezeten. De mogelijkheid om hier iets aan te doen zou geweldig zijn!
 16. Hey Jasper, zal dan ook ns reageren…laat dit idd liever aan andere over… Voor mij betekent geen buikje dat deze niet meehobbeld als ik op de spinning fiets zit bij de sportschool… En door de overgang dit kadootje gekregen… Ik ben slank op mijn buikje na, opgeblazen gevoel vaak. Maar komt goed! Heerlijke recepten van jouw challenge.. mijn dank hiervoor.. en succes met alles !! Groetjes Renate
  1. Wat leuk een reactie van jou Renate, dank je wel, fijn dat je genoten hebt van de Challenge. Ga zo door!
 17. Liz-anne
  op 26 juni 2023 om 12:29 zegt
  Ik hoef eigenlijk verder niet af te vallen alleen van mijn buik. Ik ben 57 en geen billen en benen vind ik niet mooi. Maar van mijn buik baal ik wel. Maar dat had ik 15 kilo minder ook al. Dus ga dit proberen te volgen en kijken of het werkt
 18. hendrikje
  op 25 juni 2023 om 23:09 zegt
  een slanke buik is niet alleen gezonder, maar je kleding zit beter en je beweegt gemakkelijker. Ik voel me ook beter met een slanke buik.
 19. Makkelijker kleden, makkelijker bewegen, een beter zelfbeeld en toch ook gewoon gezonder zijn
 20. anouk anspach
  op 25 juni 2023 om 12:17 zegt
  De e-mail van Japer kwam precies op tijd. Ik heb reeds eerder aan div cursussen deelgenomen met goed resultaat. En ik moet eerlijk toegeven mijn aandacht voor wat ik at was aan het verslappen. Ik ben in de overgang en merk dat er veel zaken veranderen niet alleen mijn lichaam verandert en reageert anders ook mijn doen, laten en denken is anders .Ik gun mezelf om zo goed en gezond mogelijk door de overgang te komen en wil voorkomen dat ik kilo’s dus ook buikvet bijkom. Ik wil me fit en energiek voelen Het voelt fantastisch om goed in je lijf te zitten en veel energie te hebben . Dus ik weet waar ik het voor doe. Dank je Jasper dat ik je e-mails ontvang
 21. Het zou voor mij totaal iets nieuws zijn.
 22. Een minder opgeblazen gevoel en kleding die niet knelt om mijn buik.
 23. Quirine
  op 25 juni 2023 om 09:52 zegt
  In 2020 gestart met jouw programma. Gaat prima, maar de laatste tijd krijg ik wat meer buikvet, verder wel goed gewicht. Maar het buikvet zit me toch niet lekker. Met 1.5 kg afvallen zit het al goed. Heb je boeken in huis en alle theorie gelezen, maar denk dat deze videolessen weer net even een duwtje in de goed richting zal geven.
  1. Mooi Quirine, ga ervoor dan is die 1,5e kilo er zo vanaf. Veel succes!
 24. Jacqueline
  op 25 juni 2023 om 09:08 zegt
  Hi Jasper,het is alsof buikvet “altijd aanwezig is alsof ik niet “vrij’ ben in mijn hoofd en lichaam ,t blijft ergens letterlijk en figuurlijk een ballast zeg maar!ik associeer een slanke buik met vrijheid en vitaalheid!dank voor je concrete uitleg!
 25. Graag minder dikke buik voor zover dat kan. Buik zal weet ik nooit meer helemaal plat worden. Ben meer geïnteresseerd in afvallen en mij fitter voelen.
 26. Ik heb tig jurkjes in de kast hangen die ik niet meer aan trek vanwege mijn buik. Een platte buik zou mijn hele leven een stuk leuker maken
 27. Beste Jasper, Dank je wel voor de uitleg, in grote lijnen wist ik wel wat je aan het uitleggen was. Ik heb altijd wel een grote buik gehad, de vorm van mijn buik is al een ballon het heb buikwandbreuk, maar in 2015 ben ik gaan uit eten in een vis restaurant en daar heb ik tijdens het eten een graat geslikt en deze heeft voor gezorgd dat ik op 31 december van dat jaar op de operatietafel lag, zodat zij deze graat dat in mijn galblaas vast zat te verwijderen, het heeft een haartje gescheeld of ik was verleden tijd. Vanaf de deze ingreep heb ik een veel grotere buik gekregen dat aan de bovenkant heel erg groot is en hard, en weer onder mijn navel weer platter is, om die reden ben ik toen begonnen, met de aanschaf van jouw eerste boek 4×7 het heeft mijn flink geholpen, maar om financiële redenen kon ik het niet opbrengen om uw 2 boek te kopen. Hierdoor ben ik toen weer zwaarder geworden, op een gegeven moment was ik boven de 92 kg. Ik heb me zelf nu weer op dieet gezet, ik volg nu de intermittent fasting, en ben nu toch wel 7 KG afgevallen. Ik denk als ik uw advies volgt hoe kom ik van mijn buik vet af, denk dat ik de goede richting op gaat, natuurlijk sta ik altijd open voor advies. Ik volg u graag, door gebrek financiën kan ik uw programma’s niet volgen, maar doe thuis wel oefeningen, ik zie wel resultaat maar gaat heel langzaam. Waarom ik mijn buik vet kwijt wil is om gezondheidsredenen, maar gewoon je zelf goed voelen. Alvast bedank dat ik gratis naar uw video les kon kijken. Met vriendelijke groeten, Jarindra Ramsahai
  1. Wat een verhaal Jarindra, knap dat je op eigen kracht 7 kilo afgevallen bent. De tips uit de video’s zullen je vast weer een stap verder helpen, ga zo door!
 28. Ik wil niet afvallen op de rest van mijn lichaam met dit buikvetverbrandingsplan, want ik ben verder slank genoeg. Eigenlijk ben ik band dat dat juist wel gebeurt en dat je dat ook in bijvoorbeeld je gelaat gaat zien. Vaak zie je daar het eerst dat je wangen gaan “invallen”. Klopt dat? Zo ja, wat kun je daaraan doen?
  1. Ja, je valt vaak het eerst af op plekken waar je het liever niet wilt. Buikvet is het meest hardnekkige (en meest ongezonde) vet dus dat duurt het langst. Gezond eten kan ervoor zorgen dat je wat afvalt in je gezicht maar mijn ervaring is dat de meeste mensen er juist ook gezonder uit gaan zien doordat je huid gaat stralen en je je energiek voelt. Mijn advies: beginnen en ontdekken wat het voor jou kan doen, grote kans dat het afvallen in je gelaat enorm meevalt!
 29. Sylvia Heijsman
  op 22 juni 2023 om 08:51 zegt
  Je kleren zitten veel mooier en je voelt je daardoor beter!
 30. Mary-Lynn
  op 22 juni 2023 om 07:42 zegt
  Hey Jasper, meestal houd ik me op de achtergrond, maar wil nu wel even reageren. Wat een interessant onderwerp en duidelijke uitleg. Ik wil me weer goed / fitter voelen en minder last van mijn buik hebben. Minimaal 8 kilo en mijn buikvet eraf zou erg fijn zijn. Weet dat het werkt, maar ben een lange tijd niet goed bezig geweest. Deze workshop komt precies op het goede moment. Hopelijk lukt het me om het nu vol te houden. Ik kijk uit naar de volgende video. Dank je, groeten Mary-Lynn
  1. Jasper Alblas (MSc) - Afslank- en voedingscoach
   op 22 juni 2023 om 13:15 zegt
   Bedankt voor je reactie Mary-Lynn
 31. Ik probeer al zolang van het buikvet af te komen. Ik zal me er beter door voelen.
  1. Jasper Alblas (MSc) - Afslank- en voedingscoach
   op 22 juni 2023 om 13:16 zegt
   Mooi dat je het aanpakt!
 32. Ronald Trock
  op 21 juni 2023 om 20:02 zegt
  ben een paar jaar geleden gestopt bij de brandweer en dat zie je terug aan mijn buik zou graag weer een slanke buik willen maar weet niet hoe ik dat moet doen denk ook dat het gezonder is voor mijn vriendelijke groet Ronald
 33. Els Vroegop
  op 21 juni 2023 om 19:26 zegt
  Ik wil graag afvallen. Heb zo’n dikke buik. Ben nu 7 weken bezig en 7 kilo afgevallen. Ga nu ook aan de slag met het buikvet. Top dat jij je er in hebt verdiept, kan ik goed aan de slag. En ja waarom doe ik dit, om er zelfverzekerder van te worden in een mooier lichaam. Dank je wel Jasper!!! Ga zo door. Dan doe ik dat ook
 34. Ik ga proberen om de tips te volgen, ik heb alles geprobeerd maar het lukt niet door spierziekte myositis.
 35. Koolhydraatarm eten ben ik al eens eerder mee bezig geweest. Nu de draad maar weer eens op gepakt. Het werkt voor mij goed en een fijne manier om zo buikvet te kunnen verliezen. Buikvet is gewoon niet bevorderlijk voor de gezondheid dus wil ik daar graag vanaf en met endometriose en een hartkwaal die in de familie zit lijkt het me goed om extra op de gezondheid te letten. Dank voor alle inspiratie en tips!
 36. Een slanke buik zal voelen als vrijheid, gezond en fijn gevoel
 37. wanneer ik bijkom is dit op de eerste plaats op de buik. Lekker zichtbaar dus 🙁 Het maakt mij heel onzeker. Ik hoop met jouw video’s en tips aan te slag te kunnen gaan en zo de probleemzone aan te pakken. Heel benieuwd.
 38. Een slankere buik zal ook meer motivatie en zelfvertrouwen geven
 39. Mooi om het op een rijtje aangeboden te krijgen. Het stimuleert me. Ik voel me trots als ik slank(er) ben. Het geeft me een goed gevoel. En ook zijn de mogelijkheden om mooie kleren aan te trekken groter.
 40. Judith hoevenberg
  op 21 juni 2023 om 08:21 zegt
  Het is voor mij belangrijk om me zelfverzekerder te voelen. Kleding zit mooier. Ik ben 46 jaar en zie om me heen veel vrouwen met een dikke buik. Buikvet is erg ongezond. Ik merk nu ik ouder word het ook steeds moeilijker wordt om slank te blijven.
 41. Ik zou kleding kunnen dragen die beter aanpast ipv een maat groter om mijn buikje weg te steken.
 42. Sonia Janssens
  op 21 juni 2023 om 07:20 zegt
  Ik geloof er 100% in,en leuke informatieve video
 43. Ik ben blijer met mijn lijf als ik minder buikvet heb.
 44. Yvonne van Riet
  op 20 juni 2023 om 23:11 zegt
  Gezondheid ivm diabetes mellitus
 45. Ik zou graag een wat plattere buik hebben. Ik ben inmiddels 61 en heb een goed figuur, maar er mogen wel wat kilo’s af. Oudere dames met een strakkere buik vind ik er ook jonger uitzien
 46. Ada van Driel
  op 20 juni 2023 om 20:48 zegt
  Was buik vet kwijt na V A Plan, nu na 2 jaar krijg ik weer buik vet. Ik voel me prettiger zonder, maar ongezonde dingen zoals wijntjes sluipen er weer in. Ga m n boek weer oppakken en volg je video s en tips. Heb heel veel boeken en challange s gebruik ze iedere dag, wel door elkaar misschien dat dat niet helemaal oke is ? Ben helemaal niet dik of zo (dus wat zeur ik) maar buikvet wil ik kwijt.
 47. Slanke buik betekent gezondheid
 48. een slanke buik geeft je een beter gevoel
 49. Natasja
  op 20 juni 2023 om 18:34 zegt
  Zou graag wat van mijn buikvet kwijt willen raken. Heb het nooit gehad, maar ben nu over de 50 en krijg er toch ook mee te maken. Ik weet dat het ook heel ongezond is, dus ik wil er vanaf.
 50. Hard nodig om buikvet te verbranden Fijn dat je deze extra video workshop geeft
 51. Fijn initiatief Eiwitten dat is waarschijnlijk hetzelfde als proteïnen ….(misschien melden) Wat zijn slechte eiwitten voorbeelden …. Over de te vermijden producten was je snel heen misschien ook wat meer concrete voorbeelden Ik kijk uit naar je volgende video
  1. Dank voor je bericht Marc. Eiwitten zijn idd proteinen. Er zijn dierlijke en plantaardige eiwitten, beiden zijn goede voedingsstoffen. Veel plezier met de volgende video!
 52. Nelleke
  op 20 juni 2023 om 17:33 zegt
  Hopelijk nu gaat mijn buikvet minder worden Ik kook heerlijk uit je kookboek en doe echt mijn best.Jasper je bent echt inspirerend. Goed zo ga zo door.
 53. Hallo Jasper, ik ben terug begonnen met jou voeding advies. Ik was in corona tijd goed begonnen met de Jasper Alblas werkwijze en dat hielp goed. Maar helaas kregen we familiale tegenslagen waren we genoodzaakt om alles even aan de kant te schuiven. De kilootjes zijn er weer en vooral rond mijn buik. Ik hoop met je video gemotiveerd te geraken en ben momenteel bezig met het kick start smooties plan.
 54. Geertje
  op 20 juni 2023 om 17:00 zegt
  Kan niet wachten op de volgende video’s. Mijn buik groeit helaas alleen maar sinds ik in de overgang zit. Hopen dat dit nu eens gaat werken.
 55. Platte buik geeft mij een jonger en fit gevoel
 56. Christelle
  op 20 juni 2023 om 14:05 zegt
  Buikvet is voor mij de hel. Ik heb wel wat overgewicht maar dat zit precies voor het grootste deel op mijn buik. Mijn buik hangt en als ik zit ligt die op mijn dijen waardoor er ook huidplooien ontstaan met irritatie en jeuk tot gevolg. Ik weet perfect wat ik er moet voor doen om er van af te komen maar om 1 of andere reden lukt het mij niet
 57. Hi Jasper, Een slankere buik betekent voor mij: Meer bewegingsvrijheid en meer keuze uit mijn kledingkast! ik ben benieuwd naar je volgende adviezen/workshops…
 58. Een heel duidelijke video Jasper. Ik weeg 75 kg en ik vind het heel moeilijk om per dag 75 gr. eiwit in te nemen.
 59. voor mij een slanke buik betekend, meer zekerheid, weer alles kunnen dragen en natuurlijk gezonder zijn
 60. Peter Bervoets
  op 20 juni 2023 om 12:17 zegt
  Ben erg benieuwd of het bij mij gaat helpen. Heb de discipline nog niet
 61. Ik vind het geen probleem dat ik op mijn leeftijd wat aangekomen ben maar ik walg echt van mijn buik. Ik wil hier zo graag wat vanaf.
 62. jacqueline
  op 20 juni 2023 om 12:02 zegt
  Doe dit voornamelijk voor mijn darmen. Die voelen soms heel ‘zwaar’ aan en hierdoor voelt mijn buik ook opgeblazen en voor mijn gevoel dikker aan. Hele fijne en heldere uitleg. Ik ga ermee aan de slag.
 63. Jasper…ik mis wel de omega 3 visolie ???
  1. Scherp Ans, ook gezonde vetten zijn enorm belangrijk. Dagelijks een schone visolie gebruiken is van harte aan te bevelen. Net als twee keer per week vette vis eten uit haring, makreel, sardientjes, zalm en regelmatig noten, zaden, pitten, olijfolie extra-vergine en avocado.
 64. Hallo Jasper, heb in het verleden mooie resultaten behaald, door omstandigheden helaas toch weer vervallen in mijn oude eetpatroon. Wil het graag weer oppakken. Het slechte eten blijft echter een verslaving. Maar heb 3 boeken van jou dus moet het lukken . En ik vind het lekkere recepten.
 65. Ik wil graag weer een platte buik
 66. Lise-lotte Van Der Wal
  op 20 juni 2023 om 09:55 zegt
  Duidelijk. Ik heb zelf boek geschreven afvallen kun je leren. Helaas door long COVID / fysiek krachtverlies aangekomen en krijg het mentaal niet voor elkaar. Biedt je ook persoonlijke hulp ?
  1. Hallo Lise-lotte, Long covid kan veel vervelende gevolgen hebben. Je bent van harte welkom voor persoonlijke hulp, ik help je graag verder bij het verminderen van je klachten, met voeding en supplementen kunnen we een hoop doen. Via deze link kun je een afspraak inplannen bij het Jasper Alblas Health Center.
 67. Mariska van Oosterhout
  op 20 juni 2023 om 09:48 zegt
  Minder buikvet betekent voor mij een fitter/ vitaler en jonger uiterlijk. Handig op het podium… Maar op de eerste plaats voor mijn gezondheid, dus minder viscerale vetten.
 68. Hartelijk dank voor deze info
 69. buik irriteert mij
 70. Voel me veel prettiger met een slanke buik en mijn kleren zitten ook beter.
 71. Ik volg een kh arm dieet en ben al 5 kilo kwijt. Maar merk dat ik stil sta en inderdaad dat buikvet! Ben 57jr en lijnen gaat steeds moeilijker.
  1. Mooi dat je mee doet met de workshop Marij, het kan zijn dat je een plateau bereikt hebt. Als je de tips toepast uit de video’s is de kans groot dat het afslanken weer in beweging komt. Ga zo door!
 72. Alexandra
  op 20 juni 2023 om 08:50 zegt
  Het is belangrijk voor mij omdat ik gezonder wil zijn is en ik me prettiger wil voelen en me niet wil blijven ergeren aan mijn dikke buik.
 73. Mijn buik gaat inmiddels een beetje hangen en is niet chill en hygiënisch. Bij kleding kopen is een slankere buik een maat minder. Buikvet is gewoon ongezond en niet wenselijk.
 74. Dank je wel JasperI. Ik ben nu al 2 jaar op gewicht, maar inderdaad dat buikvet. Ik ben benieuwd of het ook werkt als je boven de 70 bent. Ik hoop het wel!!
 75. Zodat handelingen zoals schoenen aan doen beter ga maar ook meer energie dan heb
 76. Marjo ten tuijnte
  op 20 juni 2023 om 08:28 zegt
  Er beter en gezonder voelen en fruit zien Glucosewaarden beter krijgen ( pre diabetes) Zou trots zijn op mezelf
  1. Dat is een mooie reden om mee te doen Marjo. Met voeding kan je enorm veel doen om weer gezonde bloedwaarden te krijgen!
 77. Annemarie
  op 20 juni 2023 om 08:27 zegt
  Het werken aan minder buikvet geeft mij een goed gevoel dat ik bezig ben met investeren in mijn gezondheid en lichaam. Ik heb niet veel buikvet en wil dit graag zo houden zeker nu ik net in de overgang zit.
 78. Om er goed uit te zien. Een slanke buik ipv er uitzien of ik zwanger ben.
 79. Margreet
  op 20 juni 2023 om 08:18 zegt
  Door minder buikvet voel ik me beter. Zit ik beter in mijn vel. Hardlopen gaat beter.
 80. Hanneke
  op 20 juni 2023 om 08:16 zegt
  Dank je wel voor de heldere uitleg en ik ben reuze benieuwd .
 81. Ik ben bijna 15 kilo afgevallen, door jouw boek vegetarisch afslankplan. Maar om indd nog een plattere buik te krijgen lijkt me geweldig, hoofdzakelijk dat ik dan m’n buik niet hoeft te “verbergen” door bepaalde kleren te dragen.
