Eetbuien workshop – video 4

1221 likes
8794 leden
0 reacties

Eetbuien Workshop

Aan de slag: Krijg weer grip op je voeding en controle over je eetgedrag


 

De volgende stap

Wat fijn dat je de Stop Eetbuien workshop gevolgd hebt. Waarschijnlijk heb je een hoop nieuwe dingen geleerd, heel mooi!

Maar goed, wat is nu de volgende stap? Hoe ga je nu echt resultaat zien?

Nou, het belangrijkste is dat je er nu mee aan de slag gaat. Want je kan natuurlijk zo veel informatie verzamelen als je wilt, maar pas als je het gaat toepassen gaat er echt iets veranderen.

Het maakt niet uit hoe groot de stap is die je gaat zetten, als je de eerste stap vandaag maar zet.

En om je daarmee te helpen heb ik een mooie aanbieding voor je.

Kijk, de dingen die je in de afgelopen video’s geleerd heb zijn van onschatbare waarde als je ze echt uitvoert. Ze kunnen de sleutel zijn naar een hoop hele positieve veranderingen in je leven.

Maar de realiteit is, dat de meeste mensen een beter resultaat halen als ze een duidelijk uitgeschreven stappenplan volgen. Een plan van 30, 60 of 90 dagen waar precies staat aangegeven:

 • Welke recepten je kan eten.
 • Welke mentale oefeningen je wanneer kan doen.
 • Wat de exacte 9 stappen zijn die je kan doorlopen als je een eetbui voelt opkomen.
 • Hoe je precies om moet gaan met eten dat je aangeboden wordt op een feestje of een verjaardag.
 • Wat je het best kan eten als je uit eten gaat.
 • Wat je het beste kunt eten als je toch iets ongezonds gaat eten.
 • En hoe je met alcohol om kunt gaan zodat het er in ieder geval niet voor zorgt dat je extra lichaamsvet aanmaakt. Want het is natuurlijk wel fijn dat je af en toe van een glaasje genieten zonder dat dat er meteen voor zorgt dat je aankomt.

Zo’n duidelijke uitgeschreven stappenplan maakt gezond eten en leven gewoon een heel stuk makkelijker. Dat is wat we keer op keer zien bij onze cliënten.

En dat is precies waarom ik het Stop Eetbuien programma gemaakt heb. Het Stop Eetbuien programma is zo’n plan waar precies per dag staat uitgestippeld wat je kunt doen om je gezondheid en je vetverbanning een flinke boost te geven. Terwijl je nog steeds gewoon van je eten en van je leven kunt blijven genieten.

Het is een programma inclusief: recepten, wilskracht oefeningen, een mindfulness programma en een 160 pagina’s tellend handboek waar echt elke oefening en situatie in staat beschreven die je je maar kunt bedenken.

Nogmaals, dit is niet voor iedereen. Want als je met dit programma aan de slag gaat, dan is er geen ontkomen aan. Je zult echt merken dat je meer grip en controle over je eetgedrag krijgt.

Je bent niet meer overgeleverd aan plotselinge invallen van hormoonschommelingen of externe gebeurtenissen. Je hebt nu zelf in de hand wat je in je mond stopt en wat niet. Zonder dat je daar verder een innerlijke strijd over hoeft te voeren.

Voor de mensen die daar klaar voor zijn…

…heb ik vandaag een speciale aanbieding.

Het stop eetbuien programma, dat normaal 47 euro kost, ga ik de komende dagen – alleen aan de mensen die deze workshop gevolgd hebben – met een mooie korting aanbieden.

Omdat jij – door deze workshop gevolgd te hebben, heb laten zien dat je echt bereid bent de stap te maken naar een slanker en gezonder lichaam – wil ik je daar een handje bij helpen.

De komende 5 dagen kan je het stop eetbuien programma bestellen voor slechts 37 euro. Dat is een korting van bijna 25% voor een programma dat echt al scherp geprijsd is.

