Weg met Buikvet – resultaten

62 reacties

8794 volgers

We hebben de afgelopen weken prachtige e-mails en berichten van jullie ontvangen met hele mooie resultaten.

Ben je trots op je resultaat dat jij behaald hebt? Laat een berichtje achter op deze pagina!

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Afvallen

Deel dit bericht

Reacties (62)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

 1. Het WMB programma bevalt erg goed. Ik heb niet het gevoel dat ik aan het kijken ben. Na 2 weken 7×7 en 5 weken WMB ben ik 7 kg kwijt. Ik eet niet veel ‘verboden’ dingen omdat ik er geen behoefte aan heb. Maar die enkele keer dat ik het wel doe, valt het best tegen en denk ik: heb ik me hier nou zo op verheugd? Na WMB ga ik het body happiness programma bestellen en ga ik daar mee verder.
 2. Frederika de Haan
  op 14 maart 2021 om 13:37 zegt
  Toch leuk om een reactie achter te laten, daar ik in het volgen van het Weg met Buikvet programma, eerst wat sceptisch was. Ik wilde twee dingen bereiken: gezonder gaan eten en van mijn buikvet af. Ik nam naast een drukke fulltime baan en opleiding niet veel tijd om altijd zelf de maaltijden te bereiden. Nu in het Corona tijdperk, heb ik geen reistijden meer en gebruik deze tijd om de recepten voor te bereiden. Ik begon met 76,6 kg en na 6 weken geeft de weegschaal 71,1 kg aan. Met als resultaat dat ik mij fitter voel en mijn buikvet is verminderd. Kortom: Het is voor mij de investering waard geweest. Ga zeker door met deze leefwijze.
 3. Carine Weltens
  op 8 maart 2021 om 09:52 zegt
  Ik doe nu 5 weken het buikvet programma en ben 6 kg afgevallen. Ik ben super trots op me zelf . Ondertussen heb ik het nieuwe programma besteld, body Happines, om nieuwe recepten te ontdekken en om gemotiveerd verder te kunnen doen. Het is een nieuwe manier v eten. Het voelt niet als dieeten. Ondertussen kook ik met plezier voor mezelf. Voorheen was dat soms een opgave waardoor ik ook kilo’s bijkwam.
  1. Wat geweldig Carine! Daar kun je zeker trots op zijn. Ga zo door en veel plezier met het Bodyhappiness programma. Geniet ervan!
 4. Het WMB programma bevalt erg goed. Ik heb niet het gevoel dat ik aan het kijken ben. Na 2 weken 7×7 en 5 weken WMB ben ik 7 kg kwijt. Ik eet niet veel ‘verboden’ dingen omdat ik er geen behoefte aan heb. Maar die enkele keer dat ik het wel doe, valt het best tegen en denk ik: heb ik me hier nou zo op verheugd? Na WMB ga ik het body happiness programma bestellen en ga ik daar mee verder.
 5. Frederika de Haan
  op 14 maart 2021 om 13:37 zegt
  Toch leuk om een reactie achter te laten, daar ik in het volgen van het Weg met Buikvet programma, eerst wat sceptisch was. Ik wilde twee dingen bereiken: gezonder gaan eten en van mijn buikvet af. Ik nam naast een drukke fulltime baan en opleiding niet veel tijd om altijd zelf de maaltijden te bereiden. Nu in het Corona tijdperk, heb ik geen reistijden meer en gebruik deze tijd om de recepten voor te bereiden. Ik begon met 76,6 kg en na 6 weken geeft de weegschaal 71,1 kg aan. Met als resultaat dat ik mij fitter voel en mijn buikvet is verminderd. Kortom: Het is voor mij de investering waard geweest. Ga zeker door met deze leefwijze.
 6. Carine Weltens
  op 8 maart 2021 om 09:52 zegt
  Ik doe nu 5 weken het buikvet programma en ben 6 kg afgevallen. Ik ben super trots op me zelf . Ondertussen heb ik het nieuwe programma besteld, body Happines, om nieuwe recepten te ontdekken en om gemotiveerd verder te kunnen doen. Het is een nieuwe manier v eten. Het voelt niet als dieeten. Ondertussen kook ik met plezier voor mezelf. Voorheen was dat soms een opgave waardoor ik ook kilo’s bijkwam.