  1. Wauw, wat een geweldig resultaat Margre. Ga zo door dan volgt die platte buik ook!
 82. Patricia
  op 20 juni 2023 om 07:54 zegt
  Hallo Jasper, Dankjewel voor deze video, ik kijk uit naar de volgende! Tja, ik ben niet dik, ben 1.60 en weeg 60 kilo maar zou er best n kilo of 5 af willen hebben en dan met name t buikvet, allereerst omdat t niet gezond is maar ook omdat dan al m’n kleding net wat lekkerder zit en ik geen ‘randjes’ meer heb waardoor ik blij word van mijn spiegelbeeld. Ik ben benieuwd! M.vr.gr Patricia
 83. monique van der maden
  op 20 juni 2023 om 07:51 zegt
  Hoi heb fybromyalgie en kreeg advies hirover doe nu 2 mnd koolhydraararm,beperkt en ben 9 kilo kwijt voel me stukken beter en wil hiermee doirgaan
 84. Ik heb een oké gewicht en BMI, maar vooral mijn buik heeft een rol vet. Ik hoef dus niet zozeer af te vallen, maar mijn buikomvang is simpelweg niet in verhouding. Ik weet dat dat ongezond is en zou die rol graag kwijt willen. Ik eet al jaren koolhydraatarm en gezond, dus dat is waarschijnlijk niet de oorzaak. Heb nu 2 keer een chalanche meegedaan, maar dat heeft mijn buikvet niet vermindert. Ik ga proberen meer water te drinken en ben benieuwd naar je volgende video’s.
  1. Buikvet is het meest hardnekkige vet dus kost het meeste tijd. Super dat je al twee jaar koolhydraatarm eet, wellicht dat de tips uit de video’s je weer een stap verder kunnen helpen. Veel succes!
 85. Hallo Jasper , zonet les 1 van jou Buikvet workshop gekeken. De reden voor mij om een slanke buik te hebben : 1e , vooral mijn gezondheid . Ik ben nu 60 jaar en begin wat “mankementen” te krijgen. 2e , dat ik me lekker in mijn vel ga voelen , meer zelfvertrouwen ga krijgen.
 86. Eindelijk weer een leuk zomerjurkje dragen zonder “uitstekend” buikje
 87. Dat buikvet is inderdaad nogal halsstarrig. Nog weer een neiuwe impuls om er van af te komen.
 88. Beter figuur en meer energie
 89. Ik ben net 64 en heb last van mijn buikvet wat me niet lekker zit, dus daar wil ik graag wat aan doen!
 90. Ik hoef niet veel gewicht te verliezen maar heb wel last van mijn zwembandjes, en het zou me meer zelfvertrouwen geven.
 91. Mireille
  op 19 juni 2023 om 14:08 zegt
  Het betekent voor mij dat ik mij fijner en prettiger voel. Fijn als ik een strakkere buik heb als ik straks met vakantie ga.
 92. Een slanke buik betekend: niet meer je broek te hoeven ophijsen om je vetrol erin te verstoppen. Zeker wanneer je zit. Het betekend ook minder last van me darmen. Plus alles wat je aantrekt staat stukken beter, en dan zit je toch wel wat lekkerder in je vel.
 93. Hanneke van maastrigt
  op 19 juni 2023 om 11:15 zegt
  Ik strubbel weer 2 jaar met mijn gewicht ,emo eter,ouders vlak na elkaar overleden ,troubles met zusje,reden (geen natuurlijk) om verkeerd te gaan eten,maar daar heb ik mezelf mee. Dus nu! Ga ik voor mezelf en het gaat lukken! Met jouw hulp Jasper
 94. Pita Korving
  op 19 juni 2023 om 10:08 zegt
  Ik ga het naar weer eens proberen! Ben niet ontevreden over mijn gewicht, naar wel over mijn buik en rolletjes!
 95. Ik zou heel graag buikvet willen verbranden, omdat het zeker ongezond is. Helaas lukt mij dat niet door de hypotheroidie/ traag werkende schildklier, de buikvet groei is toen langzaam begonnen, en stopt helaas niet. Suiker alcohol transvetten gebruiken we al jaren niet meer. Eet veeeeel groenten fruit , misschien te weinig eiwitten. Verder koolhydraatarm. Hopelijk gaat het hier mee lukken….
 96. Paulien
  op 19 juni 2023 om 09:18 zegt
  Een slanke buik, betekent een fitter gevoel. Mooiere verhouding van het lichaam, kleding past beter, niet van die rolletjes. Geen schaamte over mijn buik meer.
 97. Mijn buik zit in de weg bij sommige handelingen, dus zou fijn zijn als hij minder aanwezig zou zijn.
 98. Zou me meer energie geven om er op uit te trekken, zou me aantrekkelijker voelen denk ik. Schaam me wel voor mijn buik vaak.
 99. Nicoline
  op 18 juni 2023 om 22:37 zegt
  Als ik een slankere buik zou hebben, zou ik me zekerder voelen in mijn kleding, bikini etc.
 100. Kun je leukere kleren aan…vooral leuke jurkjes. Vind het ook niet nodig, ben slank, maar heb alleen maar buikvet, wat niet zo past bij mijn lichaam.
 101. Gabrielle Vermeulen
  op 18 juni 2023 om 22:31 zegt
  Buikvet verliezen betekent voor mij meer zelfvertrouwen, en gezonder leven.
 102. Dikker worden voelt niet fijn. Alles zit strak en je bewegingen worden beperkt. Kleding staat niet meer zo leuk.
 103. Doordat ik chronisch ziek ben en daardoor weinig beweging kan hebben zit het buikvet mij in de weg. Het geeft mij een ongelukkig gevoel. Helaas is mijn energielevel ook erg laag. Ik moet alles uit voeding halen omdat bewegen moeilijk gaat. Dus ik hoop zo wat kwijt te raken.
 104. Door de overgang er veel aangekomen. Afvallen lukt niet.
 105. Dit betekend voor mij; meer zelfvertrouwen .
 106. Ik ben slank van postuur maar sinds de overgang gaat het vet alleen op mijn buik zitten …ik heb geen overdreven dikke buik maar ik heb meteen na het eten een volle opgeblazen buik het zit me gewoon in de weg . Ik heb ook veel last van mijn darmen gehad en nog wel maar in mindere mate . Er is PDS geconstateerd . Darmonderzoek gehad ct scan …alles goed . En mijn stoelgang is ook moeilijk , het eten blijft te lang in mijn buik zitten . Als ik wel kan dan voelt het na mijn wc bezoek niet altijd als een opluchting . Wat een lijst hè ! Ik doe mijn best om zo gezond mogelijk te eten altijd groenten vis of kip soms vlees maar weinig . Ben wel van iets lekkers bij de koffie of thee . En Smorgens zoet op mijn brood of cracker . Ik heb je boek ontvangen en daar ga ik ..nu ik terug ben van vakantie mee beginnen . Vriendelijke groet Els
 107. Ik zou mij zelfverzekerder voelen
 108. Ik wil graag buikvet kwijt omdat het ongezond is en ik heb er best veel van
 109. Mijn buikvet zit me in de weg. Ik heb soepele gewrichten dus qua flexibiliteit komt ik best ver. Maar dat buikje zorgt ervoor dat ik bijv. bij yoga niet zover in de houding kom als ik zou willen. Dit heeft invloed op mijn zelfvertrouwen
 110. Roely van der linden
  op 18 juni 2023 om 16:56 zegt
  Graag een platte buik omdat ik mijzelf dan prettiger voel. En buikvet is heel slecht voor een mens…
 111. Goedemiddag, Al verschillende varianten geprobeerd ( sporten, afvalprogamma). Had effect. Door blessure niet meer aan het sporten. Ga het spo5zeker weer oppakken. Het zou fijn zijn dat na het volgen van deze lessen het effect wel blijft
 112. Martine
  op 18 juni 2023 om 16:31 zegt
  Buikvet is het enige waar ik echt van baal. Dus ik ga je video’s volgen… denk dat ik al heel veel weet, maar hoop op de gouden tip(s) die deze keer wel zullen helpen!
 113. Beste Jasper, denk hier best wat aan te kunnen hebben. Slik wel al jaren prednison i.v.m. reumakwalen, wat in de regel geen goede basis is voor het doen afnemen van buikvet. Hoe denk jij hierover?
  1. Dat klopt, medicatie kan het afvallen en ook het verminderen van buikvet in de weg zitten. Toch is het een heel goed idee om te beginnen met koolhydraatarm en gezond eten. De ervaring leert dat het bij veel mensen toch helpt met afvallen, buikvet verminderen en hun gezondheid enorm verbetert. Mijn advies is daarom, ga er voor en ontdek wat het voor jou kan doen!
 114. Jolanda
  op 18 juni 2023 om 15:51 zegt
  Fijn om de 5 kernen uit de 1ste les te weten. Ik ben al op de goede weg, om op een goed gewicht te blijven, maar de buik blijf aanwezig. Ik ga ermee aan de slag. Ik ben benieuwd naar de 2de les. Goed om te weten wanneer je het beste iets wel of niet kan eten.
 115. Dankjewel ,ik top al jaren met buikvet ,stel dit zeer opprijs,ik heb 5 boeken van jou waar ik Heerlijke recepten kookt,en het is fijn om altijd weer nieuwe tennis op te doen,hartelijke groeten uit zuid italie.
  1. Super om te horen dat je lekker kookt volgens de boeken Lucia. Ga zo door!
 116. Janneke
  op 18 juni 2023 om 14:22 zegt
  Vroeger nooit een buikje gehad. Nu door wellicht stress en mogelijk overgang, plots een bolle buik, maag. Zou me goed doen om weer in oude vorm te komen
 117. marijke
  op 18 juni 2023 om 14:17 zegt
  Je eerste video: Interessant! en zo goed opgebouwd dat ik graag meteen de 2e en 3e video zou zien. Wel een vraag over het water ( hoef geen antwoord hoor), ik heb van je medewerkers begrepen dat je een half uur voor- en na de maaltijd niet moet drinken om optimale opname van voedingsstoffen niet in de weg te zitten. Ook hoor ik wel eens over dat je moet uitkijken om niet teveel voedingsstoffen weg te spoelen met water/koffie etc….. ik vind dit een heel lastig extra weetje…. Ik slik op de nuchtere maag al sowieso een glas water ( behoefte aan) en met vrij grote slokken water drink ik erna weg met supplementen en medicatie bijv. en Kort erna begin ik mijn ontbijt, stel nog net de koffie een half uur uit, en dat vind ik al lastig. Is wat ik hier schreef echt zo ( over ee half uur voor- en na de maaltijd geen water drinken) , of is het EN waar EN een beetje onhaalbaar in het dagelijks leven? Misschien kun je daar nog in een video wat mee, hoe jij dat ziet Jasper? IN ieder geval dank voor de video, groetjes, Marijke
  1. Dank voor de suggestie Marijke, die neem ik mee. Het is idd waar dat je de spijsvertering het beste laat werken als je niet drinkt tijdens het eten. Super dat je de dag met een groot glas water begint. Ga maar proberen of het lukt je ontbijt in kleine stapjes te verlaten, misschien verrast het je op den duur en is het minder uitdagend dan verwacht.
 118. Bertien
  op 18 juni 2023 om 14:09 zegt
  Erg veel zou het graag een wat plattere buik hebben. Hij lukte me keer op keer niet. Wie weet nu effect
  1. Jasper Alblas (MSc) - Afslank- en voedingscoach
   op 18 juni 2023 om 14:18 zegt
   Goed dat je meedoet, Bertien!
 119. Jelta Spek-Hardonk
  op 18 juni 2023 om 13:48 zegt
  Hallo Jasper, Ik volg je al een aantal jaren en heb een aantal boeken van jou in huis. Gebruik ook al een tijd de Omega 3 olie. Prima video weer met duidelijke uitleg en ik ben benieuwd naar het vervolg. Ik mis echter één voedingsstof in je eerste video en dat zijn de vetten. Kom je daar nog op in je volgende video’s of laat je ze bewust achterwege?? Hartelijke groeten, Jelta Spek
  1. Klopt Jelta, dat is scherp. De vetten heb ik nog niet besproken (omdat er zoveel te bespreken is:)) Ook het gebruik van voldoende gezonde vetten is enorm belangrijk voor de verbranding van buikvet en de gezondheid. Zorg ervoor dat zo’n 40-60% van je voeding uit gezonde vetten bestaat. Super dat je onze visolie gebruikt. Vul dat aan met vette vissoorten zoals makreel, haring, sardientjes, zalm, noten, zaden, pitten, avocado, olijfolie extra-vergine etc!
 120. Francesca
  op 18 juni 2023 om 13:45 zegt
  Ik ben sportinstructeur en ben altijd gewend geweest om goed te eten, “gezond”, maar tijdens Covid heel veel aangekomen omdat ik minder verbrandde dan normaal (heel lang geen les kunnen geven) en toch gewend was om wat meer te eten. Nu dus te veel aangekomen: vooral buikvet! En voel me dus helemaal niet meer een goed voorbeeld voor mijn leerlingen! Dat gaan we aanpassen!
  1. Jasper Alblas (MSc) - Afslank- en voedingscoach
   op 18 juni 2023 om 14:19 zegt
   Mooi dat je dit aanpakt!
 121. Soeraya
  op 18 juni 2023 om 13:27 zegt
  Ik hoop dan dat ik makkelijker kan bukken en minder last heb van de huidplooien van mijn buik
 122. Marja Arkesteijn
  op 18 juni 2023 om 13:04 zegt
  Ik ben nu eindelijk weer een 1/2 kilo per week aan het afvallen doordat ik jou methode weer toepas. Dit stond een hele tijd stil en ik kwam alleen maar aan in gewichtFijn dat je aan het eind van de video nog even aangaf over alcohol en koolhydraten meer dan twee x per week de vetverbranding vertraagd! Dit was wel even een eye opener, dat wordt dus voortaan 1 x in het weekend een wijntje bij het eten.
  1. Fijn dat het afvallen weer in gang is gezet Marja, klinkt als een mooi voornemen. Ga zo door!
 123. Eindelijk weer mijn eigen ik zijn. Na diagnose glutenvrij te hebben gekregen 15 jaar terug is het moeilijk om mijn slanke lijf van altijd te behouden en buikvet is de grootste boosdoener.
 124. C A de V
  op 18 juni 2023 om 12:40 zegt
  Heel duidelijk!!!!
 125. Hallo Jasper, ik heb niet echt buikvet maar sinds een jaar enigszins last van de welbekende zwembandjes .. ik ben 69 jaar en weeg 58 kilo bij een lengte van 1.60 m .. hoop dat ik met deze workshop daar iets aan kan doen .. oh en ik eet al 4 jaar koolhydraatarm , niet om af te vallen maar omdat ik mij daar beter bij voel en ook geen last heb van mijn maag.
 126. Bep Sterke
  op 18 juni 2023 om 12:12 zegt
  Door de twee glazen zoete wijn en een paar snoepjes per dag ben ik 3,5 kilo aangekomen terwijl ik al drie jaar eet op z’n Jaspers. En die kilo’s zitten op mijn buik en mijn maag. Lekker zichtbaar met zomerkleding….. Ik ben 76 jaar maar ik wil absoluut die kilo’s weer kwijt!
 127. een platte buik is al heel lang geleden dus zou super zijn. Geen buikvet is zoveel gezonder.
 128. Slanke buik helpt met het verbeteren van mijn zelfbeeld en zou me het vertrouwen kunnen geven dat ik kan afvallen.
 129. Janine Janssen
  op 18 juni 2023 om 11:33 zegt
  Hoi Jasper! Ik ben nu 10 kg kwijt… het was er soort van ingeslopen afgelopen jaren. Ik had voor de eerste keer in mijn leven een buikje… aangezien mijn leeftijd, nu 45 Jr ook niet meewerkt dacht ik STOP. Ik sport veel en graag, wist niet hoe het kwam. Ben kritisch gaan kijken en het waren toch echt de koolhydraten en de wijntjes. Heb nu meer balans tussen eten en sporten en ben weer blij met een platte buik. Oogt meer ” gezond” en “jong” voor mij.. Nu probeer ik mijn partner te overtuigen. Bij hem is alles in de buik gaan zitten, de mannenkwaal… Tot de volgende video !!
 130. Janine Janssen
  op 18 juni 2023 om 11:31 zegt
  Hoi Jasper! Ik ben nu 10 kg kwijt… het was er soort van ingeslopen afgelopen jaren. Ik had voor de eerste keer in mijn leven een buikje… aangezien mijn leeftijd, nu 45 Jr ook niet meewerkt dacht ik STOP. Ik sport veel en graag, wist niet hie het kwam. Ben kritisch gaan kijken en het waren toch echt de koolhydraten en de wijntjes. Heb nu meer balans tussen eten en sporten en ben wwwr blij met ee platte buik. Oogt meer ” gezond” en “jong” voor mij.. Nu probeer ik mijn partner te overtuigen. Bij hem is alles on de buik gaan zitten, de mannenkwaal… Tot de volgende video !!
  1. Super Janine, ga zo door dan raakt je partner vanzelf geïnspireerd!
 131. Nel van de Leur
  op 18 juni 2023 om 11:24 zegt
  Ik ben 90 jaar. 1.56m lang en weeg 56 kg. Ik ben dus helemaal niet te dik. Ik heb alleen een ronde buik die ik niet mooi vind. Ik zie er graag nog leuk uit, voor zover mogelijk. Ik krijg nog veel complimentjes voor mijn uiterlijk, gezien mijn leeftijd. Het kan ook zijn dat mijn spieren te slap zijn. Ik doe dagelijks een kleine wandeling en ben op een gymclubje voor 65+-ers, dat gaat niet om afslanken maar om ‘zeker bewegen’. Ik streef dus naar een plattere buik!
 132. Door Covid en daarna Long-Covid ruim 20 kilo aangekomen, vooral rond mijn buik. Ik voel me daar erg ongelukkig onder. Via dietiste (welke alleen op de eiwitten ging zitten) niets afgevallen. Ik hoop dat ik hierdoor iets minder buikvet krijg en daardoor ook wat meer energie.
 133. Anoniem
  op 18 juni 2023 om 11:13 zegt
  Tegen de 60 en krijg steeds meer buikvet, terwijl ik vroeger een extreem platte gespierde buik had dit geeft minder zelfvertrouwen en kleding is lastiger.
 134. Om als eind vijftiger zo gezond mogelijk te zijn en strak uit te zien! En niet van: oh maar als je ouder wordt krijg je dat en moet je het gewoon accepteren.
