Als Gerard het kan, kan jij het ook!

0 reacties

8794 volgers

Toen Gerard erachter kwam dat hij tegen suikerziekte aan zat en een te hoog cholesterol had was hij er klaar mee. Hij besloot in April het roer om te gooien. Nu, acht maanden verder is hij maar liefst 23,5 kilo kwijt! Hier lees je zijn verhaal:

Koolhydraatarm eten

Gerard woog 135,7 toen hij begon met gezonder leven. Hij koos ervoor om te gaan afvallen door middel van een koolhydraatarm dieet.

Hij kwam via internet terecht bij Jasperalblas.nl en bestelde het 7×7 receptenboek. Daarnaast ging hij naar een diëtiste die hem ondersteunde in zijn proces.

“In het begin had ik moeite met veel dingen wat eten betreft. Het ging niet gemakkelijk omdat ik alles lust. Ik hield bijvoorbeeld enorm van witte chocolade. Nu neem ik het hoogste aan pure chocolade. Eerst nam ik een hele reep en nu maar een klein blokje.”

Grootste veranderingen

Gerard ervaart veel positieve veranderingen in zijn leven sinds hij gezond eet.

“De grootste verandering is toch wel dat zijn suiker gedaald is. Die zit nu onder de goede grens. Mijn bloeddruk is normaal en mijn cholesterolwaarden zijn ook naar beneden gegaan. Ik voel me niet meer zo moe, beweeg meer en voel me prima!”

Afslank tip van Gerard

De tip die Gerard heeft aan andere afvallers is de volgende:

“Ga er echt voor als je wilt, toon die sterke wil en heb doorzettingsvermogen. Iedereen kan dat. Ga naar www.JasperAlblas.nl of schakel een diëtiste in die je op weg helpt. Leef bewust en voel je gezond. Jij kan het ook. ”

Gerard wilt nog minimaal 12,2 kilo afvallen zodat hij onder de 100 kilo komt. Zijn streefgewicht is 95 kilo en daar gaat hij voor.

Redactie Jasperalblas.nl: “Heel knap gedaan Gerard. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Ga zo door dan zal je in 2017 zeker onder de 100 komen. Veel succes en hou ons op de hoogte!”

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Ervaringen

Deel dit bericht

Reacties (0)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Koolhydraatarm dieet: achtergrond, productenlijst, recepten en tips

Ontdek alles dat je moet weten over het koolhydraatarme dieet en ga direct aan de slag met de productenlijst, recepten en 14 tips...

Top artikel

Bianca is 9 kilo afgevallen!

Door koolhydraatarm te eten viel Bianca in 2018 in korte tijd 9 kilo af. Drie jaar later zochten wij haar weer op!...

Bekijk alle artikelen