Weg met Buikvet programma

5 reacties

8794 volgers

Een nieuwe methode om overtollig buikvet te verbranden

Geen vervelende vetrol(len) onder je kleding. Geen muffintop over het randje van je spijkerbroek. Maar juist weer shoppen voor goedpassende kleding die je echt leuk vindt!

Niet met een hongerdieet. Niet met dure pillen of poedertjes. Niet door uren in de sportschool te staan zweten…

Maar door op een natuurlijke manier de juiste voedingstoffen binnen te krijgen – en zo je buikvet-verbranding “aan” te zetten.

Speciaal voor vrouwen net voor, in, of na de overgang of in de 2-10 jaar na zwangerschap(pen).

Wat is het Weg met Buikvet programma?

Het Weg met Buikvet programma is een nieuwe methode waarmee je overtollig buikvet verbrandt. Het programma bestaat uit:

 • Een receptenboek met meer dan 120 recepten – om de buikvet verbranding te activeren.
 • Een lesboek vol handige afslank tips (en nieuwe informatie) – om de buikvet blokkades op te heffen.
 • Een bonus boek met sportschema’s, een yoga-routine, ademhalingsoefeningen en strekoefeningen – om de buikvet verbranding te versnellen.
 • 6 speciale weekschema’s en motiverende oefeningen – om je te helpen doorzetten.
 • Persoonlijke online begeleiding van onze voedingscoaches – om succes te garanderen.

In de wekelijkse begeleidende e-mails nemen we je aan de hand en loodsen we je langs de uitgestippelde route naar jouw einddoel: een slanke buik zonder overtollig buikvet.

Het programma is ook in de zomermaanden, en op vakantie, goed te volgen.

In deze video leg ik precies uit hoe het programma in elkaar zit:

Welk resultaat kun je verwachten?

Als je het programma volgt, verbrand je zowel orgaan (visceraal) vet als onderhuids (subcutaan) vet.

Je zal merken dat je buikomtrek flink afneemt en dat je overtollig vet verbrandt. De meeste mensen (76%) kunnen na het volgen van het programma één of twee broekmaten kleiner aan.

Voor de overige mensen (24%) hebben we vaak nog wat extra tijd nodig om uit te zoeken waar de kink in de kabel zit. Uiteindelijk behaalt vrijwel iedereen (92%) resultaat.

Onderhuidsvet en orgaanvet

Een programma dat voor jou werkt

Het Weg met Buikvet programma is gemaakt voor Nederlandse en Belgische vrouwen (maar heeft ook effect bij mannen).

Het programma is zelfs getest bij vrouwen die volop in de overgang zitten en last hebben van schildklier problemen. Ook zij verbranden hun buikvet.

Hormonen in balans – Door het programma te volgen komen de belangrijke afslank-hormonen weer in balans. Hierdoor wordt de blokkade die je nu op je buikvet verbranding hebt, opgeheven.

Volledig koolhydraatarm – Een volledig nieuwe koolhydraatarme methode die wij in nog geen enkel ander programma in Nederland en België zijn tegengekomen.

100% natuurlijk en onbewerkt – De recepten uit het programma bestaan enkel uit natuurlijke en onbewerkte ingrediënten. Geen pakjes en zakjes, en geen ongezonde toevoegingen.

Makkelijk te volgen – Vrijwel alle gerechten staan in minder dan 30 minuten op tafel. Je kunt alle ingrediënten bij jouw lokale supermarkt kopen. Met een aantal kleine aanpassingen eten ook je partner en kinderen gewoon mee.

Nog steeds heerlijk genieten – Bij het zien van de recepten loopt het water je al in de mond. Dit programma bewijst dat gezond eten ook écht lekker kan zijn. Dus ook geschikt voor mensen met een bourgondische levensstijl.

Enkele gerechten uit het Weg met Buikvet programma:

Recepten verzameling Weg met Buikvet programma

Wat zeggen je voorgangers?

Eveline deed een tijdje geleden aan ons programma mee. Zij is 40 kilo afgevallen en is daarmee een ware transformatie ondergaan. Van haar buikvet is niets meer te zien.

