Als Margot het kan, kan jij het ook!

0 reacties

8794 volgers

Margot is op 2 januari 2017 begonnen met gezond eten en afvallen. Ze heeft inmiddels een heel mooi resultaat behaald en is maar liefst 10 kilo afgevallen! Wil jij weten hoe? Lees het hier.

Er moest iets gebeuren

Margot is bijna 70 jaar en heeft diabetes type 2.

“Ik vond mijzelf uiteraard te zwaar en dat voelt zeker niet fijn als je in de spiegel kijkt. Na diverse pogingen om gezond te eten en af te vallen was ik er klaar mee. Elke keer verdwenen er een aantal kilo’s en kwamen er weer een aantal kilo’s bij.”

Eind 2016 waren haar suikerwaarden nog hoger geworden. Dit bevordert geen goede gezondheid. Ze vond dan ook dat er wat moest gebeuren. Maar wat?

Jasperen

“Mijn dochter zei tegen mij: ‘Mam we gaan Jasperen’. We hadden hier al iets over gehoord van onze tandarts.”

“Op 2 Januari 2017 begonnen wij aan de Nieuwjaars Challenge van Jasper. En toen gebeurde er iets wat ik totaal niet verwachtte. De knop ging om en mijn suikerwaarden gingen heel snel omlaag. Hierdoor kreeg ik afkickverschijnselen. Maar wat was ik blij met dit resultaat.”

Doelen

Margot had haar eerste doel al binnen een week bereikt. Haar suikerwaarden bleven aardig constant en binnen de normale waarden.

“Mijn volgende doel was minder insuline spuiten. Dit is ondertussen al met 10 eenheden gezakt. Een volgend doel is nog minder insuline spuiten.”

“Mijn gewicht ging ook naar beneden. Het hoefde van mij niet zo snel, maar ik ben super blij dat ik op dit moment 10 kilo lichter weeg en dus weer een doel heb bereikt. Uiteraard ga ik door om nog 10 kilo kwijt te raken.”

Valkuilen

“Gelukkig heb ik niet veel last gehad van valkuilen. Ik ben super blij met de recepten boeken en weekmenu’s. Ik vind het erg fijn om boeken te gebruiken, dus dat doe ik ook!”

“Wat helpt is dat als je vragen hebt, je die gewoon kan stellen aan Jasper en zijn team. Je krijgt ook echt antwoord.”

“Een goede motivatie vind ik de groepen op Facebook. Hier vind je steun bij elkaar. Lukt het niet om af te vallen, dan zijn er altijd lotgenoten die je willen helpen.”

Afslank tip van Margot

De tip die Margot mee wil geven “Ga ervoor, je doet het voor jezelf en je gezondheid. Soms heb je een dip of lukt het even niet. Geef niet op, uiteindelijk lukt het jou ook!”

“Ik ben blij met Jasper Alblas en zijn team. Dank voor jullie support.”

Redactie JasperAlblas: Wat geweldig om te horen dat het zo goed gaat met gezond eten, afvallen en je suikerwaarden. Wij zijn trots op je! Heel veel succes verder.

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Ervaringen

Deel dit bericht

Reacties (0)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Anja viel 18 kilo af en is medicijn-vrij

Anja viel 18 kilo af en is vrij van medicijnen door koolhydraatarm te gaan eten volgens de programma's van Jasperalblas.nl. In dit artikel lees je haar verhaal en wat zij daar precies...

gember shot

Top artikel

Gembershots: hoe gezond zijn ze?

Van gembershots denken veel mensen dat ze gezond en goed voor je zijn. Ze staan ook steeds vaker op de menukaart in lunchrooms en juicebars. Maar wat zijn nou de effecten van...

Bekijk alle artikelen