De ongelofelijke transformatie van Mariëlle

11 reacties

8794 volgers

Afgelopen week kregen we een geweldig bericht binnen van Mariëlle.

Vier maanden geleden ging Mariëlle aan de slag met de Zomer Slank Challenge, gevolgd door Bodyhappiness en het Weg Met Buikvet Programma.

Dit resulteerde in een bizarre transformatie, want Mariëlle is inmiddels 14 kilo lichter! Daarnaast slaapt ze beter en, het allerbelangrijkst: ze voelt zich weer heerlijk in haar vel.

Lees hieronder haar hele verhaal.


Steeds maar uitstellen

‘Ik voelde me al een tijdje niet meer happy in mijn lijf. Bij ieder koekje of chipje dat ik at, voelde ik me vadsiger worden. Ik zag en voelde alleen nog maar de kwabben boven mijn broekriem uitkomen. De stap om er écht iets aan te doen, stelde ik steeds meer uit. Het leek me zoveel werk…’

‘Totdat een vriendin vertelde dat ze al een tijdje aan het ‘Jasperen’ was. Toen ging de knop direct om. Ik heb meteen de Zomer Slank Challenge aangeschaft en het verbaasde me enorm hoe ik zonder problemen brood, chips en rijst kon laten staan. Het voelde meteen heel goed om zo gezond bezig te zijn.’

Heft weer in eigen handen

‘In het begin las ik in de Challenge Facebookgroep dat mensen snel meer energie kregen. Bij mij had dat meer tijd nodig. Wat ik wel langzaam opmerkte, was dat ik dieper en vaster ging slapen. Als ik ervoor koos om een keer een dagje niet Jasper-proof te eten, merkte ik dat meteen aan mijn slaap.’

‘Dat was heel gek om te ervaren, want ik was me er nooit eerder van bewust dat voeding zo’n grote invloed zou hebben op je slaap. Wat afvallen betreft: dat hoefde van mij niet eens per se heel snel te gaan. Het gevoel om het heft weer in eigen handen te hebben, was zó fijn! Het voelde als een cadeautje voor mijn lijf.’

De smaak te pakken

‘Tijdens de Challenge maakte ik van bijna iedere maaltijd een foto. Dit hielp mij enorm en ik vond het erg leuk om te doen. Het motiveerde me ook. Naast de steun van mijn man heeft de support van de andere deelnemers me enorm geholpen. Het is net alsof ze je vrienden en vriendinnen zijn, terwijl je ze nog nooit hebt gezien. Heel fijn, echt een gevoel van saamhorigheid.’

‘Na de Zomer Slank Challenge had ik de smaak te pakken. Ik ben direct doorgegaan met Bodyhappiness en daarna het Weg met Buikvet Programma. De grootste les die ik de afgelopen tijd leerde, was: kies bewust. Als je voor dat ijsje wilt gaan, die boterham of dat glas wijn, kies er dan bewust voor. En geniet er dan ook met volle teugen van!’

Vier maanden later

‘Ik heb alles gedaan wat me kon helpen bij het afvallen: van dagelijks koud douchen tot Intermittent Fasting. Vier maanden later ben ik 14 kilo lichter. Ik voel me heerlijk en wil niet anders dan gezond eten. Maandag start ik samen met die ene vriendin met het Smoothie Afslank Plan. Ik ben onwijs benieuwd…’

‘Als ik nu kijk naar de before and after foto’s, voel ik me zo trots! Trots en blij dat ik dit heb gedaan. En ik ga ermee door. Het vraagt planning en doorzettingsvermogen (even ‘snel’ een boterham smeren is verleden tijd), maar je krijgt er zóveel voor terug. Dankjewel Jasper en het hele team, want de recepten zijn een feestje om te maken!’