Ze zei “Ik weet het nog precies: op 11 januari 2016 begon ik met dag nummer één, recept nummer één en ik werd meteen enthousiast. Dit was inderdaad echt lekker! En mocht ik écht zoveel eten? Na een week al merkte ik dat de weegschaal drastische veranderingen aan begon te geven, ik was écht aan het afvallen… Dit smaakte (letterlijk) naar meer! […] Inmiddels ben ik 40 kilo lichter en 6 hele maten kleiner! Als ik nu in de spiegel kijk ben ik blij. […] Deze nieuwe levensstijl past goed bij me, dus ik ga lekker zo door!”.

Lisette is 37 kilo afgevallen. Ze lijkt wel 10 jaar jonger! Ook bij haar is er niets meer van al het buikvet over.

Ze zei “Ik vind deze methode echt top. Je kunt volop variëren en het eten is heerlijk. Ik raad het iedereen aan […] Op dit moment ben ik 55 jaar, 170 cm lang en weeg nu 72 kg. Mijn einddoel is onder de 70 kg. Dit is een gewicht dat ik na mijn 20ste nog nooit bereikt heb. Maar nu gaat het lukken, dat weet ik zeker!”.

Nancy heeft een enorme metamorfose ondergaan. Ze is in totaal 70 kilo afgevallen!

Ze zei “Ja! Je leest het goed, ik ben in totaal 70 kg afgevallen. […] Het is de eerste keer in mijn leven dat ik een normaal gewicht heb. […] Ik ben zo gelukkig dat ik het van de daken kan schreeuwen. […] Laat dit alles een stimulans zijn voor andere om door te zetten, om de moed niet te snel op te geven. Als het mij lukt, lukt het een ander ook”.

Wat zou je hiervoor betalen?

Een gezond en slank lichaam zonder buikvet is eigenlijk onbetaalbaar. Sommige aanbieders vragen hier wel duizenden euro’s voor. Maar de meeste zo rond de 300 tot 400 euro.

Bijvoorbeeld: een half jaartje naar de sportschool kost je 300 euro en een traject bij de diëtist zo’n 400 euro.

Dus met 150 euro zou de prijs voor ons programma al erg aantrekkelijk zijn. In de toekomst zal dat waarschijnlijk ook de prijs worden die we gaan hanteren.

Maar omdat jij meegedaan hebt aan de buikvet workshop, en we met ons team echt van al jullie reacties en je deelname genoten hebben, wil ik je graag een aantrekkelijke aanbieding doen.

Tot as dinsdag is de prijs voor het Weg met Buikvet programma slechts 67 euro.

Alle details op een rij

Duur: 6 weken aan weekschema’s (begeleiding langer op verzoek).

Locatie: het programma is helemaal vanuit huis te volgen.

Investering: eenmalig 67 euro (geen terugkerende kosten).

Begeleiding: Wekelijks via e-mail en wanneer je vragen hebt.

De coaches: Jasper (Afslankcoach), Anita (Voedingsdeskundige en Body confidence coach), Nicky (Natuurvoedingsadviseur en Gewichtsconsulent) en Sanne (Hormooncoach).

Je krijgt thuisgestuurd: 3 boeken (zoals afgebeeld v.l.n.r.: hoofdboek, bonusboek en receptenboek).

Probeer het programma gerust 14 dagen uit

Omdat we er zo zeker van zijn dat dit programma je gaat helpen om je overtollige buikvet te verbranden, geven we je een 14-daagse niet-goed-geld-terug garantie.

Dat houdt in dat je het programma binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden kan terugsturen. Zodra wij het programma ontvangen hebben, wordt het aankoopbedrag aan je terugbetaald.

Je kunt het programma dus zonder risico 14 dagen uitproberen.

Waarom dit programma?

Het Weg met Buikvet programma helpt je om je overtollig buikvet te verbranden. Iedereen doet dat om verschillende redenen.

Hier een aantal dingen waar het programma je mee kan helpen. Met het Weg met Buikvet programma:

 • Kun je snel weer leuke en goed passende kleding aan.
 • Zal je lichaam strakker aanvoelen en zal jij lekkerder in je vel zitten.
 • Krijg je snel een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.
 • Krijg je de controle terug over je eigen lichaam.
 • Zal je buik er zonder die buikvet rand mooier uitzien.
 • Geen opgeblazen gevoel of opgezette buik meer hebben.
 • Krijg je weer vertrouwen in een gezonde toekomst.
 • Zal je jezelf weer herkennen als je jezelf op foto’s ziet.
 • Zit je fijner, gezonder en lekkerder in je vel.