  1. Wat geweldig Carine! Daar kun je zeker trots op zijn. Ga zo door en veel plezier met het Bodyhappiness programma. Geniet ervan!
 7. Henk en Lettie Lancee
  op 22 februari 2021 om 10:22 zegt
  6 weken samen bezig, mijn resultaat is 7 kg, heel blij mee
 8. De eerste week was voor mij best pittig, ik was geen alleseter en maakte voordat ik aan het programma van ‘weg met buikvet’ begon veel makkelijke recepten die binnen 10 minuten op tafel stonden maar daarbij veel koolhydraten en calorieën bevatten. Toen ik eenmaal begon heb ik vele nieuwe smaken ontdekt en is koken voor mij een stuk leuker geworden. Ik heb me in de 6 weken zo veel mogelijk gehouden aan het programma, met succes want ik ben daarbij wel 9 kilo afgevallen. Ik heb het eindresultaat nog niet behaald maar ik ga vrolijk verder met mijn nieuwe eten stijl, als ik dagjes weg ga eet ik geen bakjes patat meer maar een lekkere gezonde salade.
 9. Hoi Ik heb erg genoten van al de recepten! Ga er zeker mee door! Totaal ben ik vijf kilo afgevallen en ook echt op mijn buik! Na de overgang was het echt een probleem om af te vallen ! Door het inzicht in voeding en de fijne recepten is het toch gelukt! Ik beweeg veel makkelijker en loop weer veel! Ik ga nu zelf verder want weet nu waar mijn valkuilen zitten! Heel erg bedankt en ik lees je boeken dagelijks! Veel succes hoop dat je veel mensen op het juiste pad zult zetten!
 10. Erik Hurkmans
  op 23 november 2020 om 09:20 zegt
  Ben nu 6 weken bezig en heb ondertussen ook nog 2 leuke weekendjes gehad in een hotel waar ik me niet helemaal aan mijn programma heb gehouden. Heb verder 6 weken door de week niet gesnoept en in het weekend geen bier gehad. Ben nu toch 11 kilo en 7 cm omtrek kwijt. We eten erg lekker van de recepten, ik heb er een hobby koken bij.
 11. Jan en Willy Hoogerbrug
  op 26 oktober 2020 om 20:56 zegt
  Beste Jasper, Hartelijk bedankt voor de heerlijke recepten, de kilo’s vliegen er echt af. Maar je moet natuurlijk consequent blijven. Zelf (Jan) ben echt 10 kilo afgevallen en Willy 5 kilo. Ook gaan we dagelijks 1 uur lopen. Dat heeft natuurlijk ook effect. Er is genoeg variatie in de samenstelling van het eten zoals ontbijt, lunch en diner.
 12. Marja Verkuijlen
  op 5 oktober 2020 om 08:16 zegt
  Recepten zijn superlekker, de manier van eten is ook fijn. Veel last van hoofdpijn gehad. Kilo’s gingen er niet vanaf, cm ook niet. Erg jammer omdat het programma daar wel op gericht is. Resultaat valt dus zeer tegen. Wel fijn om zoveel minder suikers te eten.
 13. Marianne Eleveld
  op 28 september 2020 om 12:57 zegt
  Weet dat ik ben afgevallen,maar ben nog niet op de weegschaal gaan staan . Wil nog even wachten, merk het wel aan mijn kleren. Vind het makkelijk vol te houden daar ik geen hongergevoel heb. Zodra ik op de weegschaal ga staan ,laat ik het jullie weten.
 14. Goedemorgen, maandag van week 5 WMB -4,6 kg! En afvallen was niet eens mijn insteek. Kreeg gewoon last van teveel buikvet, lees: vetrollen… De eetwijze omarmd en Ik ga na deze 6 wk door met 7×7! Het boek ligt al klaar! Het aantal afgenomen cm’s meet ik pas na de 6e week, ben zó benieuwd! De riem iig 2 gaatjes verder!!!!
