Als Manola en Nathalie het kunnen, kan jij het ook!

0 reacties

8794 volgers

Manola en haar vrouw Nathalie zijn samen op 25 februari begonnen met gezond eten en afvallen. Beide zijn ze ongeveer 7 kilo afgevallen. Ze zijn super gemotiveerd, voelen zich fit en zitten weer lekker in hun vel. Wat een geweldig resultaat! Wil jij weten hoe zij samen voor dit mooie resultaat hebben gezorgd? Lees hier hun verhaal.

Stoppen met roken en suikerverslaafd

Toen Manola en Nathalie stopten met roken vlogen de kilo’s er aan. Hun suikerverslaving hielp niet mee. Beiden zijn ze vanaf dat moment 10 kilo aangekomen.

Onzeker door overgewicht

“Het ergste aan overgewicht was dat we niet lekker in ons vel zaten. Hierdoor voelde we ons erg onzeker, waardoor we medelijden met onszelf kregen. Suiker was bij ons op dat moment de enige troost.”

“Bukken werd lastig omdat we dan weinig zuurstof kregen. Daarnaast vonden we nieuwe kleding kopen erg moeilijk. Het zat niet lekker en de maten verschilden per winkel. In de ene winkel pasten we maat 40 en in de andere winkel maat 46. Hier baalden we ontzettend van.”

Het idee dat mensen ze aanstaarden met de gedachte “kijk die dikkerds eten” vonden ze erg vervelend. Dit was genoeg reden om te beginnen met gezond eten en afvallen.

Doel

“Ons doel was om gezond te eten en af te vallen. Vanaf dat moment wilden we eten niet meer als beloning of troost zien, maar als energie voor ons lichaam. Dit doel hebben we deels bereikt.”

“Sommige dagen hebben we het moeilijk om ons aan dit doel vast te houden en vallen we één dag terug in ons oude patroon. Gemotiveerd blijven en de draad de volgende dag weer oppakken wordt gelukkig steeds makkelijker.”

Fit en super gemotiveerd

Manola en Nathalie zijn zo’n 7 kilo lichter, hun kleding past beter en ze voelen zichzelf erg fit.

“Wij voelen ons fit en zijn super gemotiveerd om door te gaan met gezond eten en afvallen, zodat we ons nog beter gaan voelen. Moeilijkheden met gezond eten krijgen we wanneer we ons niet aan de zelfgemaakte wekelijkse boodschappenlijst houden. Door de juiste voorbereidingen lukt het ons om te slagen met gezond eten.”

Tip

“Een tip die we andere mensen willen meegeven is om een dieet niet als dieet te zien maar als een manier van leven. Vind uit wat voor jouw de beste manier is en houd je aan de richtlijnen van Jasper.  Dan is het geen kwestie van volhouden, maar genieten van lekker eten.”

Redactie JasperAlblas: Wat leuk om te lezen dat jullie samen de strijd tegen de kilo’s zijn aangegaan. Met nu al super mooie resultaten. Ga zo door en geniet van al het heerlijke gezonde eten. Heel veel succes verder!

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Ervaringen

Deel dit bericht

Reacties (0)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Wat is een Paleo dieet en hoe gezond is het?

Eten zoals onze voorouders 10.000 geleden aten klinkt logisch, natuurlijk en gezond. Wat zijn de voor- en nadelen van het paleo dieet?...

Top artikel

Wat is Candida en werkt een Candida-dieet?

Ontdek in dit artikel wat Candida is, wanneer het een probleem wordt en of een Candida-dieet klachten kan verhelpen of voorkomen.

Bekijk alle artikelen