Lisette viel 37 kilo af!

1 reacties

8794 volgers

Afgelopen week kregen we een heel enthousiast bericht binnen van Lisette. Zij is één van de vele mensen die de strijd met haar kilo’s is aangegaan en heeft overwonnen. Ze is maar liefst 37 kg afgevallen. Lees hier haar verhaal.

Afvallen

Lisette begon met afvallen vanwege verschillende gezondheidsklachten.

“Ik schaamde me voor mijn lijf, zat niet lekker in mijn vel, had last van versleten gewrichten, kon nooit echt leuke strakke kleding dragen, had totaal geen conditie en last van veel lichamelijke klachten zoals maagzuur en obstipatie.

Toen ik startte met afvallen woog ik 109,9 kg. Mijn eerste doel was om met mijn gewicht onder de 100 kg te komen.’’

Haar eerste doel was al binnen 1 maand bereikt door middel van een koolhydraatarm dieet.

Top conditie

‘’Door af te vallen ben ik in vele opzichten veranderd. Ik ben zelfverzekerder geworden, gezonder, ik straal weer, ik kan de hele wereld aan, mijn huid ziet er beter uit en ook mijn innerlijk is op een positieve manier veranderd. Al met al voel ik me super gelukkig.”

Lisette heeft inmiddels een top conditie en sporten is nu één van haar hobby’s.

Valkuilen

Natuurlijk zijn er ook momenten geweest waarop Lisette het lastig vond om gezond te eten.

‘’Ik vond de vakanties best moeilijk. Hier kwamen veel verleidingen voorbij zoals wijn en ijs. Daarnaast vond ik het lastig om het afvallen vol te houden wanneer ik een plateau had bereikt.”

Toch wist zij zich te beheersen en bleef zij op het juiste pad.

Methoden

“Ik heb verschillende methoden gebruikt. De eerste was een koolhydraatarm dieetplan van een andere organisatie. Ik kreeg voor 4 weken een plan. Daar ben ik zelf mee gaan experimenteren door middel van koolhydraatarme recepten die ik op internet vond. JasperAlblas.nl was toen nog niet bekend voor mij.

Daarnaast heb ik 2 maanden body support geprobeerd via mijn sportschool. Dat werkte absoluut niet. Toen was WeightWatchers aan de beurt. Na een jaar stond ik weer stil met mijn gewichtsafname.

Ik werd getipt over de boeken van Jasper Alblas door iemand uit mijn sportschool. Ze had me een aantal recepten toegestuurd om uit te proberen. Koolhydraatarm maar wel veel gevarieerder dan ik gewend was. Ik was erg enthousiast en heb meteen het Afslank Pro Pakket besteld.”

Tips van Lisette

Lisette is nu al een tijdje bezig met een koolhydraatarm dieet en valt nog steeds af.

“Ik vind deze methode echt top. Je kunt volop variëren en het eten is heerlijk. Ik raad het iedereen aan.

Mijn tip is dat je vooral niet te snel gewicht moet willen verliezen. Ik probeer in fases te werken met blokken van 5 kg. Als ik mijn doel van 5 kg heb behaald dan laat ik de teugels vieren en probeer ik te stabiliseren. Dit maakt mij bewust over wat mijn lichaam kan hebben en hoe ik reageer op bepaalde voeding. Na een aantal weken pak ik de draad weer op waardoor mijn lichaam weer verder afvalt.

“Een andere tip is dat sporten zeker een toegevoegde waarde is als je succesvol gewicht wilt verliezen.”

Lisette is intensief gaan sporten. Ze vond het in het begin totaal niet leuk omdat ze geen conditie had en haar lijf in de weg zat. Ze zette door en voelde haar lijf veranderen.

“Toen ik merkte dat mijn lijf veranderde, werd ik enorm gemotiveerd om door te gaan.”

Vergelijkingsmateriaal

“Mijn laatste tip is om een foto van jezelf te maken voordat je start met afvallen. Ik heb zelf bijna geen foto’s waar ik op sta toen ik zo zwaar was. Ik wilde niet op de foto. Nu vind ik het jammer dat ik bijna geen vergelijkingsmateriaal heb. Het resultaat en het verschil ook echt kunnen zien op de foto motiveert enorm.

Op dit moment ben ik 55 jaar, 170 cm lang en weeg nu 72 kg. Mijn einddoel is onder de 70 kg. Dit is een gewicht dat ik na mijn 20ste nog nooit bereikt heb. Maar nu gaat het lukken, dat weet ik zeker!”

Redactie Jasperalblas.nl: Wat een geweldige transformatie Lisette. Wij zijn super trots op jou. Op deze manier ga je je einddoel zeker behalen. Heel veel succes verder

Wat vond je van dit artikel?

Meer

Succesverhalen

Deel dit bericht

Reacties (1)

Hier kan je discussiëren over dit artikel, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen. Lees vooral even onze huisregels en veelgestelde vragen

  1. Henriet schouten
    op 4 september 2017 om 13:49 zegt
    Super Lisette!! Ik ga je voorbeeld volgen!! Je ziet er goed uit! Eerst nog vakantie en dan er tegenaan!! Lieve groet, Jet
  2. Henriet schouten
    op 4 september 2017 om 13:49 zegt
    Super Lisette!! Ik ga je voorbeeld volgen!! Je ziet er goed uit! Eerst nog vakantie en dan er tegenaan!! Lieve groet, Jet

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens

Top artikel

Peulvruchten, gezond of niet?

Peulvruchten winnen aan populariteit. Zeker nu steeds meer mensen vlees vaker laten staan. Ze worden vanwege het hoge gehalte aan eiwit vaak gebruikt als alternatief voor vlees. We zochten uit of dat...

Top artikel

5 kilo afvallen voor de zomer

Voordat je het weet is het zomer. NU is hét moment om nog net die extra kilo’s te verliezen. Graag deel ik in dit artikel zeer effectieve en efficiënte tips waarmee jij op...

Succesverhalen

Bianca 9 kilo afgevallen!

Bekijk alle artikelen