 135. Katrien
  op 18 juni 2023 om 10:55 zegt
  Vroeger altijd “ perfect lijf”. Ondertussen 62 jaar, minder insulinegevoeligheid niettegenstaande gezonde voeding. Schildklier werkt al enkele jaren niet goed, neem medicatie maar staat bijlage nog niet op punt. Wil mezelf terug aantrekkelijk vinden, ben niet dik maar toch meer vet de laatste twee jaar. Ben daar niet echt blij mee
 136. Met een slankere buik zie ik er een stuk jonger uit. Ook heb ik dan meer zelfvertrouwen en voel me energieker.
 137. Ik zou nog 6 kilo af willen vallen, en dan zoveel mogelijk op mijn buik, gewoon om mij beter te voelen, en er beter uit te zien, want als je er goed uitziet, en je beter voelt, geeft dat meer zelfvertrouwen en dat brengt dan ook weer een stukje geluk. Daarbij wil ik in goede gezondheid 100 worden en ik ben al over de helft haha
 138. Gail Olf-Slooff
  op 18 juni 2023 om 10:37 zegt
  Ik ben 3 maanden geleden bevallen van mijn vierde kind en mijn zwangerschapsbuik is goed zichtbaar. Bij de bevalling van de derde twee jaar geleden is mijn buik helemaal niet weggegaan. Ik geef borstvoeding en vind diëten en afvallen best tricky. Maar na het kijken en luisteren van jou video denk, door de juiste koolhydraten, voldoende eiwitten, vitamine & mineralen, voedingsvezels en hoeveelheid water dat er een kans bestaat om niet meer zwanger lijken. Ik ben benieuwd naar de andere video’s.
  1. Die kans bestaat zeker Gail. Ga in kleine stapjes, je hoeft niet op dieet om af te vallen, door de stapjes te volgen die je noemt zal je zien dat er al veel verandert. Veel succes!
 139. Marianne Wessel
  op 18 juni 2023 om 10:36 zegt
  Een slanke buik lijkt voor mij onbereikbaar; na de overgang is het hard gegaan met mijn buikomvang terwijl ik gezond eet. Een slanke buik: dan zou ik me trotser en vrijer voelen, daar komt t eigenlijk op neer.
 140. Slanke buik: Ik vind mezelf mooier. Ik wil weer mooiere kleren aan en niet opletten hoe alles zit. Ik voel me dan trots. En hopelijk heeft het effect op mijn gezondheid. Een vraagje: de dagelijkse eiwitten, in mijn geval minimaal 85 gram per dag, mag dat ook de Griekse yoghurt zijn met 10% vet? Een vraagje: 85 gram eiwitten per dag, is dat ook de Griekse yoghurt met 10% vet?
  1. Zeker Griekse yoghurt met 10% vet is de beste vorm van zuivel. Voor extra eiwitten zou je nog een schepje eiwitpoeder toe kunnen voegen.
 141. Hi Jasper, bedankt voor het delen van jou kennis! Het betekent voor mij heel veel: gezondheid, er goed uit zien, kleding staat mooi. Ik zou dit zolang mogelijk willen! Groetjes Sandra
 142. Ger Straten
  op 18 juni 2023 om 10:21 zegt
  Hallo Jasper, De rede dat ik van mijn buikvet afwil, is zowel medisch als psychisch. Ik wil graag 10 kilo afvallen. (Eindelijk). Al jaren slik ik medicijnen voor te hoge bloeddruk en cholesterol. Ik walgde ook van mijn te dikke buik. Nu is het moment om er iets aan te doen. Geen excuses meer maar…. AFVALLEN. Ik ben in 2 weken tijd 3 kilo afgevallen en ben pas tevreden als ik mijn streefgewicht gehaald heb.
  1. Super Ger dat je van start bent gegaan, NU is inderdaad de tijd om wat te veranderen. Ga zo door, dan komt het goed!
 143. Voel mij fitter zonder buikvet
 144. Ik wil van mijn buikvet af omdat buikvet slecht is..
 145. Sybille
  op 18 juni 2023 om 09:55 zegt
  Door jarenlange te hoge cortisolwaarden heb ik veel te veel visceraal buikvet. Als ik dit kan kwijtraken, betekent dit voor mij een nieuwe start, een nieuw begin – terug gezonder, fitter en slanker, en vooral terug meer zelfzekerder! Bovendien zou ik terug in mijn mooie kleedjes passen van voorheen 🙂 Daar droom ik al zo lang van!
 146. Anita Hugen
  op 18 juni 2023 om 09:54 zegt
  Hi Jasper, ik ben een vrouw van 65 en nog heel actief met cultureel werk. Voel me goed maar die buik. Verschrikkelijk in de weg vet bij alles wat ik onderneem en ook kleding kopen is een ramp. Nu geloof ik in je verhaal maar denken in grammen werkt voor mij niet. Ik moet voorbeelden hebben zo van 1 ei of een halve bak yoghurt etc. Groetjes Anita
 147. Ho Jasper . Ik heb gewoon last van mijn dikke buik en ik vind het ook niet mooi .Ik let al op mijn voeding maar het is niet gemakkelijk . Heb geen suikers gegeten geen zuivel geen vlees maar toch zet mijn buik meer op .Ik ga er voor! Groetjes
 148. Mijn buik gaat hangen en ik zweet erg tussen de plooi ben bang dat t gaat smetten . Kleding zit ook niet mooi meer. Hierdoor wil buikvet kwijt
 149. Wat een duidelijke video. Voor mij betekend een slanke buik dat mijn broeken lekkerder zitten en dat ik me niet “mislukt” voel doordat ik een dikke buik heb.
 150. Mis de uitleg van voeding die”zuren en basisch “ zijn omdat in balans moet zijn ?
  1. Hallo Els, er is zoveel interessants om te vertellen 🙂 Door te eten volgens de Jasper Alblas richtlijnen zal je lichaam een goede base balans krijgen. De programma’s bevatten veel recepten waarbij groente, fruit en water een belangrijk en groot onderdeel vormen. Dat wordt aangevuld met wat vlees, vis, eieren, havermout, zoete aardappel, quinoa, olie etc. Er is dus een mooie balans tussen base voedingsmiddelen en (licht) verzurende voedingsmiddelen.
 151. Tot mijn 50ste ben ik steeds slank geweest. Tijdens de overgang ben ik behoorlijk veel aangekomen, wat mijn gewrichten niet ten goede komt. Een slankere buik zou mijn zelfbeeld ten goede komen
 152. Ben wel nieuwsgierig nu . Graag een uitleg van in balans zijn en worden met voeding wat een base is en een zuur .
 153. Marike Duivenvoorden
  op 18 juni 2023 om 09:16 zegt
  Ik ben nooit dik geweest omdat ik heel veel gesport heb altijd , nu wil ik weer meer energie krijgen en daarom van mijn buikvet af en in totaal 3 kilo afvallen . Dus ga jouw methode volgen om mijn doel te bereiken en het liefst weer een marathon rennen .
  1. Mooi voornemen Marike, veel plezier, leuk dat je mee doet!
 154. Heidi Duyck
  op 18 juni 2023 om 09:07 zegt
  Niet zo makkelijk sins ik met 2 buik netten zit voor en achter de buikspieren… maar ga dit zeker proberen ook voor mijn gezondheid bedankt hiervoor
 155. Ineke Eigenhuis
  op 18 juni 2023 om 09:05 zegt
  Zou heel graag van dat buikvet af willen. Ģeen knellende of oprollende bh s meer . Moet best veel gewicht kwijt, ben niet groot , maar hoop hiermee een begin te maken
 156. Slankere buik geeft me meer zelfvertrouwen, zie er daardoor gewoon beter uit.
  1. Jasper Alblas (MSc) - Afslank- en voedingscoach
   op 18 juni 2023 om 09:11 zegt
   Goed dat je meedoet, Myriam!
 157. Ik heb veel te ver buikvet, ben benieuwd. Ik vind het erg moeilijk om af te vallen.
 158. Eindelijk eens van die te dikke buik afkomen zou prettig zijn
  1. Jasper Alblas (MSc) - Afslank- en voedingscoach
   op 18 juni 2023 om 09:12 zegt
   Je bent op de juiste plek Corry. Goed dat je meedoet.
 159. Eigenlijk zie ik er voor mijn leeftijd best aardig uit maar dat buikje is een ergernis, ga het weer proberen met jouw hulp
 160. Sieneke Seinstra
  op 25 maart 2023 om 07:36 zegt
  Hallo, Hartelijk dank voor deze uitleg. Het geeft mij een wat duidelijker overzicht over je je lichaam echtkunt helpen te herstellen. Ik ben al lang bezig om een betere balans te vinden. Vaak schiet ik heen en weer in de hoeveelheid buikvet. Dat is best frustrerend. Nu weer goed bezig en met deze tips sluit het goed aan. En ik hoop hierdoor blijvend resultaat te behouden. Uiteindelijk dus eens echt de balans te voelen. Ik zit ook midden in de overgang en merk als ik meer buikvet weet krijg ook alle overgangsklachten erger worden. Enorme stijf in de spieren is mijn grootste probleem. Als ik weer vet verlies, wordt ik ook weer soepeler in mijn lijf. Nogmaals dank en ik kijk uit naar de volgende video. Vriendelijke groet, Sieneke
 161. Ik hoop dat het een keer lukt wat aan mijn te dikke buik te doen. Het is uit verhouding met de rest van mijn lichaam. Dat is lastig met kleding. Zomers met een badpak schaam ik me. En het is ongezond. De video is motiverend. Zie graag de komende video s tegemoet.
 162. Dank voor je motiverende workshop. Een slanke buik betekent voor mij je gezonder voeler maar ook gezonder zijn!
 163. Ik zou graag een slanke buik hebben omdat het gezonder is en dat mijn kleding dan mooier staat
 164. pieter leenheer
  op 25 september 2022 om 11:24 zegt
  ben benieuwd
 165. christine meurs
  op 10 augustus 2022 om 15:25 zegt
  fysiek: Een slanke buik is minder overgewicht dus minder snel moe en belasting van het lichaam psychisch: een slanke buik geeft me geen slecht gevoel als ik in de spiegel kijk of als ik kleding moet gaan passen
 166. Carine Weltens
  op 2 augustus 2022 om 14:54 zegt
  Om een platte buik te hebben betekent voor mij: in goede vorm te zijn! Stimuleert me nog meer om te sporten
 167. Zich beter kunnen kleden en betere conditie
 168. Heel duidelijk, ik heb gisteravond de boeken binnen gekregen. Ga eerst video’s kijken en dan in de boeken duiken. Ik ben hartpatiënt met erg trage stofwisseling, loop al 2 jaar bij de gli. ( diëtiste) Ben ook sinds kort in de overgang. Hoop stress gehad. Dus alles bij elkaar valt het niet helemaal mee. Maar ik ga zeker mij hier in verdiepen
 169. Ik heb een vraagje: die 100gram koolhydraten max per dag, is dat in het geval van bijvoorbeeld zilvervliesrijst gekookt of ongekookt? En ik mis wat uitleg over vetten? Want je hebt toch ook gezonde vetten nodig om vet te kunnen verbranden?
  1. Zilvervliesrijst bevat ook snelle koolhydraten. Je zou bijvoorbeeld kunnen gaan voor ongeveer 45 gram ongekookte quinoa, 100 g zoete aardappelen of een schaaltje havermout van 45 g havervlokken + een stuk fruit + groenten dan zit je ongeveer aan 100 g koolhydraten. Vetten spelen ook een belangrijke rol in de vetverbranding, zorg dat je het liefst bij elke maaltijd iets van gezonde vetten eet zoals lijnzaad, hennepzaad, eieren, avocado, vette vis, noten, zaden, pitten, deze helpen de bloedsuikerspiegel stabiliseren en geven langdurig energie.
 170. beter in mijn vel zitten, minder schaamte
 171. Er beter uitzien, beter eten, beter voelen.
 172. Marian Keijzer
  op 18 juli 2022 om 11:44 zegt
  Er beter uit zien, beter voelen, beter eten.
 173. Hou Jaspermijn reden om mijn buik vet te verbranden is dat als ik foto’s van jezelf zie steeds weer wordt geconfronteerd met mijn dikke buik waardoor ook bepaalde kleding mij niet mooi staat. Ben super gemotiveerd en heel erg benieuwd naar de volgende video. Bedankt voor je duidelijke uitleg. Ik houd je op de hoogte van mijn vorderingen. Groetjes Martha
 174. Ha Jasper het inspireert mij enorm als ik een sixpack krijg. Ik sport ongeveer 4 a 5 x per week. Maar ik blijf een vetrol houden bij de broekriem zeg maar Ik zou graag hier van af willen. Ik weet dat mijn zelfvertrouwen enorm toeneemt. Goed weekend George
  1. Met alleen sporten kom je er niet, vooral belangrijk om in dat geval ook koolhydraatarm en eiwit- en vetrijk te eten en bijv alcohol achterwege te laten. Als je echt een sixpack wilt, kan het ook goed zijn om een tijdje je eten in te voeren in een app om precies te zien wat je binnenkrijgt en vanuit daar specifieke aanpassingen te doen als blijkt dat je macro’s niet in goede verhoudingen binnenkomen.
 175. Marielle
  op 14 juli 2022 om 17:24 zegt
  Eindelijk kunnen sappen.
 176. tineke Matthijsse
  op 14 juli 2022 om 15:21 zegt
  Platte buik voor mij betekent dat ik mij mooier ga voelen. Vooral als ik ga zitten. Voor mijn man betekent dit dat hij weer makkelijker zijn schoenen kan strikken.
 177. Goede middag,ik ben mia een platte buik betekent dat mijn kleren mooier zitten.Hoop dat het zal lukken.
 178. Conditie, je kan je beter kleden
 179. Marian Berden
  op 12 juli 2022 om 12:02 zegt
  Goedemiddag Jasper, Ik heb een insuline buik,spuit al 29 jaar,heb een pomp. Het ziet eruit als 2 tietjes om zomaar te zeggen. Mijn vraag is hier ook iets voor te doen? Groetjes, Marian
  1. Gezond eten en koolhydraatarm eten is hierbij zeker belangrijk, of het echt nog terug te draaien is als je ook moet blijven spuiten kan ik niet met zekerheid zeggen, maar het is zeker de moeite waard om met de tips aan de slag te gaan om te kijken wat ze voor je kunnen doen.
 180. Platte buik betekent beter zittende kleding. En ik hoop ook dat mijn suiker huishouding beter stabiel blijft
 181. Monique
  op 12 juli 2022 om 08:15 zegt
  Goedemorgen, ik ben Monique 60 jaar en weeg 53 kg maar mijn buik krijg ik niet dunner ik vind jou video heel intressant en ga je tips zeker hanteren
 182. Wil me weer fit voelen, minder moe. Letterlijk beter in mn vel zitten
 183. Jacqueline
  op 11 juli 2022 om 17:35 zegt
  Ben 10 kilo afgevallen het meeste wat wat mij stoord is buikvet verschrikkelijk al die leuke jurkjes en broeken met veel stretch zie je jou buik nog beter voor de rest ben ik best tevreden voor mij 58 jaar ga nu naar video 2 thanks Jasper
 184. Je fitter voelen zonder dat het buikje in de weg zit.
 185. Liesbeth
  op 11 juli 2022 om 14:39 zegt
  Voor mij betekend het heel veel om een plattere buik te hebben. Zowel geestelijk als lichamelijk
 186. Annette
  op 11 juli 2022 om 13:35 zegt
  Ik heb de boeken met buikvet al maar ik wil graag weer mee doen. Liefs Annette
 187. Ik wil me fitter voelen en gezonder zijn.
 188. zich fit voelen
 189. voor mij betekent veel- gezondheidsrisico’s vermijden en lekker weer fit voelen
 190. Alwi na
  op 10 juli 2022 om 22:41 zegt
  Mee zelfvertrouwen
 191. Na een gastric bypass in 2011 en wisselende successen vanaf 2018 mat Jasper Alblas blijf ik toch steeds weer zwaarder worden. Na bloedonderzoek blijk ik hoofdzakelijk een ernstig vitamine B12 te kort te hebben. Mijn lichaam neemt dit niet op. Nu als test een kuur (wekelijks een prik met vloeibare vitamine B12) om te zien wat dit voor effect heeft. Maar mijn hoofddoel is dat ik mijn buik kwijt raak. Deze zit behoorlijk in de weg.
 192. Ik wil van die slappe huid af. Kan dat ook bij jou ? Zodat ik m’n broeken dicht krijg. Ik vind t verschrikkelijk die slappe huid.
 193. Anouchka Elshot-de Castro
  op 10 juli 2022 om 20:43 zegt
  Voor mij heel veel om een slanke buik te hebben. Dan zal kleding mooier aan me lijf zitten. Ik zal mij zeker weten beter en mijn vel voelen en er natuurlijk jonger uit zien.
 194. Johanna
  op 10 juli 2022 om 20:19 zegt
  Best wel afgevallen, buik blijft ondanks gewichtsverlies en sporten een strakkere buik zou ik wel heel blij van worden.
 195. Ik ben slank maar blijf een vetrol houden. Ik zou zo blij zijn als rol zou verdwijnen. Zeker als je als ik niet zo groot ben. Dus Jasper mijn hoop is op jou gevestigd.
 196. Ik ben 10 kg bijgekomen door emotie eten. Dat maakt dat het heel moeilijk is om terug te gaan naar waar het begon. 10kg lichter en fitter… ( 2j geleden begonnen door stress )
 197. Esmeralda
  op 10 juli 2022 om 17:57 zegt
  Wil graag strakke buik, sport heel veel eet gezond maar hou een klein buikje dus ben benieuwd
 198. Marieke
  op 10 juli 2022 om 14:24 zegt
  Aantrekkelijk voelen, makkelijker leuke kleding dragen en kopen, in bikini
 199. Bedankt voor je duidelijke video. Ik zou heel graag mijn buik vet verliezen zodat ik me weer prettig voel in een jurk of een T-shirt.
 200. dat zou mij van mijn schaamtegevoel af helpen
 201. Voor mij betekent een slanke buik ik voel mij dan mooier en zekerder!
 202. Kathleen Verbruggen
  op 9 juli 2022 om 19:27 zegt
  Hoi ik vind het belangrijk om iets aan men gewicht en vooral buik te doen om me terug graag te zien en vooral minder boos
 203. Waarom platte buik . Ik heb dunne benen ben tenger gebouwd en dan is het vervelend als je zo’n opgezette buik hebt.
 204. Ik vind een “vetvrije” buik belangrijk, omdat ik het een akelig idee vind dat mijn organen omarmd worden door vet, dit kan volgens mij niet gezond zijn. Eerlijkheidshalve moet ik ook toegeven dat het esthetische aspect ook een rol speelt : ik persoonlijk vind het gewoon mooier, makkelijker ook. Vooral al hierdoor je lichaam meer in balans is.
 205. Af willen zijn van die opgezette buik… en de overgang is killing:-(
 206. Sinds dr pubertijd al schaamte voor mijn buik
 207. Leonore
  op 8 juli 2022 om 21:31 zegt
  Ik wil graag gezond en fit worden en daar hoort voor mij een mooie plattere buik bij
 208. Amy Blomme
  op 8 juli 2022 om 20:31 zegt
  Ik wil buikvet verbranden om beter passende kledij te kunnen dragen en een actievere levensstijl te hebben na 2 baby’s
 209. Nadine
  op 8 juli 2022 om 20:14 zegt
  Is belangrijk omdat ik diabetis heb, en ik vermager wel, maar buik blijft dikker worden en moet steeds meer medicatie nemen. Ik wil er van af van die buik en van de medicatie
 210. Marinka
  op 8 juli 2022 om 19:57 zegt
  Goede uitleg en komt beter over dan een boek te lezen. Buikvet verbanden om slanker te worden, beter te kunnen bewegen. Je prettig te voelen in je eigen lichaam. Qua leeftijd en overgang het moeilijk is om de juiste manier te vinden om van je buivet af te komen.