 15. Gisteren pas de eerste week afgerond. Later begonnen want ik was op vakantie…. Resultaat: – 3,3 kilo ! Ben superblij! Lekkere gerechten (het ene al lekkerder dan het andere maar tja dat is smaak…) Vandaag start ik met de tweede week. Ben benieuwd. Ben wel bang dat ik me op den duur zou kunnen laten verleiden tot andere voeding zoals stukje cake (want mijn man is een echte zoetebek) maar ik zal het resultaat van de eerste week in mijn achterhoofd te houden om aan de verleiding te weerstaan 😉 Ik wil nu echt wel hiermee doorgaan!
 16. José van Uden
  op 21 augustus 2020 om 20:01 zegt
  Hallo, Ik ben 6 kilo afgevallen en super blij. De recepten zijn bijna allemaal heerlijk en ik heb totaal geen honger. Jasper, ik wil je bedanken voor de drie ontzettend mooie en interessante boeken. 6 kilo was mijn wens, dus . Nu ga ik op dezelfde manier door en wil de extraatjes, zoals een wijntje en kaasje beperken tot echt af en toe. Dan moet het goed gaan en blijven gaan. Groetjes José.
 17. Van den Belt Simonne
  op 17 augustus 2020 om 16:55 zegt
  Hallo Jasper en team, Eerst en vooral vind ik de recepten heel lekker en niet ingewikkeld. Ik maak het eten wel voor mij alleen, mijn man heeft geen problemen en wil gewoon eten als vroeger. Dus automatisch meer werk, twee verschillende menu’s maken, maar dat heb ik er voor over. Ben in die 5 weken de 6de is juist begonnen 4 kg afgevallen. Ik ben daar tevreden over. Op mijn buik heb ik nog te veel vet, maar we doen verder, dus dat komt ook wel in orde denk ik. Groetjes
 18. Hi, heel blij met mijn 3 kilo! Had ingezet op 5 kilo, maar ik zit midden in een reorganisatie en wat ik in het boek hebben kunnen lezen is het stresshormoon niet bevordelijk voor het afvallen. Het programma is goed vol te houden en heb Jasper’s methode erg populair gemaakt in mijn vriendinnen groep! Dank en nog een week 6 netje afmaken en dan mijn levensstijl op deze manier voortzetten. Het bevalt mij erg goed!
 19. Ik ben 3 kg afgevallen mijn man 7 kg. Ik had zelf meer verwacht maar ben wel in de overgang vaak wat moeilijker dan. Maar ik vind de week menu wel heel fijn meer hou vast en controle. Ik ga zeker door met BAP en ga deze week menu volgen. Heb nu meer zicht op wat ik wel en niet kan eten. Ga zeker verder met deze levensstijl.
 20. Helaas niet afgevallen en ontzettend last van obstipatie. Misschien moet ik de helft vd aangegeven porties eten? Ik ben namelijk niet groot (1,70), maar wel teveel buikvet en vetrollen op mijn rug “, . Smoothie afval plan ook nog gekocht. Als ik honger lijdt, val ik altijd wel af, maar mijn lichaam geeft niet snel honger signalen. Waarschijnlijk eet ik dus teveel. Mijn oude gewicht van 53 is nog 8 kilo uit zicht. Hopelijk krijg ik het er toch nog af.
