Bianca is niet alleen 9 kilo afgevallen, zij heeft haar zelfvertrouwen weer terug en kan zoals zij zelf zegt de hele wereld weer aan. Wil je weten hoe dit heeft gedaan? Lees hier haar verhaal!

Koolhydraatarm eten

Bianca was al bekend met koolhydraatarm eten maar toch kon zij het niet helemaal integreren in haar leven. Door het jaar heen sloop het er weer in om “gewoon” te eten en had ze teveel gezellige feestjes met hapjes en drankjes en even geen zin om er op te letten. Ze kwam maar liefst 10 kilo aan en daar voelde zij zich niet goed bij.

“Ik was het zat. Mijn buik zat in de weg en daardoor zaten mijn broeken veel te strak en ik vertikte het om nieuwere grotere broeken te kopen. Wel nieuwe in een maat kleiner :).

Ik merkte dat ik ook minder zelfvertrouwen had, want mijn buik was gewoon te dik en mijn kleding stond daardoor minder mooi. Er zijn mensen die zeggen als ze wat zwaarder zijn: nee hoor ik voel me prima. Maar voor mij geldt dat niet, ik voel me verschrikkelijk!”

“Door een kennis ben ik naar de site van Jasper Alblas gegaan want zij was zeer positief en daar heb ik de Zomer Slank Challenge besteld.”

Even wennen

“Ik moest even aan de smoothies wennen waar weinig fruit inzat maar dat had ik snel onder de knie. Ik volgde trouw het programma.

Het was heel goed te doen en leuk dat je het met zijn allen doet. De besloten FB groep en de persoonlijke motivatie van Jasper en het advies van de voedingsdeskundigen maakten het gemakkelijker.

Ik ben 9 kilo afgevallen heb weer mijn zelfvertrouwen terug en zit prima in mijn vel. Ik kan de hele wereld weer aan.”

Naast gezonder eten is Bianca ook gaan sporten om weer een betere conditie te krijgen.

“Ik wil er nog 1 kilo vanaf en dan heb ik mijn doel bereikt. Wat er eventueel nog meer vanaf gaat is mooi meegenomen.”

Ik MAG alles eten, maar wil ik ook alles eten?

Ook Bianca heeft lastige momenten gekend.

“Mijn valkuilen waren op feestjes. Een wijntje en taart en al het lekkers. De mindset die ik gemaakt heb is dat ik wel alles MAG eten maar WIL ik alles wel eten?

Eerst was ik gefrustreerd van wat ik allemaal niet mocht maar nu denk ik daar heel anders over. Als ik iets neem dat minder gezond is, doe ik dat bewust en dan geniet ik daar ook echt van zonder schuldgevoel en ga ik de dag erna gewoon weer gezond verder.”

Tips van Bianca

“Ga bewust om met ongezonde voeding en geniet er van zonder schuldgevoel. Pak je momenten en aIs het je niet waard is, of je lijf er last van heeft, neem het dan niet.

Zorg daarnaast dat je goed voorbereid bent en eten bij je hebt zoals nootjes of een gezond koekje of crackertje. Want als je de deur uitgaat en je eet net te lang niks en je krijgt honger dan wordt het vast een ongezonde snack met spijt als gevolg.

Ik ben trots op mezelf en heb weer meer energie en ik gun dat andere mensen ook vandaar mijn verhaal.”

Redactie: “Heel knap gedaan Bianca, daar mag je zeker trots op zijn. Mooi om te lezen dat een andere mindset zoveel kan doen. Ga zo door met gezond eten en blijf jezelf alleen het allerbeste gunnen want dat verdien je!”

 

 

4 reacties

  • Karo
    13/03/2019 om 7:12 am

    Super. Goed gedaan . Ik ga het ook moeilijk hebben met de smoothies is echt niet mijn ding. Ma ik ga vandaag starten . Hopelijk gaat het mij ook zo goed lukken . Grtjs

  • Sylvie
    07/08/2017 om 9:28 am

    Beste bianca, tof dat het je gelukt is,vandaag is het mijn eerste dag van mijn kickstart programma, hopelijk lukt het bij mij ook zo goed als jij jou en vele anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *