Als Margareth het kan, kan jij het ook!

0 reacties

8794 volgers

Wij delen met trots weer een succesverhaal van een van onze trouwe Facebook vrienden: Margareth! Zij is maar liefst 17 kilo afgevallen. Hier lees je hoe!

Twee jaar geleden ging bij Margareth de knop om.

“Ik woog op mijn zwaarst 86,4 kilo. Ik zat niet lekker in mijn vel, was altijd moe en had amper energie. Ik voelde dat het tijd was om te veranderen en mijn overgewicht aan te pakken.”

Zoals bij elk succesverhaal heeft Margareth dit proces ook weer volledig op haar eigen manier gedaan. Zij nam rustig de tijd om echt te veranderen en op haar eigen tempo haar streefgewicht te bereiken.

Afvalmethode

“Ik kwam bij de sportschool in aanraking met een programma en daar hebben ze mij ondersteund bij het afvallen. Daarnaast ben ik zelf op onderzoek uitgegaan en kwam via internet Jasper Alblas tegen. Ik heb zijn boeken besteld en ben lid geworden van de besloten Facebook groep, wat mij enorm heeft gemotiveerd om het afvallen vol te houden.”

Margareth geeft aan dat daarnaast alle maaltijden afwegen, voorbereiden en het sporten haar er doorheen hebben geslagen. “Dat motiveerde mij enorm en nu ik mijn streefgewicht van 69 kilo heb bereikt, voel ik mij helemaal geweldig!”

Tips van Margareth

“Doorzetten, doorzetten en nog eens doorzetten. Niet opgeven, hoe moeilijk het ook is. De aanhouder wint altijd!”

Reactie: Gefeliciteerd Margareth, met dit geweldige resultaat. Enorm goed gedaan, ga zo door met gezond eten!

[include id=”90″ title=”Page Insert – Smoothie lees meer”]

 

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Ervaringen

Deel dit bericht

Reacties (0)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Het voedingssupplement dat ik iedereen zou aanraden

Als lezer van Jasperalblas.nl weet je waarschijnlijk inmiddels al, dat we altijd op zoek zijn naar de volgende doorbraak in jouw gezondheid. Dat is hoe we ons succes bepalen: hoeveel mensen...

Top artikel

Als Noëlla het kan, kan jij het ook!

Noëlla is niet alleen 17 kilo afgevallen. Ze heeft ook afgerekend met een negatief zelfbeeld en staat weer vol zelfvertrouwen in het leven.

Gezond eten

Hoe gezond is soja?

Bekijk alle artikelen