Janette viel maar liefst 23,5 kilo af!

0 reacties

8794 volgers

Te zwaar zijn is niet fijn. Als oma met meer dan genoeg dingen om te doen, droomde ook Janette er wel eens van hoe het zou zijn als ze geen last meer zou hebben van haar overgewicht.

Door zelf op zoek te gaan kwam ze onze methode en programma’s tegen en heeft ze haar leven veranderd. Met maar liefst 23,5 kilo minder is Janette nu een gelukkige oma die er heel goed uitziet!

Lees hieronder hoe ze haar indrukwekkende prestatie bereikt heeft.

Ik wilde al lang afvallen maar het lukte me maar niet. Ik was wel echt te zwaar. Ik woog 95 kilo en had regelmatig last van dat extra gewicht. Bijvoorbeeld met bukken tijdens het schoonmaken. Mijn buik zat in de weg en blokte me in mijn bewegingen. Echt heel vervelend.

Verstand van voeding

Daarom ben ik op zoek gegaan en ik ontdekte op internet Jasper Alblas. Ik ben me in jullie methode gaan verdiepen en ontdekte dat jullie verstand hebben van voeding en wat voeding met je lichaam doet. Ik vond het ook fijn dat jullie oprecht mensen willen helpen met afvallen.

Vanaf toen ben ik gezond gaan eten. Ik ben eerst begonnen met de boodschappenlijst en daarna heb ik de weekschemarecepten uit het 7 x 7 Afslank Programma gebruikt. Ik heb ook het Smoothie Afval Plan gekocht en nu ben ik bezig met het Bodyhappiness programma. Er is zoveel keus als je al die lekkere recepten hebt.

Bewust eten

Ik eet nu veel bewuster. Mijn valkuil was dat ik niet door had dat suiker zoveel kon doen. Dat je lichaam blijft vragen om zoete en koolhydraatrijke producten. Het is echt een verslaving eigenlijk en zo nam ik te vaak een wijntje in de avond met kaas en worst erbij.

Toch heb ik het niet echt moeilijk gehad met het veranderen van die gewoontes. Als ik zin heb in iets lekkers, heb ik de snacks van Jasper om uit te kiezen. Ik ben dol op Griekse yoghurt met een lepeltje honing. Ook pure chocolade en natuurlijk kokos zijn voor mij verwennerij. Op vrijdag eet ik vaak een hard bolletje met kaas, dat doe ik bewust en zo geniet ik er extra van.

Een slanke oma

Ik ben zo blij met de resultaten. 23,5 kilo eraf! Mijn huid voelt ook zachter en ik voel me energieker. Ook ben ik een stuk zekerder omdat ik slanker ben en me mooier voel. Een oma die slank is, fantastisch! Ik vind het fijn dat ik mijn verhaal mag vertellen om andere mensen te stimuleren.

Ik zou afvallers de methode van Jasper Alblas aanraden omdat deze werkt en omdat het eerlijk is. Ook fijn trouwens: de ingrediënten komen steeds weer terug. Er zijn zoveel mogelijkheden in de lekkere recepten. Je weet waar je aan toe bent en dat is precies wat ik nodig had om dit te bereiken!

 

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Ervaringen

Deel dit bericht

Reacties (0)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Rustige darmen én een gezond BMI: Barbara kreeg het voor elkaar

Barbara is 50 jaar, in de overgang en heeft een chronische darmziekte (Colitis Ulcerosa) waarvoor ze medicijnen gebruikt. Voeding was altijd lastig en het ging ook niet altijd goed. In de loop...

Top artikel

Als Joke het kan, kan jij het ook!

Joke is gezond gaan eten en afgevallen door middel van de koolhydraatarme methode. Ze gaat zeker door met deze gezonde leefstijl. Lees hier haar verhaal.

Bekijk alle artikelen