Afgelopen week kregen we een geweldig bericht binnen van Mariëlle.

Vier maanden geleden ging Mariëlle aan de slag met de Zomer Slank Challenge, gevolgd door Bodyhappiness en het Weg Met Buikvet Programma.

Dit resulteerde in een bizarre transformatie, want Mariëlle is inmiddels 14 kilo lichter! Daarnaast slaapt ze beter en, het allerbelangrijkst: ze voelt zich weer heerlijk in haar vel.

Lees hieronder haar hele verhaal.


Steeds maar uitstellen

‘Ik voelde me al een tijdje niet meer happy in mijn lijf. Bij ieder koekje of chipje dat ik at, voelde ik me vadsiger worden. Ik zag en voelde alleen nog maar de kwabben boven mijn broekriem uitkomen. De stap om er écht iets aan te doen, stelde ik steeds meer uit. Het leek me zoveel werk…’

‘Totdat een vriendin vertelde dat ze al een tijdje aan het ‘Jasperen’ was. Toen ging de knop direct om. Ik heb meteen de Zomer Slank Challenge aangeschaft en het verbaasde me enorm hoe ik zonder problemen brood, chips en rijst kon laten staan. Het voelde meteen heel goed om zo gezond bezig te zijn.’

Heft weer in eigen handen

‘In het begin las ik in de Challenge Facebookgroep dat mensen snel meer energie kregen. Bij mij had dat meer tijd nodig. Wat ik wel langzaam opmerkte, was dat ik dieper en vaster ging slapen. Als ik ervoor koos om een keer een dagje niet Jasper-proof te eten, merkte ik dat meteen aan mijn slaap.’

‘Dat was heel gek om te ervaren, want ik was me er nooit eerder van bewust dat voeding zo’n grote invloed zou hebben op je slaap. Wat afvallen betreft: dat hoefde van mij niet eens per se heel snel te gaan. Het gevoel om het heft weer in eigen handen te hebben, was zó fijn! Het voelde als een cadeautje voor mijn lijf.’

De smaak te pakken

‘Tijdens de Challenge maakte ik van bijna iedere maaltijd een foto. Dit hielp mij enorm en ik vond het erg leuk om te doen. Het motiveerde me ook. Naast de steun van mijn man heeft de support van de andere deelnemers me enorm geholpen. Het is net alsof ze je vrienden en vriendinnen zijn, terwijl je ze nog nooit hebt gezien. Heel fijn, echt een gevoel van saamhorigheid.’

‘Na de Zomer Slank Challenge had ik de smaak te pakken. Ik ben direct doorgegaan met Bodyhappiness en daarna het Weg met Buikvet Programma. De grootste les die ik de afgelopen tijd leerde, was: kies bewust. Als je voor dat ijsje wilt gaan, die boterham of dat glas wijn, kies er dan bewust voor. En geniet er dan ook met volle teugen van!’

Vier maanden later

‘Ik heb alles gedaan wat me kon helpen bij het afvallen: van dagelijks koud douchen tot Intermittent Fasting. Vier maanden later ben ik 14 kilo lichter. Ik voel me heerlijk en wil niet anders dan gezond eten. Maandag start ik samen met die ene vriendin met het Smoothie Afslank Plan. Ik ben onwijs benieuwd…’

‘Als ik nu kijk naar de before and after foto’s, voel ik me zo trots! Trots en blij dat ik dit heb gedaan. En ik ga ermee door. Het vraagt planning en doorzettingsvermogen (even ‘snel’ een boterham smeren is verleden tijd), maar je krijgt er zóveel voor terug. Dankjewel Jasper en het hele team, want de recepten zijn een feestje om te maken!’

 

 

10 reacties

 • Marjolijn
  20/10/2020 om 3:34 pm

  Wauw, wat een respect voor jou.

  Hier een jonge [dove] moeder van nog geen 30 en 3 jonge kids [7-5-3] jaar. Hoop zo voor mezelf dat ik ooit die motivatie en energie ga vinden… Wil ook heel graag minimaal 10 kg afvallen.

 • Ludwine Timmermans
  19/10/2020 om 6:24 am

  Ik vond ze goed hoe ze was .

 • Betty van Wieringen
  18/10/2020 om 11:31 am

  Goede middag Mariëlle, wat goed van je.
  Zelf ben ik al langere tijd aan het jasperen en in 2 jaar
  Ben ik 25 kg afgevallen.
  Het komt door die heerlijke recepten waardoor je niet eens in de gaten hebt dat je van levens-stijl aan het veranderen bent.Ik wens je vele gezonde jaren toe.
  Groetjes Betty

  • Jasper Alblas
   22/10/2020 om 2:44 pm

   Wat een mooi bericht Betty en wat geweldig 25 kilo! Daar kun je enorm trots op zijn, geniet ervan!

Alle reacties tonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *