Ontvang Jaspers boodschappenlijst

Wil je weten wat je wel en niet kunt eten als je wilt afvallen?

Vul in het formulier hieronder je naam en e-mailadres in, dan sturen we je Jaspers boodschappenlijst direct toe.

Wat anderen zeggen?

Mirjam

Nu 20 kilo lichter en 2 kledingmaten kleiner

“Ik strijd al 40 jaar tegen overgewicht. Ik heb alle diëten geprobeerd. Calorieën tellen, punten tellen, maaltijdvervangers, diëtisten, alleen vette dingen eten, foute combinaties vermijden, noem maar op.

Toen kwam ik Jasper tegen. Ik heb zijn Weg met Buikvet en Bodyhappiness programma helemaal gevolgd.

Ik denk dat ik een kilo of 20 kwijt ben en van maat 48/50 naar 44/46. ben gegaan. Dat laatste is een groot plezier!”

Carin

Van 66 kilo naar 57 kilo en meer energie

“Door corona zat ik veel thuis en at ik als middagmaaltijd veel vaker brood dan voorheen. Ik bewoog ook minder en helaas nam mijn gewicht toe. Op een gegeven moment woog ik 66 kilo en dat beviel me totaal niet.

Ik ben gestart met het 7×7 afslank programma van Jasper. Geleidelijk begon ik anders te eten. De recepten waren erg lekker.

Ik weeg inmiddels 57 kilo en voel me zoveel beter. Ik heb geen enorme lunchdip meer, ik heb veel meer energie en de recepten zijn gewoon heerlijk. Ik geniet van elke maaltijd.”

Angelique

Nu 13 kilo lichter en al 12 weken migrainevrij

“Ik had vreselijk last van van hormonale schommelingen en maandelijkse migraine. Ik heb, samen met mijn schoonzus, meegedaan met het 7×7 afslank programma.

Ik heb nooit durven dromen dat ik me weer zo lekker zou voelen, vol zelfvertrouwen en zonder te veel hormonale schommelingen!

Zo was ik laatst aan het winkelen en kwam ik met een trui in maat L het pashokje uit, toen mijn vriendin me aankeek en zei: “Schat, doe maar een maatje kleiner, deze is echt té groot!” Het is zó lang geleden dat ik een maat M aan kon!”