En natuurlijk nog veel en veel meer. Zo zal je je bijvoorbeeld ook vast een heel stuk fijner voelen in je bikini als je minder buikvet hebt.

Ben jij er klaar voor om van start te gaan? Klik op de knop hieronder om te beginnen.

Wat gebeurt er nu?

Dit is hoe het proces eruit ziet:

 1. Je bestelt het Weg met Buikvet programma door op de rode knop hierboven klikken en af te rekenen.
 2. Je krijgt een e-mail toegestuurd met een bevestiging van de deelname.
 3. Bij ons in het magazijn gaan de mensen aan de slag om je het hele pakket toe te sturen.
 4. De volgende werkdag ontvang jij het Weg met Buikvet programma fysiek thuis.
 5. Zodra je het pakket hebt ontvangen gaan we aan de slag. We doen alle begeleiding via de e-mail dus je kan het programma gewoon vanuit huis volgen.
 6. We starten elke week met een nieuw weekschema dat in het programma zit.
 7. En je krijgt wekelijks 1 of 2 handige tips die je direct kunt toepassen om je buikvet verbranding te versnellen.
 8. We nemen je in 6-12 weken (afhankelijk van de hoeveelheid buikvet) aan de hand mee en leggen je precies uit wat je moet doen om aan het einde van de rit een slanke(re) buik te hebben.
 9. Je vindt alle informatie ook terug in het pakket dat je krijgt toegestuurd, dus daar kan je alles nog eens rustig nakijken of dingen op je eigen tempo doen als je dat fijner vindt.

Na 6 tot 12 weken ben jij door het hele programma heen en heb je een slanke(re) buik.

Je kunt er ook voor kiezen om meteen aan de slag te gaan, of je kunt ervoor kiezen om het programma op te sparen en pas na je vakantie te starten met weekschema 1.

Vakantie

De zomer vakantie is net begonnen. Vele van jullie staan op het punt om op vakantie te gaan of zijn misschien zelfs al op vakantie.

Als je straks op vakantie gaat, kun je het programma mooi gebruiken om voordat je weggaat nog wat kilo’s te verbanden en de tips uit het programma toe te passen op vakantie. De tips zullen je helpen om heerlijk van je vakantie te genieten zonder dat je aankomt.

Als je al op vakantie bent, kun je het programma gebruiken om straks als je terug bent meteen van start te gaan. De postbode levert het programma gewoon bij je buren af als je niet thuis bent, dus dat is geen probleem.

Als je al op vakantie bent geweest of pas over een lange tijd weer gaat dan is het helemaal mooi, dan kan je het programma gewoon in z’n volledigheid thuis volgen.

Geen dieet

We hebben er bewust voor gekozen om van het Weg met Buikvet programma geen dieet te maken. Een dieet impliceert namelijk dat je tijdelijk iets verandert en dan weer terugvalt in je oude gewoontes.

Zoals je zelf waarschijnlijk al ervaren hebt: diëten werkt voor geen meter. Je valt misschien wel af, maar de kilo’s zitten er binnen de kortste keren weer aan als je stopt met diëten of lijnen.

Het Weg met Buikvet programma helpt je om je voedingspatroon aan te passen. Dit doen we zodat je na het programma nog steeds op de juiste manier blijft eten.

Zo krijg je niet alleen een slanke buik, je behoudt die slanke buik voor altijd. En daar gaat het ons om!

Volhouden

Wij vinden het belangrijk dat iedereen ons programma kan volhouden. Daarom hebben we de volgende maatregelen getroffen.

