Wat Evert kan, kan jij ook!

0 reacties

8794 volgers

Dagelijks krijg ik e-mails (en zelfs post) van mensen die succesvol zijn afgevallen volgens de Jasper Alblas methode. Omdat ik hier ontzettend blij van word, wil ik graag het verhaal van Evert de Jong met je delen.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, dit is Evert voor en na het volgen van het 7×7 Afslank Receptenboek:

Evert voor en na 7x7

Toen Evert vorig jaar een vakantiefilmpje van zijn zoon te zien kreeg, waarop hij met zijn kleinzoon was gefilmd, schrok hij zo enorm van zichzelf dat hij besefte dat er iets moest gebeuren.

Hij woog toen 93 kilo en had een buikomvang van 112 cm.

“Ik besefte dat ik dit niet wilde. Ik vond het altijd al vervelend dat mijn buik in de weg zat bij het strikken van mijn veters, maar ik zag ineens dat ook mijn gezondheid in gevaar zou komen als ik zo door zou gaan. Toen besloot ik dat de maat vol was voor mij.”

Via Google kwam hij op www.jasperalblas.nl terecht. “Je verhaal sprak me aan,” zegt Evert.

Evert geeft aan dat hij het begin erg moeilijk vond. Hij moest wennen aan de recepten. Hij vond zijn weg door de recepten uit het 7×7 Afslank Receptenboek te combineren met andere recepten die hij lekker vond.

“Ik was geïnspireerd en begreep dat weinig koolhydraten en meer gezonde vetten en eiwitten mij konden helpen mijn buik kwijt te raken. Ook cardio besloot ik in te ruilen voor krachttraining. Dat werd voor mij de ideale combinatie.”

Natuurlijk ging het afvallen ook bij Evert met up’s en down’s. Hij kwam er achter wat zijn valkuilen waren. Hij merkte dat alleen zijn, voor hem een trigger was om ongezond te eten. Gelukkig werd dit steeds minder toen hij resultaten zag en mensen hem complimenten maakten.

In een half jaar tijd ging hij van 93 kilo naar 78 kilo. Inmiddels is zijn buikomvang nog maar 94 centimeter.

Hij heeft op de sportschool een huidplooimeting laten doen en daar reageerden ze erg enthousiast. Hij heeft nu een fat body index van 118.

Evert is heel sportief. Hij sport vier keer per week in de sportschool en doet ook mee met bootcamptrainingen. “Ik voel me uitstekend en ben nog steeds heel goed bezig. Koolhydraatarm eten is mijn nieuwe manier van eten geworden.”

Het allerleukste vind ik nog dat Evert inmiddels zijn eigen Facebookpagina heeft waarop hij andere mensen motiveert ook gezond te gaan eten. Hij deelt zijn ervaringen en geeft tips op het gebied van voeding en bewegen.

“ Ik heb mijn doelstelling gehaald en ben dik maar dan ook dik tevreden. Jij bent degene die mij heeft gemotiveerd en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor,” aldus Evert.

Evert, bedankt voor het delen van je verhaal. Fantastisch om te horen dat ik je heb kunnen motiveren. Dat is precies waar ik het voor doe. Bedankt ook vooral jezelf, dat je hebt gekozen voor een gezond lichaam en wees trots op je behaalde resultaat.

Veel succes in de toekomst!

 

 

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Blog Succesverhalen

Deel dit bericht

Reacties (0)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Sojayoghurt: alles wat je moet weten

Sojayoghurt is volgens veel mensen een goed alternatief voor gewone yoghurt. We zien ook steeds meer verschillende soorten sojayoghurt in de winkels komen. Maar waarom is deze plantaardige optie nou zo populair?...

Top artikel

Arachideolie: gezond of niet?

Er doen veel verschillende verhalen over arachideolie de ronde. Zo wordt vaak gedacht dat plantaardige oliën, zoals arachideolie, automatisch heel erg gezond en goed voor je zijn omdat ze essentiële vetzuren bevatten.

Bekijk alle artikelen