 211. Beertje
  op 8 juli 2022 om 15:02 zegt
  Mooier kleden, beter voelen, zelfvertrouwen
 212. wil graag een summerbody!
 213. Sandra
  op 7 juli 2022 om 22:32 zegt
  Mij niet meer constant 6 maanden zwanger voelen, vlottere stoelgang. Voor de menopauze had ik dit probleem niet en ik wil er echt weer vanaf.
 214. Ziet er altijd beter uit zeker in zomerkledij !
 215. Fereshteh
  op 7 juli 2022 om 15:22 zegt
  Is thee ook vervanger van water?
  1. Je kunt best wat water vervangen door kruidenthee maar zorg er dagelijks ook echt voor dat je voldoende water binnenkrijgt.
 216. Sherdan
  op 7 juli 2022 om 09:50 zegt
  Maakt het ook verschil of je koude of warme water drinkt?
  1. Nee hoor, kies vooral wat prettig voelt voor je lichaam!
 217. Annelies
  op 7 juli 2022 om 08:58 zegt
  Aangename video. Slanke buik betekent voor mij je niet opgeblazen voelen. In een wat aanspannend kleedje of t shirt dat je buik er niet teveel doorkomt. Zelfde voor als je bikini aanhebt dat je buik niet in de weg zit.
 218. Leonore
  op 7 juli 2022 om 08:43 zegt
  Voor mij is een slanke buik: beter in mijn vel voelen, gelukkiger zijn
 219. Ik wil weer van mijn eigen lichaam Houden
 220. Fereshteh
  op 6 juli 2022 om 21:39 zegt
  Ik ben sinds vorige jaar 10 kg lichter maar niet te merken aan mijn buik
 221. Mijn bmi is 22, maar buik omvang is tehoog.
 222. Dan zou ik een stuk gelukkiger zijn
 223. Patricia
  op 6 juli 2022 om 16:23 zegt
  Ik ben normaal erg slank, en kwamen in 2012 achter dat ik de ziekte van graves heb ( schildklier ) Maar in 2014 is mijn schildklier eruit gehaald, en ben ik aan de medicijnen. Sinds die tijd ben ik gaan sporten. Ik viel af maar mijn taille en buik bleef dik. Ik heb van alles geprobeerd, en het wil niet baten. Ik hoop dat ik hier bij jou toch weer die slanke taille en platte buik krijg.
 224. Sabine
  op 6 juli 2022 om 16:11 zegt
  Ben 10 kilo afgevallen maar heb nog steeds veel buikvet wat ik niet mooi vind en waardoor ik me onzeker voel.
 225. Het vet wat ik heb zit allemaal op de buik, ik de zogenaamde wok. Maar het geeft mij ook gezondheidsproblemen. Ik heb een scheurtje in mijn middenrif en zodra ik te zwaar ben, buikvet, krijg ik last van mijn ademhaling, benauwd. Daarom is het belangrijk het buikvet kwijt te raken.
 226. Carolien
  op 6 juli 2022 om 08:45 zegt
  In de avond chips eten is mij zwakke punt. Helpt zeker niet in de strijd tegen buikvet. Ik hoop hier gemotiveerd te raken om deze chips te laten staan.
 227. Denise
  op 6 juli 2022 om 08:08 zegt
  Een slankere buik levert mij op dat ik lekkerder in mijn vel zit, me energieker ga voelen !
 228. Veronique
  op 5 juli 2022 om 23:35 zegt
  Een slanke buik geeft meer zelfvertrouwen, een aangenamer gevoel. Het maakt je ook vrouwelijker… en door de aanpassing van voeding, heb je ook meer energie. Leuke sessie! Bedankt!
 229. Esther
  op 5 juli 2022 om 22:21 zegt
  Heel graag van mijn buik af. Ik schaam me ervoor in alle kleding zie je die buik.
 230. Marianne
  op 5 juli 2022 om 21:42 zegt
  Je ziet eerder aan iemands buik waar de leeftijd zit.
 231. Na de 2 zwangerschappen wil ik graag de laatste 5kg kwijt en het zit bij mij echt in de buik.
 232. Hennie
  op 5 juli 2022 om 19:05 zegt
  Dank je wel Jasper, voor de zeer rustig en goede uitleg! Voor mij is buikvet verliezen belangrijk ik ben een vrouw 56 jaar 1. 74 meter en weeg tussen de 64 ,65 kilo dus ik wil verder niet afvallen echt alleen buikvet kwijt raken. Ik wandel veel, en ga na een onrustige periode het sporten ook weer oppakken! Nogmaals bedankt dat je dit met ons allemaal wilt delen, super! Groetjes Hennie
 233. Marijke
  op 5 juli 2022 om 18:21 zegt
  Ik zou graag een slankere buik hebben om in de zomer op de fiets de vetrolletjes niet zo in het zicht te hebben en om in gezelschap niet op het intrekken van mijn buikspieren te hoeven letten
 234. gerry tonnema
  op 5 juli 2022 om 13:00 zegt
  Het betekent voor mij dat ik dan meer zelf vertrouwen krijg, je bent bezig met afvallen, maar die buik wil niet zo. Ben wel bezig met hoelahoepelen, het helpt een beetje. Want echt sporten zie ik mezelf niet doen, behalve dan met die doggies wandelen. (versleten knieen en een behoorlijke zere rug). Ik zorg er altijd voor dat ik wijde t’shirts aan heb, op die manier zie je die buik niet zo.
 235. Dorine Naessens
  op 5 juli 2022 om 08:10 zegt
  Interessant, wil graag slandered taille
 236. Jannita
  op 4 juli 2022 om 22:55 zegt
  Hopelijk eindelijk die 10 kilo kwijt en zekerder over mijzelf. In de overgang vooral buikvet gekregen waar ik me erg ongelukkig bij voel.
 237. Ik vind het vreselijk om een dikke buik te hebben. Ik denk ook dat iedereen het gezien heeft
 238. Lekkerder in mijn vel zitten, meer zelfvertrouwen, leukere kleding.
 239. Ik ben altijd mager geweest….rond mijn huwelijk woog ik 48kg en zelfs na mijn 3e kind woog ik nog steeds begin de 50. Vorig jaar (ik ben nu 49) ben ik in een burnout beland en kwamen de kilo’s als niets erbij. Op een gegeven moment woog ik zelf 67kg. Op zich niet veel voor iemand van bijna 1m70 maar toch, vooral die precies “zwangere buik” irriteert mij enorm.
 240. Blockx Raymond
  op 4 juli 2022 om 15:50 zegt
  Slanke buik geeft een slanker figuur en mooiere houding.
 241. Yvonne vd Grinten-Engels
  op 4 juli 2022 om 15:42 zegt
  Ik heb een beroertegehad en zou graag wat lichter willen lopen
 242. Machteld de Kuiper
  op 4 juli 2022 om 15:13 zegt
  Bedankt voor de duidelinke uitleg. Ik ben met het principe bekend en ven ef 5 jaar gelexen 18 kg mee afgevall. Ik haf een tamelijke pkattebuikmaar helaad het volhouden can het dieet is moeilijk. Ik voelde erg goed zonder dikke buik en zou het graag weer bereiken. En ik was herl trots op mezelf!
 243. Ik probeer al jaren af te vallen en vooral van het buikvet af te komen. Ik weet dat ik het niet lang volhou maar deze keer ga ik ervoor om door te zetten. De video vind ik al erg motiverend.
 244. Nettie
  op 4 juli 2022 om 14:24 zegt
  Altijd als het mooi weer wordt vliegen de kilo’s eraan. Wijntje hier hapje en bbq daar. Erg vervelend dat het juist op je buik gaat zitten.Hou altijd mijn handen voor mijn buik als er foto’s worden gemaakt, ben er nu klaar mee en ga jouw programma volgen
 245. Machteld Knol
  op 4 juli 2022 om 14:16 zegt
  Het betekent voor mij meer zelfvertrouwen en lekkerder in mijn vel zitten.
 246. Hoi Super fijne en duidelijke uitleg. Een slanke buik zou voor mij belangrijk zijn omdat ik dan het gevoel zou hebben gezonder te zijn. En heel eerlijk gezegd vind ik het mooier dan een buik die hangt en flubbert. Ben inmiddels zelf met een gli traject gestart maar mis daar wel een stuk begeleiding in qua voeding. Ik sport best veel maar ben in een half jaar nog maar weinig opgeschoten. Dat is best demotiverend en doe heel hard mijn best om niet terug te vallen of erger nog..helemaal te stoppen. Ben blij dat ik jou site gevonden heb en deze duidelijke video’s kan bekijken. Heel veel dank daarvoor en ga zo door!
 247. Marianne
  op 4 juli 2022 om 14:01 zegt
  Ik ben nu bij in 9 maanden 8 kg aangekomen. Nee, niet zwanger want 70 jaar.vorig jaar om deze tijd 54 kg want 159 cm lang. Ik wil weer in mijn “oude kleding” passen. Ik ga weer meedoen want ik ben al eens eerder bijna 10kg afgevallen met methode Jasper Alblas.
 248. Ik heb me aanmeld omdat een ik persoon ben die denk ik alle diëten al geprobeerd hebt die er bestaan. Als je mijn boekenkast ziet, zul je elk dieetboek vinden. Helaas al jaren allemaal zonder resultaat. Ja, resultaat dat ik elke keer weer zwaarder ben dan waar ik uiteindelijk begonnen ben :(. Nu helaas erg zwaar 108 kilo bij een lengte van 167. Ik ben 47 jaar en ik merk ook dat het afvallen steeds moeilijker wordt. Waar ik helaas ook kamp met erg veel buikvet. Ik sport regelmatig in de sportschool, waar ik een combinatie doe van cardio en kracht. Als ik dan weer eens wat kilo’s afgevallen was,  bleef mijn buik altijd aanwezig. Waar ik dan weer gefrustreerd raak en opgeef. Met als gevolg weer meer aankomen dan ik was afgevallen. Nu heb ik een gewicht bereikt waar ik nog nooit gezeten hebt en ik voel me hier erg ongelukkig en ongezond bij.  Ik ben daarom heel blij met jou tips, informatie en workshop. Ik hoop dat ik ergens een omslag kan maken en eens de juiste informatie krijg tussen het grote oerwoud van goed bedoelde voeding en afvaltips. Je hebt me nu meteen goed aan het werk gezet en ik ben al door je verhaal gaan verdiepen en gaan schrijven. Ik kijk nu al uit naar je tweede workshop. 
 249. fijn om alle “weetjes” op een rij te krijgen. Jouw verhaal klinkt betrouwbaar en weer zeker dat het gaat werken, als ik jouw tips goed opvolg. ik ben gemotiveerd, dus gaat vast lukken
  1. Super met die instelling komt het zeker goed Mija, veel succes!
 250. Vorig jaar 12 kilo afgevallen maar ik blijf een lelijke dikke buik houden. Ik hoop met dit programma wat meer zelfvertrouwen te krijgen doordat mijn buik weggaat en ik niet meer mijn buik hoef in te houden op foto’s.
 251. Een strakkere buik geeft mij meer zelfvertrouwen, ruimere kledingkeuze
 252. Gezonder en beter in m’n lijf voelen.
 253. Hardenberg
  op 3 juli 2022 om 21:34 zegt
  Een platte buik hebben is voor mij een goed teken van wel zijn.
 254. lieve Mampaey
  op 3 juli 2022 om 21:08 zegt
  Naast er beter uitzien vind ik me goed in m’n vel voelen belangrijk. Mijn buik belemmert mn functioneren en daar heb ik het erg moeilijk mee. M’n wil en moed om het Jasper Alblas advies te volgen ontbreekt me momenteel. Eerder ben ik al eens 12 kg afgevallen met het keurig volgen en volhouden van jullie tips
 255. Piet Laarman
  op 3 juli 2022 om 20:55 zegt
  Ik volg al een paar jaar Jasper en heb al een paar boeken en challanges gevolgd. En slanke buit is wel belangrijk voor mij. Fijn om alles weer eens op een rijtje te hebben.
 256. Buikvet is voor mij het moeilijkste om weg te krijgen
 257. Als ik een slanke buik zou krijgen zou ik mij beter voelen.
 258. Carolien
  op 3 juli 2022 om 18:40 zegt
  Ik hang aan je lip!
 259. Je eerste video vind ik heel duidelijk en motiverend. Ik wil heel graag afvallen en van mijn buik af, ik hoop dat je mij kan helpen I
 260. Ik vind het moeilijk om het vol te houden en zou heel graag blijvend afvallen. Je video vind ik heel duidelijk en motiverent.
 261. Godelieve
  op 3 juli 2022 om 14:42 zegt
  Hoi hoi! Leuk weer dit. Vraagje waar is steeds tegenaan loop. Vega liefst vegan. 100 gram koolhydraten per dag. Maar is dat incl bonen als vleesvervanger? .. of erbij. ?
  1. Dat is inclusief bonen als vleesvervanger maar experimenteer ermee. Dus ga eerst onderzoeken wat er gebeurt als je en bonen gebruikt + 100 g koolhydraten. Misschien ga je daarvan al afvallen, lukt het niet en val je niet af na een week of 3, dan kun je op zoek naar andere soorten vleesvervangers zoals noten, zaden, pitten, eieren (vega), eiwitpoeder, geitenkaas, huttenkase, fetakaas (vega) voor meer eiwitten en minder koolhydraten. Veel succes!
 262. Marie José
  op 3 juli 2022 om 14:34 zegt
  Me weer lekker in m’n lijf voelen
 263. Ik wil mijzelf weer herkennen als ik mezelf zie op een foto of in een spiegel.
 264. Christel
  op 3 juli 2022 om 14:24 zegt
  Met een slanke buik zou ik me gezonder voelen. Het zou ook helpen me terug liever te zijn. Dus zowel uiterlijk als innerlijk zou het positief zijn om het overtollige buikvet weg te werken.
 265. Na 11/2 jaar jasperen ben ik nu weer wat aangekomen buikvet. Eigen schuld was 6 kg afgevallen en nu door de wijntjes en vakantie begint mijn buik weer te bollen. Buiten dat het gezonder is staat ook alles leuker zonder buik. Ga weer aan de slag met behulp van jou.
 266. anneli
  op 3 juli 2022 om 11:10 zegt
  dan voel ik me beter in mijn vel en functioneer ik beter. nu zit mijn buik me letterlijk e figuurlijk in de weg
 267. Ank Bidaoui-Krijgsman
  op 3 juli 2022 om 11:05 zegt
  Ik ben 145kg geweest ,gastric bypass gehad.. 65 kg afgevallen.. Ben ongemerkt toch weer aangekomen. Mijn buik vet is nog steeds drama en veel vel over. Ben nu koolhydraten arm/ beperkt aan het eten gaat heel goed. Maar mijn buik vet gaat te langzaam , ongeduldig hè.. Het zou heerlijk zijn om eens geen strak ondergoed te hoeven dragen Vr Gr Ank
 268. Kristin
  op 3 juli 2022 om 10:56 zegt
  Ommdat het buikvet echt hindert
 269. Dorinda
  op 3 juli 2022 om 10:25 zegt
  Ik ben sinds een jaar in de overgang en ben in 2 weken 8 kilo aangekomen, en krijg het er niet af. Vooral mijn buikvet zit in de weg. Ben blij met de tips in de video’s.
 270. sonia smets
  op 3 juli 2022 om 10:24 zegt
  Heel goed gebracht Jasper, aangenaam verteld, begrijpbaar ! Waarom belangrijk: doe mijn best om te dieëten maar dat buikvet krijg ik niet snel weg !!! ik wil graag een strakke buik, dunnere benen en billen ! ik weeg 92 kg ;ik wil gewoon een mooier model , strakker!
 271. Dominique Verzijde
  op 3 juli 2022 om 10:23 zegt
  Een slanke buik zou betekenen dat ik wat meer zelfvertrouwen zou krijgen. Meer vertrouwen in mijn eigen kunnen weer.
 272. Sandra
  op 3 juli 2022 om 09:59 zegt
  Ik vind het lelijk staan en voel mij er niet fijn door, ook is buikvet erg ongezond dus ben ik bang dat ik er later een medisch probleem door krijg. Ik wil mij er graag in verdiepen of dit zal werken voor mij. Dank je wel 🙂
 273. Anneke Essenberg
  op 3 juli 2022 om 09:57 zegt
  Een slanke buik betekent voor mij ook weer meer energie krijgen. Ik ben de afgelopen jaren 20 kilo aangekomen. Mijn conditie is slecht. Ik hoop met dit programma weer Katies te worden en dat ene leuke jurkje weer aan te kunnen (;-) Anneke 67 jaar
 274. Annick
  op 3 juli 2022 om 09:57 zegt
  Ik heb me met plezier geregistreerd, want zeker wil ik van die opgezwollen buik af. Het is zoals je zegt, je kan wel afvallen, maar als die buik blijft is het natuurlijk ook niet prettig. En al helemaal niet in bikini of die mooie zomerkleedjes waar die buik in de schijnwerpers staat. Ik wil dus graag van die buik af, maar ook het opgezwollen gevoel. Bedankt voor alle info die we gaan ontvangen.
 275. Ik vind het fijn om van mijn buikvet af te komen omdat dat ( mijns inziens ) beter is voor je gezondheid en ik me ook prettiger voel. Wat ook nog een mooie bijkomstigheid is dat kleding je beter staat
 276. Met minder buikvet is alles comfortabeler.
 277. Ik denk dat de meeste mensen graag een platte buik willen hebben. Als je ouder wordt gaat dat niet zo makkelijk meer dus ik doe graag mee‍♀️
 278. Jolanda Schoemacher
  op 3 juli 2022 om 09:12 zegt
  Eerste plaats gezondheid. Maar ook mijn trots om er toch ook n beetje mooi er uit te zien.
 279. Dan is mijn lijf weer in verhouding. Ik hoef me geen zorgen te maken over hetgeen ik aantrek
 280. Het is al jaren een vreselijk iets mijn zoon noemt het een kwal. Ik kijk niet in de spiegel naar mijn buik. Ik ben slank veel zijn er jaloers op mijn figuur maar ik niet Ik zie mijn dikke buik.
 281. Minder buik zal me zoveel meer zelfvertrouwen geven
 282. Chequita
  op 2 juli 2022 om 18:15 zegt
  Hallo jasoer is koolhydraten arm brood ook niet goed om te eten want in volkoren brood zit toch ook voedi gs vezels
  1. Kh arm brood is vaak erg bewerkt en krijgt daarom niet mijn voorkeur. Er zijn andere gezondere alternatieven met meer vezels zoals wat havermout met een kiwi, een groenten omelet, een quinoasalade of een groene smoothie met lijnzaad.
 283. Met een slanke buik boek ik mij weer mijzelf. Voor de overgang Had ik geen buik. Deze is er door stress, blessure en minder kunnen sporten en de overgang gekomen
 284. Ik heb nooit op mijn eten hoeven te letten maar sinds ik in mijn menopauze zit, nu al 4 jaar blijven de kilo’s plakken maar wat ik het ergste vind is mijn buik, ik lijk op sommige momenten wel zwanger. Ik heb al veel geprobeerd maar niks helpt dus ik doe een laatste poging om te luisteren naar uw boodschap en kijken of het me kan helpen….
