“Wat mag je wel eten en wat niet?”, dat is de vraag die ik het meeste krijg. Om die vraag zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden heb ik een boodschappenlijst samengesteld waar precies opstaat wat je wel en niet kunt eten als je wilt afvallen.

En ik kan je alvast verklappen, er staan een hoop hele lekkere dingen tussen.

Je kunt de boodschappenlijst gratis downloaden door je naam en e-mailadres hier aan de rechterkant in te vullen (voor mobiele bezoekers onder aan deze pagina).

“Koolhydraten maken je dik en gezonde vetten en eiwitten niet.”

Wij eten ontzettend veel koolhydraten. Brood als lunch en ontbijt en pasta & rijst als avondeten. En verschillende ‘gezonde granen’ als tussendoortjes.

Als jij het aantal koolhydraten vermindert en je meer gezonde vetten en eiwitten eet zullen de kilo’s er vlot vanaf vliegen.

Het gaat allemaal om je voedingspatroon.. sporten kan je wel helpen sneller af te vallen, maar voeding is het allerbelangrijkst.

En het mooiste is, als je gezonde voeding eet, kan je zo veel eten als je wilt. Als je honger hebt kun je gewoon eten, je hoeft geen honger te lijden. Zolang het maar gezonde producten zijn van de lijst.

Klinkt ongeloofwaardig? Probeer het zelf…

Je kunt de boodschappenlijst gratis downloaden door je naam en e-mailadres hieronder in te vullen.

Jaspers boodschappenlijst

bericht-hanabericht-maikebericht-angelica