 

 

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Ervaringen

Deel dit bericht

Reacties (11)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

 1. Betsy
  op 8 mei 2022 om 12:05 zegt
  Wat een verschil en wat fijn voor je. Ik ben vorig jaar gaan Jasperen aan de hand van het buikvet weg programma. Op mijn eigen tempo. Nu 10 kg lichter en blij. Ik kan het goed volhouden. Ik maak ook mijn eigen jasperproof maaltijden. Ook gebruik ik vaak het 20 minuten receptenboek. Het is gemakkelijk en erg lekker. Ik kan het iedereen aanraden
 2. Marjolijn
  op 20 oktober 2020 om 15:34 zegt
  Wauw, wat een respect voor jou. Hier een jonge [dove] moeder van nog geen 30 en 3 jonge kids [7-5-3] jaar. Hoop zo voor mezelf dat ik ooit die motivatie en energie ga vinden… Wil ook heel graag minimaal 10 kg afvallen.
 3. Ludwine Timmermans
  op 19 oktober 2020 om 06:24 zegt
  Ik vond ze goed hoe ze was .
 4. Betsy
  op 8 mei 2022 om 12:05 zegt
  Wat een verschil en wat fijn voor je. Ik ben vorig jaar gaan Jasperen aan de hand van het buikvet weg programma. Op mijn eigen tempo. Nu 10 kg lichter en blij. Ik kan het goed volhouden. Ik maak ook mijn eigen jasperproof maaltijden. Ook gebruik ik vaak het 20 minuten receptenboek. Het is gemakkelijk en erg lekker. Ik kan het iedereen aanraden
 5. Marjolijn
  op 20 oktober 2020 om 15:34 zegt
  Wauw, wat een respect voor jou. Hier een jonge [dove] moeder van nog geen 30 en 3 jonge kids [7-5-3] jaar. Hoop zo voor mezelf dat ik ooit die motivatie en energie ga vinden… Wil ook heel graag minimaal 10 kg afvallen.
 6. Ludwine Timmermans
  op 19 oktober 2020 om 06:24 zegt
  Ik vond ze goed hoe ze was .
 7. Betty van Wieringen
  op 18 oktober 2020 om 11:31 zegt
  Goede middag Mariëlle, wat goed van je. Zelf ben ik al langere tijd aan het jasperen en in 2 jaar Ben ik 25 kg afgevallen. Het komt door die heerlijke recepten waardoor je niet eens in de gaten hebt dat je van levens-stijl aan het veranderen bent.Ik wens je vele gezonde jaren toe. Groetjes Betty
  1. Wat een mooi bericht Betty en wat geweldig 25 kilo! Daar kun je enorm trots op zijn, geniet ervan!
 8. Wauw, goed gedaan buddy! Ik ben super trots op je Je bent een topper! Geweldig geschreven
 9. goede morgen Mariëlle ,wat knap van jou ,geweldig gedaan . ik was 16 kilo afgevallen , maar met de lockdoun. weer 6 kilo aangekomen niet meer gesport verkeert gegeten .Maar nu weer begonnen . ik wens je in de toekomst veel succes groetjes gon
 10. Wat goed zeg, toch wil ik er ook bij aangeven dat als je de smoothys maakt uit het smoothy afslankplanboek en recepten uit het 7×7 boek je ook een heel eind komt, ikzelf ben nu 12kg kwijt in 6 maanden tijd en ik heb best wel eens dingen gegeten die ik beter niet kan doen maar voor mensen die moeite hebben met de challenge is dit ook echt een aanrader. Ik heb geleerd hoe ik gezonder kan eten en zeker dat het ook erg lekker en gevarieerd kan zijn, je houd het gewoon vol en tegelijkertijd leer je je lichaam beter kennen omdat je het aangeeft wat het wel en niet kan verdragen. Het is geen dieet maar een verandering van levensstijl.
 11. Wij hebben ook de smaak te pakken,, zomer challenge,BHP , september challenge .16 kg minder en super blij. Bedankt JA
  1. Geweldig Gisela, daar kun je trots op zijn. Geniet ervan en ga zo door!
 12. Ik ben super trots op je! En mooi verhaal heb je geschreven

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Mirjam: minder opvliegers en meer energie dankzij gezonde voeding

Ondanks tegenslagen en moeilijke momenten is het Mirjam gelukt om af te vallen. Dankzij de Nieuwjaars Challenge is zij 4,5 kilo kwijt en voelt ze zich fysiek veel beter. ‘Ik las...

Top artikel

Als Noëlla het kan, kan jij het ook!

Noëlla is niet alleen 17 kilo afgevallen. Ze heeft ook afgerekend met een negatief zelfbeeld en staat weer vol zelfvertrouwen in het leven.

Bekijk alle artikelen