Want voor die 37 krijg je dus:

 • Het Stop Eetbuien hoofdboek
 • Het bonusboek “Verdubbel je wilskracht in 2 weken”
 • Het Anti-eetbui recepten boek
 • De stop eetbuien audiotapes – speciale audiotapes ontworpen om je onbewuste brein te her-programeren zodat je niet steeds de drang naar ongezond eten meer voelt – maar juist intrinsieke motivatie voelt om gezond te eten.
 • En je krijgt 4 kant en klare weekschema’s die we je per mail opsturen.

En natuurlijk kan je al je vragen mailen naar onze gecertificeerde voedingsdeskundigen. Zodat je altijd een goed antwoord krijgt op al je vragen en precies weet wat je moet doen.

Als jij er klaar voor bent om aan de slag te gaan kan je op de knop hieronder klikken en je inschrijven.

Goed, voor de mensen die met ons meedoen zal ik kort vertellen wat je kan verwachten.

Allereerst ontvang je direct na je bestelling een welkoms email op het e-mailadres waarmee je de bestelling gedaan hebt. In die welkoms-email vind je een aantal voorbereidende oefeningen en je vind er de 4 weekschema’s die we de komende 4 weken gaan volgen.

De weekschema’s zijn ontworpen om je hormonen in balans te brengen, zodat je niet alleen makkelijk overtollig lichaamsvet zal verbranden, maar dat je ook veel minder “snaaidrang” zult ervaren – dus om meer controle te krijgen over je eten.

Vervolgens ontvang je binnen 2 werkdagen deze twee fysieke boeken thuis. Het zijn er eigenlijk 3, maar om papier te besparen hebben we van één een omdraaiboek gemaakt.

Je kunt dan zelf kijken wat je het prettigst vindt

Sommige mensen willen het hoofdboek eerst rustig doorlezen, en anderen willen meteen met het 90 dagen plan aan de slag.

In de video hierboven laat ik je rond minuut 6 precies zien hoe beide boeken er vanbinnen uitzien.

Het 90 dagen plan is ontwikkeld om echte diepe gedragsverandering teweeg te brengen. Daarom is het ook een 90 dagen plan en geen 30 dagen of 4 weeks programma.

Wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het geen 30 dagen maar gemiddeld 66 dagen duurt om echte gedragsverandering te krijgen. Dus dat gaat je met dit plan zeker lukken.

Door dit plan te volgen reken je dus ook af met het jojo-effect. Want na die 90 dagen heb je je gedrag dat diep in je hersenen was geprogrammeerd – bijvoorbeeld het toetje na het avondeten of het snoepje als beloning als je je best gedaan had, waar we het in video 2 over gehad hebben – ook echt veranderd. Je zal de onbewuste drang niet meer ervaren.

Het is niet ongebruikelijk dat mensen na het volgen van dit 90 dagen al 10 tot 15 kilo afgevallen zijn. En soms zelfs nog wel meer.

Goed, de keuze is aan jou. Als jij er klaar voor bent om de stap te zetten naar meer controle over je eten en een slank en gezond lichaam, dan kan je op de knop hieronder klikken en je inschrijven voor het programma.

De afgelopen jaren hebben we duizenden mensen geholpen aan een slank en gezond lichaam en dit is ons beste programma om die verandering ook echt tot diep in je onderbewuste te laten doordringen.

Zoals ik al zei: de keuze is aan jou…

Het enige dat ik kan doen is je laten weten dat het Stop Eetbuien programma werkt, niet voor een paar mensen, maar voor iedereen. Dus klik op de knop hieronder, en dan zie ik je in het programma.

Of klik hier voor meer informatie

 

Korting verloopt over:

[tu_countdown id=100746 design=22][/tu_countdown]
 

 

 

 

 

 

 

Meer

Uncategorized

Deel dit bericht

Lees ook eens

Post image

Top artikel

Zo viel Toos 20 kilo af!

Begin januari 2017 had Toos een afspraak bij de praktijk begeleidster van de huisarts voor een gesprek en een bloedmeting. Dit verliep minder rooskleurig dan zijn had verwacht. “De begeleidster verzocht mij...

Post image

Top artikel

Dit moet je weten over avocado’s

Avocado is een populaire vrucht, die je in je (dagelijkse) voeding op talloze manieren kunt gebruiken. Daarnaast heeft de van origine Mexicaanse vrucht een heilzame werking op de huid, waardoor hij nogal...

Bekijk alle artikelen