De afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website voor Jasperalblas.nl. Eindelijk kan ik het resultaat met jullie delen.

In dit artikel lees je alles over de belangrijkste verbeteringen.

Nieuw uiterlijk

De vaste bezoekers zullen misschien een momentje moeten wennen. Het uiterlijk van de website is namelijk compleet vernieuwd.

Ik heb gekozen voor een frisse en moderne huisstijl die beter past bij deze tijd, maar die ook klaar is voor de toekomst. De nadruk ligt vooral op een kalme uitstraling, met meer aandacht voor gebruiksvriendelijkheid.

Informatie beter toegankelijk

Alle informatie wordt duidelijker weergegeven en is beter toegankelijk. En kan je iets niet meteen vinden? Gebruik dan de zoekfunctie door op het vergrootglas rechts bovenin te klikken.

Je kan uiteraard nog steeds via het menu aan de bovenkant door de website navigeren. Maar je kan ook simpelweg op de homepage naar beneden scrollen. De belangrijkste onderdelen worden dan overzichtelijk aan je gepresenteerd.

  • Afslank Pro Pakket: Dit is het meest succesvolle pakket van Jasperalblas.nl. Al duizenden mensen hebben hiermee hun doel bereikt: een nieuwe levensstijl waarmee zij overtollig lichaamsvet verbranden en waarmee ze veel meer energie krijgen.
  • Dan volgen de drie belangrijkste diensten die ik aanbied. Dat zijn de programma’s van Jasperalblas.nl, de coachingstrajecten en een link naar de winkel waar je gezonde producten vindt.
  • Ik probeer altijd meer te geven dan je verwacht. Abonnees op de nieuwsbrief ontvangen meer dan ze verwachten en klanten ontvangen veel meer dan waarvoor ze betaald hebben. Ik wil mensen helpen en daarom kan jij je inschrijven voor gratis advies.
  • Onder het stukje over gratis advies staan de drie meest gelezen blogartikelen. Op het blog deel ik mijn visie op een gezonde levensstijl, je leest er over mijn programma’s en ik neem een verscheidenheid aan producten onder de loep om te kijken hoe gezond die nu echt zijn.

Ik hoop dat de nieuwe website je bevalt. Veel plezier en als je vragen hebt of graag feedback wilt geven horen mijn collega’s en ik die graag. Hier vind je onze contactgegevens.

Plaats een reactie

Verberg reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *