Amber vertrouwde op het proces en viel ruim 9 kilo af!

0 reacties

8794 volgers

Ook al leefde Amber best gezond en bewoog ze voldoende, toch kwamen er langzaam steeds meer kilo’s bij. ‘Toen ik 80 kilo woog en mijn BMI overgewicht aangaf was het moment daar: dit moet ik anders doen.’ En dus paste Amber haar voedingspatroon en levensstijl aan. Het werkte: in 8 weken tijd viel zij maar liefst 9,1 kilo af!

Terug naar de basis

‘In het verleden ben ik altijd gewoon gezond bezig geweest met eten en bewegen. Toch merkte ik de afgelopen 2 jaar dat ik ik langzaam en beetje bij beetje steeds meer aankwam. Bewegen deed ik wel, maar voeding werd lastiger, vooral gezonde keuzes maken.’

‘Jasperalblas.nl vond ik via Google, waar ik zocht naar een soort ‘terug-naar-de-basis’ stijl voedingspatroon met weekmenu’s. Ik weet dat ik het fijn vind als ik niet hoef na te denken over keuzes en gewoon kan doen wat er geschreven staat. In het verleden heb ik trouwens Paleo geleefd alleen was ik dat spoor bijster. Ik had duidelijke instructies nodig.’

Aan de slag

‘De methodes die ik gebruikt heb zijn het 7×7 Afslank Programma en Gezonde 20 Minuten Recepten. Het was echt heel fijn om niet te hoeven nadenken over mijn menu. Alles wat ik hoefde te doen, was opvolgen wat er voorgeschreven werd.’

‘In het begin vond ik het lastig, vooral de eerste 4 weken. Ik moest me echt overgeven aan en vertrouwen op hetgeen gegeven werd. Gaandeweg merkte ik wel dat ik tussendoortjes (die ik zelf bedacht had) helemaal niet nodig had. En na een aantal mooie succesmomenten ontdekte ik dat het echt werkte en kon ik er volledig op vertrouwen.’

Vertrouwen op de keuzes

‘Het is nu eind december. Toen ik 8 weken geleden met de Jasperalblas-methode begon, woog ik 80 kilo. In twee maanden ben ik dus 9,1 kilo afgevallen. Ik ben slanker, maar het grootste verschil is dat ik veel meer energie heb, geen honger en blind kan vertrouwen op de keuzes die ik nu maak.’

‘Ik heb nog maar 900 gram te gaan tot mijn streefgewicht. En ondanks de feestdagen twijfel ik er niet aan dat dit gaat lukken!’

Een tip van Amber:

Doe wat werkt voor jou en vertrouw op het proces. Het werkt.

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Ervaringen

Deel dit bericht

Reacties (0)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Afvallen in de overgang

De overgang kan afvallen moeilijker maken. Maar ook tijdens deze periode is het nog steeds prima mogelijk om een ​​gezond gewicht te bereiken en te behouden. In dit artikel bekijken we wat...

Top artikel

Marjon viel 17 kilo af!

Marjon deelde een tijd terug haar persoonlijke Jasper Alblas-ervaring met ons. Heel leuk om te horen. We delen haar verhaal graag met jullie. Na jarenlang aangemodderd te hebben met diëten en...

Uncategorized

TV reclame 2016 (video)

Bekijk alle artikelen