Angelique viel 13 kilo af én is migrainevrij

0 reacties

8794 volgers

Soms gaat het aanmeten van een gezond voedingspatroon niet alleen om afvallen, maar ook om je simpelweg lekkerder te voelen in je lichaam.

Zoals bij Angelique, die in augustus met het 7×7 Afslank Programma startte om van haar hormonale schommelingen en migraine af te komen.

En moet je eens kijken: deze vrouw lijkt wel jaren jonger! Niet alleen is ze inmiddels 13 kilo lichter, ze is inmiddels ook al 12 weken migrainevrij.

Lees hieronder haar hele verhaal.

Hormonale schommelingen en migraine

‘Het was begin augustus, toen mijn schoonzus me vertelde dat ze ging starten met het 7×7 Afslank Programma. Dit leek mij ook wel wat, omdat ik vreselijk last van van hormonale schommelingen en maandelijkse migraine. Ik hoefde niet lang na te denken en heb direct het boek besteld. Samen zijn we op 10 augustus gestart met het programma.’

‘Mijn startgewicht was 88 kilo. Dat was al een stuk beter dan de zomer daarvoor, toen ik nog ruim 95 kilo woog. De eerste week had ik wat last van hoofdpijn, maar ik wist dat dit te maken had met de afkick van suikers. Mijn streefgewicht van 85 kilo had ik binnen twee weken bereikt.’

Door met de September Challenge

‘Toen heb ik vol trots mijn doel bijgesteld naar 82 kilo, die ik twee weken later óók had bereikt. Ongelofelijk! Inmiddels was het september, was ik klaar met het 7×7-boek en heb ik me direct ingeschreven voor de September Challenge. Ik voelde me namelijk zó goed! Ik had minder stemmingswisselingen en voor het eerst in maanden geen migraine gehad!’

‘Tijdens de September Challenge was het mijn doel om onder de 80 kilo te komen. En raad eens? Ook dit is gelukt! Na de Challenge ben ik doorgegaan met het Bodyhappiness Programma. Het doel is nu 73 kilo. Ik ben benieuwd waar het stopt…’

Van maat L naar maat M

‘Ik heb nooit durven dromen dat ik me weer zo lekker zou voelen, vol zelfvertrouwen en zonder te veel hormonale schommelingen! Zo was ik laatst aan het winkelen en kwam ik met een trui in maat L het pashokje uit, toen mijn vriendin me aankeek en zei: “Schat, doe maar een maatje kleiner, deze is echt té groot!” Het is zó lang geleden dat ik een maat M aan kon!’

‘De laatste weken gaat het afvallen iets minder snel dan voorheen, maar ik voel me zo fit en goed in mijn vel. De recepten uit Bodyhappiness vind ik heel erg lekker en vooral erg makkelijk te bereiden. Ik zou dit boek echt aan iédereen aanraden. ‘En natuurlijk drink ik op zijn tijd een goed glas wijn, geniet ik van een lekker stukje chocola of een handje chips. Maar ik doe het nu met mate.’

12 weken migrainevrij

‘Het allerfijnst vind ik dat ik nu ruim 12 weken migrainevrij ben. Dat vind ik echt ongelofelijk, want ik heb al migraine sinds de geboorte van mijn jongste dochter in 2016. Ik ben mijn lieve schoonzus zo dankbaar dat me heeft geïntroduceerd bij het 7×7 Programma. Zonder haar was dit niet gelukt!’

‘Ik ben ontzettend blij en trots op dit resultaat en wil graag anderen inspireren om door te zetten. Dat ik mijn doel steeds kon bijstellen is ook nieuw voor mij, want ook ik heb gehad dat mijn gewicht op een gegeven moment stagneerde. Maar door mijn mindset goed en positief te houden, is het uiteindelijk gelukt om het vol te houden.’

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Ervaringen

Deel dit bericht

Reacties (0)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

 1. jan van loon
  op 22 november 2020 om 15:28 zegt
  Hallo Angelique, Wat een geweldige metamorfose toen ik de 2 foto’s zag. Toppie! Zelf ben ik een man ,die een andere ervaring heb met afvallen Ook d.m.v. een methode (meer voor diabetes) maar het voelt echt goed om kilo’s kwijt te raken. Ik heb ook wel iets met J.A. maar dan anders Ik spoot 120 e.h. per dag en woog 89 kilo, nu spuit ik 38 e.h. en weeg 74 kilo. Gaaf he? Je valt op als je afvalt. Geweldig hoor! Groetjes, Jan
 2. Ans Baede
  op 11 november 2020 om 16:07 zegt
  Ik ben supertrots op jou. Op het resultaat en je doorzettingsvermiogen. Ga zo door. Je bent een echte kanjer en een super vechter. En je ziet er fantastisch uit. Je straalt van top tot teen.
 3. jan van loon
  op 22 november 2020 om 15:28 zegt
  Hallo Angelique, Wat een geweldige metamorfose toen ik de 2 foto’s zag. Toppie! Zelf ben ik een man ,die een andere ervaring heb met afvallen Ook d.m.v. een methode (meer voor diabetes) maar het voelt echt goed om kilo’s kwijt te raken. Ik heb ook wel iets met J.A. maar dan anders Ik spoot 120 e.h. per dag en woog 89 kilo, nu spuit ik 38 e.h. en weeg 74 kilo. Gaaf he? Je valt op als je afvalt. Geweldig hoor! Groetjes, Jan
 4. Ans Baede
  op 11 november 2020 om 16:07 zegt
  Ik ben supertrots op jou. Op het resultaat en je doorzettingsvermiogen. Ga zo door. Je bent een echte kanjer en een super vechter. En je ziet er fantastisch uit. Je straalt van top tot teen.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Nancy viel 25 kilo af

Nancy viel maar liefst 25 kilo af, ze stopte met alcohol drinken en maakte van koolhydraatarm eten haar nieuwe way of life! Hier lees je haar verhaal.

Top artikel

Jeroen Stevens is ook begonnen (en heeft al succes!)

Afgelopen week kregen we de onderstaande post op Facebook. Leuk om te zien dat zanger Jeroen Stevens ook is begonnen met gezonder eten. Ook schreef hij het volgende op onze Facebook pagina.

Bekijk alle artikelen