 285. Christine
  op 2 juli 2022 om 12:09 zegt
  Ik voel mij niet goed in mijn vel met een dikke opgeblazen buik en om mijn diabetis 2 onder controle te houden
 286. Sedert ik in de menopauze zit neemt mijn buikvet alleen maar toe ondanks het feit dat ik voor de rest best normaal gebouwd ben. Ik voel er me zeer ongemakkelijk bij en merk dat het steeds erger wordt.
 287. Hoi Jasper heb je 1e video bekeken. Ik wil graag buikvet verliezen. Ben verder niet te zwaar. Beweeg genoeg. Maar die smulrollen (zoals ik ze noem) raak ik niet kwijt. Dus ben benieuwd of dit mij kan helpen. Hartelijke groet Marja
 288. Dat ik me prettiger voel. Ben klein van stuk en heb flinke en korte benen. Heb altijd een smalle taille gehad, maar die begint ook echt te groeien en dan ook vooral mijn buik. Heb wel eens vragen gehad of ik in verwachting was. Dit was zeer pijnlijk. 2 jaar geleden was ik 17 kilo afgevallen en helaas er ook weer allemaal erbij. Voelde me destijds toch echt prettiger. Ben een emotie eter. En weet ook echt wat ik verkeerd doe… maar het is zooooo lastig…..
 289. Ik ben al wat kilo’s kwijt (10 kg) maar heb nog een vervelende dikke maag, die zou ik graag willen verminderd zien. Grtjs Tanja
 290. Emanuela
  op 1 juli 2022 om 23:30 zegt
  Na 2 zwangerschappen (2xkeizersnee ) veel aangekomen en helaas rugklachten waarvoor k inmiddels voor geopereerd ben. Is het balen om te zien hoe mijn lichaam is veranderd met name mn (bolle opgeblazen) buik. Regelmatig krijg k te hore “oh wat leuk ben je weer zwanger”. Dit maakt me verdrietig. Ik hoop door het toepassen van je tips en adviezen eindelijk mn one pack kwijt te raken.
 291. Hai Jasper, Ik zou graag een slanke buik willen en dus van mijn buikvet. Om gewoon meer energie te hebben en in een gezonder lijf rond te lopen. Hartelijke groet, Jan
 292. Bij een platte buik voel ik mij prettig. Ik denk als ik dat heb ook goed bezig ben met voeding.
 293. Henriëtte de Jong
  op 1 juli 2022 om 22:24 zegt
  Goede uitleg en goed te volgen. Voor mij betekent minder buikvet, meer zelfvertrouwen
 294. Ik heb de video bekeken en ik probeer al 2 weken koolhydraat arm te eten maar veel gewicht verlies heb ik niet, ben nu benieuwd om mijn buik vet weg te krijgen met je goede raad Vriendelijke groeten
  1. Super dat je mee doet en kh aan het eten bent Anny, buikvet (en ook duurzaam afvallen) verliezen kost tijd dus gun jezelf de tijd en ga zo door om te ontdekken wat het voor je doet. Veel succes!
 295. Jacqueline
  op 1 juli 2022 om 20:27 zegt
  Betere gezondheid, minder last van opgeblazen gevoel en darmklachten. Positiever zelfbeeld, meer zelfvertrouwen!
 296. Beste Jasper, zo even je video over buikvet bekeken. Dank daarvoor. Ik ben al lang bekend met de principes, maar krijg het buikvet verminderen niet echt voor elkaar!
 297. Rozemarijn
  op 1 juli 2022 om 17:16 zegt
  Een plattere buik geeft me een zelfverzekerder gevoel. Eerlijker kan ik het niet maken 🙂
 298. Voor mij betekend het meer zelfvertrouwen
 299. AnneMarie
  op 1 juli 2022 om 16:43 zegt
  Ik worstel al zolang met mijn gewicht. Nu ben ik er helemaal klaar mee! Ik heb er nu écht last van dus pak ik alles aan
 300. Ik kom elk jaar een paar kilo aan met dezelfde eetgewoontes. Mijn idee is dat mijn leeftijd, 48 jaar en onregelmatige werktijden in de zorg veel invloed hebben op mijn gewicht en gezondheid. Helaas kan ik aan die factoren niet veel veranderen. Wat mij wel geholpen heeft is intermitted fasten. Dat doe ik nu al 2 jaar. Ik eet normaal gesproken niet tussen 20.00 uur en 12.00/13.00 uur. Dat bevalt me goed en helpt me ook om me ‘s nachts beter te voelen als ik moet werken. Ga ik nu wel ontbijten dan kom ik direct nog meer aan. Mijn buik is steeds meer een doorn in het oog en maakt dat ik niet prettig in mijn vel zit en het is ook niet gezond. Ik ben op zoek naar een manier waar ik niet te veel bij na hoef te denken, wat een vast patroon wordt. Maar ik wil ook niet alles laten. Ik geniet erg van eten, ook van gezonde varianten.
 301. Andrzej
  op 1 juli 2022 om 10:29 zegt
  Ik heb echt last van en het ziet er niet uit dus ik wil graag energie insteken om hier wat aan te doen
 302. dooijewaard-dijkstra
  op 1 juli 2022 om 09:23 zegt
  Dag Jasper, Met belangstelling heb ik de video bekeken. Ik kwam er vandaag pas aan toe, maar inmiddels heb ik mijn zoon ook gemotiveerd om mee te doen en hij heeft zich aangemeld. Ik ben al voldoende afgevallen. Maar het buikvet is nog steeds niet helemaal verdwenen dus heb ik besloten daar nog extra aandacht aan te geven. vriendelijke groet, Sieby Dooijewaard-Dijkstra
 303. Dat ik mijn makkelijker kan bewegen. En zou me nog zekerder voelen
 304. Ik vind het vreselijk om veel buikvet te hebben. Ten eerste voor mijn gezondheid en ten tweede het is geen fraai gezicht.
 305. Esseline
  op 1 juli 2022 om 01:39 zegt
  Met een dikke/vette buik voel ik mij opgeblazen en uiteraard is dat ongezond. Uiteraard wil ik je tips van ganser harte nemen en het klinkt eigenlijk logisch, maar wilskracht is vereist! Hartelijk dank en kijk ernaar uit voor de vlg video/tips
 306. Voel me zekerder
 307. Wilna van Lieburg
  op 30 juni 2022 om 21:46 zegt
  Fijn geen zwembandjes meer, waardoor zelfverzekerder.
 308. Sport veel, Sportschool en rijdt minimaal 300km per week op race fiets met echte wielrenners, die 25 jaar jonger zijn als ik, ben 74 jaar, eet volgens mij gezond, veel uit jou boeken, maar krijg mijn buik niet weg.Ben 1.85 lang en behoorlijk gespietst mag ik wel zeggen. Weeg 105 kg
 309. Frank Schers
  op 30 juni 2022 om 19:47 zegt
  Hoi Jasper, Helder en duidelijke uitleg. Ben erg benieuwd wat verstandig is om wel te eten. Hoe ziet een gezond ontbijt, lunch en diner er uit. Komt waarschijnlijk in de volgende video’s aan bod. Je gaf bijv. aan dat droge witte wijn beter is dan bier en rode wijn. Zelf ben ik ook verzot op kaas en worst. geen verstandige avondsnack, maar wat dan wel? Leer graag wat ik wel kan doen, zodat ik een gezondere leefstijl er op na hou. Tot je volgende video. grt, Frank
  1. Super dat je mee doet Frank! Als je de tips opvolgt zal je zien dat je leefstijl stapsgewijs gezonder wordt. In plaats van worst en kaas kun je bijvoorbeeld noten, zaden of groenten met een hummusdip nemen als avondsnack. Na je een tijdje zal je merken dat je wellicht de avondsnack over kunt slaan. Veel plezier met de volgende video’s!
 310. Ik wil niet langer als een zwangere oma door het leven, vroeger had ik een platte buik en die zou ik heel graag terug willen hebben.
 311. Om terug een strakke buik te hebben om een spannend kleedje te kunnen aandoen. Ook als ik ergens publiekelijk neerzit en beschaamd ben voor mijn vetrolletjes
 312. Ik ben 15 kg te zwaar en dat is vooral mijn buik en daar wil ik wel vanaf
 313. Ik heb het vegetarisch afslankplan, heerlijke recepten. Graag wilde ik ook het weg met buikvet receptenboek maar die is niet meer online te bestellen. Ik hoop dat je die wel weer gaat verkopen na de 5 video’s, misschien zelfs wel een nieuwe druk met wat wijzigingen?
  1. Yess klopt helemaal, na de vier video’s kun je het Weg met Buikvet Programma weer bestellen!
 314. Hi Jasper, met een strakkere buik kan ik eindelijk weer normaal jurkjes dragen, ipv wijde thirts/blouse combinatie. alvast bedankt met alle tips en tools. MvG, sharmila ps…wach met smart naar de andere 4 video`s
 315. Heb een tijd geleden je boeken “weg met buikvet” gekocht. Eten volgens jou recepten helpt echt. Deze video is een goede reminder van de inhoud van de boeken, zonder weer het hele boek te hoeven lezen.
 316. Buikvet verliezen is nog niet zo makkelijk,ben wel al wat kilo’s kwijt dankzij de zomerchallenge maar het buikvet is toch wat hardnekkig. Heb nog wel een weg te gaan en alle hulp is welkom!
 317. Elsa Vink
  op 30 juni 2022 om 10:10 zegt
  Ik zou heel graag buikvet kwijtraken omdat ik m’n kleding beslist niet mooi vind staan als ik veel buikvet heb. Ben 65 jr hoef dus echt niet super slank te zijn. Maar wil er wel graag wat buikvet kwijt.
 318. Ik zal me prettiger voelen in mijn lijf. Mogelijk mij gezonder voelen. Ben dus heel benieuwd of dit gaat lukken.
 319. Minder buikvet zou voor mij betekenen, me zekerder voelen, Het zit in de weg, Het is gezonder. Ik ben nu bezig met je smoothieplan, dag 4 is ingegaan. Ik kom erachter dat wat ik eigenlijk al wist en dat is dat ik meer moet eten, ik at niet verkeerd maar te weinig.
 320. Irma bunink
  op 30 juni 2022 om 09:22 zegt
  Hallo Jasper. Door je filmpje ben ik weer zo gemotiveerd om iets tegen mijn buikvet te doen. Ik ben vrouw 62 jaar , verder slank alleen een buik. Door deze buik voel ik me niet lekker in mijn vel. Ik ben heel benieuwd. Ik ben heel gemotiveerd. Groetjes
 321. Hallo Jasper, bedankt voor deze nuttige informatie. Ik ben al een paar jaar bezig met proberen buikvet weg te doen maar het lukt me niet. Ik heb alle boeken van jullie en producten maar als ik stress krijg kom ik meteen veel aan. Ik ben kort geleden met vakantie geweest en niet overal kon ik gezonde eten vinden (restaurants) Dus gisteren ben ik weer begonnen met recepten van jou te maken en na lange tijd weer fitness gedaan. Wel heb ik veel gewandeld tijdens vakantie. Mijn buik is nu echt groot en lelijk, en dat vind ik helemaal niet leuk. Dit was mijn verhaal. Ik ga zo video 2 luisteren. Mijn ontbijt op dit moment is griekse yoghurt met zelf gemaakte granola, eiwitpoeder van Jullie en blauwe bessen. Nogmaals bedankt en ik wens jullie veel succes 🙂
 322. Maureen De Groote
  op 30 juni 2022 om 08:57 zegt
  Hallo Jasper,Ik word in September 64 jaar, mss niet belangrijk toch even meegeven. Ik volg je al heel lang en ik heb ook je smoothy boeken en ben er heel tevreden mee. Alleen kom ik niet van mijn buikje af en ben ik dus heel blij en dankbaar met deze lessen. Waarom het voor mij belangrijk is om van mijn buikvet af te komen? Ten eerste omdat het niet gezond is om visceraal buikvet te hebben en omdat ik me erger als ik in de spiegel kijk of als ik ga shoppen ik slank 1.68m en ik schommel tss de 55 en 56 kg nooit een buik gehad dus kun je je voorstellen hoe ik mij erger aan mijn hangend buikje, het is niet zoooo heel erg toch wil ik er heel graag van af want het stoort mij ENORM! ik heb ook last van een brandende pijn in mijn maag geen oprispingen en gevoelige darmen ook dat zou ik graag weg hebben, ik eet al gezond weet waar ik ellergissch en of intolerant aan ben, dus weet ik eigenlijk niet goed wat ik verkeerd doe. Dank je wel Jasper voor deze lessen ik hoop uit de grond van mijn hart dat ze me helpen eindelijk van het vervelende buikje af te komen en op de eerste plaats mijn gezondheid zal bevorderen. Grtjes Maureen
 323. Wat voor het voor mij betekent. Meer zelfvertrouwen Gelukkiger Voel mij gezonder Voel mij sterker Als her mij zou lukken. Volg je programma al een jaar. Ik ben super streng en gedisciplineerd. Maar lukt mij nog steeds niet.
 324. Perfecte duidelijke uitleg ! Top Jasper dat je zo motiverend te werk gaat !
 325. Ik heb mijn hele leven al een bol(letje) Zou wel eens plat willen zijn en nu na de overgang gaat dit nog moeilijker. Hoop dat ik het nog eens mag beleven.
 326. Géke van der Warf
  op 29 juni 2022 om 21:07 zegt
  Twee maten kleiner van broek. Meer zelfvertrouwen. Eindelijk die bollebuik kwijt
 327. Heel behulpzaam. Slanke buik gaat mij helpen minder ziek te zijn. Ik ben 53 jaar en in menopauze ah komen. Buik wordt steeds meer hangrnd en ik schaam mij voor mijn figuur, vooral naar mijn partner toe voel ik mij niet meer aantrekkelijk dus wil ik graag positief gemotiveerd worden.
 328. Geen last meer van een opgeblazen gevoel, ik vind het vooral voor mijn gezondheid. Bedankt boor de goede info
 329. Leen Vanderhispallie
  op 29 juni 2022 om 16:36 zegt
  Mezelf minder schamen om buiten te komen, meer zelfvertrouwen hebben. Niet steeds het gevoel wat denken de mensen weer van mij. Een extra vraag hoe zit het met een persoon die veel medicatie moet nemen?
 330. Maureen van Erning
  op 29 juni 2022 om 16:05 zegt
  Hoi Jasper, Door een strakke buik voel ik me veel zekerder. En krijgt de buik ook meer rust. Als je veel je buik inhoudt, zorgt het er ook voor dat de buik continue onder spanning staat, lijkt mij ook niet gezond voor de darmen etc. Tevens heb ik veel last van mijn darmen (spastische darmen), door deze methode hoop ik ook meer “rust” te krijgen in mijn buik.
 331. Ik ben bang dat het zeer ongezond is dat buikvet! Maar zo vreemd dat ik totaal niet afval, ook al snoep en snack ik niet en mijn man wel terwijl die wel die extraatjes eet. Hopelijk heb ik wat aan jouw video’s!
 332. Judith Lebbink
  op 29 juni 2022 om 13:21 zegt
  Ik heb veel last van maagzuur en ik merk dat wanneer ik slanker ben er minder last van heb. En de arts zei je hebt een trage maag. Misschien is daar met bepaalde voeding ook iets mee te doen.
 333. Makkelijker bewegen en bukken, geen knellende broeken.
 334. Natasja ter Haar
  op 29 juni 2022 om 12:53 zegt
  Een slankere buik betekent één woord voor mij Zelfvertrouwen
 335. Een platte slanke buik, is gewoon wat mooier. Ik sport veel (HITT 2 x per week en 3 x per week hardlopen) dus de rest van mijn spieren zijn mooi getoond, maar dan komt de buik…
 336. MariAnne
  op 29 juni 2022 om 11:00 zegt
  Het zou voor mij betekenen dat ik een bijna levenslang probleem heb opgelost. (Van 16-72 jaar)
 337. Ik kijk met belangstelling je video’s want nu moet er echt wat gebeuren. Ik heb geen overgewicht maar al wel jaren een te dikke buik (bowlingbal ingeslikt). Om vooral geen dikke buik te hebben loop ik altijd mijn buik in te houden. Niet goed voor m’n ademhaling e.d. Tijd voor verandering…. Ik kijk er naar uit!! Dank alvast voor jou deel 😉
 338. Erg interessant
 339. Daniëlle
  op 29 juni 2022 om 08:45 zegt
  Nog nooit echt een slanke en strakke buik gehad. Als kind was mijn buik altijd al slap. Verder was ik wel slank. Nu te veel overgewicht op buik en bovenbenen. Het zou fantastisch zijn als het zou lukken om dat te veranderen! Ik doe eigenlijk alles al goed als ik je video mag geloven, mede doordat ik diabetes type 1 heb let ik al op alles in de voeding. Behalve het water drinken, dus daarmee aan de slag!
 340. Hallo Jasper, Ik weet uit ‘n vorige periode dat je ideeën en tips echt helpen om slanker te worden (en een slanke buik te krijgen). Ik ga nu op herhaling, vlak voor de zomer even een extra zetje om een paar kilo kwijt te raken. Meer is niet nodig, maar die paar kilo is fijn.
 341. Wat zou het heerlijk zijn om een slanke buik te hebben! Inmiddels al weer cm en kilo’s kwijt door zomerchallenge en buik wordt echt al minder, maar het blijft ern hardnekkige plek die je in leuke kleding altijd blijft zien. Ik word daar wat wanhopig van. Zo lelijk is dat ook nog eens. Toch wil ik positief blijven rn doorgaan. Deze 1e les was al verhelderend. Heb het al eens eerder gevolgd, maar dat is helemaal vergeten. Fijn dat ik dit weer tegenkom!
 342. Klooster
  op 29 juni 2022 om 08:14 zegt
  Te veel buikvet. Zit in de weg. Last van. En is vreselijk gezicht . . 60 jaar.
 343. Patricia
  op 29 juni 2022 om 07:58 zegt
  Ik heb nog nooit een slanke buik gehad altijd al als kind al stevig geweest er is dus nog hoop
 344. Ontspannen gevoel lijkt mij, vaak opgeblazen gevoel.
 345. Trudy van der Helm
  op 28 juni 2022 om 23:59 zegt
  Voor mij belangrijk om niet meer in de pre diabetische fase te zitten. Zodra mijn buikomvang groter is dan 88 cm vliegt mijn suiker omhoog. Ben al 8 kilo afgevallen door koolhydraat beperkt eten, maar zou nog graag paar kilo van mijn buikvet af willen krijgen zodat ik niet meer zo snel in de gevarenzone kom.
 346. Nu ik 50 voorbij ben vind ik het toch belangrijk mij te blijven verzorgen en daar hoort een slankere buik bij. Veel gaan eten en verkeerde voeding zorgt ervoor dat de buik te dik geworden is. Ik ben niet grootmoeder en lijk wel een bolletje. Wil terug slanker zijn maar vooral meer vitaliteit en power hebben.
 347. Weer een nieuwe start maken. Het is fijn om weer even de puntjes op de i te hebben door de korte video,s. Daarna pak ik de boeken er weer bij:)
 348. Kleding staat beter en geen rollen als je strakke kleding aan hebt
 349. Voor mij belangrijk omdat ik me dan beter voel en geen wijde kleren aanhoef maar leukere
 350. Ik wil minder of geen buikvet om 3 redenen. De 1ste en tevens belangrijkste omdat dit ongezond is en allerlei aandoeningen of ziekte kan veroorzaken. De 2de is omdat het ongemakkelijk voelt bij veel zaken zoals sporten, yoga, huishoudelijke taken. De 3de reden omdat het je lichaam vreselijk ontsiert, je gaat niet meer in bikini of badpak, je kan bepaalde kledij niet dragen want het valt zo hard op.