 21. Truus deLange
  op 17 augustus 2020 om 10:03 zegt
  Ik ben ook niet afgevallen dat valt mij behoorlijk tegen ik had best hoge verwachting Ik probeer er wel mee verder te gaan
 22. Truus deLange
  op 17 augustus 2020 om 10:01 zegt
  Ik ben ook niet afgevallen dat valt mij behoorlijk tegen ik had best hoge verwaching
 23. Rens Shawky
  op 17 augustus 2020 om 09:31 zegt
  Hallo Jasper Nu bijna 5 kilo kwijt( weer niet precies mijn start gewicht) dus ik hou t op 4. De laatste 2 weken ben ik ook al een beetje gaan mixen met smoothieafvalplan en eet/drink nu alles Jasperproof zoals ik dit noem. Dit blijf ik voorlopig dien.ik werk onregelmatig en kan dus makkelijk switchen en voorbereiden. Ook ben ik trouw facebookfan. Vorige week zelfs mijn zusjes op een Jasperproof ontbijt bij mij thuis gehad, super lekker vonden ze het. Ik blijf enthousiast, bedankt voor al je recepten ook. Fijne dag en groetjes Rens
 24. Angélique
  op 17 augustus 2020 om 09:26 zegt
  Vanaf vandaag de laatste week van de WMB en wat ben ik blij dat mijn dochter dit voor mij heeft aangeschaft (en voor haarzelf). Ik ben nu bijna -5 kg kwijt en -5 cm buikomvang kwijt en heb tot nu toe alleen maar heerlijk gegeten. Zo blij met het resultaat 🙂 Had dit nooit verwacht omdat ik ook heel erg in de overgang zit, maar niets in minder waar, het werkt echt!! Ik heb nu voor mijn dochter en voor mijzelf het 7 x 7 aangeschaft, dus we gaan na deze week gemotiveerd verder en kan nu vanuit 2 (recepten)boeken mijn weekschema’s maken, zo leuk om te doen. Dank jullie wel Jasper Alblas en Team!!
  1. Geweldig Angelique, wat een mooi bericht. Bedankt, geniet ervan en ga zo door!
 25. Hallo Jasper, Helaas ben ik in de afgelopen weken 1,5 kg afgevallen; er is niets van mijn buik af. Bij de laatste controle bleken mijn schildklierwaarde en cholesterol in orde. Ik heb mij strak aan het dieet gehouden, zonder de snackgerechten en enkele smoothies. Gelukkig heb ik een beperkt overgewicht van 5 kg. Qua beweging heb 3x per week gedurende 1,5 uur stevig doorgelopen. Ik ben wel enthousiast over deze levensstijl; het biedt beduidend meer dan 2 maaltijden met boterhammen en beleg. De maaltijden vind ik heerlijk fris en iedere keer verrassend. Ook was ik niet gewend om met specerijen te koken. Wel ben ik blij dat vlees en vis nog een plaats heeft in het JA-menu. Bij bekenden typeerde ik het programma ook wel als een intensieve kookcursus. Je maakt tenslotte een reis door de kookboeken en komt rijk voorzien van heerlijke recepten terug, waarmee ik ook bij mijn gasten voor de dag kan komen. Dus tot ziens!
  1. Super Karin, ga zo door! En als je maar 5 kilo kwijt hoeft, is 1,5 een mooie hoeveelheid, je zal zien dat de rest in een rustig tempo volgt als je door blijft gaan. Veel succes!
 26. Nicole Weijs
  op 17 augustus 2020 om 09:13 zegt
  Hoi Jasper, mijn man en ik (begin 50) zijn de 6 wkn Challenge aangegaan om nog gezonder te gaan leven en wat af te vallen Want het wordt niet makkelijker naarmate leeftijd vordert;-)! Wij gaan nu week 6 in met veel plezier, het eten smaakt geweldig! Makkelijk om te maken allemaal en super smaakvol! Zowel bij mijn man als mij ieder nu al 10 cm in omvang vermindert en wij aten echt al gezond! Maar zonder aardappelen en pasta en savonds niets meer hartigen, gaat t vanzelf lijkt wel! Wij zijn er Echt heel blij mee en gaan deze gezonde manier van eten uitdragen want het is ons nieuwe normaal eten geworden!;-) Dank daarvoor!
  1. Geweldig om te lezen Nicole, ga zo door en geniet ervan!
 27. Rina van den Berg
  op 16 augustus 2020 om 14:23 zegt
  Aan bijna het einde van week 6 WMB kan ik zeggen dat ik 3 kg ben afgevallen. Helaas nog wel een buikje. Het was wel pittig af en toe om al die recepten klaar te maken maar het is gelukt. Vanaf week 3 begon ik me wel slapper te voelen, moet misschien ook iets meer werk maken van m’n snacks om de volgende maaltijd te halen. Man en zoon willen nu ook mee doen voor zover dat lukt met hun werk, dat wil dus zeggen dat het meeste lekker genoeg is! Ik zal er grotendeels wel mee doorgaan maar komende week trakteer ik mezelf wel op een softijsje haha, want dat mistte ik wel met dat warme weer.
