Maris viel bijna 10 kilo af!

0 reacties

8794 volgers

Onlangs kregen wij een superleuke en positieve reactie van Maris. Zij heeft het plezier in koken weer teruggevonden en is bijna 10 kilo afgevallen met de programma’s van Jasperalblas.nl.

Lees hieronder hoe ze dit gedaan heeft!

Aan de slag met gezond eten

‘Ik hou veel van koken en wilde graag aan de slag met gezond eten, fruit en groenten. Mooie gerechten maken en uiteindelijk genieten van het resultaat. Ook het resultaat van het afvallen maakt me blij. Ik voel me nu stuk een gelukkiger en fitter door wat ik eet.’

‘Via Google kwam ik bij Jasper Alblas uit. Ik heb hiervoor wel eens met een diëtist gewerkt, maar daarbij had ik veel moeite om een houvast te vinden. Jullie programma’s bieden me betere houvast. Het is nu makkelijker om te blijven genieten van het eten. Ook biedt het gezonde eten me meer structuur, wat helpt tegen de spanningshoofdpijn waar ik regelmatig mee kamp.’

Van pakjes en zakjes naar gezond

‘Ik heb grote veranderingen doorgemaakt op het gebied van eten en koken. Van pakjes en zakjes naar kruiden en van pasta en brood naar salades. Ik mis dat oude eten totaal niet. Ik vind dat wat ik nu eet veel lekkerder!’

Weer plezier in koken

‘Nog een groot verschil met voorheen: ik kookte bijna niet meer, of het was heel simpel. Ik was echt het plezier in koken kwijt terwijl ik wel heel erg veel van koken houd. Superjammer natuurlijk, dus ik ben heel blij dat ik het plezier in koken en lekker eten maken terug heb!’

Valkuilen

‘Ik ben gelukkig niet zo’n zoetekauw. Maar ik houd wel van een roséetje in het weekend. Ik heb sinds januari geen alcohol meer gedronken. Ik wil vanaf nu graag gewoon lekker af en toe een glaasje rosé drinken, maar niet elk weekend. En hapjes zijn ook een valkuil voor mij. Hapjes en een drankje horen vaak ook een beetje bij elkaar.’

‘Een andere valkuil voor mij is wanneer ik ongesteld ben. Dan heb ik nergens zin in, behalve in ongezond. Uiteindelijk probeer ik toch te gaan koken en ik ben elke keer weer blij als dat lukt. Wat ook helpt is bij de thuisbezorging kijken. Als ik zie wat dat ook alweer kost, vind ik dat ook wel weer zonde en dan ga ik toch lekker zelf koken!’

Meer waardering voor het eten

‘Ik kan Jasperalblas.nl aan iedereen aanraden. Je hebt veel meer houvast in je eetpatroon en je eet superlekker! Het is niet veel werk om de recepten te maken. Af en toe heb je misschien wat meer tijd nodig voor de voorbereiding, maar het resultaat van heerlijk eten en goede recepten mag er zeker zijn.’

‘Toen ik begon met de programma’s woog ik 84 kilo en nu weeg ik 74,6 kilo. In totaal is er dus 9,4 kilo af!’

Jij bent de basis

‘Kijk vooral goed naar waar het aan kan liggen als je nu misschien niet helemaal gelukkig bent, met jezelf of met je gewicht. Je moet misschien echt op zoek naar jezelf en eten kan hierin ook een grote rol spelen.’

‘Maar ga vooral de uitdaging aan! Jij moet het doen, jij bent de basis en de bron tot jezelf, niemand anders. En het gaat je zoveel opleveren.’

‘Je gaat veel meer genieten en krijgt meer waardering voor het eten. Dus, anderen die overwegen om gezond te gaan eten: gewoon doen. Je hebt misschien een beetje tijd nodig om te wennen, maar het is het zeker waard!’

Programma’s

Ontdek hoe je voeding onder controle krijgt met de laatste technieken uit de gedragspsychologie.

Bekijk onze programma’s

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Ervaringen

Deel dit bericht

Reacties (0)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Zo verloor Evert 15 kilo

Met het 7x7 Receptenboek viel Evert maar liefst 15 kilo af! Na 7 jaar zochten we hem opnieuw op. En het gaat nog steeds goed!...

Top artikel

Nancy viel 25 kilo af

Nancy viel maar liefst 25 kilo af, ze stopte met alcohol drinken en maakte van koolhydraatarm eten haar nieuwe way of life! Hier lees je haar verhaal.

Bekijk alle artikelen