 351. Marijke
  op 28 juni 2022 om 20:45 zegt
  Poeh een slanke buik, dat zou zo tof zijn! Geen knellende broeken meer en alles wat je aantrekt staat net een stuk leuker. Ben al zo lang bezig om die buik te verminderen.. hopelijk gaat het me ook een keer lukken.. ik ga ervoor!!!
 352. Patricia
  op 28 juni 2022 om 20:02 zegt
  Ik vind het belangrijk dat ik weer een slanke buik krijg zodat ik me weer goed ga voelen vooral in mijn kleding!
 353. Nanny Bakker
  op 28 juni 2022 om 19:58 zegt
  Bedankt voor de eerste video. Hoe verhoudt zich dit met het doen van buikspieroefeningen? Heeft dát effect? Ik ga in ieder geval aan de slag met deze 5 adviezen. Ik zou het fijn vinden als ik gezonder wordt dmv afvallen. Weeg nu 92 kg en wil graag naar ongeveer 72 kg. Ben overigens al 20 kg kwijt dmv paleo en opeens komt de klad erin. Moet mezelf echt weer stimuleren om t weer op te pakken. Valt niet mee overigens…,
  1. Super dat je al zoveel bent afgevallen en dat het even wat minder gaat is niet gek. Afvallen is geen lineair proces en gaat met up’s en down’s maar dit is een mooi moment om het weer op te pakken en idd met de adviezen aan de slag te gaan, zo zal je zien dat je weer in een gezond ritme komt. Buikspieroefeningen kunnen ondersteunend werken maar als je je voeding niet aanpast, zal je er waarschijnlijk geen verandering van merken. Je kunt beter je grote spiergroepen trainen dmv lunches, squads, planking, jumping jacks etc en daarnaast veel bewegen in de vorm van wandelen, fietsen etc. Schrijf ook nog even voor jezelf op waarom het zo belangrijk voor je is om af te vallen en gezond te leven. Veel succes, je kan het!
 354. Het idee van dik zijn of onvoldoende goed voor me zelf zorgen spreekt niet aan. En met name gezondheid speelt een belangrijke rol. Ik ben bijna met pensioen en wil er zelf zeker nog het nodige aan doen om gezond te blijven.
 355. Patricia
  op 28 juni 2022 om 19:13 zegt
  Niet steeds je buik moeten intrekken als je een kleedje draagt
 356. Geen buik die in de weg zit bij een broek of jurk.Een platte buik doet me meer comfortabel voelen. En dat ik werk aan mijn gezondheid. Des te ouder, des te belangrijker dit te doen.
 357. Ik was 30 kg afgevallen met Jasper Alblas maar toen kwam de overgang en zag m’n buik tot frustratie weer groeien
 358. Ik ben benieuwd, heb al jaren een complex van mijn buik , het lijkt of ik zwanger ben .
 359. Frits Hendrik Emmerik
  op 28 juni 2022 om 17:22 zegt
  Gezonder, betere fysiek en vaker, langer en gemakkelijker kunnen sporten.
 360. José van Els
  op 28 juni 2022 om 17:16 zegt
  Ik wil er graag weer slank en fit uit zien, na een zwaar ongeluk ben ik alleen maar aangekomen en ik heb een gehandicapte dochter waar ik me véél zorgen over maak het gaat met haar nl niet zo goed. Ik heb me laten vertellen dat stress ook fataal is om af te vallen. Dus ik hoop dat dit me gaat helpen. Alleen 2,5 liter water drinken vindt ik moeilijk. Maar ga mijn best doen.
 361. Danielle
  op 28 juni 2022 om 16:47 zegt
  Een slanke buik is op een of andere manier een ideaal dat nooit gehaald gaat worden, het staat voor gezondheid, energie en lekker slapen. Energie die ik niet heb op dit moment. Op een of andere manier denk ik dat mensen met een slanke buik fijn in hun vel zitten. Ik ben niet echt te dik, behalve die rand om mijn buik, denk dat de hormoonhuishouding niet in orde is, maar wat is de kip en wat het ei….Ik drink twee liter water, geen frisdrank of alcohol, eet redelijk gezond, geen koek en snoep en niet veel koolhydraten pakjes, zakjes. Wel groenten,beetje fruit, vlees of vis, vezels, bonen. Maar ik slaap slecht. Dus een slanke buik staat voor gezondheid, energie en lekker slapen!!
 362. Ik merk dat ik een gebrek aan Kennis heb over eten. Nu ik 40 Ben, merk ik dat ik er op Moet gaan letten. Gelukkig heb ik nu al resultaat door minder koolhydraten te eten en savonds alleen thee te drinken. Ik vind het te gek om veel te leren over eten 🙂
 363. Vanwege hoge bloedsuikers wil ik graag op een goede manier koolhydraatarm eten. Daarnaast heb ik vaak een opgezette buik en veel last van winderigheid. Teveel lactose geeft op den duur diarree. Ook ervaar ik vermoeidheidsklachten. Heb al veel zelf uitgeprobeerd, maar misschien is het beter om dit onder begeleiding te doen. Nu ik minder koolhydraten eet heb ik minder opgezette buik en winderigheid.
 364. Desiree
  op 28 juni 2022 om 16:12 zegt
  Buik zit in de weg, beperkt mij in bewegingsvrijheid, last van.
 365. Ik voel me zo ongemakkelijk met dat buikvet en ook niet mooi.
 366. Zonder na te denken alles weer aan kunnen trekken, zou best fijn zijn. In mijn geval is het niet veel buikvet wat in de weg zit, maar toch.
 367. Dat me ondergoed beter blijf zitten,net als me bovenkleding.Is ook fijner met sporten en vooral met ” bootcamp”
 368. Een slanke buik is tweeledig voor mij. Enerzijds geeft het me een boost zelfvertrouwen en ten tweede wil ik graag gezond leven en (misschien wat cliché) maar zo lang mogelijk leven en genieten van mijn kinderen en wellicht ooit kleinkinderen.
 369. Slanke buik voor mijn gezondheid minder rugklachten. Ik voel mij dan niet opgeblazen
 370. Yolanda
  op 28 juni 2022 om 15:32 zegt
  Hi Interessant onderwerp, maar 100gr koolhydraten is dat niet erg veel? Platte buik vind ik belangrijk, vind dat je er dan zoiezo slanker uitziet.
 371. Helder en overzichtelijke video. Ik weet het al maar het is toch een reminder voor de puntjes op de i.
 372. Esther Melkert
  op 28 juni 2022 om 15:17 zegt
  Ik wil van mijn buikvet af omdat het gevaarlijk is voor je organen
 373. soelochna
  op 28 juni 2022 om 15:11 zegt
  jouw tips en informatie is erg nuttig en wordt zeer gewaardeerd
 374. Janneke
  op 28 juni 2022 om 14:59 zegt
  Ik heb diabetes zonder medicijnen.want daar werd ik ziek van. Ik eet weinig koolhydraten. Maar krijg dus wel een dikke buik. Ik wil daar graag van af.
 375. Om me beter te gaan voelen. Heb vaak last van een opgezeten buik door mijn darm en maag klachten en na de overgang aangekomen. Zou ook graag mijn oude kledingmaat terug willen hebben en van mijn buikvet af willen te komen.
 376. alessandra
  op 28 juni 2022 om 14:48 zegt
  mn buik zit gewoon in de weg..
 377. Caroline
  op 28 juni 2022 om 14:42 zegt
  Ik las 1jaar geleden ergens dat buikvet veel ontstekingen teweeg kan brengen, overal in het lichaam. Ik wou vooral minder pijn hebben en vlotter kunnen bewegen. Dat is mij aardig gelukt, ik ben inmiddels 17kg kwijt met Jasperen.
  1. Geweldig Caroline, een mooie motivatie om bezig te gaan met gezond eten, ga zo door en geniet ervan!
 378. Ik zou ook graag een manier horen om m’n buikvet te reduceren.
 379. Hey Jasper, Wat een heerlijke overzichtelijke video met helder uiteenzetting en richtlijnen.
 380. Mijn gezondheid me gewicht is goed maar mijn buikomtrek is 5 cm teveel.en zeker ook om meer energie te krijgen
 381. allereerst dank voor deze gratis training Top!!! afronding van het afvalproces ( kilootjes gaan eraf maar buikvet blijft) weten waar je precies op moet letten bij het ouder worden weer helemaal lekker in mijn vel zitten Maar bewegen blijft toch ook nog steeds van belang?
 382. Graag wil ik van mijn buikvet af om meer energie te krijgen en me fitter te voelen en daardoor meer met mijn kleinkinderen te kunnen ondernemen. Leukere kleding te kunnen dragen.
 383. Minder buikvet betekent voor mij in de eerste plaats ‘een betere gezondheid’. Buikvet belemmert het lichaam om optimaal te werken. Daarnaast oogt het ook mooier om ‘een platte buik’ te hebben.
 384. Wilma Goudzwaard
  op 28 juni 2022 om 13:38 zegt
  Ik voel mezelf dan mooier, minder knellende kleding zou fijn zijn en verhoogt het gevoel er beter uit te zien. (Eigen waarde)
 385. Een slanke platte buik hebben zo maken dat ik me weer sexy voel. Op en top vrouw.
 386. Ria Bien
  op 28 juni 2022 om 13:27 zegt
  Mijn buik is te dik zit mij in de weg en ook niet goed voor mijn gezondheid
 387. Hoi Jasper, Bedankt voor de video. Vandaag meteen begonnen met het bijhouden van de koolhydraten, eiwitten etc. Ik heb de app FatSecret hiervoor gebruikt. De app laat ook zien hoeveel gram vet je op een dag binnenkrijgt. Mijn vraag is dan ook hoeveel gram vet je maximaal op een dag mag eten, zodat ik dat ook in de gaten kan houden. Groet, Brenda
  1. Hi Brenda, super dat je direct begonnen bent! Als je koolhydraatarm eet en wilt af vallen, kun je het beste 10-30 % van je dagelijkse hoeveelheid voeding laten bestaan uit koolhydraten, 20-40 % uit eiwitten en 40-60 % uit gezonde vetten. Ga zo door!
 388. monique
  op 28 juni 2022 om 13:20 zegt
  Het is voor mij belangrijk voor mn gezondheid in het algemeen en ook dat ik terug kleedjes zal kunnen dragen zonder dat het erop lijkt dat ik zwanger ben
 389. Interessant Jasper jouw tips maar zonder beweging kan dat buikvet toch niet verdwijnen? Of is aanpassing van het voedingspatroon volgens u voldoende?
  1. Met alleen je voeding aanpassen kun je al een groot verschil maken. Bewegen maakt het nog makkelijker en is natuurlijk voor je gezondheid ook een enorm waardevolle toevoeging.
 390. Mercedes Sebek
  op 28 juni 2022 om 13:05 zegt
  Belangrijkste reden voor mij is dat buikvet van invloed is op aandoeningen die ik graag wil voorkomen.
 391. Dank voor je duidelijke verhaal! (eerste video) Minder buikvet betekent voor mij dat ik me gezonder zal voelen en zijn, bij bewegen die buik niet meer in de weg zit en kleren leuker staan.
 392. Zou me veel prettiger voelen, het zit in de weg
 393. Muriel de Jong
  op 28 juni 2022 om 12:27 zegt
  Fijne manier van uitleg Jasper.
 394. Ik heb altijd gewild voor een slanke buik Maar het lukt mij niet
 395. Wel heel belangrijk Ik begin meteen Kijken hoelang ik er over doe
 396. Ik volg je al best een hele tijd, niet continu maar wel steeds als ik denk: ik moet we weer even om denken. Dan kom ik weer op Google terecht maar kom toch altijd weer bij de JA methodes uit. Deze werken voor mij toch het beste en over een paar weekjes in bikini dus hoop toch iets minder buikvet te hebben dan
 397. Hoi Jasper. Toen mijn dochter ging trouwen ben ik 17 kg afgevalleb. Ook buikvet was toen allern nog een probleem . Na overlijden van een aantal dierbaren 3jaar geleden, is de klad erin gekomen, geen motivatie meer en zit alles er weer aan, ook extra buikvet natuurlijk. Ik vind het vreselijk en zou graag weer wat slanker willen zijn. Vooral die buik is een doorn in t ook dus bedankt alvast voor je video. Ik ga mijn best doen
  1. Wat knap Nancy, en mooi om het na een moeilijke tijd weer op te pakken, je zal zien dat het gezonde eten je helpt om weer lekkerder in je vel te komen na zo’n verdrietige periode. Veel succes, je kan het!
 398. Hanneke
  op 28 juni 2022 om 11:55 zegt
  Hi Jasper Al jaren ben ik bezig om van mijn dikke buik af te komen. Ook gebruik ik al een paar jaar jouw boeken om recepten en info uit te halen. Het is me zelfs gelukt om in 1 jaar 20 kg af te vallen met jouw eetwijze. Toch is dat er ook weer terug aangekomen, doordat ik nooit definitief ben afgekomen van mijn suikerverslaving. Zodra ik de teugels weer iets laat vieren is het hek van de dam en lukt het me niet meer om te stoppen met snoepen. Dan eet ik wel heel gezond, met weinig koolhydraten, maar dan ‘s avonds heb ik zo’n behoefte aan zoetigheid in de vorm van suiker. Mijn buik zit me enorm in de weg. Vanmorgen bij de yogales ook weer, dus ik zou er zo graag van af willen! Ik heb een aantal jaar geleden al jouw “weg met buikvet” programma gekocht en daar mee gewerkt, maar niet met gewenste resultaat. Dus ik ben benieuwd of deze video’s me nu wel verder zullen helpen. Hartelijke groet, Hanneke
 399. Ik ben 67 jaar en ik zou zo graag weer een slank lichaam willen hebben, zodat ik weer een bikini aan kan. Ik weeg nu 80 kg en ben ongeveer 1.72. Ik hou erg van slagroom op warme chocomelk en op ijskoffie. Ik wandel 1 x per week zo’n 15 km en 1 of 2 x per week zo’n 7 a 8 km per keer.
 400. Kardia Meijer
  op 28 juni 2022 om 11:44 zegt
  Heerlijk
 401. Marloes
  op 28 juni 2022 om 11:43 zegt
  Ik wil graag aan mijn gezondheid werken en bovendien betekent een dikke buik voor mij meer problemen met mijn rug.
 402. Een slanke buik geeft me een goed gevoel. Ik ben niet zo lang en voel me dus gauw een propje. Bovendien heb ik dan een minder opgeblazen gevoel.
 403. Hoi Jasper, Worstel al langer met mijn gewicht en buikvet. Nu ik in de overgang zit heb ik helemaal het gevoel dat niets mij helpt en ook wat beperkter wordt in bewegen en dit wil ik toch echt niet!! Hoop dat dit de stap in de goede richting is.
 404. Messica
  op 28 juni 2022 om 11:30 zegt
  Ik ben niet dik zegt iedereen maar ik heb zelf wel een lelijk buikje. Vetrol en sommige mensen zeggen dat het van de zwangerschap is maar ik zou er echt een moord voor doen om een strakke buik te hebben. Leuk en zonder gêne kleren dragen of in je bikini kunnen. Ben dus benieuwd
 405. Ik ben gewoon te zwaar
 406. Sandy vd pluijm
  op 28 juni 2022 om 11:13 zegt
  Super fijn om weer een platte buik te hebben in mijn nieuwe bikini. Staat toch net wat leuker!
 407. Sinds ik gestopt ben met roken heb ik een dikke buik gekregen en ben flink aangekomen. Ik dacht altijd dat ik dat zelf wel in de hand had. Niet dus. Ik vind mijzelf er niet uit zien met die dikke buik. Het is heel lelijk en daar wil ik graag af.
 408. Voor mij is het een doel dat ik nog nooit behaald heb. Klinkt als een onbereikbaar doel maar ben gemotiveerd door je filmpje.
 409. Mijn buik is het belangrijkste onderdeel van mijn lijf waar ik oprecht ongelukkig over ben. Omdat ik verder vrij slank ben begrijpen mensen vaak niet waar ik me druk over maak en dan krijg ik opmerkingen als: je hebt toch 2 mooie kinderen, je bent prachtig zoals je bent, kijk wat je lijf allemaal voor je doet (ben eigenlijk nooit ziek bijv). Maar voor mij zelf blijft het iets waar ik onzeker over ben en me niet happy bij voel. Ik heb al eerder succesvol met jouw programma mijn lijf gekregen waar ik gelukkig mee was; maar 6 jaar later is dat toch weer langzaam verdwenen. Hoop dat ik met deze video’s de draad weer kan oppakken.
  1. Mooi om het weer op te pakken en weer gelukkig te worden met je lijf Heleen, top dat je mee doet, veel plezier!
 410. Sebelia
  op 28 juni 2022 om 10:56 zegt
  Je voelt je fitter en zekerder met een plattere buik
 411. Dan zou ik me weer prettiger voelen in mijn lijf. En mijn kleding zou mooier zitten.
 412. Monique Huijskens
  op 28 juni 2022 om 10:47 zegt
  Mijn buik zet met name s’avonds wat meer op hoe kan dat, wat kan ik eraan doen Drink genoeg water, en de adviezen die je in de video geeft volg ik op. Ook wel 11 kilo in half jaar afgevallen maar toch hoe kan dit?? Maar
  1. Dit kan verschillende oorzaken hebben Monique, alleen al water drinken zorgt ervoor dat je buik iets opzet, maar ook stress en het kan zijn dat je op specifieke voedingsmiddelen reageert waardoor je buik wat meer gaat opzetten. Vaak zijn die koolsoorten en peulvruchten, onderzoek eens voor jezelf of je daar een reactie op krijgt.
 413. Ik heb van de cardioloog gehoord dat ik te veel buik vet heb. Nu moet ik daaraan werken en heb van u al het buik vet weg boek gekocht. Heerlijke recepten en drankjes en makkelijk vol te houden. Nu via de video’s een steuntje in de rug. Dank je wel
 414. Mijn blubberbuikje zit mij in de weg en moet weg
 415. Inderdaad die broeken die maar net aan dicht gaan en dan die vetrol erboven, zou er graag vanaf komen! Ik ga deze workshop volgen en in praktijk brengen en VOLHOUDEN tot ik op een gezond gewicht ben.
 416. Interessant, soms lijk ik met mijn 54 jaar wel zwanger, het lukt me niet om dat buikvet weg te krijgen. Velen zeggen dat ik altijd een buikje zal houden maar dat geloof ik niet. Daarom ontvang ik van harte jouw tips
 417. Jeannette de Vries
  op 28 juni 2022 om 10:23 zegt
  Ik vind het heel interessant. Wil graag meer weten.
 418. Betere lichaamsbeweging. Uiterlijk verbetering
 419. Frederique van Oordt
  op 28 juni 2022 om 10:15 zegt
  Het lijkt mij fijn als de buik slanker wordt.
 420. Elly Lagerweij
  op 28 juni 2022 om 10:07 zegt
  Hi Jasper, voor mij betekend minder buikvet dat ik mijzelf energieker voel en dus ook beter in mijn vel zit. Nu voel ik me niet helemaal happy, ben al wel bezig met het minderen van khd. Ben benieuwd naar de werkwijze van jou!