 28. Ben zeer tevreden over programma Buikvetverbranding. Ben na 5 weken 9 kg afgevallen en ongeveer 6 cm van m’n buikomvang kwijt. Vind de maaltijden zeer smakelijk en begrijp nu ook meer waarom het “maal”-tijden heet. Was een slechte “kauwer”, maar door deze recepten met een lekkere bite, wordt ik hiertoe wel aangezet. Zo enthousiast, dat ik me vanmorgen heb aangemeld voor het “Bodyhappiness Afslankprogramma”, waarbij ik per 17 augustus een vervolg wil geven en verwacht dat deze “switch” voor het leven is.
 29. Zelf heb het programma niet volledig gevolgd vond in Belgie niet alle produkten Sleurde aan met groenten die daarna bleven liggen, veel werk en voorbereiding Luke niet Emotieel liep het ook ni vlot Uiteindelijk heb ik nu boek 1 uitgelezen oefeningen moet ik nog aan beginnen Het emo eten besteld om meer inzicht te krijgen om door te gaan
 30. Jeannette van Berkel
  op 10 augustus 2020 om 22:31 zegt
  Nou sorry Jasper, maar bij mij werkt het niet. Ik hou me aan de regels, misschien zelfs een beetje te stoicijns. Ik heb de nieuwjaarschallenge meegedaan, daarna de zomerchallenge en daarna de WMB. Vanmorgen op de weegschaal woog ik exact hetzelfde als op 30 december 2019. Als je nu denkt dat er misschien wel cm af zijn, nee, zelfs dat niet. In november 2019 onderging ik een zware operatie, en wat betreft beweging zat het echt niet goed die eerste maanden, maar de laatste weken kan ik weer veel meer bewegen, ga ook regelmatig fitnessen. Ondanks alle heerlijke recepten, en het feit dat ik echt geen moeite heb om zelf variaties te bedenken, lukt het niet. Maar ik voel me goed, en ben me nu ook aan het verdiepen in de schildklier en de diabetes waarschuwing die ik vorig jaar kreeg. Hiervoor neem ik verschillende soorten medicatie en sinds de operatie ook soms pijnstillers, dus ik denk dat ik in die richting moet zoeken. Toch bedankt voor de inspiratie en de tips.
  1. Dank voor je reactie Jeannette, jammer om te horen dat er qua gewicht niets is afgegaan, maar voor je gezondheid doet het gezonde eten gelukkig wel veel. Het kan ook zo zijn dat de medicatie het afslanken in de weg zit dus het is een goed idee om je verder te verdiepen. Veel succes, en in dit artikel vind je wellicht ook een aantal waardevolle tips.
 31. Liliane Legein
  op 10 augustus 2020 om 15:46 zegt
  Halo Jasper ik ben heel tevreden over het resultaat mijn buikvet is bijna weg -3 kg ik moet wel zeggen ik ga 3 maal per week naar de Gym veel buikspier oefeningen en veel Wandellen Iedereen die mij een tijdje niet gezien hebben zeggen dat ik er goed uitzie Super
 32. Lize Velthuis
  op 10 augustus 2020 om 14:07 zegt
  Dag Jasper, Het blijft jammer, na de zomerchalllenge ongeveer 2 kg kwijt. Nu na 6 weken niets afgevallen….. De mensen die wel afvallen waren zeker wel heel slecht aan het eten. Ik eet drie keer per dag ,drink genoeg….snap niet dat er niks afgaat. Houd me aan alles….at eigenlijk altijd al gezond, niet veel enz. Na de overgang begon de ellende. Bloedwaarden zijn prima, geen suiker en andere gekke kwalen tgv eten. Groetjes, Lize
 33. Hallo Jasper en team. In 5,5 week bijna 9 kg kwijt. Ben zo blij dat er eindelijk wat af gaat. Wat met de diëtiste niet lukte. Hoef geen pillen meer te nemen voor diabetes 2 en mijn bloedwaarden blijven onder de norm. Jasper dank je wel voor dit goede programma, zou bijna zeggen je bent mijn held! Ik ga lekker door om nog meer af te vallen en laat zeker weer van me horen!
