Yvonne viel 35 kilo af in 5 maanden!

0 reacties

8794 volgers

Dit mooie verhaal van Yvonne willen we graag met jullie delen. Na een zware tijd is zij voor eens en altijd de strijd met de kilo’s aangegaan. En het resultaat is geweldig: in slechts 5 maanden tijd viel ze 35 kilo af.

Yvonne heeft verschillende Jasper Alblas-programma’s gevolgd en haar leven flink veranderd.

Lees hieronder hoe ze dit gedaan heeft.

Al mijn hele leven op en neer

‘Ik ben altijd al een erge emo-eter geweest. Mijn hele leven gaat mijn gewicht al op en neer. Vooral de laatste jaren was ik heel veel zwaarder geworden. Nog niet zo lang geleden ben ik uit een hele zware depressie gekomen.’

Bericht bekijken

‘Het was een moeilijke tijd en ik kwam veel aan. Ik zorgde ook slecht voor mezelf. Ik kookte amper, at allemaal verkeerde dingen en snoepte veel.’

‘Door het slechte eten en mijn hoge gewicht was ik altijd moe. Ik kreeg ook andere klachten, bijvoorbeeld aan mijn knieën. Ik schaamde me ook heel erg voor mijn dik zijn.’

‘Een vriendin vertelde me over Jasper Alblas. Zij at ook op die manier. Niet om af te vallen, maar omdat ze last heeft van haar darmen. Minder koolhydraten eten helpt haar heel goed. Dat motiveerde me om het ook te proberen!’

Verschillende programma’s

‘Eerst heb ik meegedaan aan de September Challenge. Daarna heb ik het boek van het Bodyhappiness programma aangeschaft en 8 wekenlang de schema’s gevolgd. Nu doe ik mee met de Nieuwjaars Challenge.’

Moeilijke momenten

‘Ik heb in die 5 maanden wel eens moeilijke momenten gehad, maar eigenlijk helemaal niet zoveel. Dat viel me echt enorm mee. En ik had ook geluk: mijn twee vriendinnen gingen aan de lijn doen en we hebben elkaar heel erg gesteund.’

‘Als ik het dan een keer moeilijk had, zocht ik even contact met hen. Maar ik zat er eigenlijk best wel goed in.’

‘Ook zorgde ik dat ik niets lekkers in huis had, dat hielp bij mij heel erg. Mijn valkuil is chocola, daarvan lust ik echt álles. Dus dat heb ik niet in huis!’

‘Dat is ook wat ik iedereen aan kan raden voor die moeilijke momenten: zorg in elk geval dat je niets in huis hebt wat je beter niet kan eten.’

‘Als je het even moeilijk hebt, ga dan iets doen: wandelen, iets in het huishouden of zoek even contact met iemand. Veel water drinken helpt ook!’

Koken is weer leuk

‘Sinds ik aan het ‘Jasperen’ ben kook ik iedere dag. De handige weekschema’s werken heel goed voor mij. Er staat op papier wat ik mag eten: supermakkelijk. En de recepten zijn super. Ik vind koken ook weer leuk!’

Meer zelfvertrouwen

‘Op 1 juli 2020 woog ik 116,7 kilo. Op 31 december 2020 woog ik 81,7 kilo. Ik ben dus 35 kg afgevallen.’

‘De veranderingen zijn geweldig. Ik voel me fitter, heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en ik kan weer leuke kleren dragen. Voorlopig ga ik zeker nog even door met mijn nieuwe, gezonde levensstijl!’

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Ervaringen

Deel dit bericht

Reacties (0)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Mirjam: minder opvliegers en meer energie dankzij gezonde voeding

Ondanks tegenslagen en moeilijke momenten is het Mirjam gelukt om af te vallen. Dankzij de Nieuwjaars Challenge is zij 4,5 kilo kwijt en voelt ze zich fysiek veel beter. ‘Ik las...

Top artikel

Als Pluck het kan kan jij het ook!

Pluck zocht op internet naar ‘buikvet’ en kwam toen verschillende sites tegen. De tips en verhalen van Jasper vond ze erg geloofwaardig. Ze viel met succes in korte...

Bekijk alle artikelen