Als Lisa het kan, kan jij het ook!

2 reacties

8794 volgers

Een paar weken geleden kregen we een erg enthousiaste reactie van Lisa binnen. In vijf weken tijd was zij maar liefst 11 kilo kwijt geraakt. Wat een geweldig resultaat! Daar wilden we natuurlijk meer over weten. Ik nam contact met haar op en zij vertelde haar bijzondere verhaal:

Overgewicht door ziekte

“Iedere dag die ik in de spiegel keek, herkende ik mijzelf niet meer. Van een energieke en altijd vrolijke “sportvrouw” was ik naar een lusteloze en vermoeide vrouw gegaan. Ik had hier geen vrede mee.”

Er waren verschillende redenen waarom Lisa de afgelopen jaren was aangekomen.

“Op mijn 40e verjaardag heb ik een operatie gehad, verwijdering van eierstokken, baarmoeder, baarmoederhals. Het herstel verliep niet voorspoedig en ik heb daarna nog twee operaties moeten ondergaan, dus drie operaties in nog geen zes weken tijd. Ook was ik daarna meteen heftig in de overgang.”

In plaats dat Lisa opknapte na de operaties kreeg zij steeds meer klachten. Uitgebreid onderzoek leverde vervelend nieuws; dat resulteerde de afgelopen jaren in het gebruik van veel medicijnen.

Smoothie Afslank Plan-test persoon

Zes jaar later, inmiddels 46 jaar oud, was Lisa van 54 kg naar 68 kg gegaan. Toen besloot zij dat het genoeg was geweest.

“Via internet kwam ik op de site van Jasper Alblas terecht. Nu ben ik geen leek wat betreft voeding en wat daar bij komt kijken, daar ik op hoog niveau gesport heb. Maar omdat ik ook geen “lijntype ” ben, sterker nog ik heb nog nooit gelijnd, was ik op zoek naar iets wat bij mij zou passen.”

“Het toeval wilde dat Jasper toen net zijn Smoothie Afslank Plan aan het uitdenken was en zo kwam ik als “testpersoon ” in aanraking met het Smoothie Afslank Plan. En dat ging super goed, ik rekende af met de overtollige kilo’s en zat in no-time weer op de 60 kg.”

Lisa gebruikte op dat moment echter nog heel veel medicijnen. In de afgelopen twee jaar bleef zij daardoor hangen op 64 kg. Ze was niet gelukkig. In de spiegel zag zij nog steeds een “zieke” en vermoeide vrouw met weinig levensvreugde.

“En toen ineens, had ik het helemaal gehad. Ik ben op vakantie gegaan en daar heb ik letterlijk afscheid genomen van alle oude eetgewoontes en negatieve gedachten die ik had.”

Een nieuwe start

Toen zij terugkwam pakte zij het afvallen via het Smoothie Afslank Plan direct weer op.

“ Niet alleen was destijds het Smoothie Afslank Plan ontzettend goed bevallen, maar ook de psychologie die er achter zit. Ik besloot opnieuw met het plan te beginnen en ook ging ik met de visie van Jasper aan de slag: zoveel mogelijk onbewerkt en koolhydraatarm eten.”

En dat was niet het enige…

“ Ik heb mijn medicijnen overboord gegooid, ja echt… alles eruit!! Voorraadkasten geleegd, koffie helemaal afgezworen… Nu alleen nog maar gezonde voeding, biologisch, grasgevoerd, … etc. Resultaat: in vijf weken tijd 11 kg. kwijt!”

En zij viel niet alleen af..

“ Maar niet alleen viel ik af. Mijn huid knapte op, mijn energiepeil kroop langzaam weer op, mijn concentratie op het werk nam weer toe en mijn negatieve gedachtes ebden langzaam weg. Ook had ik niet meer continu hoofdpijn, een betere stoelgang en een hele mooie super platte buik!

Mijn arts had moeite met het feit dat ik geen medicijnen meer wilde, maar mijn bloedwaardes liegen niet. Die zijn in zeven weken tijd enorm verbeterd. Zelfs mijn ontstekingswaarden zijn enorm afgenomen.

Ik houd mij strikt aan het Smoothie Afslank Plan en ook aan de heerlijke recepten uit de beide 7×7 kookboeken. Maar eigenlijk gaat het vanzelf, het is allemaal even lekker en na een tijdje ken je ook vele recepten en smoothies uit je hoofd.”

De nieuwe Lisa

“Op dit moment weeg ik 56 kg en voel ik mij nieuw en letterlijk herboren, EN op en top vrouw!

Ik noem het geen lijnen of afvallen, dat klinkt als een opgave… ik noem mijn nieuwe leefstijl  “JASPEREN”! ☺

Ik raad het iedereen aan!

Maak je kasten en je geest leeg… je zult ervaren:  je bent wat je eet!

Aldus Lisa, als ware Smoothie Fan!

Reactie redactie:

“ Wat een inspirerend verhaal Lisa! Heel knap hoe jij jezelf hebt herpakt en hebt overwonnen. Met een geweldig resultaat als gevolg. Ga zo door met gezond eten en geniet van je goede gezondheid!”

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Ervaringen

Deel dit bericht

Reacties (2)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

 1. Ik ben 55 jaar zou heel wat kilootjes af moeten vallen ik sportte heel veel, fietsen en lopen, na chronische ziekte bijna geen beweging meer, en ook nog geestelijk ziek(ptss) heb het eetritme niet tepakken… .maar mijn grootste angst is… gaat het lukken zonder begeleiding.. voel me zo dood ongelukkig in dit lijf..
  1. Anita Mulderij, Voedingsdeskundige (BSc)
   op 6 juni 2019 om 15:04 zegt
   Ook jij kan het Janneke! Probeer aan de slag te gaan met deze tips en begin met koolhydraatarm eten. Mail gerust als je het moeilijk hebt, wij ondersteunen je graag. Veel succes!
 2. Ik ben 55 jaar zou heel wat kilootjes af moeten vallen ik sportte heel veel, fietsen en lopen, na chronische ziekte bijna geen beweging meer, en ook nog geestelijk ziek(ptss) heb het eetritme niet tepakken… .maar mijn grootste angst is… gaat het lukken zonder begeleiding.. voel me zo dood ongelukkig in dit lijf..
  1. Anita Mulderij, Voedingsdeskundige (BSc)
   op 6 juni 2019 om 15:04 zegt
   Ook jij kan het Janneke! Probeer aan de slag te gaan met deze tips en begin met koolhydraatarm eten. Mail gerust als je het moeilijk hebt, wij ondersteunen je graag. Veel succes!

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Thuis workout #1

Thuis workout Hieronder de eerste thuis workout van Jasperalblas.nl. Geschikt voor beginners en gevorderden. Het enige dat je nodig hebt is een matje (of gebruik je vloerkleed). Stella noemt ze ook in...

Top artikel

De ongelofelijke transformatie van Mariëlle

Afgelopen week kregen we een geweldig bericht binnen van Mariëlle. Vier maanden geleden ging Mariëlle aan de slag met de Zomer Slank Challenge, gevolgd door Bodyhappiness en het...

Gezond eten

Is kefir echt gezond?

Bekijk alle artikelen