 34. In 5 week 9.5 kg kwijt. Totaal niet t gevoel dat ik aan t lijnen ben. Voel me goed! Op naar de volgende 10kg
 35. Vanwege vakantie loop in een weekje achter in het programma. Vandaag start voor mij week 5. Tot nu toe ben ik 5 kg gewicht verloren.
 36. Elisabeth
  op 3 september 2019 om 08:51 zegt
  Op dit moment ben ik nog in week 5 bezig en ben nu 5 kilo afgevallen. (En in de overgang) Ik kan de weekmenu’s zelf goed aanvullen op de lege plekken. En wil deze manier van eten ook gaan volhouden, omdat het goed voelt en succesvol is gebleken. De porties in de recepten zijn soms iets de groot, dus heb ik die verkleind voor mezelf. In de vakantietijd heb ik een keer genoten van een stokbroodje (quilty pleasure), dat heeft mijn resultaten niet belemmerd. Dank aan het Jasper Alblas team voor alle steun en heldere informatie.
 37. Hallo Jasper, net pas begonnen aan mijn tweede week. Het water drinken blijft lastig (omdat ik het zo veel vind), maar in de eerste week al 1,8 kilo kwijt! Ik ben trots op mezelf Groetjes Wendy
 38. Hallo Jasper en collega’s, Mijn man en ik zijn samen aan het programma begonnen en zijn er super blij om. Wij beginnen nu pas aan week 5 maar het gaat heel goed. Kees is al 8 kg. Kwijt en ik 5 kg. We gaan hier zeker mee door. Bedankt voor alle info en reacties op onze vragen we zijn super goed begeleid en kregen op alle vragen een passend antwoord. Nogmaals bedankt namens Kees en mijzelf.
 39. Hoi Jasper, afvallen gaat wat traag, ben in de overgang, maar nu na 6weken wel 4kg kwijt, wat toch wel motiveert om door te gaan. Ik had een dikke buik, en ben daar inmiddels 7 cm kwijt. De recepten zijn lekker, soms wat aanvulling omdat mijn man niet meedoet, dus voor hem wel aardappels ed. De online ondersteuning, en wetende dat ik ergens vragen kan stellen motiveert nog meer. Dankjewel.
 40. Dag Jasper en collegae. Al n hele tijd zat ik er tegen aan te hikken. Ik vond dat t te ingewikkeld was en je te veel verschillende boodschappen moest halen. Maar toen kreeg ik hielspoor en als mogelijke oorzaak overgewicht. De maat was al vol, maar toen helemaal!!!! Nu begin ik aan de 6de week. Ik vind t aantal boodschappen nog steeds veel, met veel restjes in de koelkast, MAAR; het smaakt voortreffelijk, is zeer gevarieerd en verrassend van smaak en binnen n half uur zit ik aan tafel. Mn gasten krijgen er iets anders bij, maar ik vind de porties meer dan genoeg. Nu ik 70 plus ben, wordt de mobiliteit ook minder, maar met -10 kilo neemt die weer toe. Dit is mn 4de keer dat ik afval. Maar nu nog 10 te gaan. Bedankt. Ps Alleen de pagina nrs zijn te klein, alleen met bril voor mij. “Het zijn boeken waar ik niet meer omheen kon”
 41. Mariette van Leeuwen
  op 8 april 2019 om 08:21 zegt
  Tot nu toe het hele buikvetwegprogramma goed gevolgd, met uitzondering van de sport oefeningen. Dat kan mijn lichaam niet aan, ik heb aardig wat lichamelijke beperkingen en vind sporten gewoon niet leuk. Wel wandel ik veel. Helaas niets afgevallen. Daar baal ik goed van. Ik ben op 7januari gestart met de njc en daarna de verlenging gedaan, dat ging super goed. – 10 kg. Maar nu niets en er moet nog zeker 15 kilo af. Heb je nog tips wat ik verder nog kan doen? Mariette
  1. Anita Mulderij, Voedingsdeskundige (BSc)
   op 6 juni 2019 om 15:53 zegt
   Hoi Mariette, het lijkt erop dat je een plateau bereikt hebt. In dit artikel vind je een aantal tips die je kunt toepassen om het plateau te doorbreken.
