Anja viel 18 kilo af en is medicijn-vrij

1221 likes
8794 leden
2 reacties

Wij krijgen een geweldig bericht binnen van Anja. Zij is maar liefst 18 kilo afgevallen en van maat 46/ 48 naar maat 42 gegaan. Soms kan zij zelfs maat 40 aan!

En het allerbelangrijkst: zij heeft haar medicijnen voor Diabetes 2 helemaal af kunnen bouwen. Hoe ze dat precies heeft gedaan? Wij delen met veel plezier haar verhaal!

Diabetes type 2

In november 2017 kreeg Anja de diagnose diabetes type 2.

Ineens moest zij veel medicatie gaan gebruiken. Voor haar bloedwaarden gebruikte zij maar liefst 6 soorten medicatie en nog 3 soorten om haar bloeddruk te reguleren en haar cholesterolwaarden op het juiste niveau te houden.

Na een maand of zes stapte ze met behulp van de diëtiste over op koolhydraatarm eten.

Al snel kon ze iets minder medicijnen gaan gebruiken voor glucose, maar afvallen deed ze nog geen grammetje. In tegendeel, Anja werd alleen maar zwaarder en zwaarder.

Zo kwam Jasper op haar pad

Zo ging het een tijdje door. Anja begon in 2018 ook met een beweegprogramma bij Fysio sport, dat speciaal gericht was op mensen met diabetes.

Op een gegeven moment na wat zoeken op internet kwam ze Jasperalblas.nl tegen.

Vanuit daar ging het balletje rollen. Anja begon zich meer in voeding te verdiepen en op 1 augustus 2019 begon ze met het Weg met Buikvet Programma en al snel daarna mocht zij haar laatste pillen laten staan.

Het gezonde eten ging zo goed en Anja voelde zich er zo lekker bij, dat ze niet meer opgehouden is met gezond en koolhydraatarm eten volgens de programma’s van Jasperalblas.nl.

Na het weg met buikvet programma is zij doorgegaan met het Bodyhappiness Programma en de Nieuwjaars Challenge en dat heeft zijn vruchten afgeworpen want Anja is inmiddels 18 kilo lichter!

Anja’s motto: Willen = Kunnen

Inmiddels eet Anja heerlijk, kan ze het op eigen houtje en heeft zij een fijne balans gevonden waarbij zij op gewicht blijft.

Wij vroegen Anja wat haar kracht is en wat er voor heeft gezorgd dat zij zo moeiteloos van haar medicijnen en de kilo’s af is gekomen.

“ Als je iets echt wilt, dan kun je het ook, als je maar in jezelf gelooft. Ik heb mezelf beter gemaakt, zoals dr Hanno Pijl ook heeft geschreven in zijn boek.  Ik voel me herboren en wil nooit meer anders. Die stok staat achter de deur!” Aldus Anja.

Reactie Jasperalblas.nl:

Wij zijn ontzettend trots op Anja, op haar doorzettingsvermogen en haar wil om gezond te zijn. Heel knap gedaan, wees trots op jezelf, ga zo door en geniet ervan!!

Wil jij net als Anja je gewicht onder controle en van de medicijnen af? Klik hier en ga aan de slag met het Bodyhappiness programma!

Meer

Succesverhalen

Deel dit bericht

Reacties (2)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

 1. Florence op 19 april 2020 om 11:03 zegt

  Ik kijk er naar uit om in mei weer mee te doen met de zomer challange. In januari de 1e keer geprobeerd en geleerd om koolhydraat arm te eten. Maar momenteel smokkel ik best wel. Dat merk ik ook als ik op de weegschaal sta.
  Dus weer nieuwe zomer recepten is wel fijn. Dan zijn er toch wee r andere dingen te eten, dan in januari.
  Hopelijk lukt het dan ook weer goed

 2. Beste,wat at annie s’morgens??ik vind dit een groot probleem.

 3. Florence op 19 april 2020 om 11:03 zegt

  Ik kijk er naar uit om in mei weer mee te doen met de zomer challange. In januari de 1e keer geprobeerd en geleerd om koolhydraat arm te eten. Maar momenteel smokkel ik best wel. Dat merk ik ook als ik op de weegschaal sta.
  Dus weer nieuwe zomer recepten is wel fijn. Dan zijn er toch wee r andere dingen te eten, dan in januari.
  Hopelijk lukt het dan ook weer goed

 4. Beste,wat at annie s’morgens??ik vind dit een groot probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Post image

Top artikel

Als Gerard het kan, kan jij het ook!

Toen Gerard erachter kwam dat hij tegen suikerziekte aan zat en een te hoog cholesterol had was hij er klaar mee. Hij besloot in April het roer om te gooien. Nu, acht...

Post image

Top artikel

Welke eiwitten zijn gezond? (met gratis recepten)

In dit artikel ontdek je welke eiwitten het beste zijn voor jouw gezondheid en ervoor zorgen dat je gewicht verliest.

Bekijk alle artikelen