Dagelijks krijg ik e-mails (en zelfs post) binnen van mensen die succesvol zijn afgevallen volgens de Jasper Alblas methode. Omdat ik hier ontzettend blij van word wil ik graag het verhaal van Jeannet Stoks met je delen.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, dit is Jeannet voor en na het volgen van het 7×7 Afslank Receptenboek:

BeforeAfterJeannet

Wil jij ook al je overtollig lichaamsvet kwijtraken? Lees hier alles over een koolhydraatarm voedingspatroon.

Jeannet Stoks is 29 jaar en moeder van maar liefst vijf kinderen in de leeftijd van twee tot zeven jaar. Doordat de kinderen snel achter elkaar zijn geboren, kreeg zij nooit de tijd om tussen de zwangerschappen door weer op gewicht te kunnen komen.

In 2013 beviel zij voor het laatst van een tweeling. Daarna kreeg zij problemen met haar lichaam. Haar buik was zodanig uitgerekt dat ze last kreeg van haar rug, met regelmaat een ontstoken navel had en ze kreeg smetplekken.

Op een dag las ze op Facebook een advertentie die haar erg aansprak. Een kliniek in Zevenaar zocht modellen voor het programma mijn lijf mijn zorg van SBS 6. Dit wilde zij ontzettend graag. Een buikwandcorrectie zou voor haar perfect zijn na al die zwangerschappen. Ze werd uitgenodigd voor een intakegesprek, maar daar kreeg ze te horen dat ze veel te veel overgewicht had en een te hoge bloeddruk om in aanmerking te kunnen komen voor de buikwandcorrectie. Het zou veel te gevaarlijk zijn om zo’n operatie te ondergaan.

Dit was voor haar een grote teleurstelling, maar het was ook iets wat haar deed inzien dat het zo niet langer kon. Ze wist dat er werk aan de winkel was. Jeannet wilde zo graag af van de pijn en onzekerheid die zij voelde door haar buik, dat ze er alles voor over had.

Meteen na de afspraak gooide zij het roer om. Ze reed naar de sportschool om zich in te schrijven en naar de Blokker om een weegschaal te kopen. Hoewel zij dacht dat ze zo rond de 83 kilo zou wegen, schrok ze enorm toen ze 91,5 kilo op de weegschaal zag staan!

“ Hoewel ik 29 ben, voelde ik me lichamelijk wel 80 jaar “, vertelt Jeannet openhartig. De schaamte die zij had voor haar buik als zij bijvoorbeeld ging zwemmen of sporten was onvoorstelbaar. “Dit was echt de hel voor mij.” Ook douchen met haar partner was iets wat zij verschrikkelijk vond.

Via Google kwam ze op onze website www.jasperalblas.nl uit. Direct bestelde ze het 7×7 Receptenboek , downloadde de boodschappenlijst en ging aan de slag. Ze begon op 2 oktober 2014 en had direct door hoe het koolhydraat arme dieet werkt. Met behulp van het boek en de boodschappenlijst stelde zij al snel haar eigen recepten samen.

De eerste weken waren heftig zwaar en ontzettend moeilijk. Maar ze wilde zo graag gezonder en slanker worden en die buikwandcorrectie ondergaan dat ze zich er door heen sloeg. Na drie weken begon haar lichaam te wennen aan het eten zonder suikers. Ze dronk 2 tot 3 liter water per dag inclusief groene thee.

Het was een moeilijke tijd. Ze zag haar kinderen regelmatig snoepjes, koekjes en frietjes eten. Dit was echt heel lastig voor haar. Ook haar partner houdt van een vette hap dus hij bezocht geregeld de snackbar, shoarmatent en McDonald’s (en doet dat nog steeds). Maar Jeannet liet zich niet uit de weg slaan. Niks kon haar nog tegen houden. Zij moest en zou het halen en niet meer zo dik zijn.

En het ging als snel steeds makkelijker en steeds beter. De kilo’s vlogen er af. Verjaardagen, kerst, oud en nieuw. Al die tijd bleef ze consequent aan het dieet.

Zelfs toen haar partner met kerst zei: “Ach, kom het is kerst”, bleef ze volhouden. Ze hield zich volledig aan het koolhydraatarme eten.

Ze merkte dat ze steeds creatiever werd. Ze maakte de gerechten zo lekker mogelijk. Omega 3 eitjes, zalm, garnalen, forel, haring, groenten, salades, kip, wokken. Allemaal heerlijke recepten maakte ze klaar.

“Het prettigst aan het dieet vind ik, dat je alles wat in de boodschappenlijst van Jasper staat mag eten zoveel als je wilt, als je honger hebt. Dat maakt het heel goed vol te houden. ”

Inmiddels zijn we een half jaar verder en kan Jeannet wel stellen dat ze de strijd heeft gewonnen. Ze weegt nog maar 62 kilo. Zij is dus bijna 30 kilo afgevallen! Wat een fantastisch resultaat!

