Als Carla het kan, kan jij het ook!

0 reacties

8794 volgers

Carla is maar liefst 20 kilo afgevallen. Ze heeft veel meer energie en zit weer lekker in haar vel. Wil jij weten hoe Carla dit bereikt heeft? Lees hier haar verhaal.

Ik schrok wanneer ik foto’s van mijzelf bekeek

“Doordat mijn buik in de weg zat had ik moeite om mijn eigen teennagels te knippen en om uit de auto te stappen. Ik schrok wanneer ik foto’s van mijzelf bekeek. Dit was het moment waarop ik besloot om er echt voor te gaan.”

Carla woog ruim 94 kg toen ze het 7×7 receptenboek kocht.

“Op internet zag ik de informatie van Jasper Alblas over buikvetverbranding voorbij komen. Hierdoor besloot ik om zijn eerste boek te kopen. Het 7×7 afslankreceptenboek met buik vet verbrandende recepten en voor een blijvend slank lichaam.” Mijn streefgewicht is 69 kilo.

Carla is ondertussen 1 jaar verder en 20 kilo lichter. Ze weegt op dit moment 74 kg en wil graag nog 5 kg afvallen.

“Mijn streefgewicht is 69 kg. Dan ben ik precies 25 kg afgevallen. Dit vind ik een mooi rond getal.”

Ik kan weer leuke kleren dragen

“De grootste verandering voor mij is dat mijn vermoeidheid door de koolhydraatarme methode  verdwenen is. Ik kan weer leuke kleren dragen en zit weer lekker in mijn vel.”

Ondanks dat Carla af en toe een dipje heeft blijft ze volhouden.

Op de vraag of ze tips heeft voor andere afslankers geeft zij het volgende antwoord: “Mijn tip is dat je ondanks een dipje de moed niet moet opgeven. Blijf volhouden en pak de draad de volgende dag meteen weer op.”

Carla houdt het vol op haar eigen manier.

“Naarmate ik bezig was met gezond eten en afvallen, heb ik 1 dag ingelast om te zondigen. Ik eet die dag wat ik lekker vindt. Op deze manier hou ik het vol om de rest van de dagen gezond te eten.”

Mijn einddoel

“Ik heb 2 broeken in mijn kast liggen die ik al jaren niet maar pas. Mijn einddoel is dat ik deze broeken weer aan kan. Ik ga er van uit dat als ik nog 5 kilo afval mijn einddoel bereikt is.”

Redactie Jasper Alblas: “Wat een mooi resultaat heb je behaald Carla. Wij zijn trots op je dat je zoveel bent afgevallen en nog steeds met veel motivatie verder gaat. Ga zo door, het gaat je zeker lukken om je einddoel te bereiken.”

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Ervaringen

Deel dit bericht

Reacties (0)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

De 12 gezonde snacks die beter smaken dan chips en chocola

In dit artikel geef ik je de 12 gezonde snacks die je moet kennen. Echt, dit zijn de snacks waar je mij ‘s nachts voor wakker kan maken. Ze smaken beter dan...

Top artikel

Lisette viel meer dan 25 kilo af!

Dit is het verhaal van Lisette. Door anders te gaan eten is zij meer dan 25 kilo afgevallen. Ze voelt zich nu erg fit en gezond en haar BMI is van 36,4...

Bekijk alle artikelen