 42. Ik start nu met week 6. Ben nu totaal 4,5 kg kwijt. Ik ben in de overgang dus het gaat niet zo snel. De eerste 2 weken waren echt doorzetten zonder echt resultaat. Maar daarna ging ik het langzaam merken en voelde mij ook minder opgeblazen. Nu ook de visolie erbij gaan gebruiken. Aan de recepten moet ik nog wel erg wennen. De zoeteaardappel browny weggegooid zo droog en zo nog een paar mislukte baksels!! Maar verder gaat het steeds beter gelukkig. Erg fan van de crackers en hummus.
 43. Wat een heerlijke en makkelijke recepten allemaal! Echt op mijn lijf geschreven! Na 4 weken al 5 kilo kwijt! Maar wat voel ik me goed! Ik wil deze manier van eten voor altijd bijhouden!
 44. Pieter de Blois
  op 29 oktober 2018 om 09:41 zegt
  Beste Jasper, Ik ben enthousiast over de heerlijke recepten en de resultaten. Ik ben 8 à 9 kilo afgevallen maar sinds ruim een week daalt het niet verder, ondank ook veel beweging, lopen en fietsen met name en het feit dat ik me er vrijwel strikt aan houd. De buikomvang is ook gekrompen wat erg fijn is maar nog niet helemaal. Het is zeker wel in mijn gezicht te zien zeggen velen. Wat zou ik er verder nog aan kunnen doen? Groeten, Pieter
  1. Hoi Pieter, wat een mooi resultaat! Het is nu heel belangrijk dat je gewoon door blijft gaan. Soms heeft je lichaam even de tijd nodig. Om je lichaam extra te prikkelen kun je wat vaker een maaltijd vervangen door een groene smoothie, groentesap of soep. Heb geduld, je zal zien dat je langzaam af blijft vallen, neem daar de tijd voor en hou de focus op het gezonde eten. Veel succes!
 45. Hı jasper en team, Mijn vriend en ik zijn benieuwd geweest naar de andere manier van koken, eten en een gezonder bewust bestaan. Nou, dat is dubbel en dwars geslaagd wat ons betreft! Onze lifestyle is aangepast, niet zomaar tijdelijk. Minder behoefte aan snaaien, al vinden we dat we af en toe wel wat mogen snacken. Maar we zijn na een korte tijd al gauw klaar met dit soort eten. We genieten nu veel meer van het lekkere, verse eten en zijn geïnspireerd geraakt door de recepten uit het wmb boek. De kennisboeken daarnaast geven veel duidelijkheid, daar waar andere diëten vaak stoppen zijn jullie door gegaan. En precies om deze reden blijft het leuk! Trouwens, niet alleen afgevallen op de buik, maar ook bij de armen etc. We raden anderen jouw manier van aanpak zeker aan! 😀
  1. Hey Naomi, wat ontzettend leuk om te horen dat jullie leefstijl echt is verbeterd. Dat jullie genieten van de recepten en dat jullie ook op meerdere plaatsen over het lichaam zijn afgevallen. Fijn! Ga zo door met gezond eten!
 46. Tot nu 9.5 kilo kwijt . Sta al een paar daagjes stil maar geeft niet. Vandaag detox dag. En volgende week door met oktober challenge. Het gaat goed ik ben tevreden
  1. Wauw, geweldig resultaat. Is inderdaad heel normaal om een paar dagen stil te staan. Geef je lichaam rustig de tijd, er gebeurt veel en het zal op zijn tempo weer verder gaan met afvallen. Ga zo door met gezond eten en veel succes met de oktober afslank challenge!
 47. Willemien
  op 8 oktober 2018 om 19:43 zegt
  Ik ben vijf kilo afgevallen met de QuickStart en het weg met buikvetprogramma. Ik wil nog graag meedoen met de oktoberchallenge, maar het lukt me niet om me aan te melden. Ik krijg telkens te lezen dat mijn e-mailadres al bekend is en kan dan niet verder naar betalen.
