Zo viel Annette 22 kilo af!

0 reacties

8794 volgers

Wij zijn enorm trots op Annette! Zij is maar liefst 22 kilo afgevallen door koolhydraatarm te eten. Wat een geweldige transformatie heeft zij doorgemaakt. Hoe zij dit voor elkaar heeft gekregen? Je leest het hier..

“Ik heb Jasper voor het eerst ontdekt in 2015”, vertelt Annette.

Een vriendin raadde haar aan om eens op de website te kijken en ze schafte direct het Afslank Pro Pakket aan, dat bestaat uit het 7×7 receptenboek en het Smoothie Afslank plan.

“Ik voelde me heerlijk bij het eten volgens de koolhydraatarme recepten en het drinken van groene smoothies, wat toen helemaal nieuw voor mij was. Ik had een verzadigd gevoel en daardoor geen snaaibuien meer.”

Jojo-en

Annette viel gemakkelijk af, maar toen kwam de winter. Zwaardere maaltijden en meer binnen zijn zorgden ervoor dat ze weer wat aankwam en ze bleef wat jojo-en. Tot dat ze in 2017 mee deed aan de Nieuwjaars Challenge. Daarmee viel ze zo’n 6 kilo af en kreeg de smaak te pakken.

Annette is een trouwe volger van Jasperalblas.nl en ze heeft zowel vorig, als dit jaar aan alle challenges mee gedaan en deze met een positief resultaat afgelegd.

Challenges

“Ik viel keer op keer af, maar bleef ook nog hier en daar wat jojo-en en dat was ik in de winter meer dan spuugzat. Op 15 januari ben ik bij Jasper in Amsterdam geweest. Jasper en Anita en al zijn medewerkers hebben mij toen de kracht en motivatie weer terug gegeven om er vol energie weer tegen aan te gaan.

De dag erna ben ik meteen weer begonnen met de oktober challenge die ik nog had liggen.  En daarna heb ik de zomer challenge gevolgd. Die is nu net afgelopen, ik viel in 4 weken maar liefst 5,5e kilo af.  In totaal ben ik nu 22 kilo kwijt, waar ik enorm blij mee ben.”

Streefgewicht

“Ik wil nog 5 kilo afvallen dan heb ik een gezond BMI. Daarna volgt natuurlijk de grootste uitdaging en dat is om het gezonde gewicht te behouden. Jasper heeft mij al gemaild dat hij mij daar bij helpt mocht het even niet lukken. Zo fijn☺

Op dit moment zit ik zo in de gezonde flow dat ik verder ben gegaan met de vervolgrecepten van de Zomer slank Challenge van 2017. Zo gaat het mij zeker ook lukken om die laatste vijf kilo kwijt te raken.” 💪

Wil jij weten of je een gezond BMI hebt? Bereken deze hier

Variatie

“Om echt mijn leefstijl te maken van koolhydraatarm eten en genoeg variatie te hebben, heb ik alle programma’s van Jasper. De recepten zijn eenvoudig klaar te maken en zo kan ik veel variëren, wat voor mij het gezonde eten een stuk leuker en lekkerder maakt.”

Valkuilen

Afslanken gaat met up’s en down’s en waar Annette eerst nog last had van het jojo-effect is bij haar de knop volledig om. Haar mind-set en bewustzijn rondom gezond eten zijn volledig veranderd in een paar maanden tijd.

“Voeden je lichaam en niet vullen. Door het te voeden blijven de snaaibuien bij mij weg. De recepten en de smoothies zijn heerlijk. Ja ik zit eindelijk verzadigd vol sinds ik eet volgens de programma’s van Jasper Alblas. Ik ben niet meer moe en heb veel meer energie. Ik ben zelfs niet meer in oude valkuilen getrapt. Ik neem gewoon alles wat er op het dag menu staat en ‘s avonds een snack.

Tips van Annette

We vroegen Annette wat haar belangrijkste tip is voor andere mensen die gezonder willen eten en af willen vallen.

“Ga Jasper Alblas doen, je zal geen snaaibuien meer hebben en een vol gevoel en meer energie. De recepten zijn makkelijk te maken. Maar voor mij is het met name het verzadigde gevoel wat deze manier van eten makkelijk maakt.

Ik ben gewoon helemaal happy. Voel mij goed, ik raad iedereen dit programma aan. Je kan Jasper en zijn team altijd mailen. Ik vind dit persoonlijk ontzettend fijn. Je krijgt vrijwel direct antwoord. En natuurlijk de besloten fb groep. Ja helemaal geweldig, aldus Annette!”

Volg jij een van onze programma’s en heb je behoefte aan steun? Meld je hier aan voor de FB groep! 

Redactie Jasperalblas.nl

“Wij zijn ontzettend trots op je Annette. 22 kilo is enorm veel en wij hebben gezien wat een geweldige mooie positieve verandering jij hebt doorgemaakt. Wij zijn er van overtuigd dat jij die laatste 5 kilo gemakkelijk kwijt zult raken en met deze mind-set blijf je voor altijd slank. Wees trots op jezelf, geniet van dit mooie resultaat en de bijbehorende gezondheidsvoordelen. We keep in touch!”

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Ervaringen

Deel dit bericht

Reacties (0)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Het supplement dat ik iedereen zou aanraden

Als Voedingscoach bij Jasperalblas.nl krijg ik heel vaak de vraag, “Anita, welke supplementen neem jij en welke zou je mij aanraden?” Ik kan me goed voorstellen dat...

koolhydraatarm-brood

Top artikel

Koolhydraatarm brood: een aanrader?

Brood past niet binnen een koolhydraatarm dieet. In koolhydraatarm brood zitten minder koolhydraten, maar is koolhydraatarm brood gezond en oké wanneer je wilt afvallen?...

Bekijk alle artikelen