 • De recepten zijn erg lekker en vullen goed. Je hoeft geen moment honger te lijden. Ook partner en kinderen kunnen met een paar kleine aanpassingen met alle recepten mee-eten.
 • De recepten zijn makkelijk te maken: meestal minder dan 30 minuten bereidingstijd en ontbijt recepten vaak zelfs minder dan 5 minuten.
 • We maken in de recepten gebruik van ingrediënten die gewoon te koop zijn bij de lokale supermarkt. Je hoeft dus niet naar speciaalzaken of natuurwinkels.
 • Je krijgt goede gezonde alternatieven voor chocolade, brood, snoep, zoute snacks en andere verleidelijke snacks – zodat je die niet hoeft te missen.
 • Je hoeft niet naar de sportschool (maar mag wel). Als je toch wilt sporten vind je in het programma optionele simpele oefeningen die je gewoon thuis kunt uitvoeren.
 • De schema’s zijn zeer flexibel, dus je kunt ze precies aanpassen op wat jij in huis hebt en wat jou goed uitkomt.
 • Het programma is zo samengesteld dat je geen restjes overhoudt en dus geen eten hoeft weg te gooien, alles wordt gebruikt.

Alles in het programma is erop gericht om gezond eten zo prettig en makkelijk mogelijk te maken. Daarom verbrand je met dit programma je overtollig buikvet.

We beginnen als de timer op nul staat

Over een paar dagen beginnen we met het programma. Als de timer op nul staat sluiten de inschrijvingen.

Als deelnemer ontvang je dan de eerste tips en instructies – zodat je over precies een week al de eerste resultaten ziet.

Klik hier om met ons mee te doen en af te rekenen met je buikvet.

Buikvet verbranden is echt geen magie, we hebben gewoon de tijd genomen om de werking van je buikvet verbranding tot op de bodem uit te zoeken. Vervolgens hebben we dit systeem 3 jaar lang in onze coaching praktijk steeds weer een beetje aangescherpt en een beetje aangescherpt zodat we nu iedereen ermee kunnen helpen.

Als jij er klaar voor bent om een slanke buik te krijgen dan is het nu tijd om op de knop hieronder te klikken en je in te schrijven voor het Weg met Buikvet programma.

 

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Uncategorized

Deel dit bericht

Reacties (5)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

 1. Marianne L'Hoest
  op 20 juli 2022 om 15:37 zegt
  Hoe betaal ik?
  1. Via Ideal, mocht je er niet uitkomen met betalen stuur dan even een mailtje naar info@jasperalblas.nl dan helpen mijn collega’s je graag verder!
 2. AnneMarie
  op 20 juli 2022 om 08:56 zegt
  Ik heb de ziekte van Crohn. Hierdoor kan ik niet tegen bepaalde producten, denk aan uien, prei, paprika, knoflook. Kunnen die makkelijk vervangen worden?
 3. claudia
  op 14 juli 2021 om 10:50 zegt
  is dit programma geschikt als je vegetarisch eet?
  1. Zeker! Er staan vegetarische suggesties in het programma die je kunt toepassen als er vlees of vis op het menu staat.
 4. Marianne L'Hoest
  op 20 juli 2022 om 15:37 zegt
  Hoe betaal ik?
  1. Via Ideal, mocht je er niet uitkomen met betalen stuur dan even een mailtje naar info@jasperalblas.nl dan helpen mijn collega’s je graag verder!
 5. AnneMarie
  op 20 juli 2022 om 08:56 zegt
  Ik heb de ziekte van Crohn. Hierdoor kan ik niet tegen bepaalde producten, denk aan uien, prei, paprika, knoflook. Kunnen die makkelijk vervangen worden?
 6. claudia
  op 14 juli 2021 om 10:50 zegt
  is dit programma geschikt als je vegetarisch eet?
  1. Zeker! Er staan vegetarische suggesties in het programma die je kunt toepassen als er vlees of vis op het menu staat.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Cholesterol: wat is het en hoe verlaag je het?

Ontdek welke verschillende soorten cholesterol er zijn, waar het goed voor is, wanneer je cholesterol te hoog is en hoe je dit kunt verlagen.

Top artikel

Marie-Louis: 13 kilo eraf en een goed voedingspatroon dankzij de heerlijke recepten

Door haar kantoorbaan als klantrelatiemanager zit Marie-Louis veel en moet ze opletten dat ze voldoende beweegt. Naarmate je ouder wordt, is dat minder gemakkelijk dan vroeger en dat merkte ze aan haar...

Bekijk alle artikelen