 48. Ik ben 3 september begonnen met het WMB programma. Ik was toen 84,4 kg en wilde wat slanker worden, maar dan wel zonder hongeren. Nu vandaag weeg ik 78,6 kg ! Super blij en trots op mijn slankere buik. Ben begonnen met fitnessen, en voel me prima, gezonder. Heel blij met het resultaat en super gemotiveerd om door te gaan. Heerlijke recepten waar ik echt van geniet. Ik stel zelf het dag menu samen, waarbij ik afga op waar ik zin in heb en kijk een beetje of dat wel bij elkaar past. Ik wil nog 3,6 kg er af. Ik vind WMB programma leuk om te doen en ervaar hoe mijn smaak verbetert en ik meer van mijn eten ga genieten. Een mooie ervaring, leuk om zo ook nieuwe recepten leren en smaken te proeven. Bedankt Jasper ! Ik heb al veel reclame voor je gemaakt 😉
 49. Geuns Conny
  op 8 oktober 2018 om 16:06 zegt
  Ik ben in april 2018 op mezelf gestart met kha eten. In mei heb ik de zomer challenge gedaan en ondertss ook bezig met het weg met buikvet programma. Mijn resultaat is in totaal – 16, 2 kg. Ik ben meer als tevreden heb nog nooit e programma zo vlot kunnen volhouden steeds ging ik na 3 weken hervallen in oude gewoonte. Ik ben jullie enorm dankbaar, en hoewel ik op gewicht ben met mijn 76,5 op 180cm ga ik toch de oktober challenge ook volgen, ik voel me super en wil gewoon gezond blijven eten. Bedankt team Jasper
  1. Wauw, wat een geweldig resultaat Conny! Dat heb je super goed gedaan en daar mag je trots op zijn. Leuk dat je mee doet aan de Oktober Challenge. Het geeft je nieuwe inspiratie zo integreer je de nieuwe eetgewoonten nog meer. Veel succes en geniet ervan!
 50. Ingrid Buijsman
  op 8 oktober 2018 om 13:07 zegt
  Voor dit programma al gestopt met suiker eten maar dat leverde 1 kilo verlies op.Daarna minder koolhydraten maar ook dat maar 2 kilo eraf. Ik was dus een beetje scepties. Na 5 weken bezig te zijn geweest met de wmb programma ben ik 7,5 kilo kwijt. Wel last gehad van krampen en kwaaltjes maar nu lekker fit en energiek. Blijf zoiezo kha eten. Ook veel beter voor de gezondheid. Jasper bedankt!
  1. Te gek Ingrid, heel goed gedaan! Krampen en kwaaltjes horen erbij. Knap dat je je daardoor niet hebt laten afleiden met als resultaat dat je je nu fit en energiek voelt. Super goed, wees trots op jezelf en geniet ervan!
 51. Heb me er de eerste 3 weken goed aangehouden.Ondertussen bijna 4 kg kwijt.Helaas daarna ietsjes laten gaan. Maar ik ga gewoon door en probeer het verder goed te herpakken.
 52. Anneke van der Heijden
  op 8 oktober 2018 om 08:08 zegt
  Ik ben op 4 augustus begonnen met koken uit jouw 7×7 kookboek en vanaf september met het Weg met Buikvet Programma. Ik ben in die twee maanden al 12 kilo afgevallen en dat is natuurlijk heel mooi. Het regent complimenten van de mensen om me heen. Maar het allerfijnste vind ik dat ik me veel fitter en energieker voel. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik met deze leefstijl tot het voor mij optimale gewicht zal komen, hoeveel dat dan ook zal blijken te zijn. Bedankt en ik kijk uit naar meer recepten!
  1. Wat geweldig om te horen dat je zulke resultaten hebt behaald Anneke! Geniet ervan en heel veel succes verder.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Als Jeanne het kan, kan jij het ook!

Jeanne is begonnen met koolhydraatarm eten vanwege diabetes type 2. Ze is daarbij 13 kilo afgevallen. Lees het hier.

Top artikel

Buikspieroefeningen voor thuis (15 min. video workout)

Buikspieroefeningen voor thuis Hieronder een buikspieroefeningen workout video voor thuis. De workout duurt 15 minuten en helpt je aan een strakke buik met een sterke core. Wil je meer van dit soort...

Bekijk alle artikelen