Janet is 17 kilo afgevallen!

0 reacties

8794 volgers

Janet is in mei begonnen met koolhydraatarm eten! We kregen een geweldig bericht van haar binnen via de facebookgroep met de mededeling dat ze maar liefst 17 kilo is afgevallen. Lees hier haar verhaal.

Aan de slag

Toen ik in maart 2016 stopte met roken en last kreeg van overgangsverschijnselen, ben ik in een jaar 17 kilo aangekomen. Toen ik mijzelf hier bewust van werd, ging er een knop om, waardoor ik aan de slag ging met het smoothie afslankplan. Ik was erg enthousiast over deze manier van eten. Om deze reden begon ik in mei met de zomerchallenge en het 7×7 afslankreceptenboek.

Een mooi resultaat 

Het gebruik van de zomerchallenge en het 7×7 afslankreceptenboek heeft Janet een heel mooi resultaat opgeleverd. Ik was door deze combinatie maar liefst 10 kilo afgevallen. In oktober ben ik begonnen met de oktober afslank challenge. Dit was voor mij niet haalbaar om correct te volgen vanwege privéomstandigheden.

Later heeft ze een nieuwe poging gedaan om opnieuw met de oktober afslank challenge aan de slag te gaan. En met succes!

“Ik weeg nu 63 kilo”

In totaal ben ik nu 17 kilo kwijt en mijn taille is nog eens met 5 cm gekrompen. Ik weeg nu 63 kilo en ben 1.58 cm lang. Een nieuw doel van mij is om nog 5 kilo kwijt te raken. Vanwege 4 zwangerschappen wordt dit wel lastig.

Mijn laatste zwangerschap was een tweeling. Er ontstonden hierdoor verschillende lichamelijke klachten waaronder bekkeninstabiliteit. 2 Keer heb ik een keizersnede moeten ondergaan, waarbij de spieren van mijn buik zijn doorgesneden. Ik zal nooit meer een sixpack krijgen. Voor de challenge was mijn buik een wasteil, en nu ga ik wederom voor het wasbordje.

Janet voelt zich beter, heeft meer energie en geniet van heerlijke recepten.

Mijn doel

Ik heb een hele andere kijk op voeding gekregen. Vroeger was ik veel bezig met bodybuilding en het voedingspatroon wat daarbij hoort. Mijn doel was om beter in mijn vel te zitten en dat is voor een groot deel zeker gelukt. Het is geen crashdieet maar een gezonde leefstijl. Super goed en gezond voor je uiterlijk en innerlijk. Het enige nadeel? Ik moet me inhouden om bepaalde mensen om mij heen niet te stalken met hoe geweldig deze manier van gezond eten voor je is.

Tips

Als tip wil ik meegeven dat je zeker de challenge aan moet gaan. Hou je aan de richtlijnen en het menu. Na de challenge kan je er je eigen draai aangeven, aangezien je weet wat je wel en niet lekker vindt. Maak combinaties die jij lekker vindt, met zo af en toe een cheatmeal. Pak de draad daarna weer op en ga ervoor! Nogmaals super bedankt Jasper, voor de new me!

Redactie JasperAlblas.nl:

Wij zijn super trots op jouw mooie resultaten Janet! Fijn dat dit je zoveel gezonde voordelen heeft opgeleverd. Die -5 kilo gaat je zeker lukken. Heel veel succes verder!

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Ervaringen

Deel dit bericht

Reacties (0)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Zetmeel: wat is het en is het gezond?

Zetmeel is een bron van energie, maar waar zit veel zetmeel in en hoe gezond is het nou eigenlijk? Of maakt het vooral uit welk soort zetmeel je eet?...

Top artikel

Welke olie is gezond?

Het schap met kook- en bakolie staat tegenwoordig erg vol. Maar welke oliën zijn nu het beste om te gebruiken? En is elke soort olie gezond om mee te koken? Lees wat...

Gezond eten

Is kefir echt gezond?

Bekijk alle artikelen