Haar streefgewicht is 60 kilo, zij is dus nog niet helemaal waar ze wil zijn maar alleen al het veloverschot dat nog aan haar lichaam hangt is al ruim 3 kilo. Eigenlijk heeft zij haar streefgewicht dus al behaald.

Hoewel Jeannet trots op zichzelf is en zich erg sterk voelt, hoopt ze in de toekomst in aanmerking te komen voor de buikwandcorrectie. Met haar vijf kinderen gaat zij het helaas niet redden om het financieel zelf rond te krijgen.

Inmiddels heeft ze verschillende TV-programma’s aangeschreven en koestert ze stille hoop dat er op een dag een telefoontje komt dat haar helpt van de overtollige huid af te komen.

“Natuurlijk ga ik door met gezond en koolhydraat arm eten, want ik voel me daar erg goed bij. Maar pas als ik de buikwandcorrectie heb gehad is mijn doel helemaal bereikt en ben ik de gelukkigste vrouw op aarde.”

Jeannet, wat een fantastisch resultaat! Jij mag enorm trots zijn op jezelf. Ik hoop dat je in de toekomst een buikwandcorrectie krijgt, want die heb je zeker verdiend. Ga zo door!

En dat ziet er dus zo uit…

Wil jij ook al je overtollig lichaamsvet kwijtraken? Lees hier alles over een koolhydraatarm voedingspatroon.

 

15 reacties

 • Gonny
  04/07/2016 om 6:55 pm

  Het boek komt morgen binnen dus gelijk beginnen

 • petra
  21/02/2016 om 4:13 pm

  Hoi
  Ik zit met een probleem
  Ik 50 jaar en ben 2 jaar geleden 20 kilo af gevallen door veel minder te eten calorieen in name van 700 vorig jaar kwam ik thuis van vakantie en was 2 kilo aan gekomen nu ben vanaf august bezig om die weer kwijt teraken
  Ik eet alleen optimel drink en joger zit zo rond de 1400 calorieen maar soms rond de 1000
  En het lukt me niet die 2 kilo eraf tekrijgen nu ben ik een week bezig met een koolhydraararm dieet
  En nog lukt het niet de een zegt je moet ervrede mee maar dat kan ik wat doe ik verkeert gr petra

  • Jasper Alblas
   03/03/2016 om 1:40 pm

   Hallo Petra, staar je niet blind op het aantal calorieën. Zorg ervoor dat je enkel de gezonde producten van Jaspers boodschappenlijst eet, dan zal je merken dat je je snel energieker en gezonder zal voelen. Bijna altijd verdwijnt het overtollig vet dan vanzelf. Als het na een maand of wat toch nog niet weg is kun je proberen iets kleinere porties te eten. Succes!

 • John
  03/01/2016 om 3:33 pm

  Hallo Jasper,

  Ook ik ben iets te zwaar (ongeveer 22 kg)
  Door mijn onregelmatige werk is het voor mij niet handig om iedere dag thuis te koken.
  Is het mogelijk om 22 kilo af te vallen met behulp van de afslank shakes, en zo ja hoelang kan/mag ik dan deze shakes blijven gebruiken?
  En is het enige wat je dagelijks eet/drinkt de shake, of zijn er nog andere voedingsmiddelen die er bij gegeten worden?

  Groet John.

  • Jasper Alblas
   05/01/2016 om 2:04 pm

   Hallo John, ik ga ervan uit dat je met shakes, de smoothies uit het smoothie afslank plan bedoeld. Het Smoothie afslank plan bestaat uit verschillende programma’s met uitleg welke je het beste kunt volgen:
   Het kickstart programma ( 10 dagen) : ontbijt + avondmaaltijd = Smoothie en Lunch + tussendoortje = vast voedsel naar keuze ( bij voorkeur natuurlijk en koolhydraatarm uit het 7×7 receptenboek). Breek door je plateau programma ( 10 dagen) = ontbijt + avondmaaltijd + tussendoor = Smoothies Lunch = vast voedsel naar keuze ( bij voorkeur natuurlijk en koolhydraatarm uit het 7×7 receptenboek) en het Onderhoudsprogramma ( zolang je wilt ) = 1 maaltijd en 1 x tussendoor een smoothie en de overige maaltijden vast voedsel naar keuze ( bij voorkeur natuurlijk en koolhydraatarm). Hopelijk is het zo duidelijk voor je. Voor meer vragen over de inhoud van het programma kun je ook altijd even mailen naar info@jasperalblas.nl. Groet Jasper

 • Mark
  18/12/2015 om 8:10 pm

  Ontzettend knap!

Alle reacties tonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *