Wij delen met trots weer een succesverhaal van een van onze trouwe Facebook vrienden: Margareth! Zij is maar liefst 17 kilo afgevallen. Hier lees je hoe!

Twee jaar geleden ging bij Margareth de knop om.

“Ik woog op mijn zwaarst 86,4 kilo. Ik zat niet lekker in mijn vel, was altijd moe en had amper energie. Ik voelde dat het tijd was om te veranderen en mijn overgewicht aan te pakken.”

Zoals bij elk succesverhaal heeft Margareth dit proces ook weer volledig op haar eigen manier gedaan. Zij nam rustig de tijd om echt te veranderen en op haar eigen tempo haar streefgewicht te bereiken.

Afvalmethode

“Ik kwam bij de sportschool in aanraking met een programma en daar hebben ze mij ondersteund bij het afvallen. Daarnaast ben ik zelf op onderzoek uitgegaan en kwam via internet Jasper Alblas tegen. Ik heb zijn boeken besteld en ben lid geworden van de besloten Facebook groep, wat mij enorm heeft gemotiveerd om het afvallen vol te houden.”

Margareth geeft aan dat daarnaast alle maaltijden afwegen, voorbereiden en het sporten haar er doorheen hebben geslagen. “Dat motiveerde mij enorm en nu ik mijn streefgewicht van 69 kilo heb bereikt, voel ik mij helemaal geweldig!”

Tips van Margareth

“Doorzetten, doorzetten en nog eens doorzetten. Niet opgeven, hoe moeilijk het ook is. De aanhouder wint altijd!”

Reactie: Gefeliciteerd Margareth, met dit geweldige resultaat. Enorm goed gedaan, ga zo door met gezond eten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *