In dit artikel leer je hoe je je lichaam zo kunt ontgiften dat je meer energie hebt en tot wel twee kilo per week kunt afvallen …zonder zwaar en moeilijk detox dieet.

Te veel gifstoffen in je lichaam maakt het bijna onmogelijk om af te vallen. Door de gifstoffen worden allerlei processen in je lichaam ontregeld en komt je lichaam er vaak niet aan toe om lichaamsvet te verbranden.

Als jij overgewicht hebt, kun je er 100 procent zeker van zijn, dat je te veel gifstoffen in je lichaam hebt. Door deze gifstoffen op een makkelijke en efficiënte manier ‘op te ruimen’ gaat je lichaam automatisch lichaamsvet verbranden.

Heb ik gifstoffen in mijn lichaam?

Bij gifstoffen denken mensen vaak meteen aan verschillende chemische stoffen of bestrijdingsmiddelen. In dit artikel bedoel ik met gifstoffen: alle stoffen die vitale lichaamsprocessen ontregelen.

Voorbeelden van gifstoffen in voedsel zijn: transvetten, fructose, bloem, alcohol, aspartaam, fluoride, aceton, aluminium en andere zware metalen.

Hoe onschuldig enkele van deze gifstoffen ook klinken, ze ontregelen vitale lichaamsprocessen en dit zorgt voor allerlei gezondheidsproblemen (zoals overgewicht).

Enkel deze gifstoffen niet meer consumeren, lost het probleem niet op. De gifstoffen die nu al in je lichaam zitten, gaan namelijk niet vanzelf weg.

Om de hardnekkige gifstoffen uit je lichaam te verwijderen is het nodig om speciaal ontgiftingsvoedsel te eten

Door dit speciale ontgiftingsvoedsel te eten, gaan alle vitale lichaamsprocessen weer optimaal werken en kan je lichaam eindelijk normaal gaan functioneren en zo overtollig lichaamsvet verbranden.

Je lichaam ontgiften via een ontgiftingskuur zou een methode kunnen zijn om dit te doen. Persoonlijk raad ik dit niet aan. Allereerst omdat je tijdens het detox dieet continu een vervelend, zeurend hongergevoel hebt. Ten tweede omdat het tekort aan voedingsstoffen in het dieet door sommige doktoren als zeer schadelijk wordt gezien. En tot slot omdat een detox dieet haast onmogelijk in te passen is in je leven. Het is namelijk alleen toegestaan om voedingsstoffen in een vloeibare toestand te consumeren. Daarom wordt detoxen via een streng dieet ook wel eens sapvasten genoemd. Je moet dus altijd je eigen eten klaarmaken. Dit maakt detoxen via een streng dieet in mijn ogen geen duurzame oplossing.

Het zou beter zijn met slechts één handeling per dag je lichaam te kunnen ontgiften.

Dit is mogelijk als je je lichaam op een natuurlijke manier laat detoxen.

Het plan voor een gifvrij lichaam dat automatisch lichaamsvet verbrandt, bestaat uit drie stappen. De eerste twee stappen zijn bedoeld om geen gifstoffen meer te consumeren en de derde stap is om je lichaam helemaal te detoxen en te ontgiften.

De drie simpele stappen:

Stap 1: Drink veel water en groene thee.

Stap 2: Eet enkel producten van mijn boodschappenlijstje (vul onderaan deze pagina je naam en e-mailadres in, dan stuur ik het boodschappenlijstje naar je toe)

Stap 3: Om je lichaam gifvrij te maken: drink dagelijks groene smoothies.

Heerlijke groene smoothies

Groene smoothies zou je de afslankpillen van moeder natuur kunnen noemen. Ze verwijderen gifstoffen uit je lichaam en zorgen ervoor dat je constant en automatisch gewicht verliest.

Al mijn cliënten zijn positief verrast als ze het effect van groene smoothies hebben ervaren. Als je ooit hebt overwogen afslank pillen te bestellen, zijn groene smoothies ideaal voor jou. Ze helpen je, op een haast magische manier, direct gewicht te verliezen. Ook als je afslankpillen niet overwogen hebt maar wel snel gewicht wilt verliezen zijn groene smoothies ideaal.

Groene smoothies zijn: niet duur, makkelijk te maken, helpen je afvallen, zeer gezond en levert je: veel energie, een sterker immuunsysteem, jongere huid, makkelijkere stoelgang, snel gewichtsverlies en …als je de juiste recepten kent zijn groene smoothies gelukkig een heel stuk lekkerder dan je verwacht.

Klik hier voor kant en klare groene smoothie recepten voor optimaal gewichtsverlies.

Mijn favoriete recept is:

Benodigdheden:

 • 400ml water
 • 200g spinazie (kan ook diepvries spinazie zijn)
 • 25g Sunwarrior eiwitpoeder (naturel)
 • 2 theelepels cacao
 • 1 eetlepel chia-zaden
 • 6-8 druppels Stevia (een gezonde zoetstof)
 • 1 theelepel tarwegraspoeder (Engels: wheatgrass powder)
 • 1 eetlepel lijnzaadolie

Bereiden: Voeg 400ml water toe aan een lege blender/mixer. Voeg vervolgens alle overige ingrediënten toe. Laat het geheel ongeveer 1 minuut mixen. Schenk de smoothie over in een glas en geniet ervan.

Tip: gebruik een staafmixer in plaats van een blender. Deze is over het algemeen makkelijker schoon te maken.

Afwisseling is belangrijk om de smoothies lekker te houden. Veel van hetzelfde wordt altijd saai. Via de link hieronder vind je een compleet receptenboek vol groene smoothies.

Klik hier voor meer heerlijke en gezonde groene smoothie recepten die je moeiteloos helpen afvallen.

Onderschat deze stappen niet omdat ze zo simpel lijken. De stappen zorgen ervoor dat je lever en lichaam volledig ontgiften zodat je snel en veilig afvalt. Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan stuur ik het boodschappenlijstje direct naar je toe. Kom daarna terug naar deze pagina en klik op deze link voor meer informatie over groene smoothies.

52 reacties

 • Romy
  02/04/2014 om 12:15 pm

  Ben benieuwd!

Alle reacties tonen

Reacties zijn gesloten.