 421. Is er verschil tussen maag en buik vet? Ik heb allebei. Moet ong. 20kg afvallen. Heb 8 babies gedragen daardoor scheef en slappe buikspieren ( vrouw 64)
  1. Maagvet en buikvet zijn in principe hetzelfde alleen maagvet zit hoger, de meeste mensen maken het onderscheid niet en zien dit ook als buikvet, verder kan het beiden rondom verschillende organen gaan zitten en is het dus belangrijk om het te minimaliseren. Ik kan me voorstellen dat 8 baby’s dragen veel doet met je buik, gelukkig kan de juiste voeding en beweging enorm bijdragen aan het versterken van je buikspieren!
 422. Ik ben niet zo heel erg groot en ook niet veel te zwaar maar heb door 5 zwangerschappen toch een rond buikje gekregen. Zou fijn vinden als dat minder kan worden
 423. Ik ga de programma’s er maar weer bij pakken. Ben de bitterballen en vlammetjes ondertussen wel weer zat en ze zitten idd op mijn buik :))
 424. Jolanda
  op 28 juni 2022 om 10:04 zegt
  Mijn buik is het enige deel waar ik niet tevreden over ben. Als ik afval gaat het meteen van mijn buik af.
 425. Jacqueline
  op 28 juni 2022 om 09:55 zegt
  Bedankt voor je heldere en rustige goede uitleg. Ik heb een aantal boeken van jou en elke keer begin ik weer opnieuw . Verheug me op de volgende video
 426. Ben nu 4 weken bezig met intermitterend fasting en inmiddels 5 kilo afgevallen. Nog 5 te gaan dan heb ik mijn doel bereikt. Ook de buikvet verbranding stimuleren volgens deze video’s werkt prima. Heel fijn om dat op deze manier te doen! Ik raad het iedereen aan!
 427. Minder opgeblazen gevoel.
 428. Marijke Katsman
  op 28 juni 2022 om 09:44 zegt
  Ik zou mezelf mooier vinden als ik minder buik zou hebben
 429. Michiel
  op 28 juni 2022 om 09:31 zegt
  Ik ben nu zo goed op weg met afvallen, voel me veel beter. Een slanke buik maakt het doel compleet.
 430. Meer beweeglijkheid en uiteraard ook dat ik mij mooier en fitter zou voelen.
 431. Claudine
  op 28 juni 2022 om 09:21 zegt
  Ik wil terug makkelijk in mijn kledij kunnen en er dus slanker uitzien ,vooral rond mijn buik en heupen . Ik zit met een hoge taille . De rest van mijn lichaam is ok voor mij . Enkel die buik
 432. Talitha
  op 28 juni 2022 om 09:18 zegt
  Ik ga het zeker proberen, ik vind het nog wel lastig om uit te zoeken waar vezels in zitten. In groente toch ook?
 433. Al jaren struggle ik met ‘buikvet’ en over het algemeen de kilo’s. Door mijn pcos blijft het een strijd(al jaren proberen geen tarwe en zo min mogelijk kh en suiker eten, maar de ene periode lukt dat beter dan de andere periode;)) En elke keer de vraag krijgen of je zwanger bent- is redelijk frustrerend. Dus ik ben super benieuwd wat deze tips voor me kunnen betekenen.
 434. Hoi Jasper, Een ‘ normale ‘ buik zou jij zoveel meer zelfvertrouwen geven! Mijn lichaam is echt oké maar die buik.. vooral bij wat ik het liefste doe ( paardrijden) maakt mijn buik me onzeker. Dat voelt mijn paard… het zou een grote impact hebben op mij en mijn sociale leven als het lukt mijn buik te reduceren!
 435. Halo, bedankt voor de heel duidelijke uitleg. Een kort en klaar overzicht van wat we dagelijks nodig hebben. Buikvet is altijd al ongezond geweest, dus ik wil het kwijt en het oogt ook slanker. Kijk uit nr de volgde feedback.
 436. Gezondheid om vitaal oud te kunnen worden
 437. Toverkol
  op 28 juni 2022 om 09:08 zegt
  Buikvet met name kwijtraken zal voor mij hopelijk veel klachten verlichten. Onder andere zuurbranden, slaapapneu, en in het verlengde daarvan hoge bloeddruk. Ook zal ik weer makkelijker sportactiviteiten kunnen doen met mijn kinderen.
 438. Weer leuke jurkjes aan kunnen doen. Weer een gezond lichaam hebben!
 439. Zo belangrijk een slanke buik! Ik ga het weer proberen, dankjewel 😉
 440. Een slanke buik betekent voor mij: – bewijs van gezonde voeding – een aantrekkelijk lichaam kunnen hebben op oudere leeftijd – lekker in mijn vel zitten
 441. Gezondheid, terug fit worden, dankjewel!
 442. Een slanke buik zou mij beter doen voelen.
 443. Omdat ik diabetes heb en insuline gebruik, heb ik een steeds dikkere buik gekregen. Het lijkt erop dat ik nu ook insulineresistent aan het worden ben. Ik ben ook bang dat mijn leververvetting toeneemt. Buikvet is levensbedreigend, zorgt voor ontstekingen en daar wil ik vanaf.
 444. Ben 66 jaar geworden, en altijd heel slank geweest. Sinds enkele maanden altijd een opgeblazen gevoel en letterlijk een dikke buik. Wil er iets aan doen en dit programma heeft me nu reeds geleerd dat ik volledig fout bezig ben. Ben gemotiveerd. Met vriendelijke groeten, Micheline
 445. Bertine
  op 28 juni 2022 om 08:37 zegt
  Ik ga mee doen omdat ik veel slokdarm problemen heb agv scheurtje middenrif. Door al een keer eerder te zijn afgevallen bemerkt dat teveel buikvet hierin ook een rol speelt hoop ik deze ronde hier invloed op uit te kunnen oefenen.
 446. Rond mijn buik zit vooral de probleemzone alsook mijn billen en benen. Ik voel me al maanden moe en futloos dus hoop een manier te vinden om snel weer meer energie te krijgen.
 447. Vlinder
  op 28 juni 2022 om 08:34 zegt
  Ik wil buikvet verliezen voor mijn gezondheid en dat mijn lichaam meer in verhouding is
 448. Duidelijke informatie en weet nu hoeveel eiwitten ik eigenlijk het beste kan eten. Goed dat het wordt aangegeven dat drinken van water belangrijk is. Ga daar zeker opletten.
 449. Ik zou het fijn vinden om buikvet te verliezen, dan kan ik mijn kleding van de afgelopen 20 jaar weer aan. Ik ben aangekomen sinds ik burn-out ben, november 2021.
 450. Brigitte
  op 28 juni 2022 om 08:15 zegt
  Buikvet geeft veel risico op gezondheidsklachten dus daar zou ik vanaf willen. Daarnaast past kleding beter en zie je er beter uit.
 451. Betere proporties van mijn lichaam. Broeken die ik pas én door slanke buik dan ook dichtgaan.
 452. Patrick
  op 28 juni 2022 om 08:09 zegt
  Best interessant.wil van da rot buikvet af
 453. Stan Levels
  op 28 juni 2022 om 08:09 zegt
  Ik vind dit echt een super interessant en onderschat onderwerp. Echt top dat je hier zoveel tijd en passie in gestoken hebt om andere mensen met dit “probleem” te helpen.
 454. Gezond en fit worden en er beter uitzien in een mooie strakke jurk of badpak
 455. Els Muizelaar- Riksen.
  op 28 juni 2022 om 08:07 zegt
  Dag Jasper. Ik worstel al mijn hele leven met overgewicht. Wil kijken of ik bewuster kan eten en niet het jojo effect blijf houden. Je video was duidelijk! Dank je wel! Vr Gr Els.
 456. Ik heb gehoord dat het door de natuur geregeld is dat vrouwen na de overgang hormonen in buikvet opslaan die je nodig hebt. Waar moeten die hormonen dan heen?
  1. De natuur regelt inderdaad dat het lichaam verandert als je ouder bent. Zo zal de samenstelling veranderen van minder spieren en wat meer vet, echter een buik met overtollig buikvet is niet wat de natuur voor ogen heeft omdat het vet rondom de organen kan gaan zitten, doet dat de gezondheid geen goed. Meestal is dit ook niet het gevolg van de overgang maar van een ongezond eetpatroon met teveel suikers en snelle koolhydraten.
 457. Hannah van Seters
  op 28 juni 2022 om 08:03 zegt
  Mijn buikvet zit me bij veel handelingen in de weg. Eenvoudig veterstrikken bijvoorbeeld.
 458. Voor het eerst ben ik echt gemotiveerd om af te vallen en aan mijn buikvet te werken. Alsof er een knop is omgedraaid in mijn hoofd. Geen gedachtes, situaties die me tegenhouden. Helemaal gemotiveerd. Helaas pas op mijn 56e . Maar…beter laat dan nooit.
 459. Minder buikvet zou mij gelukkiger maken omdat ik mezelf nu niet mooi/ aantrekkelijk vind en dan kunnen nog 1000 mensen zeggen dat je er goed uitziet en niet dik bent maar als je dat zelf niet zo voelt. Ik wil dit alleen wel bereiken zonder supplementen/ shakes
 460. Ik wil graag afvallen… Omdat ik veel problemen met mijn rug heb… Ben gewoon veel te zwaar.
 461. Carolina
  op 28 juni 2022 om 07:53 zegt
  Ik wil een slankere buik zodat ik me minder opgeblazen voel en weer wat strakker kleding aan kan
 462. Voor mij heel belangrijk een slanke buik. Ik wil heel graag van me dikke buik af, zit in de weg en heb er last van.
 463. al jaren net iets te dikke buik ondanks regelmatig sporten Hoop echt dat deze methode gaat werken.
 464. Wil graag van mijn buikvet af omdat het ongezond is.
 465. Margreet
  op 28 juni 2022 om 07:00 zegt
  Ik zou voornamelijk graag mijn opgeblazen gevoel en darmproblemen oplossen. Dat is mij nog niet gelukt terwijl ik al 3 jaar koolhydraat arm eet. Ik ben erg nieuwsgierig naar het vervolg en hoop op verbetering.
 466. Marieke
  op 28 juni 2022 om 02:37 zegt
  Lekker in m’n zomervel Kleine tip voor je presentatie: let op je spelling
 467. W.G. van Deursen
  op 28 juni 2022 om 00:46 zegt
  Een slanke buik ziet er veel beter uit. Ik heb een hekel aan mensen met airbags. Ziet er ook heel ongezond uit.
 468. Heel belangrijk, omdat ik diabetisch bleek te hebben. Nu, een half jaar verder, 15 kilo eraf en geen diabetisch meer is het laatste nog overtollig buikvet wat ik wil kwijtraken.
 469. De adviezen die je in de challenges en nu in deze video geeft, werken! Zo fijn om weer in mijn kleding te passen en niet een opgezette buik en maag te hebben. Ik heb gluten- en lactose-intolerantie waardoor ik heel snel opblaas…
  1. Super om te horen Nancy, super dat je weer in je kleding past en een platte buik hebt, geniet ervan en ga zo door!
 470. Fijn om het zo weer eens allemaal uitgelegd te krijgen. Dat motiveert je weer even.
  1. Fijn om te horen dat de workshop je motiveert Evelyn, ga zo door!
 471. Hans en Manon
  op 27 juni 2022 om 22:07 zegt
  Teken van gezondheid Geruststelling tegen een sluipmoordenaar
 472. Ik zou mij veel zelfverzekerder gaan voelen. Ik vind het ook gewoon veel mooier lijken. Ik zou mijzelf meer durven laten zien. Ik zou het weer leuk vinden om kleren te kopen die mooi zitten en niet die vetkwabben rondom mijn buik te zien.
 473. Daniëlle Sterke
  op 27 juni 2022 om 22:02 zegt
  Slankere buik is niet alleen mooi en voelt prettig(er), ook voor de organen doe zich er in bevinden is het superbelangrijk.
 474. Gewoon weer eens makkelijk kleding te kunnen kopen en dragen. Ik heb slanke benen en armen, smalle heupen maar buik en maag zijn gewoon te dik en ik voel me daar ook niet prettig bij. Volg recepten uit het boek zijn lekker en voel me daar al beter bij maar buik en maag blijven nog een probleem.
 475. Je hoort altijd dat buikvet gevaarlijk is dus daarom wil ik er graag vanaf. Verder zie ik er graag wat slanker uit maar gezondheid is de belangrijkste reden waarom ik van mn buikvet af wil.
 476. Goedendag snap ff niet dat je maar 30 /40 gram voedingsvezels p/d mag ? dacht dat groente onbeperkt eten was … Groetjes
  1. Klopt helemaal je mag onbeperkt groenten eten per dag.. zorg dat je minimaal 30/40 g vezels per dag binnenkrijgt.
 477. Om terug onbezorgd in bikini te kunnen lopen
 478. Jose Jansen
  op 27 juni 2022 om 17:22 zegt
  Beste Jasper, ik vroeg me af of deze instructies ook zin hebben als je ouder bent. Bij alle vrouwen die mij omringen zie ik wel een dikke maag en buik en vetrolletjes op de heupen. Ik wil geen dikke buik omdat ik het niet zo fraai vind en omdat ik bang ben voor vet om de organen.
  1. Als je ouder wordt verandert je lichaam wel en zal het uitdagender zijn om een hele platte buik te krijgen maar het is zeker mogelijk door voldoende beweging en de juiste voeding. Je zal zien dat de tips uit de workshop je verder helpen als je ze gaat toepassen. Veel succes!
 479. Alles gaat veel makkelijker zonder te veel buikvet. Je voelt je ook veel fitter
 480. Gelden er voor een opgezette/ dikke maag dezelfde regels?
  1. Ja, je kunt daar zeker mee aan de slag om te onderzoeken wat het voor je doet. Vooral het weglaten van gluten, tarwe en zuivel kan voor een opgezette blaas een groot verschil maken. Ook kool en peulvruchten zijn goed om in de gaten te houden, schrijf eens voor jezelf op of je daar een reactie van krijgt.
 481. Kleding die passen, geen ongemak hebben en er goed uitzien.
 482. Marlies
  op 27 juni 2022 om 16:43 zegt
  Ik merk dat de laatste tijd mijn buik echt dikker wordt. Misschien deels te wijten aan mijn leeftijd (61 jaar), maar toch wil ik ervan af. Omdat het mooier is, maar ook omdat het niet gezond is. Ik ben benieuwd naar de volgende video.
 483. Sinds januari bezig met koolhydraatarm eten inmiddels nu 16 kg afgevallen maar er blijft toch nog een buikje over die ik ookgraag weg zou willen hebben
 484. Marie Jose
  op 27 juni 2022 om 16:00 zegt
  Als ik minder buikvet heb zie ik anders uit en passen de kleren veel beter oogt veel beter en hopelijk geen opgeblazen gevoel meer
 485. Ik heb niet echt overgewicht maar wel een buikje wat heel jammer is als ik een mooi jurkje wil dragen. Ik hoop door hier aan mee te doen weer een mooie strakke buik te krijgen
 486. Ik ben ooit ba stoppen met roken en 10 kg rijker afgevallen mbv weightwatchers. Niet op mij oude gewicht gekomen overigens Door overgang ben nu 59 jaar merk ik dat ik moeite heb met aankomen Ik wil mij fitter voelen en darmproblemen oplossen Ik drink denk ik te weinig (blijf dan naar wc gaan):) Ik wil rond 6 kg kwijt en dan ben ik nog te zwaar maar mooie 1e stap Echter wil ook gewoon kunnen eten Brood naar mijn werk vind ik praktischer dan …….. Heel verhaal:)
 487. Heb altijd een slanke buik gehad, maar het wordt steeds moeilijker op het houden. Ben nu ontevreden hierover. Ik ben 68 jaar en helemaal niet veel te dik. Ik zou heel ongeveer 4 kilo af willen vallen en mijn buik weer wat platter.
 488. Duidelijk, ga er mee aan de slag, dat buikje van mij moet weer verleden tijd worden…
 489. Daniëlla Derée
  op 27 juni 2022 om 13:56 zegt
  Altijd een appelfiguur geweest, maar nu wil ik toch van die buik af voornamelijk om niet in het straatje van diabetis, cholesterol … te geraken. Leniger te worden zodat die buik niet altijd in de weg zit. Door in de overgang te zitten, gaat alles trager en dat werkt soms tegendraads. Ik zou ook meer moeten sporten of bewegen, maar met een zittend beroep is dit niet altijd even evident.
 490. Sinds 2022 een buikje, mijn hele leven, ben 83,nog nooit gehad, weeg 50kg en dat al minstens 30 jaar. Eet gezond maar toch…. nu dat buikje, hoe kom ik hier van af?Ben al lang enthousiast over al je recepten speciaal het laatste 20 min. boek is geweldig.
 491. nelleke
  op 27 juni 2022 om 13:39 zegt
  Ik ben 51, ben rijk met 4 pubers. Maar in mijn zwangerschappen is mijn buik enorm opgerekt en dus ook mijn spieren hebben het flink te verduren gehad( on herstelbaar). Alles wat helpt om wel weer een jurkje aan te kunnen trekken is leuk toch.
 492. Jacqueline
  op 27 juni 2022 om 13:30 zegt
  Bedankt voor de heldere uitleg Ben niet te dik maar heb wel een beetje buikvet Ik denk dat ik mij lekkerder en fitter voel als dat weg id
 493. Dorothea
  op 27 juni 2022 om 13:13 zegt
  Ben altijd redelijk slank geweest (maat 38) maar nu ik ouder wordt (60) kom ik aan en vooral rond mijn buik. Niet fijn. Met jouw challenges houd ik het redelijk bij, maar kost steeds meer moeite. Ben blij met de tips uit deze eerste video en ga me daar strak aan houden. Dank.
 494. Ik wil graag mijn broeken weer aan. Vind het lelijk als je een buik hebt.
 495. Super interessant en duidelijke uitleg !! Ik voel me zo begrepen Jasper !!
 496. Willemijn Bothof
  op 27 juni 2022 om 12:49 zegt
  Fijn om weer eens een opfrisser te krijgen. Tweeënhalf jaar geleden samen met mijn man begonnen met Jasperen, toen alle twee rond de 16 kilo afgevallen. Altijd blijven Jasperen met wat verwen momenten tussendoor Mijn man is op het zelfde gewicht gebleven maar bij mij zit er weer 5 kilo aan en vooral buikvet, dus zeer frustrerend. Tussendoor 2 nieuwe boeken van je aangeschaft, dat gaf altijd weer een oppepper. Maar op dit moment is de motivatie een beetje weg. Dus ik ben erg blij met jou workshop om mij weer te motiveren. Wat ik vooral een gooie hint vond was die tweeënhalve liter water drinken!! Dank je wel. Groet Willemijn
 497. Ik heb een veel te hoog buikvet. Zou fijn zijn als ik hier eens van af kwam. Als ik afval is het nooit aan mn buik. Hierdoor zitten mn kleren ook iet mooi en voel ik me onzeker
 498. Constance
  op 27 juni 2022 om 12:39 zegt
  Heel duidelijk geformuleerd, maar ik ben benieuwd of het ook zal helpen als je in de overgang bent. Vooralsnog bedankt voor de video. Het geeft hoop.
 499. Danielle
  op 27 juni 2022 om 12:24 zegt
  Goede en duidelijke info. Wát zou het fijn zijn als mijn inmiddels slanke lijf wordt bekroond met ook een slanke buik
 500. Jasper, jouw video’s stimuleren mij echt om een gezonder en fraaier lichaam te krijgen! Dank je wel….
 501. Om gezonder te zijn en om er beter uit te zien
 502. Peter Klerk
  op 27 juni 2022 om 11:49 zegt
  Je verhaal om buikvet te verbranden is perfect. Waarom wil ik van mijn buikvet af? Ik weeg al 30 jaar zo’n 83 kilo, maar ben sept.2021 thuis gekomen nav een hernia. Als je dan niet meer ter been bent kom je snel aan. Nu ik gelukkig weer aan het werk ben krijg je last van de extra kilo’s, en daarom wil ik van mijn buikvet af.
 503. Dank je wel Jasper. Ik volg je eetpatroon al een tijdje maar vind het heerlijk om te horen waarom het zo goed is. Ben inmiddels 12kg kwijt
 504. Patricia
  op 27 juni 2022 om 11:32 zegt
  Belangrijkste reden om buikvet te verbranden is om wij weer goed in mijn vel te laten zitten. En uiteraard gezonden te worden. Ik ben niet echt veel te dik, maar alle extra kilo’s zitten wel op/rond mijn buik. Voelt gewoon niet goed.
 505. Lizette
  op 27 juni 2022 om 11:16 zegt
  Minder buikvet zodat ik me gezonder voel en minder opgeblazen.
 506. Ik zou graag willen afvallen na mijn 2e bevalling. Zou graag mijn buikvet weg willen hebben, zodat ik lekkerder in mijn vel zit en ook fitter ben.
 507. Belangrijk voor mij. Je fijner voelen omdat je kleding weer beter past
 508. Een slanke buik zou voor mij meer zelfvertrouwen geven.
 509. 1.5 jaar geleden was ik met jou adviezen 14 kg afgevallen. Nu ben ik er weer 10 aangekomen in de tussentijd dus wil weer graag op mijn gewicht komen. Ik was toen zo trots en heel consequent maar als ik de touwtjes laat vieren ben ik in een hele korte tijd weer terug bij af. Zo jammer! Maar het begin is er weer en ik hoop het vol te houden.
 510. Beste, Ik ben nu 60 jaar en heb al heel veer regimes geprobeerd. Dat lukt wel tot 10 a 15kg maar dan voel je je wat beter in je vel en steek je het niet zo nauw meer met dat reglement. Uiteindelijk zit je terug op je oude gewicht met nog wat extra kg erbij. En zo gaat dat nu al mijn leven lang. Nu ben ik op een punt gekomen dat ik twijfel om een klinische ingreep te laten uitvoeren omdat het echt niet meer kan. Nu ik dit las op het internet wil ik dit nog wel eens proberen. Als het tenminste waar is wat u zegt en het niet weer iets is om de mensen te misleiden die niet moeten misbruikt maar wel echt geholpen worden. En welk prijskaartje hangt hier dan aan vast? Mvg, Carine.
  1. Hi Carine, super dat je mee doet aan de workshop. Het Weg met Buikvet programma waar ik in video 4 over ga vertellen kost 67 euro en is echt de moeite waard om te proberen. We hebben er vele mensen mee geholpen buikvet te verliezen en duurzaam een ander eetpatroon aan te leren. Ik gun jou dan ook en ben er van overtuigd dat ook jij dit kan bereiken, maar loop eerst rustig door de workshop heen, en maak vanuit daar een keuze!
 511. lauwers Els
  op 27 juni 2022 om 10:48 zegt
  mijn ontbijt bestaat uit havermout met melk of magere kwark met fruit. ik vanaf mijn ontbijt al een gezwollen mag en buik.
 512. Ebbetien
  op 27 juni 2022 om 10:45 zegt
  Dag Jasper, sinds twee jaar net voordat corona tijd begon heb ik jou op internet gevonden. Door jouw adviezen ben ik minder koolhydraten gaan eten Dat resulteerde in een slanker lichaam. Ook probeer ik zo weinig mogelijk alcohol te drinken. Ik ben dol op brood en pasta. Maar doceer het eten daarvan. Water als alternatief voor dat wijntje, het blijft allemaal wel lastig. Maar ik wil graag op het juiste gewicht blijven. Daarom zou het buikje ook wat minder nog mogen. Ik hou van leuke Franse mode en dat staat het mooist op een slank lichaam. Nu ben ik 65 maar hoop toch het goede figuur te mogen behouden, vooral door motivatie van jouw regelmatige berichten op de email
 513. Wil gewoon minder gezwollen gevoel en minder ballast aan de buik!
 514. Herlinde
  op 27 juni 2022 om 10:20 zegt
  Om terug fitter te zijn en mobiel
 515. Brigitte
  op 27 juni 2022 om 10:19 zegt
  Je vertelde niets wat ik nog niet wist.
 516. Gezondheidswinst behalen en er beter uitzien En dat kleding weer fijner zit
 517. Jacquelien
  op 27 juni 2022 om 10:16 zegt
  Betere gezondheid en meer zelfvertouwen
 518. De Jong
  op 27 juni 2022 om 10:07 zegt
  Best Jasper, Ik merk dat buikvet erg lastig blijft en honger gevoel blijft. Zou graag eens persoonlijk contact met je willen omdat ik merk dat sporten en koolhydraat arm eten een uitdaging blijft.
  1. Hi Alberto, ik neem contact met je op, wellicht kunnen we een coachingsgesprek inplannen om dieper in te gaan op jouw situatie.
 519. Voornamelijkste reden is de gezondheid en dat de kleding dan wat lekkerder zit. En het staat ook mooier wanner je een mooie jurk aan hebt.
 520. voor mij betekent een slanke buik, bijna alles! voor mijn zwangerschap was ik strak en slank, had ik maatje 36/38. tijdens zwangerschap moest ik na 20wkn rust houden en mocht ik neit meer sporten. dat was nog prima maar na de zwangerschap heb ik nooit meer (nu 1.5jr later) de laatste 10 kilo kwijt kunnen raken. wat ik ook doe. alle dieten gevolgd, zelfs je smoothie dieet. geen discipline meer, voorheen had ik dat altijd. nu helemaal niet meer…al val ik 5 kilo af, maar ik val nog geen gram af! ik sport nu 3 x per week (kracht training & boksen) maar afvallen en vooral mijn buik is heel moeilijk. ik wil weer gewoon heerlijk mijn eigen kleding aankunnen en vooral fit zijn en me makkelijk kunnen bewegen.
 521. Eveline esser
  op 27 juni 2022 om 09:13 zegt
  Ik voel me lekkerder, regelmatige stoelgang en esthetisch voordeel
 522. Wanneer ik afval blijft er weinig over van mijn gezicht, kont en benen; maar die buik! Die blijft graag hangen. Als die toch eens zou verdwijnen, zou ik me dan eindelijk eens echt slank kunnen voelen..
 523. Beter in mijn vel zitten en meer zelfvertrouwen.
 524. Er ligt echt een laag vet beginnende bovenaan mijn maag tot mijn buik. Is 2kg. maar is alleen daar. Ik ben al door de overgang, raak niet af van de goesting naar zoet en drink veel te weinig. Heb geen dorst, 1l./dag krijg ik echt niet binnen.
 525. Buikvet verminderen betekent voor mij gezonder worden. En daar is het mij om te doen, want mooier zal mijn buik er niet van worden.
 526. De zomerjurken zonder buik is mijn motievatie om buikvet kwijt te raken
 527. Ik hoop dat ik meer energie krijg en positiever over mijn buik en heupen wordt.
 528. Dag Jasper, tot mijn 55e was ik slank, de laatste 10 jaar werd ik steeds dikker. Vorig jaar ben ik begonnen met afvallen, maar buikvet is inderdaad hardnekkig. Ik wil er graag vanaf omdat ik me dan gemakkelijker kan bewegen, denk dat het gezonder is. En het oogt natuurlijk beter 😉
 529. Rebecca
  op 26 juni 2022 om 22:26 zegt
  Ik was 16 kg afgevallen met Jasper Alblas. Ondertussen is er terug 12 kg bij. Reden is dat vorige vakantie de teugels heb laten vieren en met de NY challenge een tweede poging deed, maar eigenlijk sindsdien altijd wel iet had: ziek van de boosterprik, 2 maanden verkouden en moe, dan verdict overgang, dan verdict arthrose met veel pijn in mijn voeten en zware pijnstillers enz. Resultast: geen zin om te koken, veel op restaurant en eten als troost. En nu dus 12 kg erbij en vooral op buik en heupen. En terug 2 kledingmaten groter terwijl ik vorig jaar al mijn te grote kleren naar de kringloop heb gebracht. En had gehoopt deze zomer allemaal leuke kleren in kleinere maat te kopen in de solden. Niet dus, zeer frustrerend, zeer boos op mezelf en geen van de kleren in de winkel (zelfs in grote maat) zitten leuk omdat ze stremmen op buik en heupen. Daarom -met de moed der wanhoop, want nog steeds veel pijn-toch terug proberen te herpakken en eerst fixeren op buikvet.
 530. Arianne
  op 26 juni 2022 om 22:23 zegt
  Een slanke buik geeft mij zelfvertrouwen
 531. Mooie cholesterol en leverwaardes. Vrijheid in kleding keus. Meer zelfverzekerd
 532. Ik vind het lastig met kleding kopen moet opletten hoe ik mijn buik kan camoufleren. Voel mij er niet lekker bij en wil er heel graag wat aan doen. Fijn met de video’s waar Jasper het allemaal uitlegt en aan de slag te kunnen
 533. Elskeejboon@hetnet.nl
  op 26 juni 2022 om 22:06 zegt
  Dan zou ik wat beter kunnen bukken en gezonder zijn.
 534. Ingrid de Greef
  op 26 juni 2022 om 21:52 zegt
  Ik heb te veel buikvet en daardoor diabetes.Mijn BMI is 23 dus daar ligt het niet aan.Graag zou ik dus buikvet kwijt raken om van mijn medicatie af te komen.En natuurlijk ook voor mijn zelf vertrouwen,het is niet bepaalt mooi als je een buikje hebt.
 535. Eleonore
  op 26 juni 2022 om 21:45 zegt
  Voel me zelfverzekerder en natuurlijk lichter en vrijer.
 536. Ik heb voorheen nooit echt buikvet gehad, maar de laatste jaren (3 jaar) heb ik last van buikvet. Ik vind het erg irritant. Problemen met je kleding, opmerkingen en het staat niet charmant. Dus ik wil hier vanaf en dat is niet makelijk
 537. Carianne
  op 26 juni 2022 om 21:33 zegt
  Ik voel me gewoon lekkerder. En heb tevens het idee dat ik minder vocht vasthoudt in mijn enkels en voeten.
 538. Ik vind al mijn rondingen mooi, maar van mijn buikvet afkomen zou me zelfverzekerder maken.
 539. Minder opgeblazen gevoel, makkelijkere kledingkeuze, mijn lichaam is dan meer in balans want over de rest ben ik tevreden.
 540. Beste Jasper voor mij betekent het buikvet verbranden enorm veel omdat dit mijn gezondheid en met name mijn veel te hoge bloeddruk en lekkende hartklep ten goede komt. Deze workshop komt voor mij dan ook persoonlijk als geroepen omdat ik al geruime tijd merk dat ik qua keuze voeding verre van goed bezig ben…..helaas. Het vet stapelt zich bij mij gelijk op rondom mijn ‘organen’. Mijn hart zo beleef ik het dan moet harder gaan werken wat heeeeelemaal niet goed is voor mijn lekkende hartklep. Enfin mezelf weer herpakken en die 3 of 4 kilo’s aan (buik)vet er maar weer af zien te krijgen. Ik kijk enorm uit naar aflevering 2. Ik weet het globaal allemaal wel maar moet weer even op het juiste spoor gezet worden. Zeg maar gemotiveerd dan wel gestimuleerd worden. Voor nu bedankt.
 541. Monique
  op 26 juni 2022 om 21:07 zegt
  ik ben tevreden met mijn lichaam , behalve met mijn buik , die is nogal aanwezig en dat vind ik heel vervelend ook qua kleden . . . . ik ben heel bemieuwd
 542. Ik heb nooit een platte buik gehad ondanks dat ik vroeger slank was. Ik heb mij altijd onzeker over mijn buik gevoeld. Na het krijgen van mijn 2 kinderen is mijn buik alleen maar dikker en slapper geworden. Ook heb ik de laatste tijd vaak opgezette darmen. Voor mij de reden om met Jasper Alblas te beginnen. Ik ga morgen beginnen met het 7×7 afslank programma. Heb er erg veel zin in!
 543. Nicolette
  op 26 juni 2022 om 20:39 zegt
  Veel! Door Corona 12weken niet kunnen sporten. Zag er uitgezakt uit. Ben sinds 4weken weer aan het fietsen en aan het fitnessen. Maar uiterlijk verandert langzaam. Heb long Covid klachten.
 544. In de laatste 35 jaar, na twee bevallingen en andere gezondheidsproblemen, zou ik mij voor de afwisseling , eens niet voor mijn buik willen schamen. Ik volg je afslankprogramma en zie in de bloedwaarden dat dingen ten goede veranderen. Helaas gaat het gewicht heeeeel langzaam en das niet echt leuk( schildklierprobleem)
 545. Minder buikvet vindt ik belangrijk omdat ik vaak een opgezette buik heb en ik mij bij dikke buik minder prettig voel. Makkelijker kunnen bewegen zonder dat je buik in de weg zit.
 546. Net 1 week gestart met het 4 weken plan om af te slanken ,dus weg met buikvet komt juist van pas , mijn buik werd er een beetje teveel op
 547. Kim Ansink
  op 26 juni 2022 om 19:41 zegt
  Zou graag weer wat meer zelfvertrouwen willen hebben, daarnaast zou ik een wat minder opgeblazen gevoel willen hebben en gewoon lekker energiek zijn.
 548. Carla Fender
  op 26 juni 2022 om 19:39 zegt
  Top jouw video. Je hebt het zeer duidelijk en precies uitgelegd. Ik wist niet tot in de details hoeveel van wat ik mocht eten. Nu ga ik er mee aan de slag. Bedankt
 549. Ik denk dat ik mij dan fitter ga voelen en meer energie krijg
 550. Wilhelmina
  op 26 juni 2022 om 19:23 zegt
  Heel belangrijk voor je gezondheid, maar ook voel je je beter als je buik kleiner is qua beweging en zeker staat kleding leuker. Is dus soort van opwaartse spiraal.
 551. Esther Philips-Sweet
  op 26 juni 2022 om 19:12 zegt
  Ik weet niet of dat ook tot je buik behoort, maar vooral de buik boven de taille heeft een vetbult die er sinds mijn zwangerschappen opzit. Ik had altijd een buikje, maar dat was fijn aangezien ik aan buikdansen deed. Nu is het allemaal veel te veel. Niet fijn
 552. Annemiek
  op 26 juni 2022 om 18:58 zegt
  Tijdens de overgang is mijn taille verdwenen en is mijn buik behoorlijk in omvang toegenomen. Ik voel me daar nogal onzeker door en ben een emotie-eter dus gebruik ik juist suiker, helaas… Bij pogingen om dat te doorbreken viel ik wel in kilo’s af maar niet in buikomvang. Ik wil graag deze workshop volgen in de hoop straks dan letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel te zitten.
 553. Anja van Mil
  op 26 juni 2022 om 18:57 zegt
  Het zou mij een zelfverzekerder gevoel geven als mijn buikvet voor een groot deel verdwenen is. Ik ben 16 kilo afgevallen met het jasperen maar vind zelf dat mijn buik wat achter blijft met dunner worden.
 554. Debosschere Myriam
  op 26 juni 2022 om 18:48 zegt
  Ik voel mij helemaal niet op mijn gemak met mijn buik en buikomtrek. Vroeger was ik altijd heel slank. Is prettig dat de meeste kledij dan ook direct past, maar nu ik zwaarder ben en dat vooral rond de buik, ga ik ook geen nieuwe kleren kopen, want meestal is het toch niet zo mooi …
 555. Mijn hele leven heb ik al een buikje. Ik wil er graag vanaf, zo’n bolletje staat niet mooi en voelt ongemakkelijk. In de overgang wordt hij alleen maar boller. Verder ben ik prima op gewicht. Na deze 1e video ga ik ook op etiketten kijken hoeveel vezels in een product zitten. Op suiker let ik al wel goed.
 556. Annemiek
  op 26 juni 2022 om 18:24 zegt
  Mijn buik zorgt er voor dat ik me behoorlijk onzeker voel, vaak meer moeite heb met ademen (vooral in lig positite), ook snel last heb van opgeblazen gevoel. In het verleden wel geprobeerd minder koolhydraten te eten en minder suiker maar helaas bleef mijn buikvet onveranderd….
 557. Zelfvertrouwen Goed uitzien
 558. Annemiek Lamslag
  op 26 juni 2022 om 18:10 zegt
  Ik had altijd een taille maar na de overgang is die helemaal verdwenen en kreeg ik er een behoorlijke buik voor terug. Ben nu wel te zwaar maar het is nog redelijk in verhouding, alleen die buik…. Ik wil dolgraag van dit buikvet af waardoor ik dan, letterlijk en figuurlijk, weer beter in mijn vel zit. Dus Jasper, ik volg je workshop met verwachtingsvolle spanning:-)
 559. Else Westerhuis
  op 26 juni 2022 om 18:09 zegt
  Ik wil graag buikvet verliezen omdat ik weet dat het erg ongezond is én omdat ik mijn dikke buik erg lelijk vind. Het is ook erg lastig om leuke kleding te kopen.
 560. Martine
  op 26 juni 2022 om 17:55 zegt
  Minder opgeblazen gevoel, beter/dieper kunnen ademen, beter kunnen bewegen/oefenen zonder buik die in de weg staat, leukere kledij kunnen dragen….
 561. Het lijkt me heerlijk dat er niks meer mee beweegt . Even iets anders, waar komen die mooie kastjes vandaan Jasper? Die achter je te zien zijn? Die wil ik ook.
  1. Die zijn marktplaats Marian, goed zoeken dus 😉
 562. Ank Nieswaag
  op 26 juni 2022 om 17:14 zegt
  Het zit me echt in de weg en wil er graag vanaf
 563. Ben 57 en zit in die hormonen dat ik nu wel een beetje buikvet aan het creëren ben . ..dus ik wil daar zeker vanaf komen vandaar dat ik jou video wilde bekijken . Weet ook dat buikoeveningen niet helpen om buikvet weg te nemen ..ligt vooral in de voeding
 564. Lex de Roo
  op 26 juni 2022 om 16:57 zegt
  Deze video was weer een wake-up call. Ik heb het programma buikvetverbranding gevolgd, maar de klad was er weer een beetje ingeslopen. Was 17 kg afgevallen, inmiddels weer 7 kg aangekomen en met name rond de buik. Drie weken geleden een licht hartinfarct gehad en de noodzaak van het kwijtraken van het buikvet is me weer erg duidelijk geworden. Er moet nu gehandeld worden, dus de video kwam voor mij op het juiste moment.